Съжителство на семейни начала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съжителство на семейни начала
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3280 пъти
Здравейте!
Отскоро заживяхме с моя приятел заедно. Той ме покани у тях, аз приех и близо месец след това, съжителството ни стана факт. Вече сме заедно от около 2 седмици. Имаме връзка от 7 месеца. Всичко се разви при нас много бързо, даже понякога се обвинявам дали не съм прибързала с тази стъпка, но пък от друга страна, ми е толкова хубаво като сме заедно и не мога да си представя вечер да заспивам без него, да му готвя, да се грижа за него.. Проблемът е в това, че откакто се преместих, той леко се дистанцира от мен, сякаш се изплаши, сякаш ергенският му живот беше до тук и аз му отнех свободата... Преди няколко месеца ми заговори за дете.. даже спряхме да се пазим и си казахме, че когато е писано ще се случи това чудо при нас. Но от един месец виждам как изведнъж изгуби апетит спрямо мен. Вече не ме желае така както преди. Аз ако не направя нещо, той въобще няма и да започне. Вечер си лягаме, той пуска филм и си гледа, аз заспивам.. и така всяка вечер. Даже няма прегръдка, нито милувка... Когато го питам има ли нещо, да не съм направила нещо, каква е причината да се държи така дистанцирано, той ми отговаря, че няма нищо, всичко е наред и дотам... Денем, понеже съм на работа и няма как да се видим, аз ако не му звънна да го чуя как е, какво прави, той даже няма и да се сети да звънне да чуе как съм, добре ли съм. А преди не беше така? Мисля, че се е изплашил и наистина е осъзнал, че настъпва друг етап в живота му. Но аз не съм го карала да предприема тази крачка. Той сам си пожела да заживеем заедно. Как мислите, как бих могла да разчупя този лед между нас, ако мога така да се изразя? Исками се вечер, когато се прибирам, да ме посреща с усмивка и прегръдка, искам да видя радостта в очите му, искам да го радвам с присъствието си... Какво да направя? Дайте ми някакъв съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: f853b38861
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прочети книгите на Шери Аргов.
Най-вече спри да му се обаждаш и да го преследваш. Вечер гледай да си се уговорила с приятелки. Запиши се дори на фитнес, просто за да не си всяка вечер у дома. Ще видиш, как ще почне да се интересува повече от теб. Бъди интересна и го накарай той да тича и да те гони, не ти. Мъжете са ловци, те искат интересни жени до себе си, не сигурни и скучни.
Мога да пиша до утре, но в книгите си Шери Аргов всичко е написала. На мен лично тези книги преди години ми спасиха брака.
Цитати от „Защо мъжете си падат по кучки“
Ето някои от тях:
-Жените, заради които мъжете прескачат огради, не винаги са изключителни. Най-често това са жени, на които не им пука особено.
-Най-значимата разлика между кучката и доброто момиче е страхът. Кучката демонстрира, че не се страхува да живее и без мъжа до нея.
-Той трябва да знае, че вие искате да бъдете с него, а не че имате нужда да бъдете с него. Само тогава ще ви възприема като равностоен партньор.
-Преди секс мъжът не мисли трезво, а жената мисли по-трезво. След секс нещата се обръщат. Мъжът започва да мисли трезво, а жената си губи разсъдъка.
-Когато жената се сравнява с друга жена, тя се унижава.
-В мига, в който жената започне да полага свръх усилия, за да се впише в критериите на мъжа, тя понижава собствените си стандарти за връзката.
Ако установите, че влагате прекалено много, връзката най-вероятно не е добра за вас. Щастливата връзка протича без усилие.
-Без значение е колко привлекателна е жената, защото красотата сама по себе си няма да спечели уважението на мъжа. Външният вид може да го привлече, но вашата независимост ще го задържи.
-Промените ли установените практики, вашето отсъствие понякога ще го накара да ви търси. Мъжете не реагират на думи. Те реагират на липса на думи.
-Мъжът си мисли, че е спечелил – т. е. завладял – една жена, когато тя започне да „яде от шепата му“. В този момент той започва да се отегчава.
-Най-привлекателното качество у една жена е достойнството й.

Мисля, че твоят човек просто е до болка отегчен от теб, лепнала си се като пощенска марка за него и е време да промениш нещо

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 017a138779
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не забременявай тогава, пази се, че да не стане да си гледаш детето сама някой ден

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d8a19c539c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ех, не ми се иска да ти го казвам, но май не е страх това от негова страна, а отегчение от теб. Прекалено си му вързана в кърпа и вече не си интереса, щом толкова рано е започнал да се държи така. Аз живея с моя от години и още му трепери гласа като ме види притеснена. Все още ми звъни по 100 пъти на ден, прибира ме, води ме, угажда ми и е като влюбен тийнейджър. Не го оставяй да си мисли, че си даденост. Покажи, че имаш свой живот и ако той не се държи на ниво, ще излезе от него незабавно. Освен това трябва да покажеш и че ще има какво да загуби, демек че си стойностен човек и трудно друга ще може да те замени. Разбира се, трябва и да се държиш добре с момчето. Не казвам да си някаква самовлюбена хлапачка. Обичай го, глези го, прави неща за него, но не прекалявай. Опитай се да видиш къде е границата на отегчението му и не я прекрачвай. Сега вземи се наконти и излез някъде с приятелки, кажи му ако иска да дойде да те вземе.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: aa4b4de396
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С една дума си му омразнала! ... бегай на делече и не се връщай повече при него. Но знай, че рано или късно все на някой мъж ще омръзнеш... такъв е жовота момиче и ако още не си го осъзнала, то тогава е дошло време да погледнеш истината право в очите! ... Не се страхувай... с времето се свиква и приема и нещата някак си лека полека ще се подредят!!!

Филип 31

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8b982fcdcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може би мъжете трябва да коментират повече, за да видим и те как мислят по въпроса. Аз съм жена и мисля, че наистина си се хванала като удавник за сламка и той го усеща и наистина се отегчава. Покажи, че имаш и свой живот и не пренебрегвай срещите и пазаруването с приятелки. Дори да е вечер, приготви се като за среща, така че на теб самата да ти е кеф да се гледаш, и излез с някоя приятелка. И не му звъни постоянно през деня, а някой път като звънне му вдигни и кажи че не можеш да говориш в момента, ако работиш. Ще види че и с други неща си заета и светът не се върти около него. Това за някои жени не са трикчета, те просто са си такива и обикновено това са жените, които мъжете обожават. Другите са безинтересни. Научи се и ти да държиш на себе си и на свободното си време, нека на моменти и той да се чувства пренебрегнат, за да го стимулираш да те преследва и желае.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d401d002fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Не си му омръзнала, споко. По-скоро цялата промяна в начина му на живот, обгрижването от твоя страна, очакването да е мил и отзивчив - всичко това е накарало да засветят хиляди алармени светлини в главата му, че му се случва нещо необратимо, за което май се е оказал неподготвен. Доста мъже са наясно със себе си и сериозните стъпки, които предприемат, доста мъже биха оценили твоята топлота, женското ти присъствие, но има и такива като приятеля ти - неориентирани, паникьори, проблемни в обвързването.
Може би преди да заживеете заедно, когато за вашата интимност е имало ограничения, си била по-желана, недостижима... обещанията лесно са излизали от устата му. Но сега, когато не е нужно да чака, за да те има, интересът му е спаднал и си задава въпроси от сорта - правилния избор ли направих, "обречен" ли съм завинаги, тя ли е жената за мен и т. н. Ти ставаш все по-настоятелна за причината за поведението му и това го плаши. Грижите ти за него го комлексират, защото не е готов да ти отвърне със същото. Може да се чувства виновен за охлаждането си към теб, може да мисли, че не те заслужава.
Ако държиш на него, спри да го обгрижваш като маминка. Не го чакай да се прибере - излез. Не му звъни. Остави го той да изпита потребност да си около него и да те прегърне. Облечи си нещо наистина секси и се прибери след среща с приятелки. Ако те потърси по телефона, му затвори и после обясни, че си била на козметик. Не ставай кучка, но му покажи, че си имаш и малко свое пространство и не си безпомощно зависима от него.
Ако те обича, ще промени отношението си трайно. Ще поиска да присъства повече в живота ти. След време, когато натрупате малко "стаж", може да му припомниш как си се чувствала и да поговорите по-сериозно за тези моменти на отдръпване, които не минуемо ще се случват и на двамата.
Има и друг вариант. Ако приятелят ти се окаже неулегнало момченце, заради което вечно трябва да го играеш Ледената кралица, а ти имаш нужда от наистина стабилен и отзивчив мъж до себе си, явно ще трябва да я отсвириш тази връзка.
Ще прецениш с времето. Никой не заслужава все да си нащрек - в крайна сметка хората се събират, защото се обичат и искат да споделят дните си, да се подкрепят, да правят любов.
Успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ed1ce2e456
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тцтц.. като за начало, защо не му кажеш всичко това на него, да видиш неговото мнение, а искаш мнението на непознати? Тои знае отговорите на всичките ти въпроси, а ние заедно с теб само ще гадаем.
Много си избързала мила! 7месеца нищо не са. ПОзнавам двойки, които са от 7г. заедно, но не живеят под един покрив. А вие мислите и за деца! Вие вас си не можете да гледате, та камоли дете, което явно не го чака добро! Извинявам се за отрицателния коментар, но има доста хора като вас, които не мислят навреме и след време си блъскат главите!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ee5d5db95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Изцяло подкрепям № 7!!
ж-42г

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ee5d5db95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Децата не укрепват брака или връзката, напротив, правят точно обратното. Поставят я на неназовими изпитания, затова децата са толкова ценни в живота на всеки. Но не мисли, че нещата се оправят с деца, това не са играчки някакви или домашни любимци.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 611c2c5823
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм авторката на поста. Благодаря Ви за коментарите. Минаха 2 месеца от моя пост. При нас всичко е наред. Разбираме се чудесно с приятеля ми. Тази негова дистанцираност не се дължеше на това, че вече съм му омръзнала, а това че се занимава с личен бизнес и сега са му първите стъпки и като всяко начало знаете е много трудно, само проблеми и главоболие. Но аз съм до него и му говоря много, че всичко ще е наред и т. н., т. е. подкрепям го и съм с него във всяко едно негово начинание. За деца също поговорихме и решихме, че още ни е рано. Е за годините ни е вече нормално, но пък сме отскоро заедно, а и на мен ми се иска да се порадвам още годинка-две на нашата връзка, на живота както се казва. Искам да си намеря по-добра работа и в момента действам по въпроса. Така че има време за всичко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker