Страх ме е от самотата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е от самотата
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3247 пъти
Близо на 25 години съм и полвината ми живот е минал в несподелени любови, а също и в подигравки и психически тормоз от страна на другите.
Още от малка си спомням караниците на родителите си, как майка ме биеше за щяло и нещяло през седмица, изкарваше си гнева на мен, когато татко я ядоса.
А в училище в прогимназията, в гимназията, във ВУЗ-а винаги са ме мислили за странна през повечето време винаги са ме тъпчили, подигравали и тормозили без нищо лошо да съм им направила.
Аз си мълча седя си настрана, не се занимавам с тях и те идват при мен да се бъзикат, а хора, които през цялото време се държат просташки и лигаво не са ги закачили с пръст, въпреки че те заслужават да се подиграват с тях, не знам може би имам някаква негативна енергия около мен, виждали са, че съм добра и лесна за тормозене.
То е достатъчно един да скочи срещу мен, за да съм черната овца.
Родителите ми няма да са винаги до мен това е пределно ясно на всеки.
Страх ме е да остана сама в къща или апартамент, да си живея сама в тази кутийка, да се прибирам от работа без никой да ме посрещне, да е пусто и тихо, да вечерям сама, и да си легна сама мен дори би ме било страх да спя на загасена лампа.
На външен вид съм симпатична, много момчета ме харесват, а като характер съм добра, и толерантна.
Обаче никой не може да ме развълнува тези, които аз искам нямам шанс с тях, а тези, които искат мен нямат шанс с мен дори да тръгна с някой свестен и готин щом нямам емоционално влечение към него, колкото и ще да ходя с него не се получават нещата.
Няма изгледи да намеря полвинката си, кажете нещо дали самотници като мен си правят групи и се събират?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: c839550661
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От кой град си?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 76d21cdd95
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Не знам, според мен това с несподелените любови е на психологическа основа, ти просто си го "проектирала", покрай лошото отношение на другите, травмите от детството, предполагам, че е някакъв подсъзнателен психологически мазохизъм. Не съм лекар, просто така ми звучи всичко това, съзнанието ти се фокусира върху хора, с които нямаш шанс, и ти "набавя" страдание. Иска се доста сила, за да се измъкнеш от ситуацията. Аз лично бих се обърнала към психолог или поне бих се опитала да открия за себе си какво ме влече в тези мъже и какво не ме влече в останалите. Аз също съм минала през подобно нещо, но се отървах, някак успях да изляза от омагьосания кръг и да се влюбя в подходящ човек. Дано и при теб това се случи, пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cb93ed23da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да би било хубаво ние самотниците да се събираме по някакъв начин, пък може и да срещнем любовта. Нормалните хора ся ще кажат -ходете на дискотеки на купони - ама ние самотниците сме малко по различни чувстваме се неловко не на място когато сме на купони, друго е да си сред тъкива като теб които разбират мъката ти

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e26c9c4001
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   на колко години си?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 19cf1b155b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От АВТОРКАТА:
На 23 години съм, номер 3, аз нямам проблем с общуването между хората, общителна съм, не се потискам от разговори, не съм срамежлива дори съм забелзяала някои хора как се привъзват към мен само затова, че сме си разменили по дума или затова, че сме се засекли някъде си, не отричам че ми е ствало приятно от това.
Аз за излизането излизам, ходя на дискотеки, на кафета, на кино, но не много често, първото, което е нямам особено големи контакти с хората, тоест нямам много познати, за да излизам толкова често (има няма да ме познават 30 човека на кръст ), и второ дори да имах много познати, няма как да съм все навън, за всяко едно сядане на кафе, ходене на дискотека, преспиване на вила, почивка на море се изискват пари, и трето, но не и на последно място, не допускам всеки мой познат да ми бъде близък приятел.
За излизането излизам, но въпреки това пак се чувствам самотна нито в дискотекити, нито в заведенията не намирам някого.
НОМЕР 2 :Не е така, както казваш тези, по които наистина съм си падала, искала съм да бъда с тях, да имам връзка, но просто не се е получавало, то може и да има и други, с които да нямам шанс, но те не са ме интересували, интересувал ме е само един.
Както казах не е на психическа основа, а е прецакана работа, много трудно си харесвам някого, ако ще да е най-готиният, да ми сваля звезди постоянно, да прекарам месеци, години живеейки с него щом не ме е грабнал емоционално, не се получава, винаги съм се влюбвала в някого от пръв поглед, за 23 години 7 пъти съм била силно влюбвена, не знам аз съм някакъв рядко срещан индивид.
Колкото за подигравките на другите към мен ще кажа, че просто е жалко да тормозят и да подценяват човек, който е възпитан, толерантен, лоялен, който мрази клюките и интригите, и като му кажат тоя е такъв ги спира с не ме интересува, не ме занимавай, жалко е да се подиграват на някой, който не обсъжда кой как се облича и въобще не обсъжда странностите на хората поне да бях им направила нещо лошо, та да си заслужа подигравките.
Просто им е приятно, като тъпчат някого да се хранят или когато някой каже нещо изопачават думите му само и само да се нахранят доста подла работа.
Но дори и в тези хора, които са срещу мен вярвам, че дълбо в тях има нещо хубаво и добро, колкото до това, че си правиш кефа да тормозиш някого май забравят, че всичко на този свят се плаща рано или късно щом си причинил болка някому.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 76d21cdd95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От номер 2, ако самотниците се събирахме заедно, нямаше да сме самотници, нали така? Нашият плюс е в това, че много по-лесно се ориентираме сред хората, виждаме по-ясно кой си заслужава и кой не, не сме заслепени от мними приятелства и любови, от свалячи и подмазвачи. Не знам за вас, но на мен това винаги ми е помагало повече, отколкото да ми пречи.
А иначе какво значение има откъде е и на колко години е авторката? Сякаш ще я намерите. Ясно ви е, че няма как да си размените скайповете тук.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d49b96ddf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като чета историята ти ми се приисква много да се запозная с теб. Но как да стане?

КОнтактувай по интернет с хора, познати. И остави тези определения "самотни", "самотници", "сами". Ти си сама колкото и всички други хора. Да не би само ти да нямаш приятел? Трябва да преодолееш тази прихологическа бариера, която сама си си поставила.

И защо мислиш, че с мъжете, които ти искаш - нямаш шанс. Не си достатъчно красива ли? Нима те държат на външната красота? Ако е така, значи не ти трябват такива мъже.
Помисли. Мога да оборя всяка твоя мисъл, защото грешиш и си създаваш бариери сама. Успех, не се предавай. Нещата ще се оправят. Скоро :-)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c573295c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Отново от Авторката :
На външен съм приятна и симпатична, по душа също съм добра и въпреки това няма човек до мен.
На мен ми се струва, че питат за възрастта ми, и за града затова, че се съмняват в някоя си, и че може би ме познават.
Абе, не съм сигурна, че всички са самотни, защото повечето хора или са по двойки или вече имат семейство с деца, докато на мен полвината ми живот отиде в самота, а и няма изгледи за напред, че ще срещна някой, който да ме впечетли и да е споделено.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cb93ed23da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От номер 3 номер 6 "Нашият плюс е в това, че много по-лесно се ориентираме сред хората, виждаме по-ясно кой си заслужава и кой не" наистина е тъка. Що се отнася до авторката като чета това което си написала съдя че си добър сдържан и вижлив човек, ако наистина е тъка би трябвало да имаш шанс с всеки които иска нещо повече от секс, всеки би се радвал да има добър човек до себе си. Твоята вижливист и доброта са в полза на всички около теб но не чак толкова в твоя, особенно когато се намерят гамени които да се въсползват от тях и започват да си правят каквото си искат. Понякога трябва човек да каже стига и да одреже всички паразити, не те съветвам да ставаш лоша но колкото по добричка си толкова повече ще те гаврят, друг път вижливостта и добротата са въпрос на чест на принципи ако избереш този път ще бъдеш добър човек но винаги ще имаш проблеми с така наречените паразити.
Пожелавам ти да срешнеш човек който ще те обича ще те разбира и оважава

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1776a558fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Горко на мъжа, който ще грабне сърцето ти!
Казвам ти го съвсем откровенно!
И все пак ти желая успех!

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4a1f38a681
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Била си отворена, но не мисля така на теб така ти харесва да се чувстваш, дори да си с хората, които харесваш няма да си щастлива защото ще го приемеш за даденост. Имала си около 30 познати, това никак не е малко, но казваш, че не са ти близки, защо, защото вече имаш шанс да ги опзнаеш, но представи си, че си нямала шанса тези хора да ти бъдат познати, за теб щяха да се превърнат в една незбъдната мечта. С една дума ти не оценяваш това, което ти поднася живота. Изобщо не се съмнявам нито очудвам, че са те тормозоли родителите и съучениците ти, те са го знаели това виждали са го, дори без да го осъзнават, че си един неблагодарен човек, който се искарва едва ли не жертва, ооо ти не си жертва, ти си нещо много опасно същество, което хората виждат и чувстват, именно затова те Отбягват!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a4b63cde9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Авторката:
Номер 11 само по изреченията ти личи, че си съдист типична българска черта, като не може да помогнеш на някого поне не му прави зло било то и с упрекващи квалификации, аз не разбирам какво удоволствие прави на някого да храни другия-явно си е природа да си зъл, ген може би.
Да, имам добри познати и малцина приятели, но те не допълват личния ми живот.
И не се кефи, че ме тормозят, не всички са ме тормозели, просто виждат, че съм прекалено добричка и ми е трудно да се защитя, трудно ми е и аз да обиждам, и да викам.
Не мразя никого, просто не желая да имам общо с хора, които са ми подронвали авторитета и достойнството, хора, които са изопачавали думите, и са клюкарствали, за да се хранят, а аз нищо лошо не съм им направила и в следващия момент ми се усмихват и ми искат приятелство във фейсбук.
И още веднъж искам да кажа, не оставайте с впечетлението, че съм задръстена смотанячка, която не може да каже две думи, напротив, общитетлна съм, но не отворена.
Отворен за мен значи нахален човек, дразнител.
С родителите си съм в прекрасни отношения, е малко не се разбирам с баща ми, прекалено различни характери сме, за майка-давам живота си, по думите и на други мои познати, не само аз съм била бита като малка.
Не знам може би привличам негативна енергия или плащам за минали грехове, за да се чувствам така.
Верно трябва да си направим една такава група във фейсбук за самотни сърца :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a4b63cde9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 11 самото ти изречение, че съм заслужавала да ме тормозят пак казвам говори, че си съдист, не съм оценявала, че имам познати, приятели, че съм жива и здрава, глупости на търкалета.
Как може да ме упрекваш, че не оценявам определени неща в живота ми, без да ме познаваш, може да имам познати и приятели, но те не помагат на личния ми живот.
Ако бях някоя злобна щях да ти пожелая и теб да те тормозят, без да си направил нищо лошо на никого да видиш какво е, никой не заслужава да бъде подиграван, например аз и на най-голямата уличница не бих и казала, че е такава, а бих се държала човешки с нея.
Номер 11 ти би ли дружал с човек джудже или ще си кажеш, а за какво да си общувам с такъв прокажен човек, хората ще почнат на мен да се подиграват я по-добре далеч от мен, и именно това показва какъв си.
Не помисляш, че на всеки може да се случи, че никой не е застрахован от това, че не е виновен, за да е така нисък някой, държейки се с него като боклук още повече му съсипваш живота, докато аз бих се държала с всеки човешки независимо колко е различен стига отсреща да има също уважение, хора като мен са единици, единици.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4a1f38a681
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От номер 11... към авторката

Ти се искара светица, но въпреки всичко не ти вярвам, не ми вдъхваш доверие. Сигурно ако учихме в едно училище и аз щях да те поступвам от време на време. Не се прави на жертва щото не си така, а ако си такава си много жалък човек, още едно твое минусово качество човек за да те отблъсква. Виж какво, ще ти кажа нещо и го запомни! ... Един истински добър човек, няма как да остане незабелязан, а ти определно не си един от тях! .. Може би го искаш, като се правиш на ''жертва'' офф такива, като теб ако знаеш колко ги има, дори на сила пиша по тази тъпа тема. Не искам да ти давам съвет, защото мисля, че си от хората, които никога не биха се вслушали в нечии чуждо мнение, дори да е с добра цел. Търси си съжеленията някъде на друго място, тук не мисля, че ще ги намериш!
Успех все пак с твоета идеология за самотниците. По добре е според мен ''идеология да се подмени с ''вманиячаване'' на ''самотниците''

Всичко добро!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a4b63cde9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Бре, номер 14 хем ми казва, че ако имала възможността щяла да ме поступва, нарича ме жалък човек, без да ме познава, а само затова, че е прочела че съм имала препятствия в живота и накрая ми вика всичко добро, какво лицемерие, каква злоба чак се изумявам.
На мен не ми трябва целият град, цяла България да ме знае, напротив по-добре е да си безизвестен, достатъчно са ми малцината приятели, които имам, както и това, че съм здрава.
И какво да ти кажа, благодаря, че ме изкара жалка злобарка, не разбрах за какво ти трябваше да ме плюеш може би се зареждаш като батерия, не викаш важно на теб да ти е добре, важното на другия да му е зле, как може да говориш за някого, без да го познаваш, та и даже да му налиташ на бой, ако имаш тази възможност.
А коя си ти, че да ме упрекваш, не съм казала нито една лоша дума за теб, а ти нареди сумати злобни коментари, но ми стана ясно каква си, минусите са в твоя страна, и със злобните си коментари се излагаш.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a4b63cde9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И що си мислиш, че само добрите хора се забелязват, това да си известен не те прави добър или лош, не ми се занимава да изброявам известни мафиоти и личности, които нямат добра слава, но не са останали незабелязани.
Както казах, в интерес на истината не искам никой да ме знае, радвам се на приятелите си, на семейството, на това, че съм жива и здрава, но за съжаление в чуждото паниче е по-интересно.
Не знам защо така ми се нахвърли може би избиваш нещо комплекси, не е тук мястото.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2f4f5e90d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ми направи така, че и готтините, които харесваш да те харесват, а не само смотаняците, които ти не харесваш да имат интерес.
А в училище ти се подиграват, защото виждат, че ти самата нямаш уважение към себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 525b0af9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   авторке, това за което се мислиш е това което излъчваш. Прегледай какво е самомнението ти. Ти самата знаеш че си от групата на "другите" от "другите" и това автоматично те прави различна от масата хора, но явно това ти пречи. Ти искаш да си при нормалните хора и не искаш да си различна. Свикнала си от малка да се слагаш сама и да търсиш компанията на тези като теб. Затова се чувстваш не на място, когато се сред масата хора. Според мен ще трябва да промениш коренно основните убеждения които ти пречат да се чувстваш добре. Това зависи само и единствено от теб. Има книги по тези теми и ако четеш и прилагаш ще успееш да се пребориш с този демон, който е създаден в теб от дете и който продължаваш да храниш и в момента с тази тема затвърждаваш пред нас и пред себе си че ти си - различна, странна, самотна. Как ти звучи тази класификация за твоята личност?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4a1f38a681
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От номер 11 към авторката...

аз съм мъж за твое сведение, такива като теб съм ги виждал много вие лъжете и се искарвате че сте невинни, а в същото време сте много гадни затова ви отбягват хората и се чудите накрая защо. айде моливи се ти ако си добра няма да се оплакваш така и да хленчиш, както кйазах и преди един добър човек няма как да остане не забелязан!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8052e265dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Знаеш ли ще ти споделя нещо- израснах в лошо семейство, нямах хубаво детство, нито юношески години. Нямах (нямам) хубава фигура, в основното училище ме спукваха от подигравки, в гимназията обаче разбрах, че страшно много хора се застъпваха за мен. Защо ли? Ами защото преодолях всичко и не обръщах внимание на подигравките, усмихвах се, смеех се, създадох приятелства така, бях страшно позитивна и на хората това им харесваше! Последната година в училище ходех с огромно желание всеки ден, защото бях щастлива, че хората виждаха каква съм всъщност, а не се вълнуваха от килограмите ми! В момента, в който повярвах в мен, в който престанах да се самосъжалявам и започнах да се харесвам такава, каквато съм- тогава и мъжете започнаха да ме харесват. А сега ли? ! Сега съм сгодена за най-чаровния, най-обаятелния и умен мъж, който някога съм познавала! За това мила искам да ти кажа само едно-всичко е в главата ти! Докато ти самата не се харесаш и спреш да се възприемаш като различна няма кой да го направи!!!

Ди, 21г.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a07bb85b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Може би аз не се изразявам правилно, и вие не ме разбирате.
Номер 11 Сега те разбрах какво си искал да кажеш и аз съм на мнение, че дребнавите и злобни хора биват отблъсквани, те нямат приятели, докато аз имам може би съм ти заприличала на някой твой познат, и ти съдиш по него мен, без да познаваш самата мен.
Смешно е да казваш, че само добрите хора се забелязват, аз бих казала, че лошите се забелязват много повече, и какво фактът че съм имала малко познати за теб това говори, че съм лош човек, дрън-дрън.
Бих казала, че добрите хора винаги си патят, ако става за въпрос, не съм казала, че ме харесват смотаняците, и не съм казала, че не уважавам себе си, просто ми е трудно да се защитя, когато някой ме напада, трудно ми е да се приспособя към среда, в която и аз трябва да клюкарствам, трудно ми е да повиша тон на някой, който не е постъпил правилно срещу мен, и ме виждат, че съм лесна мишена, казват си, о тя лесно прощава, ами нека я смажем.

Човек трябва да е силен и да е малко подъл, за да оцелее и да има уста, с която да се защитава, аз все треперям да не обидя някого.
Колкото до личният ми живот, както казах много, ама нного трудно си харесвам някого

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a07bb85b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 11 не си прав, и говори лошо за теб, че съдиш хората, например от ВУЗ-а от моята групичка има 2-3 момичета, които са популярни, но много хора не ги харесват, защото виждат, че си падат клюкарки, популярни са, защото имат пари да черпат и да ходят по барчета, така че не си изграждай мнение за някого, без да го познаваш.
Бих казала, че лошите хора повече се набиват на очи, отколкото добрите, толерантните и лоялни хора сме единици, единици повечето хора са подли, гледат как да изопачат думите ти, за да се нахранят и са клюкари, това е истината.
Повечето хора са като теб - съдисти

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker