От много време не съм говорил, нито излизал с момиче, защото... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От много време не съм говорил, нито излизал с момиче, защото...
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3759 пъти
Защото винаги са ме правили на 2 стотинки с тяхните "заетости". Окей бе, ясно ми е, че това означава да се разкарам, но те това го правят без грам да ме познават. Когато преди съм ги канил на кафе да речем, те например ми казват, че днес не можело. Като след седмица питам пак, пак са заети. И така до безкрай с всяка една. Добре бе мам*а му стара аз не съм някав нещастен тъп гей или толкова противен, че да не искат нищо с мен без да ме познават. Но това толкова години да ме харесат максимум 2 момичета и то за кратко си е срамно и позорно.
Спрях да ги каня, звъня и прочие от няколко месеца, резултат няма. Нито ме търсят, не им дреме за мен. Естествено навсякъде виждам влюбени двойки и това много ми помага! И какво да правя вече? Толкова съм ги намразил заради този факт, че когато някоя говори с мен аз си мисля, че тя говори с мен само, защото иска нещо и като го получи, дим да я няма. Започнах даже леко да ги отбягвам, не искам да се запознавам с нови, защото знам какво ще стане... и така. Мерси че четохте аз просто исках да си го излея, а съвет едва ли би ми помогнал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e4869c7a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Порасни първо, научи нещо, стани по-интересен човек и тогава може да искат да излизат с теб. На никой не му се общува със скучни, озлобени, глупави и безинтересни хора. Не са виновни другите, че не те харесват, няма смисъл да ги мразиш, но то май няма как да го осъзнаеш това. Жалка история! Трябва сам да си помогнеш. Най-добре почни да спортуваш и да учиш нещо, изгради се като достоен човек, след това хората сами ще искат да излизат с теб.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8f846f7e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   махни тая злоба и омраза и ще потръгнат нещата

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1c76c36ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Спокойно, пич! Такива жени свършват по един от двата начина: или се омъжват за някой, който ги спуква от бой, гаври се с тях и ги унижава или една сутрин се събуждат на 35 и си правят регистрация в сайт за запознанства, защото вече са загубили търговски вид и единственото на което попадат са мъже значително по-млади от тях, които ги използват само за едното чукане.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 571dc5584b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нямам нужда да познавам някой мъж, за да изляза с него или не. Ако ме привлича физически, излизам. Ако не ме привлича - нямам никакво желание да го опознавам. Сори.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 338b62e900
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Като ти каже, че е заета пробвай с:
-Ае к'во са праиш ма?
Помага със сигурност. Аз съм бил свидетел на много такива случки. Също блъскане, щипане и въобще грубо отношение. Просто не могат да устоят. Може да пробваш и с :
-Ама наеш ли как ше та е... а?
Следва усмивка и пърхане с мигли от страна на девойката!
ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ

За мен е неприемливо и за това и аз съм сам, но най-големите простаци в моя град излизат с най-хубавите момичета. Колкото по-зле се държат с тях толкова момичетата са по-влюбени. Примерно бил съм свидетел точно на момента на срещата им. Тя го прегръща, целува и казва:
-Здравей.
Отговора е:
-К'во са радваш ма?
СМЯХ. Смешно, но и тъжно

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 33c2a01fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   За жалост има нещо вярно в това което каза номер 5. Жена съм, но... Понякога сме мазохисти. Не винаги и не всички. Говоря от опит. Имах преди време връзка в която аз бях даващата (буквално) Унижение-това преживявах 2г. Моя приятелка в момента преживява същото и тя стана мазохист. Жалко наистина.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 68cf0ee443
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, разбирам те, не заслужават да си разваляш самочувствието заради тях. Бъди, сигурен, че това пренебрежение не е искрено. Те така те тестват, доколко си самоуверен и силен. Не обръщай внимание на превземките им, а си преследвай целта - не грубо, но твърдо. Остави ги за малко, после пак опитвай. Те това искат. Казвай им, че без тях си тъжен, и така нататък. Всичко от старото време си е същото. Ако им се обиждаш, те си правят извода, че ти липсва самочувствие и че си инфантилен. Не им давай повод за това. Ако пък решат да те измъчват и унижават, не заслужават внимание, защото явно са меркантилни кучки, които искат определени неща, като негър с голям чеп или някоя мутра с кинти и скъпа кола, или просто чичко паричко. За какво ти е такава кучка? Змия в пазвата. Ти избирай, а не те. Е, разбира се, трябва да помислиш и за собственото си развитие- да не си елементарен комплексар, а да излъчваш позитивна енергия.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 16f32d4bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Смени подхода към жените явно сегашния ти не действа.
Жена съм и ти казвам, че ако се запозная с някой и той супер скоро ме покани да излезем някъде веднага отказвам, защото не съм го опознала достатъчно и като не стигнем до опознаване, а има само натиск за излизане -казвам бб.
Не знам при теб как е само ти давам елементарен пример, но както и да се държиш махни тая злоба и си смени подхода към жените нямам предвид да станеш много груб към тях, а просто да пробваш други начини.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6108ae3a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хаха, не се притеснявай! Жената не е като човека! Не слушай такива като 1, 2 и 4! Вярвай в себе си и рано или късно ще станат нещата! Не става с всяка/пък и не е задължително... /, но ще тръгне-и тогава пък ще видиш, че оттърване няма:)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6e8980369c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич не си губи времето с такива комплексирани глупачки, които не знаят какво искат и се важнеят, такива курвенски чалъми са единствения им жалък начин да си начешат попреебаното его; има толкова много читави момичета, които чакат някой, с когото да им е хубаво.
Успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0511d3ce8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пич, не се отчайвай, това е най-важното. Всяка жена си мечтае да срещне своя рицар на бял кон, който да я люби върху спалня с балдахин, а тя да лежи върху листата на рози. Да, но това са само мечти, а реалността е доста по-сурова, обикновено срещат някой, който е облечен изцяло с реплики на дискуеърд, байкъмбъргс и даже няма кола, с 2 лева в джоба, но ако го слушаш е шеф най-малкото на застрахователна фирма, пие, прави ги на маймуни, от време на време по някой шамар. И аз съм в същото положение. Забелязал съм, че ме търсят само, когато имат нужда от мен, през останалото време "ти кой беше...? ". Понеже от компанията само аз имам кола те го знаят и съответно ме ползват за такси, а аз понеже съм добра душа ги возя. След това в дискотеката никоя не се сеща за мен, поне от куртоазия да ме попита как съм, нали сме компания? Иначе като им звънна да ги поканя на кафе отказват с какви ли не абсурдни предлози, само още не са ме отрязвали с това, че са отвлечени от извънземни, дошли от съзведието пси-капа-тита. Даже всеки момент очкавам да ми звъннат и да ходим на дискотека (пак с колата). Обаче имам идея, с която ще ги сваля на земята: ще ходя на купон на медицинска академия, а там са едни мръсници... :) А мадамите после опищяват махалата новият какъв бил, как и изневерявал, как не я бръснел за слива и си правил каквото си поиска. После научават за сайтове за споделяне на проблеми, изкарват се ангелчета и просят съчувствие от непознати. Но всички жени, когато тръгват с някой много добре знаят какво могат да очакват от човека до себе си. Нали уж имали шесто чувство...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 16c8f0e0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Брей, брей, съвети от описани в темата - визирам №1. Винаги ми е било забавно, когато изложат кирливите ризи на някоя лигла, като в тази тема, а коментиращите започват с определения и категории. Логиката на №1 "На никой не му се общува със скучни, озлобени, глупави и безинтересни хора"... Мога да ти кажа, че автора не е единствен в това положение, мисли си каквото искаш. И ти трябва да се осъзнаеш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2a646582d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако имаше Порше, нямаше да е така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker