Усещате ли връзка, ако сте се разделили с приятеля си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Усещате ли връзка, ако сте се разделили с приятеля си
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1981 пъти
Искам да попитам, усещате ли това усещане, когато сте се разделили с гаджето си, както преди да сте били разделени??
Случва ми се на моменти, да усещам, това което съм усещала с него, че ме иска, неговата топлина, макар от далеч, дали не си въобразявам, възможно ли е такова чувство??
Той сега е с друга.. Причината, за да си намери друга, е че се скарахме, че не му давах... да го правим доста време, точно когато бях заета и то много, и сега мисля, че е щастлив с друга, но някой път го усещам все едно ме иска още.. Това чувство на топлина много ме обърква, и искам да си го върна пак, но е невъзможно, а и той е много твърдоглав... няма да се върне никога...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 59eb3645c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами по принцип има нещо такова като телепатия между хора, които имат връзка. Но тя трябва наистина да е силна... при теб може би по- скоро всичко е плод на чувствата ти към този човек.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4736d92343
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ако неговата приятелка му дава достатъчно,
нормално е да не се сеща за теб, в следващата връзка бъди по-всеотдайна

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 18c16ab253
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Автора-Той е казвал, че като е с някоя, може да си представя, че е с друга, което не е мн. хубаво, но го е правил преди да се запознаем... За него секса беше супер важен, аз не можех да издържа натемпото му, но ако си представя че е го правим, може да го усещам.. Не зная, има някаква връзка... още между нас.. Той иска още мен, но тя му дава... повече... секс..
Аз не трябва да съм с него. има вече нова връзка

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 23b57c3f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   какво значи следващия път бъди по всеотдайна.. един човек който те зарязва защото не сте правили секс известно време не е видял нищо повече във теб.. едва ли точно това искаш да те оценяват заради тялото ти и секскуалната ти способност.. истинските отношения са къде къде над тези неща.. сега си представи че има здравословен проблем и известно време не може да го прави.. пак ще я зареже.. или пък има проблеми и съвсем не и е до това.. причина ли е.. не трябва ли половинката ти да те разбира...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 65218dc142
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Понякога, да. С едно момче бяхме от различни градове, заедно бяхме 4 месеца. В тези 4 месеца дали и 2 пъти съм чувствала мои чувства. Ако той е зле и аз съм зле, ако той иска близост и аз я усещам, ако той иска да поговорим аз просто усещам, че е така, усещах всичко, което и той, именно защото той го усеща. След като се разделихме продължих да усещам нуждите и желанията му. В един момент си казах, че си въобразявам. В смисъл аз сама да си кажа, че бившия ми иска да ме прегърне, да ме целуне, да сме заедно в този момент... звучи си зле. Реших, че просто много ми липсва. Спрях с тези чувства, спрях да им обръщам внимание и скоро след това всичко спря. Отново се срещнахме след около 6-7 месеца, ако не и повече. Поговорихме си и той ми каза, че след раздялата ни е искал да сме заедно... близостта ни, това е искал. Стори ми се странно, после той продължи да обяснява какво му е било, как се е чувствал, какво е ставало в живота му и действително аз знаех всяко едно нещо.

Не знам как се нарича това. Телепатия? Силна връзка? Любов? Интуиция? Но реално ми се е случвало и много други пъти с много други хора, никога до сега не съм грешила, но винаги има първи път, нали?
Разликата е, че аз усещам емоционалната връзка помежду ни след това, а ти физическата му нужда. Да, възможно е и да съжалява за загубената ви връзка, но ме съмнява. Секса бил важен, обаче е важно и да проявяваш разбиране, както каза номер 4.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 18c16ab253
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   автора:мисля, че по някакъв начин мога да го усетя.. НЕ зн, но усещам някаква енергия от него... , той винаги е топъл, аз студена, тази топлина от него я усещам, от мен няма топлина, неговата енергия е много хубава и топла, няма съмнения и болка... Аз преживявах съмнения и болка, в мен имаше много... тъга, а той ме успокояваше.. Сякаш това идва от него някой път и го усещам..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 18c16ab253
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   още нещо от автора:дано не бъркам, но... отново го усещам в момента.. а би трябвало сега да спи с другата...
Това ми дава сила, това усещане.. Сякаш пак сме заедно, макар че вече не може никога да бъдем. Каква обич изпитвам само, много е различно... усещането.. Изпитвам го, и не си въобразявам, не зн какво е това.. Имам някакви показатели относно държането на приятелката му, някаква заплаха вижда в мен.. и той се разконцентрира като говори с мен, затова сме прекратили това да се чуваме дори..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker