Поредната любовница... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредната любовница...
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2497 пъти
Изчела съм много статий в този сайт, и не само...
Не искам да се жалвам, за да ми съчувствате, имам нужда от истински мнения, дори и критики...

На 20 съм той също, виждахме се от 5 месеца, но ето че дойде денят, в който явно му писнаха мойте забележки, че е харесал снимка на тази и онази. Има си приятелка от 1 -2 години, нямам против нея, нека е с нея, но нека бъде такъв какъвто е бил до този момент, тя научи около 5 -6 пъти за нас, но явно този път беше фатален... или Не? Той днес ми каза, че всичко приключва.. просто така, както се държеше идеално с мен, изведнаж го заяви, каза че тя за пореден път е разбрала за нашите срещи и така... каза ми, че причините станали много за да продължим :).. Дали? Когато искаме някой имат ли значение причините, за мен нямат, но всеки е различен, разбирам, че държи на нея, нямам против, дори се възхищавам, на отношението му и към нея и към мен, искам отново да бъде този който беше... дали съм му омръзнала или наистина тя го е заставила и го е страх да не я изгуби? и в двато случая знам, че съм губещата, искам просто да ми дадете мнение, дали ме оставя заради нея или защото му е писнало да го задушавам с разни правила...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5808b2175b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, много добре мога да ти влезна в положението, защото ти бях „колежка“ цели 7 г. Знам, през какво минаваш и какво се питаш - „защо не я остави най-после“. При мен имаше деца, брак, дебело имущество за делене, а и жена му не се интересуваше от него и „не забелязваше“ връзката ни - т. е. в съвсем друга ситуация бях и все пак той се разведе и се ожени за мен.
Човекът при теб обаче дори не е женен, а ти прави номера. Какво дели той с тази жена - няма деца, няма брак, няма общо имущество... навикът, общи приятели, планове и мечти. Явно я обича по свои си начин, явно тя го обича, за да му прощава изневерите.
Къде си ти в този план - никъде. Ти си излишният ъгъл в този любовен триъгълник, използват те и двамата, за да запълваш празнините във връзката им, за да продължават да са заедно и да си играят на семейство.
Според мен ти заслужаваш повече. Не мисля, че за него тя е по-важната, но в за теб си знае, че си му лесна, ще го чакаш и ще се съобразяваш с него, докато нея може да я загуби.... не, че ще я загуби - 6 пъти е търпяла, и 60 ще търпи, защото е зависима от него по един или друг начин. Въпросът е, че ти не си зависима и ти не трябва и НЕ можеш да търпиш.

Съвет като твоя бивша колежка - зарежи го, изтрий телефон, мейли, фейсбук... всичко от него и прекъсни всякаква комуникация с него. Просто продължи с живота си сама, няма да мине дълго и ще намериш истинска Любов. Не се задоволявай да бъдеш отдушникът за някоя чужда скапана връзка.
Дори да си убедена, че това е мъжът на живота ти, пак направи тази крачка. От собствен опит ти казвам - тогава е най-вероятно все пак да избере теб и да се притесни, че може да те загуби, да те оцени и да разбере, че да загуби теб е много по-болезнено, че без теб не може да живее. Ако не го направи и без това не те е обичал и явно си просто една притурка, от която може да се лиши.
Моят човек ми е плакъл като бебе, когато го зарязах - разведе се веднага. Сега се чудя, защо съм го чакала толкова години, но може би имаше при нас смисъл, защото поне изгледа и възпита децата си, които днес са по университетите, имат добри отношения с него... Не съжалявам, че съм чакала заради тях, но ти какво чакаш?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4dabecc2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   мила, хвана ме жал за теб....

какво ти се е случило? от къде тази примиримост, та да се унижаваш така? съгласна била така да продължи... възхищавала му се на отношението към нея и към теб?? !
И какво отношение лъже теб, лъже и нея? Поредния комплексиран егоист и две патки около него.
Щом ти харесва унижавай се, никои не може да те спре, но поне се замисли това ли заслужаваш?

И не разбрах съвет искаш, как да снишиш още повече глава и да му лижеш краката, или?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a7c3db510c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   дадете мнение, дали ме оставя заради нея или защото му е писнало да го задушавам с разни правила...

и двете

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 29eefb6d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1 ти дава доста добро и изчерпателно мнение... послушай я. Остави го в миналото, ако осъзнае, че не може без теб, ще те последва. Ако не, значи приятелката му е по- ценна от теб и не си заслужава да се заблуждаваш с него.

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a042c93152
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   сега съм на 26 години, точно на 20 бях на мястото на ''приятелката''. след скъсване ( и след това събиране ) с моя приятел, той се виждаше с едно момиче, тя много беше влюбена в него...
по време на скъсването ни той ходел с нея, после ми рева и пада на колене (щеше да се самоубива, какво ли не беше... ).. и след нашето събиране, продължи да се среща с нея зад гърба ми.
както и да е.. после тя си хвана някакъв и вече няколко години е с него.
но наистина и аз се питам:
няма семейство, няма дете с мен.
защо не тръгна с нея и не ме заряза? ! и аз се чудя до ден днешен..
среща се с теб, лъже нея. ами защо просто не се събере с теб?
не може да я обича, щом я лъже.
яд ме е на такива мъже, щото разгирават тебе, разиграват мене, а са едни пълни мухльовци.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8c02294e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   №5 много ми хареса коментара ти :)
аз съм била на мястото на любовницата и естествено го зарязах след като разбрах, че съм на втори план, но ме беше яд, че и неговата приятелка е знаела за мен и не го заряза а продължи да демонстрира любовта си пред мен, по всякакви начини.
А аз мисля, че такива мъже трябва да са зарязани и от двете страни, защото наистина са си страхливи мухльовци!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f8650ffc1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви много за отделеното време. Знам, че всичко, което ми казвате е истина, просто като го чуя и от вас (който не ме познавате) и сте безпристрастни, ми идва повече сила да продължа напред. Ами едва ли ме е обичал, абсурд дори, надявам се въпреки това да ме потърси, което е малко вероятно де... защото искам да му върна жеста на пренебрежение и да му покажа, че вече няма да е така... колкото и да ми е трудно ще го направя и ви благодаря още веднаж за искрените оценки :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9ccd866567
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   .... до №5, поздравления!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker