Обичах го, а сега го ненавиждам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичах го, а сега го ненавиждам!
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2223 пъти
Пиша тази история с доста огорчение. Бях поредната прелъстена от мюсюлманин. В началото всичко беше прекрасно, гледал ме е като принцеса и т. н., и т. н., докато в един момент не си показа рогата. Свали маската и на мястото на внимателния джентълмен се появи едно егоистично и самовлюбено чудовище. Казвам чудовище, защото си нямате представа в какъв ад живях и продължавам да живея. До голяма степен аз съм си виновна, че съм толкова чувствителна и глупава да му повярвам.

След като разкри истинската си същност, започна да се държи с мен като с вещ. Дори започна най-демонстративно да се вижда с други жени. Преди започнах само да подозирам, но накрая започна да го прави явно и открито и то без капка свян. И как мислите се почувствах аз? Жалка, каквато всъщност съм. Мисли си, че като плаща сметките, съм му длъжна за нещо. И УЖ девствеността била важна за него, а аз бях малка и девствена, когато се запознахме и той ми стана първият. А тези, с които излиза, са доста по-отракани и доста по-големи, отколкото когато бях аз.

И още нещо, аз подлежа на проверка, дори ми влиза в имейла.

На много други изпитания ме е подлагал, но просто не мога да изброя всичките. Като по-малка търпях и го обичах. Тичах след егоистичния му задник. Но повече не мога така! Разбирате ли, хора? Може да съм наранена, може да ме боли и да страдам, но няма да се дам. Ще се боря с тези чувства, но няма да позволя на този или който и да било друг да ме тъпче, без да ме интересува религия ли е, манталитет ли е това, което го подтиква да върши тези безобразия.

Та, в момента съм му много ядосана. Може би след всичките мъки го намразих. Искам някак да му го върна. Мислех да му кажа директно, че всичко приключва, че нямам чувства към него и че е по-добре да останем само приятели. И след това да продължа начисто. Според мен това ще е най-доброто отмъщение, защото в момента си въобразява, че съм му в кърпа вързана и самочувствието му е до небето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: b2c4f7228c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я първо се наиграйте и двамата, пък после мислете за сериозни връзки!

А и ти от читак какво очакваше - уважение, преклонение и вярност ли? В техния свят жените са точно това - ВЕЩИ!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f3bc67794d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   аз никога не съм си позволявала забежки и флиртове, след като имам сериозни намерения към даден човек. и той УЖ имаше такива. знаете ли? изпълних това, което си бях намислила и му показах, че мога и без него, че се забавлявам и без него, че живея пълноценно, независимо от постоянните му изцепки. и изведнъж той стана толкова мил, добър и загрижен. едва ли не беше готов да тича след мен... но аз не се дадох. може отвътре да ме разкъсват чувствата ми, може да страдам, но няма да допусна да проявя слабост пред него. нека не се мисли за незаменим. аз смятам, че съм права, а вие?
авторката

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 960ed10d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ох, бягай по-надалеч, миличка

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 960ed10d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   заслужаваш по-добър, не се отчайвай, щом не те уважава, което е като търси други, просто не.... стой там, тръгвай по-бързо живота не си трови, има други мъже, по-готини.. които ще те разберат и обичат.. Не стой при такъв мъж, виж как те погубва, това е направо подигравка с теб, мила, много тъжно че има такива мъже, където си играят с жените

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 685aef9566
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще го преболедуваш, споко, дори съм убеден, че след години ще се чудиш сама на себе си как си могла да търпиш и да бъдеш с човек като него. В крайна сметка е необходимо да запомниш, че християните и мюсюлманите са твърде различни, не казвам, че едните са по-лоши/добри от другите, просто, че сме различни. Една силна, уважаваща себе си жена е почти невъзможно да бъде щастлива във връзка с мюсюлманин.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8b9b5f7302
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мъжа ми е мюсюлманин женени сме вече 10 прекрасни години... Просто вие си търсите такива мъже, и християнин да си беше взела пак щеше да е същата работа... Не е до вяра а до човек....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker