Дали ме харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ме харесва?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2102 пъти
Наясно съм, че задавам един от най-баналните въпроси. Но ми се иска да разбера дали това момче ме харесва. Не съм влюбена в него, но имам симпатии. И ако той няма нещо по-специално, по-добре да не започвам да изпитвам нищо към него.
Срещнах въпросното момче в университета. Беше ми направило впечатление, че ме гледа продължително. Но не обърнах кой знае какво внимание на това.
Бяхме заедно на един семинар. Понеже повечето не се познавахме, трябваше да изберем някой и да си говорим с него за интереси и т. н. Докато аз се чудех при кого да отида, той дойде при мен и започнахме да си говорим. Попита кой ми е любимият филм. Аз му казах, а той отговори, че трябвало да го гледа.
На вечеря на едната маса имаше много свободни места, а на другата - само едно, точно до мен. Той искаше да седне на това място. Но отстъпи на една от приятелките ми.
Вечерта по време на партито приятелките ми излязоха да пушат, а на мен не ми се отиваше навън с тях, понеже не пуша. Той седна до мен и започна пак да ме разпитва. Спомена, че щял да предложи на колегите да отидем на дискотека. А ако не се съгласят, можело да отидем и без тях.
Понеже бяхме само студенти, без преподаватели, т. е. без контрол, направихме един отбор, който да събужда останалите сутрин рано, за да не закъсняваме за заниманията. Момчето, за което пиша, беше в този отбор, заедно с още две момичета. На другата сутрин нахълтаха в стаята. Аз бях будна и нямаше нужда да прилагат методи, за да ме събуждат. Обясних им това, но след няколко секунди въпросното момче беше скочило върху мен, както си лежах.
На закуска ми каза, че изглеждам доста добре, независимо, че е рано сутринта.
На партито следващата вечер ме прегърна и ме попита защо не танцувам. Беше парти с маски и отиде да му нарисуват лицето. После дойде да ме пита за мнението ми как изглежда. Забелязах, че само мен попита.
В залата, където се провеждаха конференциите, всеки си имаше плик за писмо, залепен на стената. В него другите можеха да оставят някакво мнение за съответния човек. Трябваше да напишат и името си. Той обаче остави в моя плик съобщението си анонимно. Разбрах, че е бил той, защото го видях как слага листче в моя плик, а всички останали листчета са надписани. На въпросното листче е написал, че съм мила и нежна.
Има още примери, но историята и без тях стана достатъчно дълга и скучна. Благодаря за търпението да я изчетете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: df11329a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По написаното, според мен има някакви симпатии към теб.. Разкажи още неща ако искаш, на мен ми стана интересно, не е скучна историята ти.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5094682f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката:
Едната вечер преместихме купона в една от стаите. Всички си говореха на групички (включително аз и приятелките ми). той дойде до мен и започна да ме, , интервюира'' с едно празно шише от водка. само с мен, , игра'' така на журналист. а и понякога го забелязвам как ме гледа и аз като го погледна, той или отклонява поглед, или ми се усмихва. чувствам се, сякаш пак съм в пети клас. от много скоро се познаваме с него, но въпреки това имам някакви симпатии... но не съм се влюбила или нещо такова. затова не искам да си давам напразни надежди и да спра отрано, защото закъснея ли, е много болезнено...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 016bd62278
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не знам в кой клас се чувстваш, че си, но историите които пресъздаваш със сигурност звучат много... тийн. Вие сте студенти, ходещи по семинари, а не някакви петокласници на лагер. В сайта история с подобни примери можеш да прочетеш само ако е написана от някой на 13 г. Извинявай много, но ми звучат супер, супер смешно примерите ти - само от мен взе интервю с бутилката, играхме си на журланлист, скочи на леглото ми да ме събуди, седна до мен на масата и т. н. Момиче, осъзнай се - не си на 12г вече. Вземи и действай, че после ще съжаляваш. А и си представям този какъв е - аз едно момиче не бих го свалял с "интервю с бутилка' и т. н. На мен ми звучи прекалено смешно, незряло и т. н. Мегатрон

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 947d5eebf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката:
снощи цялата компания бяхме излезли. накрая той остана сам да си допие. всички други си отидоха, само аз останах да му правя компания. той поиска да му разкажа повече неща за мен. той също ми сподели доста лични неща. каза ми, че в мен имало нещо особено, което му харесвало. направи ми впечатление, че за толкова кратко време е успял да добие правилна представа за мен като личност. но пък ако всичко това значи, че просто се държи приятелски... първата ми любов много ме нарани и не искам да се влюбвам в неподходящ отново. затова поисках мненията ви дали според вас ме харесва...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker