Защо се промени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се промени?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2031 пъти
Здравейте! Искам да споделя накратко за сегашните ми отношенията между мен и приятеля ми. Имаме връзка от 4 години, бяхме перфектната двойка. Много се разбирахме преди, мислихме еднакво за много неща, имахме еднакъв светоглед. Но в последно време той много се промени. Аз не съм му приоритет, а работата му. Мисли за собствения си бизнес, а не за наше общо съжителство. Предпочита да влага пари в работата си отколкото за наше жилище. Друг е проблема, че стана прекалено стиснат. Аз винаги всичко съм си плащала сама, работя и имам кола. Не очаквам да ми плаща сметките или да ме вози. Винаги съм си плащала навсякъде, даже сме деляли разходите си на половина, когато ходим на почивка или излизаме навън. Всеки си плаща сметката сам. И последния път, когато бяхме на почивка той се похвали пред др. хора, че ме бил завел. И едва ли не аз нямаше да видя море ако не бил той. Макар че си плащам аз, а не той. И наскоро разбрах, че писал коментари под снимките във фейсбук на една позната. Коментарите са със сексуален подтекст, а той почти не я познава. Отделно и харесал към 15 снимки. А в същото време ми казва, че никога не би ми изневерил. Защото много уж ме бил обичал. И месец след това разбра, че съм си писала с мой бивш приятел и буквално побесня. И тук е въпроса да питам аз- струва ли си да съм с такъв човек? Който казва, че съм материалистка, а аз не чакам да се харчи за мен, нито пък искам. И как да му вярвам, че ми е верен, след като флиртува най нагло пред мои приятелки и познати, защото всички го разбраха. И въпроса по-скоро е как се променя толкова лесно възрастен и зрял човек, до такава неознаваемост, че чак не е същия? Вече започвам да си мисля, че е под влияние на някого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 495be1d139
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   и аз доскоро бях в същото положение. едно ще ти кажа - поговори с него и ако не се промени, просто прекратявай всякакви отношения с този човек. по-добре го изстрадай веднъж, отколкото цял живот да страдаш. днес е във фейсбук, утре ще е извън него. от опит ти го казвам. ти заслужаваш някой, който да те цени. на мен още не ми е минало, още имам чувства, но се боря с тях и знам, че го правя за своето собствено добро. предпочитам да запазя хубавия спомен за нас и отношенията ни, отколкото да се стигне след време към грозни сцени.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7c30b27155
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж човек някои път се изтирва, казва неща който не е обмислил действия който прави машиналнно.
Помисли все пак 4 години сте заедно ако е било заради секс или каквото и да е до сега да е оветряло, мъжете правим грешки.
Сигурен съм че те обича, говорете, обсъждайте, коментирайте, и не оставяите висящи неща.
Казва ти го човек които допусна тази грешка!
поздрави

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d6f4c7ef9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знам как го търпиш това. Че той не е никакъв кавалер, освен това е стиснат и си приписва заслуги, които не са негови. Да не говорим колко е унизително това с фейсбука, направо е отвратително. Мисля, че трябва да се отървеш от страховете си от самота и да го разкараш. Ако искаш преди това му обясни защо и как те е наранил. Ще ти олекне доста, а и по-лесно ще го забравиш, ако му кажеш всичко. Нека сам си направи изводите и да си носи вината, а не да я прехвърля на теб. Но аз си мисля и че не те обича и няма да му липсваш особено.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 08477c940c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не се търпи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker