Искам обичта му а не само секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам обичта му а не само секс
преди: 15 години, 11 дни, прочетена 3326 пъти
Здравейте, бих искала да споделя нещо с вас (може би искам някои да ми даде съвет или просто да ми олекне като го споделя с вас). Живея с едно момче с което сме заедно от 5год. Бях много щастлива с него, имахме много хубави моменти. Но от известно време като че ли се одалечихме много един от друг. Той започна да излиза с приятели, да закъснява, да се държи пренабрежително все едно не го интересува как се чувствам и какво искам, с една дума все едно живее сам и аз сам му една съквартирантка. И така на мен не ми харесва това положение защото сам млада и все още копнея за обич и за човек който да бъде до мен и да ми показва колко ме обича и колко държи на мен. Не знам какво да правя, все още търпя това положение защото мисля че нещатата ще се оправят, че ще се сети какво сам правила за него и колко пати съм му показвала обичта си. Но просто искам човек който да ме обгръща с ласки а не мъж за секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 дни
hash: 4be8951318
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От разказа ти стана ясно, че той за тези 5 години не ти е изневерил. Искаш цял живот да ти сваля звезди от небето ли ? След 5 години връзка не е ли време и двамата да обгръщате с ласки едно дете вместо той да "обгръща в ласки" само теб.

 
  ...
преди: 15 години, 11 дни
hash: 2a282839f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не го прави, не търпи .Ставай и тръгвай, щом нещата са се изчерпали, едва ли пътят напред е общт.Всичко е в ръцете ти!

 
  ...
преди: 15 години, 11 дни
hash: f9e8c42a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А защо не му го кажеш? Хора, не ви разбирам... Има доста такива теми и всички питате какво да правите - просто говорете с тях. Кажете това, което казвате на нас, ако все още ви обичат или поне уважават - ще се променят.

Обясни му, че не си секс играчка и искаш ласки, като всяка една жена. Ако той не може да ти ги даде, няма смисъл да продължаваш да се измъчваш.
Просто провеждаш един диалог с него, в който подчертаваш нещата, от които имаш нужда - от там нататък нещата са в негови ръце...
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 дни
hash: d1381a43a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Миличка, всичко това трябва да му го кажеш не него...много добре те разбирам и аз донякъде съм в подобна ситуяция...аз го обичам и желая само него ,а той иска отворена връзка...говорихме казах му какво чувствам и искам и нещата се попромениха е не коренно но определено започна да ми обръща много внимание и да получавам много ласки от негова страна...и все пак зависи и от характера на мъжа от чувствата му и да не забравяме и от възрастта ако е някое младо и игриво мъжле въобще не е учудващо че се държи така

 
  ...
преди: 15 години, 10 дни
hash: 1af6640937
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абсолютно съм съгласна с номер 5 и 6. Мъжете не са телепати и не четат мисли. Чувствата на жените са винаги толкова объркани. Ако първия път не си му казала, че ти е неприятно какво прави, той го е приел като нямо съгласие да прави каквото си иска.
Истината е в разговора. И ако говорите едно, а прави груго, тогава наистина не е за теб и ако останеш с него само ще страдаш.

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 дни
hash: 1e0f1cd86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Какъв ДИАЛОГ с мъже, бе. Те винаги избягват подобни разговори, още повече на такава тема. Не обичат да ги притискат и мълчат като пънове. Провеждала съм такива разговори - то е само монолог от моя страна, след което следва пълно фиаско. Мила авторке, вярно е, че не може непрекъснато да ти сваля звезди - или се примири с положението или си грабвай нещата и си търси друг.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker