Поредния любовен триъгълник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредния любовен триъгълник
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2329 пъти
Моята история е дълга, но ще се опитам да съм максимално кратка. Преди 2 години си запознах с едно момче, виждахме се, правехме невероятен секс, и така след няколко месеца вече бях лудо влюбена в него. Но една вечер в един клуб се запознах с приятел на моя приятелка който се оказа, че е негов добър приятел и тогава разбрах, че той си има приятелка и са заедно от 3 години(незнам как е успявал и с нея да се вижда като беше с мен през цялото време и как тя не се е усетила). Аз естествено още същата вечер му звъннах и му казах да престане да ме търси, да ми изтрие номера и му затворих телефона без да го изслушам. Аз нестига, че останах със разбито сърце, загубих любимия си човек и се чувствах тооолкова долна, че съм била с обвързан мъж и някое момиче ще страда заради мен.
След година се срещнахме случайно пак в клуб. Аз само го поздравих. На следващия ден той пак започна да ми звъни да ми пише, но аз не отговарях. И така докато една вечер не дойде в нас. Говорихме си общи приказки докато той не ме награби буквално. Не можах да се отдръпна и така се случи и най-страстната нощ в живота ми. Естествено пак се събрахме, пак започнахме да се виждаме, а аз умишлено не повдигах въпроса за предишната ни раздяла, защото исках да започнем отначало и на чисто. Правехме планове за в бъдеще, но всичко беше прекалено хубаво за да ми се случва. Една вечер докато си лежахме и аз го попитах има ли си гадже(като имах предвид себе си и исках да разбера каква съм за него), той разбира се не знаеше за какво си задавам въпроса. Притесни се много(най-странното е, че не може да се преструва, а излезе голям играч-голям късметлия) и аз го усетих, скарахме се разбрах, че още е с приятелката си, той се опитваше да ме убеди, че иска да е с мен, разплака се, но аз естествено не му повярвахи го изгоних. След тази вечер не съм го чувала и виждала, но съм сигурна, че рано или късно пак ще се засечем някъде.
Та въпроса ми е според вас правилно ли постъпих, че бях толкова първосигнална, груба и крайна или трябваше поне да го изслушам и да обмисля ситуациятя? Възможно ли е да е бил влюбен в мен, казвал ми го е, но сами разбирате защо не му вярвам? И ако може някой мъж да ми каже защо постъпвате така, както той с неговата официална приятелка? Това не е ли предателсто?
Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4ebb573576
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правилни постъпваш! Действията ти показват, че си свястно момиче, което е похвално, понеже такива хора са вече рядкост на фона на всичката измет, която ни заобикаля...
Та исках да кажа, че не трябва да съжаляваш за това което си направила. Той сега лъже приятелката си, замисли се-ако един ден сте заедно, дали няма да постъпва и с теб така... Това е нещо, което обаче се осъзнава с течение на времето... само, че тогава е късно, понеже вече си изгубил твърде много време и нерви..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5e39d63f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нека приемем, че е влюбен.
Искаш ли да бъдеш с човек, който макар да е влюбен в теб предпочита за пред обществото да е с друга. Който ще прегръща и целува друга след или преди вашите срещи. Искаш ли да си с такъв човек?

А ако не е влюбен ще е пълен играч с уникално голям късмет.
Правилно си постъпила. Влюбчиви мъже, женкари и просто мъже тип пчелички (от цвят на цвят) има навсякъде, но след тях нищо хубаво не остава. Жалкото е, че ако не си ти ще е друга и все ще мами момичето, което не се е усетило. Във всякакъв случай твоята постъпка е правилна, независимо какво се случва в сърцето му не е трябвало да върти 2 жени на малкия си пръст.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5ee09cd49e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Най-вероятно щеше да си останеш секс играчка. Мъжете никога не зарязват приятелките си дори и да са се влюбили в друга. Може би ги е страх от новото начало. На мен лично ми е много интересно как неговата приятелка не е знаела, според мен е трябвало и тя да го зареже, не разбирам защо се оставят така да ги разиграват. Този тип мъже заслужават точно това!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker