Ходя с нея, но обичам сестра й ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121257)
 Любов и изневяра (29725)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ходя с нея, но обичам сестра й !
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3943 пъти
Здравейте, момче съм на 23г. Когато бях на 19 през лятото на 2008г. си една вечер се запознах с едно момиче в интернет в популярен сайт за запознанства. Момичето беше от друг град и с 2 години по-голяма от мен. Докато гледах снимките в профила й и си чатехме тя ми изглеждаше идеала за жената за мен. След няколко месеца чат се разбрахме да дойда да се видим на живо тъй като в нет-а направо се бяхме обвързали колкото и тъпо да ви звучи. Отидох в началото на 2009 в един студен ден. Да ви кажа останах малко разочарован - не беше чак толкова хубава както на снимките но какво да правя пак ставаше а характера й ме кефеше много тогава, беше ангелска душа. И така започна връзка която в 80 % от времето беше от разтояние, е аз ходех при нея но само 2 или 3 пъти. Тя идваше по-често в моя град и понякога е седяла няколко месеца дори. Но истината е, че не я обичах даже изобщо! Сигурно се чудите защо тогава не я разкарам беше ми писнала, толкова задръстена се оказа и вманиачена в мен, че ме задушава както никоя друга преди нея а гаджета не са ми липсвали!

Работата е там, че още в началото когато се опознавахме в нет-а я бях попитал дали има братя и сестри. Оказа се, че има сестра с 5 години по-малка от нея и 3 години по-малка от мен (абе не съвсем 3 но така се води по набори). Първата снимка на сестра си която ми изпрати беше хубава но не баш да ми хване кой знае колко окото. На 2 пъти когато спях у тях съм бил на косъм да се запозная с сестра й, но не се случи. Живеех си в моя град и връзката ми с кака-та беше предимно по тел и в нет-а. Сестра й беше абитюрентка през 2009 и приятелката ми ми изпрати цял албум снимки от изпращането на сестра си да ги видя как е било. Не гледах нито ресторанта нито другите гости, гледах само снимките с сестра й и най-вече тези които се виждаше най-ясно. Както и да е сестра й беше много по-отракана и темпераментна от скучната си и не особено красива кака. Превъзхожда я и като характер и като красота и женственост. Работата обаче стана така, че на няколко пъти двете сестри много се бяха скарали нещо за глупости и моята ми се беше разплакала по тел-а на няколко пъти, като последния път сестричката й която вече беше пробудила симпатии в мен изяде такива мощни наредби от мен, че както се казва разревах я само с думи! Странно а, уш я харесвах вече а набрах такава ярост на момент защото си уважавах и моята макар и без капка любов. И така без подробности с малката сестра на приятелката ми уш НЕ СЕ ПОНАСЯМЕ, МАЗИМ СЕ и т. н. А аз с времето осетих нещо което не ми се бе случвало до сега - не съм я видял нито веднъж на живо, направих я на парцал в нет-а та чак се разревала а всъщност вече 3 години ми тежи на сърцето, че я обичам. Незнам как стана но се влюбих в нея макар да поддържам версия, че немога да я трая! Обаче съм влюбен просто, ама тя ме мрази (почти сигурен съм). Емм незнам какво да очаквам от този сайт може би някой да ми се присмее на уникалното положение и кофтии съдба. Но това е драги читатели, влюбен, тя ме мрази, ходя с сестра й само за да имам някаква връзка с нея. Абе кофти ама какво да правя незнам, но това ми тежи вече 3 години и отдавна напираше в мен да го излея някъде. Този сайт ми се видя подходящ :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1b7dd5f8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много забъркано... Напомняш ми на една случка от моя опит. Ходих с едно момче, а после се оказа, че обича най-добрата ми приятелка от 3 години.. Тааа, и на мястото на приятелката ти не е много хубаво, да знаеш. Глупаво е, че поддържаш интимна връзка с някого, когото не обичаш. Наистина, много е грубо. Това в никакъв случай не увеличава шансовете с малката сестра, напротив. Дори и да скъсаш каката, мислиш ли, че онази ще седне да се влюбва в теб? Направо прекрати всякакъв контакт и с двете.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2541272bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ужас, значи веднага спри да лъжеш момичето което те обича, и сестра й, ако можеш почни с нея да говориш, като ти харесва тя, обаче ако сестрата дето харесваш, не те хареса, просто си тръгни... и остави момичетата намира..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 47a0f7dfb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Дам... не е лесна твоята. Ама то няма как да продължи така. С времето ще се озлобяваш все повече на твоята и ще търсиш контакт със сестра и. Аз на твое място щях да реша със замах нещата, ама всеки не може. Просто щях да кажа на всяка от тях какво мисля и какво чувствам. И да чакам отговор. Нещо много залагаш на външния вид. Не че няма значение, но си личи, че за теб е от огромно значение да е много хубава. Ти дали си такъв красавец? И дали след време, като ти омръзне, и тя няма да се окаже задръстена и не чак толкова умна?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e060b23784
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Егоистичен разказ на един егоист. Срамота.

Не е възможно такива българи да живеят в България, но чист факт... има ги. Ще дам един пример със себе си. Е не съм го разказвала в сайта, ама... предполагам ще бъде от полза на автора да си отвори очите.

Случи се това лято, когато се запознах с вече бившия ми. Няма да разправям каква любов и що неща... Просто я давам по същество. Двамата просто бяхме неразделни, въпреки, че сме на километри един от друг. Докато един ден, приятелят на майка ми, които са заедно от 8 години не ми каза, че ме харесва. Ок. Не го приех на сериозно, а като някакъв майтап. За бога, това са цели 16 години разлика и просто... падам си по хора около моята възраст, а и на всичкото отгоре това беше човекът, който ми бе като баща. Просто... От години бе имал специално отношение към мен, че хората вече взеха да шегуват майка ми, че ''зетя'' ме чакал. От както се събрах с бившия ми, нещо се промени. Не, че майка ми не го виждаше, просто мноооого силно го обичаше. И така, докато аз не бях при приятелят си и както едно хубавичко си се бяхме излегнали и гледахме един филм, телефонът ми не иззвъня при съобщението. Познай от три пъти, авторе какво гласеше той. Няма да го цитирам дословно... Пишеше, че ме обича и да не казвам на майка ми и гаджето ми, че го е написал, за да не ги разтроел. Е да ама, аз изпаднах в паника. Гаджето веднага усети и ме попита какво става. И мън не мън, показах му СМС -а. Много се ядоса и след което два дни не смеех да говоря с майка ми, а нейният приятел се напил за първи път в живота си като за световно. И след увъртания й го казах.

А сега авторе, помисли какво е един човек, който е спал с майката, да спи с дъщерята. А сега виж какво е да спиш с едната сестра и да ч*каш и другата. Противно и гнусно. Ти не си човек, ти си марсианец с малка п*шка. Ей това. Аман от такова ненорм*лници.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8c71303bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Ужас, наистина ли - "обичам я, а никога не съм я виждал и даже официално се мразим :)))"
Впрочем, ако беше срещнал първо нея - неизменно щеше после да "заобичаш" повече каката - пак по снимки, естествено.
Има една категория хора, които само си търсят поводи за интриги и най-много ги влече да скачат от сестра на сестра и да забъркват всякакви подобни латино сериали.
Пък даже могат да изфабрикуват "влюбване" по снимка, на фона на псувни и ругатни. Хахаха, смешно е и просташко, честно... :))

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2d4e6552ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Автора според мен нещо си втълпява, че е влюбен или просто е супер егоистично същество, което е свикнало да получава това, което иска и то на момента.

Забележете как автора си противоречи. Първо е влюбен в по-голямата сестра, която той описва като "идеала ми за жена", а по-късно говори за по-малката, която била по-отракана, по-красива от забележете "скучната си сестра". Авторе, май проблема е само твой. Просто започни да харесваш НЕскучни девойки, а отракани! Не си влюбен, а комплексиран! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8697170c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И на мен ми се струва леко смешна историята. Най-малкото - как можеш да ОБИЧАШ човек, когото не си виждал никога през живота си на живо? ! Според мен се заблуждаваш, може би ти е просто симпатична, но яко си се филмирал и... сега си въобразяваш, че е любов. Повярвай ми, не е. Никоя от двете не обичаш, затова се присъединявам към съвета на номер 3..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a2f5bec672
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По принцип съм съгласна с 7. Абсолютно подкрепям казаното.
Въпреки, че и аз съм в подобна ситуация като съм влюбена в брат и сестра едновременно, но стоя надалеч и от двамата, защото знам че не е редно. Но твоето държание и начин на разсъждение си е направо нагло. Да не говорим колко е смешно, че си мислиш че си влюбен и обичаш човек, който не познаваш и не си виждал дори... Нямам думи, имам чувството, че това го е писал 13 годишен пубер, толкова е малоумно.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a0f61e20f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   ОТ АВТОРА: До момента получавам само кофти коментари и забележете всеки писъл ми коментар е ЖЕНА! А аз МАЙ ЗАБРАВИХ да спомена (грешката е моя), че предпочитам мнения на МЪЖЕ 5 пари не давам за написаните до тук ком. Ако сте забелязали историята е предимно мъжки проблем и предпочитам мъже да ми драскат мнения! Направо се скъсах като гледам всички ме нареждат а те всичките биле жени. И добре, въпреки, че вирежа нежния пол за акъли нека не се крия като страхливец а да отговоря накратко на някои от конкретните ви обвинения спрямо мен... - КАЗВАТЕ, ЧЕ СЪМ ЕГОИСТ КОЙТО ОБИЧА ДА ПОЛУЧАВА ВСИЧКО А? Ами извинете но не бих казал, че е така просто от както помня гледайки и ТВ и Фейсбук профили и профили в сайтчета за запознанства и т. н. ЖЕНИТЕ ВИНАГИ на снимките сте (няма да казвам директно вссички знаете за СУЕТАТА ви, гримиране, снимки разголени 99% от вс. жени) Е КАЖЕТЕ СКЪПИ ДАМИ, ЗАЩО ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НЕ ВИ ДОЙДЕ В ИНТЕЛЕГЕНТНИТЕ ГЛАВИ, ЧЕ ИМЕННО ВИЕ И СУЕТАТА ВИ ДА ПЪЛНИТЕ НЕТ-А С ВСЯКАКВИ "АТРАКТИВНИ" СНИМКИ СТЕ ПРИЧИНАТА МЪЖЕТЕ ДА ГЛЕДАМЕ НА ВАС КАТО НА ПАРЧЕТА МЕСО И НИЩО ПОВЕЧЕ - ЕТО КАК НИ ВЪЗПИТАВАТЕ И КАКВИ СИГНАЛИ НИ ИЗПРАЩАТЕ А СЕГА МЕ ЧЕКНЕТЕ, ЧЕ СЪМ БИЛ ТАКЪВ... Кой е егоиста?



модератор: Моля, прочетете правилата на сайта и ограничавайте използването на главни букви!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c4ad498be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти не си добре имаш някакви психични отклонения... от написаното почувствах егоизъм от твоя страна и нетърпимост и раздразнимост от моя страна към теб.. от думите ти лъха адски дразнещ, мрънкащ и непоносим човек

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8c71303bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До автора (и неговия коментар 11) -
Никъде не видях в твоето есе ЛЮБОВ, разбрах само, че : "МЪЖЕТЕ ГЛЕДАМЕ НА ВАС КАТО НА ПАРЧЕТА МЕСО И НИЩО ПОВЕЧЕ". Ето, сам си го каза.
А мъже няма да те коментират, много ясно, те няма дори да влязат в темата ти, защото заглавието е на сапунка или комедийно шоу, те си падат по друг жанр.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8c12f42a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз съм мъж. И какво очакваш да ти напиша? Да си направите тройка - ти и двете сестри? Не. Жените горе са ти го казали ясно. Ти си егоист и лицемер.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a32460d40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Аз също съм мъж, смея да кажа, че историята и думите, които си употребил лъхат яко на инфалтивен тип. Първо, не знаеш как да цениш една жена, второ, не ти е ясно въобще какво е любов. Жената трябва да се уважава дете мое! Влюбен бил в сестра й, която не е виждал, не е комуникирал с нея, виждал бил само снимки. Детска работа. Дори бих използвал по-цветни епитети, но наясно ли си какво ще сториш, ако разкриеш така или иначе тъпата ти история пред тях двете? Заставаш между роднини, между сестри... Научи се да обичаш жената! А ако търсиш любов из нет-а то шанса да попаднеш както на кухи мъже така и на кухи жени е голям. Много малък процент са тези така да се каже които намират сродната си душа в нет пространството, друго е само интереси и нужди, убиване на време. Реалността, любовта, уважението, отношенията и взаимноотношенията са съвсем друго нещо, ама ще пораснеш и ти!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 53d8cc8cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Влюбил се в снимка - аре стига тъпи приказки. По тая логика и аз съм влюбен в Джесика Алба. А как ли ще хлътнеш, ако видиш някое клипче със сестрата, хахаха

Мъж - 25.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b4ef55fa6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Дай и на нас снимките да ги видим бре :P

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker