Искам любов като в "Здрач" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам любов като в "Здрач"
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2382 пъти
Да, истам. Толкова искам.. Не, не съм наивна, не съм и някоя пуберка. На 21 години съм, момиче. Искам любов като в Здрач. И не, нямам предвид вампири и такива небивалици. Искам един мъж, който да е готов да умре за мен, а аз - да съм готова да направя същото за него. Не, не искам само да получавам любов без да давам нищо в замяна. Искам и аз да обичам и да бъда обичана. Но не искам да е за някакви си 5-6 месеца или дори 2-3 години. Искам да е докато съм жива, докато мога да дишам, докато все още имам сърце. Искам такава любов СЕГА, докато съм млада и имам още какво да дам. Само ако можеше да я получа, дори да не е завинаги, да е поне за едно известно време, дълго известно време. С времето истинската любов не изчезва, не омръзва. Аз съм доказателството как макар да съм била обиждана, унижавана и потъпквана все още не съм забравила човек, с който се раздерих преди 2 години. Но не искам него вече. Искам ЧУВСТВОТО, което изпитвах и което мислех, че той изпитва към мен. Искам отново да се чувствам сякаш живея, защото сега не е така. Сега наистина просто съществувам. Искам когато отида да гледам последния епизод от поредицата в обичайното ми кино в София да видя някой, който също е отишъл, защото се надява да намери такава любов. Не, аз няма да отида с компания, ще отида сама за да мога сама да се съжалявам. Тъжно и безполезно ще кажете, но това е в човешката природа. Пък в крайна сметка толкова ли много искам? Не искам пари и коли, мъже заможни бизнесмени. Искам просто ЧОВЕК, истински човек, мъж с който ще мога да се почувствам, сякаш съм единствена и незаменима, сякаш съм значима поне за един мъж. Знам, че няма да изпитам това чувство отново, а така го искам.. исках... така ГО исках....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: ca379679cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки иска такава любов, всеки мечтае да срещне някой, който да е готов да умре за него. Не искам да те разочаровам, но шанса да намериш такъв човек в днешно време е изключително малък, но ти го пожелавам от сърце!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0f5fef068c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз искам ама, няма. Знам че е трудно да си сам, да няма кой да те прегърне, но надежда винаги има, не се отчаийвай
момче 20 г

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2ca227f2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз искам.... всеки иска:) но тези, които я получават са малко....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bacd1f6755
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момче на 18г. и търся същото. Но не търси ли всеки това? Мислил съм много над този въпрос -Какъв е шанса да харесваш и обичаш някой невъобразимо много и той да изпитва същото към теб по абсолютно същия начин? Какъв би бил шанса да срещнеш такъв човек? Много малък бих казал:(

Мечтая за това.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 52a6d214aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз също искам. Защото вярвам, че такъв човек може да се открие. Почти на твоята възраст съм. Знаеш ли, може да се посмееш на една случка, която ще ти разкажа. Винаги съм се надявала да разпозная подходящото момче за мен, веднъж си мислех, че би било добре поне да зная, че го има. И ето как стана... С братовчед ми бяхме на гости на наши близки в провинцията на Италия и взехме тяхната кола, за да отидем до Рим. Бяхме на околовръстното, когато попаднахме в задръстване. Движехме се страшно бавно. В един момент обърнах поглед към колата до нас. Шофьорът и беше много чаровен, на около 20 и няколко години, подпрял отегчено главата си на прозореца. В същия момент и той се обърна към мен. Но ние потеглихме. На следващото спиране пак се паднахме паралелно. Гледах този човек в очите и виждах нещо добро, мило, което все чаках да видя у някой българин. Отново тръгнахме. И мислех, че няма как да се срещнем вече. Но тъкмо спряхме пак и... някой свирна лекичко зад нас. Обърнах се, беше той. Вече се усмихваше и правеше знаци да си разменим телефоните. Беше започнал да пише своя. Но така и не успя да ми го даде. Движението се забърза, братовчед ми потегли и това беше. Като разбра защо съм му казвала да чака, така се смя. Ама аз съжалявам! Разказах това първо, за да запомниш да цениш миговете и да не пропускаш хората, които харесваш. Второ, не се отчайвай, защото животът понякога е много свеж и пъстър. Успех!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ec1dc7dd8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не прекаляваш ли с това "искам, искам" - като малко дете си: искам бонбонче. На "искам" животът нищо не дава. Бъди скромна - за да получиш трябва да заслужиш. Живей давайки постоянно и рано или късно ще получиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 24018e6499
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз искам същото, както много други млади момичета и жени, които могат да обичат силно и истински, а не са срещнали човек, който да го оцени и да може да им отвърне със същото. Обичала съм много и мнозина, но мен никой не ми е отвръщал подобаващо. В крайна сметка любовта загива, ако не е взаимна. Трудно е да обичаш някого, който се забавлява да подлага на изпитания волята и търпението ти. Няма смисъл и не е така възвишено и красиво.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b12cf646e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Любовта не е пазарлък да си даваме и връщаме. Тя е онова най-възвишено чувство, което те кара да дадеш на някой възможност да те унищожи, вярвайки, че няма да го направи.
Докато само повтаряш "искам" няма да ти се случи, защото не си готова. Живота си прави странни шеги и когато си наистина готова за голямата любов ще я срещнеш, тогава и само тогава.
Маги

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker