Поредната история за сблъсъка между сърцето и разума ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредната история за сблъсъка между сърцето и разума ...
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2281 пъти
Здравейте, приятели! Реших да споделя какво ми тежи тук, защото навън няма с кого. Тези, на които мога да го разкажа са далеч, а другите няма да ме разберат. И аз самата не се разбирам, всъщност, и точно за това имам нужда някой да ме посъветва нещо.
От няколко месеца живея с приятеля си, с когото сме заедно от две години. Страхотен човек е и отношенията ни са такива. Догодина дори мислим да предприемем и по-важна стъпка в отношенията ни... До преди седмица живеехме в такава идилия, че чак ми се виждаше нереално. Тук идва дежурното ''но''. Преди 3 години някъде се запознах с един човек, ще го нарека Т., с когото се сприятелихме дотолкова, че можех да му споделям лични неща, които не смеех на приятелките си, имах му голямо доверие. Никога не съм си представяла, че може да стане нещо между нас, не защото не го харесвах като мъж... просто го приемах като приятел. Една вечер обаче, след една моя кофти първа среща, му се обадих да се видим, да се разсея малко и от приказка на приказка се награбихме буквално. Бяхме като обезумели, все едно са ни държали вързани един от друг. Такъв секс, такава емоция, такава страст и желание не съм изпитвала с никой преди и след него, включително и със сегашния ми приятел. И с него ми е хубаво, но няма място за сравнение. След тази вечер и двамата не посмяхме да се обадим на другия доста дълго време. От време на време си пишехме, но нещата все завършваха с това да се обвиняваме един друг кой на кого защо не се е обадил повече. Когато реших, че наистина искам да опитам да бъда с този човек ( 3-4 месеца по-късно) разбрах, че си има приятелка от скоро и не направих нищо. Приех го като увлечение, което скоро ще отмине. И така две години. Бях повече от щастлива, че срещнах новия си приятел, а от деня, в който Т. отново почна да ми пише сякаш не съм на себе си. Не ми намеква абсолютно нищо, говорим си общи приказки, но на мен само това ми липсваше. Мисля само за него, като вървя по улиците се надявам да го видя, искам да говоря с него, липсва ми до известна степен. А знам, че не е редно. Най-лошото е, че не мисля, че е само заради секса и това ще ме побърка. Той знае, че има човек до мен и никога няма да направи нищо... без аз да искам. Когато се опитам да разсъждавам, си давам сметка, че ако направя нещо, ще постъпя глупаво, ще предам приятеля си, а всъщност го обичам много, страх ме е самата аз да не се изгубя в чувствата си. Но когато си помисля за Т., сърцето ми започва да бие ускорено, корема ми се свива, а като видя негова снимка, едвам откъсвам очи от него. Възможно ли е да обичаш някого и да не искаш да го изоставяш, а в същото време да си привлечен от друг, който владее мислите и всичките ти сетива? ! Дали наистина единственият начин да се отървеш от изкушението е като му се отдадеш? ! Толкова банална ситуация, а се чувствам толкова изгубена и объркана.
Знам, че истории като моята има много, но ще бъда благодарна на всеки отделил отделил от времето си, за да я прочете и да ми даде своя съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4d6460f498
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   бъди с този който ти харесва повече и не лъжи другия, защото ако си на същото място на другия лъгания, няма да се чувстваш добре

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8a3618655c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А, този "Т" сигурно все още има приятелка? Ама виждаш ли хората сме способни да виждаме неща които ги няма... измисляме си перфектната любов и докато не се нараним си вярваме в нея...

Спри да чувстваш и почни да мислиш ;)

С кои ще ти бъде по добре?

Кой обичаш истински?

Ако твоя приятел постъпва така с теб, какво усещаш в корема? Омекнаха ли ти краката? и т. н. и решавай бързо защото ще забъркаш страхотна каша, а от нея ще страдат хора.. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4f60a1d02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пфф, бях сигурна, че ще ти кажа нещо смислено, когато прочетох споделеното от теб... Не, според мен не можеш да обичаш и двамата едновременно, не и по един и същи начин. Явно се залъгваш - или че обичаш приятеля си силно (а може би просто държиш на него и на навика ви заедно), или че Т. е толкова идеален и уникално готин, може би просто ти се иска малко развлечение от рутината... Според мен изчакай, преди да предприемеш нещо, за което можеш да съжаляваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker