Защо се промени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се промени?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2570 пъти
Незнам как да започна... аз съм момиче на 18 той на 19. Запознахме се по интернет градовете са ни близки. Всичко започна съвсем случайно просто един ден ми писа някой си непознат и аз от скука просто му отговорих и така... стана ни мн приятно писахме си няколко часа до вечрта заговорихме се за много неща просто ми беше много интересно и забавано с него дори когато си пишехме само.

И така 1 месец само писане споделяхме си много неща той искаше и много пъти ме канеше да излезем аз се дърпах телефоните си разменихме звънеше ми аз не вдигах, защото ме беше срам да говорим но въпреки всико той не се отказа продължаваше да ми пише чак аз самата се зачудих... пращахме си снимки всякакви пращала съм му дори където съм без грим.. дори веднъж ще спомена се случи че се скарахме много сериозно и аз спрях да му пиша защото исках да го накажа (няма да оточнявам защо се бяхме скарали не искам да навлизам в подробности) но най накрая му писах и той ми призна че дори е плакал за мен когато не съм му писала тогава... както и да е... Най- накрая той ми звънна една вечер след още сумати званения и аз събрах кураш и му вдигнах.

И така говорихме си някаде 1 час хареса ми гласът му той хареса моя после ми го каза и по скайп беше ни много приятно. След това започна всеки ден да ми звани говорихме си с часове дори по цели нощи се е случвало дане сме спали.. не съм ходила на училище защото умирах за сън просто всичко вървеше иделано. Накрая и ме обеди и да излезем съгласих се той дойде видяхме се. Той ме хареса много дори ми каза че на живо съм по-хубава аз да си призная не го харесах много но ми хареса държанието му хареса ми това че е умен забавен.. за първи път излизам с непознат по интернет и тайа всичко мина добре той вечета си тръгна. Звънна ми отново говорихме и така всяка седмица започна да идва заради мен. И аз постепенно започнах да се влюбвам в него и да се привързвам много той също се привърза много към мен каза ми че никога не му се е случвало подобно нещо да хареса момиче по интернет и т. н. Ставахме все по близки когато идваше като се прибираше веднага започваше да ми пише чакаше ме от училище да си пишем и какво ли не обаждаше ми се често. Дори ме канеше в неговия град аз заминах но не с преспиване прекарахме си много хубаво. Запозна ме с някой негови приятели с негови роднини ме запозна дори ми е казвал че никога не е запознавал предишните си приятелки с неговите близки. Постепенно той ме викаше по често дори с преспиване аз оставах въпреки че беше рано но.. нз как се случи за първи път за толкова малко време чувствам някой толкова близък както и той ми го каза за мен. Само да оточня вече сме заедно от 5 месеца. В началото веднага поиска да се обвържем в фейсбук аз приех. Всичко вървеше добре докато просто постепенно усетих че той започна да се променя незнам до колко точно незнам как да го опиша не че се държи лошо просто някак по очужден това стана като започна работа даже и по рано ако не се лъжа започна по рядко да идва да се виждаме обаждаше ми се но не говорим дълго примерно ми се обади по 3 пати на ден за по 5 мин и в скайп не се застоява заради мен както преди сяда все по рядко пише ми замалко и спира.

Дори на скоро забелязах че влиза и не ми пише и после ми дава някъкви абсурдни обяснение които немога да разбера. Скоро не ми беше званял 2 дена и аз се зачудих не е обичайно за него и се разсърдих после той ми каза че бил много зает. Е човек ако иска да чуе някого няма как дане отдели поне 5 мин просто не го разбирам преди ми казваше че ме обича наричаше ме с умалителни имена толкова мило сега все по рядко започна да ми го казва. Казваше ми че има много сериозни намерения към мен.. дори в началото ми говореше ако се получи между нас след време може да ме викне да живеем заедно.. общото взето изглеждаше много сериозен. Дори ми казваше че иска да се запознае с нашите да го видят да са спокойни да ме пускат с него. А сега изведнъж се промени не го разбирам. В началото ми казваше че никога не би ме наранил незнам си какво. Сега в този момент същого виждам на линия и не ми пише после като го питам ми казва че е имал работа и не е бил на компа... само не искам да си мислите че го притискам никога не му пиша първа много рядко защото не искам да му преча ако има работа винаги той ми е званял никога не съм се натрапвала у тях утивам ако ме викне и настоява не съм някоя глезла дето постоянно да го викам и да недоволствам но просто незнам какво да мисля вече... просто последните 3 месеца се държи студено всякаш не сме гаджета а просто добри приятели в началото когато се разхождахме ме държаше за ръка а сега много рядко може да ме хване за ръка. Никога не ме е нагрубил а камоли ударил но веднъж забелязах че започна да ми говори дори на "МА" за което аз направо се вбесих и се скарах много с него.

Той започна да ми се извинява да ми казва че било несъзнателно така бил свикнал на всички говорел така.. аз накрая му простих за това след време пак започна аз пак се ядосвах той ми се смееше че този път било нарочно да ме дразни както и да е.. забелязах че като говори с някой приятел по телефона и го попита с кого е, той отговаря с "жената" на мен ми звучи грубо и селско да казва на приятелите си че е с жената демек с мен. Имам чувството че вече ме приема като даденост и като видя че аз също го обичам вече не си прави труда да ми го кава да ми го показва и т. н. Понякога се държа кофти показвам му че съм сърдита за да видя дали ще забележи той ме пита какво ми е защо се държа пренебрижетлно незнам как да му кажа всичко това как да започна да го попитам защо е такъв не ме ли иска вече. Намеквала съм му много неща казвала съм му ако вече не ме иска да ми каже и да ме заред повече дане се занимава той ми отговаря стига глупости искам те и до там. Знам че историята стана много скучна има още много но просто ще ви доскучае и съвсем ще се откажете дори и да коментирате... а наистина имам нужда от съвет и да ми кажете какво мислите как да постъпя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: f7e0aaf4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дори няма да го чета. Скъси го и пак го пусни.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9f1cb6947c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   прочетох го цялото
а сега вземи го копирай и му го прати в скайп.

Иксма да кажа, че трябва да го питаш за тези неща...
ние няма как да знаем защо се е променил - причини - стотици...
иначе е много често срещано.. ако си чела историите тук в сайта

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: acedc7df34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може би трябва да поговориш с него. Не знам какво му се върти в главата. И нещо друго. Не знам дали си бързала, но е пълно с всякакви грешки. Много затормозяващо е да чета, все едно е написано от неграмотен човек.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f9083a3e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дам... безумно неграмотно, извънредно лошо впечатление. Може да ти се струва, че имаш голям проблем, но въобще не изглежда така.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1e31848675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сигурно си мисли, че ти си незаинтересованата страна. Това цели 2 дни да не ти се обади и ти да не направиш нищо, само да стоиш и да чакаш. Така ли не се притесни, че може да му се е случило нещо лошо? Не те ли жегна да го набереш и да го попиташ как е поне. С писането също. Нали вече сте гаджета няма нищо лошо да му се обадиш веднъж или да му пишеш първо ти. Едва ли ще сметне, че му досаждаш или проверяваш. Според мен се държиш студено с него и някак му показваш че ти е безразлично дали ще ти се обади, дали ще ти пише с тази твоя не инициативност. Вземи се стегни и му се обади, че ако продължаваш така ще го изгубиш напълно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker