Вече не ми обръща внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не ми обръща внимание
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 14650 пъти
С моя приятел сме заедно от година. В началото всичко беше прекрасно, постоянно ме търсеше и искаше да прекарва цялото си време с мен. Понякога чувствах, че се задушавам от прекаленото му внимание към мен, но сега честно казано това внимание ми липсва. От определено време всичко друго стана по-важно от мен и аз съм последна в списъка му. Държи се арогантно. Когато го помоля да се държи по мило с мен той ми отговаря, че не е дете, а за мен това да си добър с половинката не те прави лигав или държащ се детински, а показване на чувстваата. Означава ли това, че си има друга или просто вече не ме обича. А може би очаквам прекалено много от него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 75df885987
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   А, може би не знаеш, какво искаш!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f404015ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Има 2 варианта - или страстта му е отминала и вече не те иска, но стои с теб по навик, или пък връзката ви е улегнала, наситили сте се един на друг, той те уважава, но е решил, че не може да живее само в тази връзка. Обикновено след като отмите първоначалното влюбване се получава така както при теб. Това не значи 100%, че си му омръзнала или не те иска, просто онази първоначална тръпка и интерес изчезват и дават място на уважение, доверие, приятелство и други хубави неща между вас. От опит знам, че човек когато има нещо, не го иска толкова много, както когато го няма. Ти сама казваш, че в началото те е задушавал с внимание, сега пък е на другата крайност. Не се плаши, а му кажи ако иска да бъде с теб, да бъде по-премерен, т. е. да не изпада в крайности, а да търси "златната среда". Един ден може да не се видите, но може да ти звънне да поговорите по телефон, на другия ден нека излезете. Кажи му, че обичаш умерените неща, а не крайностите. Крайностите никога не водят до нещо добро. Желая ти късмет и не се притеснявай, повечето мъже преминават през такива периоди ;) Катрин

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7a1e558c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Мъжете, които се държат така, идеално виждат, че нараняват. Знаят, че може накрая да ти писне и да последва раздяла. И естествено нямат нищо против, дори нещо повече - те се стремят към това. Откъде знам със сигурност, че е така ли?
Да речем, че го четох някъде и доста неща ми се изясниха и за мен самата.
Когато една жена пожелае да се раздели с мъж - тя просто му го казва. А за доста от мъжете е непосилно, защото това би ги натоварило с вина, те не искат да носят отговорност за раздялата, затова просто я ПРОВОКИРАТ. Оставят в ръцете на нежния пол да я предприеме. А преди това правят какво ли не, за да я разочароват - могат да са безразлични, богат да са агресивни, могат да я карат да се чувства несигурно и неуютно, но целта е една. Да изпросят "уволнение". При това, когато го попиташ обичаш ли ме - продължават да казват да. Но с трепет чакат развръзката и за целта от ден на ден стават все по-непоносими. Така 90% от разделите са инициирани от жени, мъжете само малко са ги подтикнали ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4a60fe3060
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Подкрепям мнението на номер 3! Време е да тропнеш с крак за да се осъзнае малко... не си длъжна да търпиш напереното му поведение. Ако и ти започнеш да му въртиш същите номера, няма да му стане приятно и постоянно ще се пита какъв е проблема... Не е лош варианта да започнеш да се държиш като него, но ако той или ти не вземете мерки, връзката ви отива на майната си. Започни да се държиш като него известно време... ако приятеля ти се осъзнае, значи връзката ви не е загубена и той е играл през цялото време.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 796476d669
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   От авторката: Съветвали са ме да спра да му обръщам внимание и той ще почне да ме търси. Точно така и стана, спрях да го търся и той не спираше да ми звъни, след няколко дни реших да спра, но той пак ми се качи на главата. Оттогава само като не съм в настроение се държи мило с мен. Повечето пъти е изморен за секс, и започвам да мисля, че си има друга жена. Винаги забравя важни дати, а утре имаме важна дата за нас и ако този път забрави, мисля да предприема по-сериозна стъпка. Вие как бихте ме посъветвали?

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4a60fe3060
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ами дръж се резервирано към него, докато не спре с игричките си! Би трябвало да разбере намека ти и да се спре... май той не знае какво иска!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4ce98bc8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   има си друга

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 344a85fc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Знаеш ли какво? Ти не го заслужаваш! Първоначално те е задушавал, а сега му искаш вниманието... Е последно какво искаш??? Отстрани изглежда че все едно си играеш със чуствата му!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1a3a068c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   А, дали пък нещо от твоето поведение не го е провокирало да стане такъв? Да си го обидила, наранила, да се е разочаровал по някакъв начин? Или просто да си има странични проблеми, които да му се отразяват? Вместо да играеш игрички и да правиш номерца като малките деца, най-добре седни и си поговори с него. Обясни му как се чувстваш и го питай какъв е проблема. Напълно възможно е той изобщо да не се усеща, че минава границата. Нормално е след година отношенията ви да навлезнат в един малко по-улегнал етап, вече се познавате и той се е отпуснал пред теб, като е започнал да се държи според характера си. Тук вече или той полага усилия да се промени(ако държи на връзката ви) или всеки си поема пътя и си търси човек, който да отговаря на характера му. Във всеки случай говори открито и СПОКОЙНО с него. Нека разбере, че за теб има прблем. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 796476d669
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   От авторката : Номер 8 говоря за прекалено много внимание, за непрекъснато звънене по 50-60 пъти на ден, адската ревност, когато не съм с него и т. н. Номер 9 говорила съм спокойно доста пъти, но така и не получих отговор. Единственото което чувах беше : " Всичко е наред, същият съм си, обичам те " и това е. И приятелите са ме съветвали да говоря, но така нищо не се получава, защото и двамата се уморихме да питам едно и също всеки ден.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 74cdf1ef70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Омразнала си му.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4cceb0267b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   С мен се случи същото за съжаление. Отначало бяхме заедно чудихме се как да се потърсим звъняхме си по много пъти на ден и накрая вече когато му кажа: Струва ми се че чувствата ти вече се отшумяли и нищо не е както преди той ми казва: Обичам те и това си личи, а когато беше на море за една седмица нито веднъж не звънна да пита как съм. Това как си го обяснявате и какво ще кажете по въпроса? :( Писна ми честно!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker