Тя е студена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя е студена
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 5323 пъти
Ще давам накратко. Много съм влюбен в една мадама. Още от началото забелязах, че е различна. По принцип не позволява на хората да я докосват в смисъл прегръщат, целуват. Казва, че не и е приятно всеки един да го прави, но казва, че например с мен и е много приятно. Но това, което забелязах е, че се целува с отворени очи. Не ме е зяпнала, ами са и притворени. Сякаш е безчувствена понякога, или не може да се отпусне? Какво мислите вие по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8ba609b000
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че трябва да бягаш от такава жена като дяво от тамян. Не си мисли, че ще можеш да я промениш!!! Най-вероятно е израстнала в такова семейство или в разбито такова семейство. Каквато и да е причината, няма да можеш да я промениш.
Първата жена на мъжа ми е била такава. Била е много красива и умна жена, което го е заслепило, но.... тя дори не е могла да прегърне децата си, да го прегърне него в някаква тежка ситуация, изобщо - насилвала се е може би за секс, за да се омъжи и да има деца, но след това е показала, че физическата интимност не ? е приятна. Бракът се разпада, разбира се, въпреки опитите му да промени нещо.
Тя е израстнала в разбито семейство, отгледана от строгата си баба.
Преди да се омъжи за мен, моят мъж искаше да опознае семейството ми. Каза ми, че никога повече няма да бъде с жена от разбито семейтво, не може да стопи леда в сърцето на такава жена. Моето семейство сме сърдечни хора, някои дори са простаци, но пак е по-добре от студа.
Не се надявай да промениш такава жена. Когато се родят децата ви ще се насилва да ги прегръща пред други хора, защото така е прието, както ще се насилва да те целува сега и да ти позволява интимности, но не ? е приятно и като останете сами, като си вече съпруг, баща и няма къде да ходиш, ще видиш, колко студена може да бъде такава жена.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 01b8b9b092
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе какви са тия фермани и етикети. според мен или е девствена или е имала само един, не знае просто как да се държи. Това с отворените очи, ами не достатъчно възбудена, притеснява се, ако говори повече, вместо да действа, със сигурност няма опит, но я е срам да си признае.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 01b8b9b092
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом си забелязал, че е различна, значи и е за първи или за втори път. не може да се държи естествено с мъж. Ако е минала десетима поне, няма да се държи така. Струва ми се така на мен. Не казваш на колко е години?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7e2ed5242f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми мога да подкрепя до някъде номер 1. Има асексуални хора, които просто са си такива. Аз лично имах връзка с подобна госпожица и трябва да ти призная, че не е никак лесно. Винаги първи я целувах, винаги първи правех каквото и да е и беше доса уморително. С времето спираш да разчиташ че тази жена може да те изненада с нещо хубаво и толкова, остава само да решиш дали такъв живот искаш да живееш :)
Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dd2b8734d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Глупости говорите, няма човек който да не може да обича. Жените могат да са студени, могат да са топли, жените са променливи, авторе!!! Особено ако е жената която обичаш зодия риби, имай напредвид че са най-големите промени в тези жени.. Могат да са като деца, могат да са като жени, като възрастни, да са топли, студени, нали знаеш баба марта?
Предложи й романтична вечеря, дръж се мило, кажи й че яобичаш, дай й подарък и готово, няма да е студена..
В началото много хора си поставят граница, но това момиче може да е много чувствително, затова да се прави на студена-това да е маската, зад която да има хубава нежна душа..

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dd2b8734d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   също съм сто процента сигурна, че не е могла да се отпусне, а не че е студена.. НАмери й някакво хубаво място и да сте заедно, щом се обичате, жените се променят, топли, студени, утре ядосани, после весели, след това какво ли не може да се очаква????

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dd2b8734d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   авторе, абе човек, бори се за любовта, утре ще се ожените тя и ти за други, ще съжаляваш, че си пропуснал възможността си с нея!!!
Значи целуването може в случая да е била със полуотворени очи, обаче може и да си ги затваря в бъдеще, какво го мислиш това, много лесно отваряш, затваряш очи, няма в това причина да го мислиш, казвате си, целуваме се със затворени очи, и ги затваря и тя, какво толкова.. Лошото е ако сте лишени от зрение, има хора лишени от зрение, на тях е болно в душите им, и пак намират сили да се борят със живота.
НЕ слушай хората които те отблъскват от любовта ти къмнея. Всеки е роден девствен, това не трябва да ти пречи..
Студена няма да е ако поемеш ти първия път нещата, защото първия път наистина е по-различно... но пък мине ли, ще те обича и ще те цени повече, защото ще си първия й мъж, кой забравя първия си път така лесно???

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dd2b8734d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   и последно, че се сетих сега, ами как да позволява всички да я прегръщат, целуват, нали не работи на магистралата? -Това беше шега, просто щом ти дава само на теб, значи ти вярва и те обича... Студенинаната е само маската, която трябва да свали и ти ще й помогнеш да го направи... успешно.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dd2b8734d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   като е студена, стопли я и ще се разтопи този лед

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 288e7737e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много крайни мнения прочетох. На 22 години е. Възможно ли е да е девствена? Знам, че действително има някакъв проблем със семейството си, но не вярвам чак толкова да е тежка ситуацията, както разказва номер1. Вече всичко ми минава през главата, незнам какво да мисля.
Може също да е лесбийка, защото ми беше отправила един намек, но когато я попитах нищо не ми каза. Тя не говори, нищо не ми казва. Усещам понякога топлина, или виждам как ме гледа влюбено, но сякаш изведнъж нещо се сеща и пак става студена. Много е замислена, мисля че нещо я тревожи, но нищо не иска да ми каже. Полудял съм и не знам вече какво да мисля.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dd2b8734d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   да, девствена е, и не знае как ще реагираш от това и се замисля и се дърпа.. Просто я успокой, кажи й дори да си девствена, няма страшно, сериозен съм и искам да сме гаджета.
след това вече няма да е студена

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a7f5799e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж сега мой човек, и аз съм отгледана само от един родител, както казват по- горе от разбито семейство. И какво от това... това прави ли ме неспособна да обичам? Според мен си е до човек, може пък момичето да е наранено и това да е вид защитна реакция. Постарай се първо добре да я опознаеш, преди да си правиш изводи. Явно много бързаш нещата да се случат затова ти се струва, че нещо не е наред. И по- горе коментираха за зодия Риби... рибка съм и мога да потвърдя казаното.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 288e7737e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ако е девствена се навързва цялата история, защото винаги започва да се смее нещо като стане на въпрос и като я питам какво има. Тя все отлага казването и е много неудобно някакво такова.
Не си бях помислял, че може да е девствена, защото е много хубава и всички я искат. Ако е това даже ще се радвам.
А само относно коментар1 да кажа, че не е хубаво така да мисли. Не всеки си избира семейството. Моето семейство също е разбито, но и аз имам нужда от любов и топлина. Не е хубав този начин на мислене.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8ba609b000
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторе, и аз съм на твоето мнение - хиляди пъти съм казвала на мъжа си, че просто не е честно така да дели хората, но (с право) ми вика - не ти си патила, а аз. Иначе - не всеки от разбито семейство не може да понася нежности, но при бившата му жена е било така. Дори децата си не е могла да прегърне, а пред него се е насилвала в началото на брака им, но се е усещало, че не ? е приятно.
Не вярвам иначе да е от девствеността. Всички сме били девствени, но гушкане, цункане... къде е проблемът?
Опитай де, не е казано, че ще създадеш семейство точно с нея, може и да се получи, но предварително приеми, че има и такива хора и нямай огромни очаквания някой да се промени заради теб.
Друг съвет - ами подари ? плюшено мече със сърчице, виж дали ще го гушка и ще се зарадва. Ако го хвърли настрана и направи физиономия - сещай се - просто не се интересува от гушканици. Дай ? време де, но пак ти казвам - не създавай семейство със студена жена, ако ти самият не си такъв. Има такива хора и от нормалните семейства, тук не съм съгласна с мъжа си. Ето те теб - от разбито семейство, но имаш нужда от гушкане и нежности, от целувки, от интимност. Всичко си е и до характер, но е нереалистично и болезнено да си мислим, че другите ще се променят за нас. Не всеки може да живее със студен човек до себе си. Аз лично не мога, но виж - ти може и да можеш. В крайна сметка не е толкова важно да можеш да гушкаш децата си, а и сексът не е от значение за много хора. Важното е всеки да знае, какво иска в живота и да приеме човека до себе си такъв, какъвто е. Моят съпруг я е чакал 20 г. да се разтопи и накрая се е развел. Мисля, че той е виновен, защото е трябвало още в самото начало да прецени, какъв човек е тази жена, преди да създаде деца с нея. Ако ти можеш да си със студена жена, защо не? Разни хора, разни идеали...Аз лично и като девствена жена съм се гушкала и цункала (не с мъже!) - имала съм винаги много плюшени играчки, котка за гушкане, сестричка, родители, разни племенничета. Каква е тя с малките деца между другото? Заглежда ли кученца, бебчета по улицата? Виждал ли си я да прегръща или да се радва на някое животинче, дете?
Наблюдавай я малко и си прави изводите. Или я приеми такава, каквато е, или поеми по пътя си без нея, но в никакъв случай не си мисли, че ще се промени.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 288e7737e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не е риби, скорпион е. Харесва бебетата това знам. Не я познавам от много време и не я познавам добре. Беше ми казала, че я е страх от кучета. На нея гушкането с мен и харесва, по -скоро целуването не толкова, защото не си затваря очите и не обича продължителните целувки.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8ba609b000
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ами авторе, дай ? време... Може би ти не се целуваш много хубаво. Иначе, нима е длъжна жената да си затваря очите?
Мисля, че твърде рано си се панирал. Наблюдавай я - дава ли ти да я докосваш и прегръщаш? Как се държи при това? Престорена ли е или имаш чувството, че искрено иска да те гушка да кажем?
Накрая в леглото ще разбереш дали е истинска Ледена кралица. При цуни-гуни всеки може да се преструва, в леглото става по-трудно. Успех все пак, но пак ти напомням - не прави компромиси, или я приеми такава, каквато е, или се чупи. Никой не е длъжен да се напасва и да се преструва в твоя чест. Не бъди като мъжа ми - 20 г. до Ледена кралица са си доста време. Най-вече децата му страдат от цялата тази история, от липсата на майчина ласка и прегръдка. Не ми се вярва на тази възраст да е девствена, но кой знае - може и да има лош опит, което е по-лошо.
Пробвай се да я гушниш просто на обществено място, почти съм сигурна, че ще почне да се дърпа.
Нагласи нещата така, че да останете сами някъде и я натисни малко по-настоятелно, интересно е дали е истинска ледена кралица или просто е временно. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 288e7737e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Значи само последно да напиша. Аз няма да се женя все още, какво остава такива дългосрочни планове за 20 години напред да си правя.
Далеч съм от тази мисъл.
Иначе сме се целували и натискали на обществено място, не се задърпа напротив. Дори повече се отпуска като има хора наоколо това забелязах.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1ad56b9944
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Това е лесно- не е уверена. Щом гушкането и харесва и харесва малките деца значи определено не е студена и дръпната. Просто няма чувство за физически контакт или има малък брой партньори. Ако не се е целувала повече от 5 пъти (да речем), надали ще се чувства достатъчно уверена че да задържи целувката дълго, като през цялото време те прегръща и очите и са плътно затворени.

Помисли си малко... докато те целува как те държи? Ако не знае къде точно да си остави ръцете или просто те държи за врата, но някак си хватката е много лека, хлабава, несигурна, но определено няма огромен опит. Всички сме били девственици, но всички сме били неопитни и помним какво е да не си уверен, че можеш да се целуваш, че можеш да се справиш в леглото, че можеш да си топла без проблеми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe07f0d13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Абе какви са тия глупости беееее, тц, тц, тц.... целувала се била с притворени очи. Какво значение има това? Прочели сте в някоя книжка, че влюбената, възбудената жена се целува със затворени. Ами авторът на книжката така сметнал, така написал. Като че ли има някакъв закон за това. Хората са толкова различни, по различен начин усещат нещата, тука веднага куп диагнози - девствена, студена, неопитна, асексуална и не знам още какви. Може всичко да си и е наред на жената, и най-вероятно е точно така. Просто така го е усетила. Ти като се целуваш, не се ли отдаваш на усещането, не се ли наслаждаваш на чувството, на вълшебния миг, ами очите ти шарят да измерят колко е дълга цепката на очите и. Божичко, какви хора.... Толкова си смешен...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6336cc72b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Добре че е номер 19, бахти.
Ако се окаже че мацката харесва по-груб (или нежен) секс - от разбито семейство е, знам :)))

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 288e7737e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Прави сте не е това най-важното и все пак се интересувам защо не ми пуска, защо нищо не ми казва и какво я мъчи все пак. Искам да я видя възбудена и да ме иска, както аз нея. Постоянно и казвам колко я харесвам и и го показвам, а тя нито ми казва, нито ми го показва, много рядко се случва да каже, или покаже нещо. Аз задавам ли задавам въпроси, а тя не ми отговаря. Ако не ме харесва, или не ме иска защо не ми го е казала до сега? Ако беше лесбийка също нямаше да се занимава с мен. За това теорията за девствеността най ми се нрави, но 19 и той е прав...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 288e7737e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Развръзката ако ви интересува да ви я кажа. Снощи си поговорихме сериозно. Тя не пожела да бъде директна, за това и помогнах малко. Разговорът тръгна в тази посока и когато стигнах до частта:
"Аз мислих много и се чудя дали не си девствена, дали не си падаш по жени... всичко ми мина през главата... "и тя каза че е и двете... Сега съм още по-объркан.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe07f0d13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ееее, това обяснява студенината. Не разбирам много, но докато е девствена може ли да се разбере какви са предпочитанията и? Как е разбрала, че харесва жени, щом не е имала контакт нито с мъж, нито с жена? Може пък и да има начин.... наистина не знам. И ти какво реши сега?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 288e7737e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Ами аз съвсем се обърках. С мен е, казва че много ме харесва, че харесвала жени по принцип, че отскоро харесва мъже. Доколкото разбрах е правила "секс" с жени, ако може лизането да се нарече секс. Досега май само това е правила. На мен това не ми пречи, изобщо даже. Просто е объркана цялата ситуация, странна е някак.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe07f0d13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Наистина има нещо необичайно в цялата работа, нестандартна е ситуацията, но според мен сега е моментът да я "върнеш в правия път". Тя, очевидно, не е още ориентирана каква е всъщност и какво (кого) харесва. Щом чувствата ти са толкова силни, бори се за нея, опитай, но не на ВСЯКА цена. Ако усетиш, че тя си има онези предпочитания, няма смисъл да настояваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker