Любов или не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или не
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2027 пъти
Здравейте.
Аз съм 28 г. от известно време бях сам и се регистрирах в един сайт там се запознах с едно момиче след два дни писане решихме да се видим. След като се видяхме, доста време си говорихме за различни неща и си допаднахме. Не се чувахме известно време около два три дни и след този откъс започнахме да си излизаме почти навсякъде заедно и се привличахме все повече. Това се случи преди три месеца, разбирахме се за всичко аз обаче не показвах, че ревнувах оставиах и да си излиза с познати не съм правил пробеми. Обаче тя си ме ревнуваше малко запозна ме с нейни много добри приятели всичките ме харесаха. Преди три седмици си ходи към тях а тя не е от софия. Не се бяхме виждали седмица и като си дойде трябваше да се видим но ми каза че е дошъл неин добър приятел и искала да го види аз и казах, че няма проблем на другия ден ме врътна пак измисли глупос и на третия се видяхме. Пихме кафе и ми каза, че иска да скасаме защото не сам и тропнал на масата когато е трябвало а аз бях мек с нея към личното пространство защото започнах да си я обичам много. И наскоро преди седмица ми каза че излиз с друго момче. А се виждаше в нашите отношения и, че тя има нешто към мен. И сега се чудя какво да правя да я оставя или да и дам време все още се чуваме казвала ми е когато илиза с това момче все говори за мен пазела ми е есемесите последно ме пита как сам я търпял когато е излизала нагоре надолу с приятели и когато и казах че я обичах някак и стана хубаво но си даржи да не се събираме и незнам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 51fc941e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Труден ще ти е живота с жена, която не знае какво иска. Очевидно й доставя удоволствие да те разиграва, т.е. по този болезнен начин да се опитва да привлича вниманието ти / да ти се прави на интересна.
Остави я да кротне малко. Не й се обаждай известно време. Ако след това дойде при тебе и каже, че съжалява - твоя е и всичко ще е наред, поне за момента. Ако ли не, знчаи няма смисъл да си губиш времето с нея. Кой знае колко още върти като тебе по подобен начин.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7870adc504
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, срамота е на 28 години да си толкова неграмотен!
Е, затова няма да те коментирам.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f714694094
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е, тва са жените! Поне сега тоя урок сам ще го научиш.
Покажеш ли колко ти пука за тях - задушавал си ги, бил си много ревнив и си ги ограничавал.
Оставиш ли им повече свобода - много си бил мек и безхарактерен. Какъв мъж си бил..
Странна работа е женското мислене. Аз тепърва се опитвам да го разбера.

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4aac44cc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Излъгала те е. Изсмукала си е някаква причина от пръстите, за да те накара да се чувстваш виновен. Искала е да намери нещо, за което да се хване, защото е по-добре да се скарате, отколкото да сте в добри отношения и да каже "има друг". така тя носи отговорността

2. Съдейки от поведението й, не те обича. Не иска да бъде с теб, но няма против да получава необходимата доза внимание, да си играе с теб и да гали егото си. Началото на всяка женска манипулация е да застане на твоя страна ( признава, че е направила глупост), да ти спечели доверието, да развееш бяло знаме, да разбие портата на "крепостта" и да си влиза и излиза когато иска в "замъка. "

п. п Безсмислено е да ти давам съвети. Вече си решил какво да правиш. Драмата тук е, че мозъкът ти и сърцето са на различни мнения. Всеки ще ти каже да послушаш мозъка ( включително и аз), но ти ще послушаш сърцето. Защото така правим хората. Отстрани е винаги лесно. Но, хора сме, и следваме пътя на сърцето. Който може да се съпротивлява...

Успех и не забравяй, че последната дъска на "портата" е достойнството. Не го губи, че после години ще минат докато се съвземеш от опустошенията в "замъка"

Фортуна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker