Аз съм омъжена жена, малко ми е неудобно да споделям, но не мога вече да се сдържа ще се побъркам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз съм омъжена жена, малко ми е неудобно да споделям, но не мога вече да се сдържа ще се побъркам.
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 9830 пъти
Здравейте, аз съм омъжена жена малко ми е неудобно да споделям но не мога вече да се сдържа ще се побъркам.

Преди 7 години имах един приятел не бях сигурна, че искам да бъда с него, ходихме известно време около 3 месеца и аз скъсах с него. Но навярно той е понесъл много тежко нашата раздяла, още преди да скъсам с него той постоянно плачеше и ми се молеше да остана с него, влезна в казармата даже един път бе дошъл с парадната си униформа до моя дом.

Харесваше ми че е добро момче но тогава мислех по съвсем друг начин той бе малък аз също но по онова време въпреки че бях малка исках нещо сериозно а той ми се виждаше малко по живота смисъл обичаше секса и може би и това бе и причината поради която да се отдръпна моята приятелка и той имаха нещо като връзка още преди аз да се запозная с него, но той хареса мен, а пък тя страдаше много но един път бяхме ходили на кафе с едни общи приятели и на връщане едно от момчетата на изпращане ме целуна аз не го исках но както и да е, след това казах на въпросния че е станало такова нещо и той реши да си отмъсти като преспи с моята приятелка.

Малко след това аз срещнах човек и се омъжих за него бях щастлива, преди да започне да ме тормози психически и физически така в продължение на 7 години докато не започнах да не чувствам нищо към него, но всъщност още не го осъзнавах и се заблуждавах, че той ще се промени. Докато един ден не попаднах на профила на ВЪПРОСНИЯ във нета, аз му пратих покана бе ми интересно да го видя дали се е променил, дали си има и той семейство и така нататък.

И той една вечер ми написа че никога не ме е забравил, че е искал дете от мен, че ме обича все още и е научавал за мен по нещо от време навреме, знаел е че не съм щастлива но не е бил искал да ми разваля семейството и че не може да повярва че ме вижда отново. Мислил си е че никога няма да ме види вече и, че аз ще остана винаги любовта на живота му, но сега по същество той си има приятелка от 4 годи за която ми казваше, че не я обича но...

Един де ние се срещнахме на по кафе после на разходка и се досещате какво се случи но повярвайте ми този път хлътнах здраво той започна да ми казва да го оставя, ( моя мъж ) и да бъда с него казваше ми че ще ме направи най щастливата жена на света и, че каквото и да реша иска само аз да съм щастлива, а и също така ми каза че иска да се ожени за мен и да му народя много деца.

Но един ден ми сервира че неговата приятелка чака дете от него и той не бил знаел до скоро и не можел да я остави с дете и то неговото дори и че не я обича и искал да ми каже за да не ме нарани. И сега на скоро направиха годеж и след един месец ще бъде и сватбата им той твърди че обича мен и само защото не е някакъв боклук да направи дете и да го зареже остава с нея искало му се да се обеси ние продължаваме да се виждаме но не знам до кога, последния път когато се виждахме му казах да я остави ако ме обича толкова колкото казва и той ми вика, а ти ще се омъжиш ли за мен? Не бил и сигурен че аз съм щяла да зарежа мъжът си заради него, но сега аз се измъчвам истински господ ми е свидетел. Влюбих се замая ми главата и не знам какво да правя той иска да се виждаме но аз знам за какво а аз наистина започнах да си мечтая и да си представям как би било с него. Но не искам да страдам и да съм втората искам го много, много ми е трудно да го оставя за да не се наранявам повече, моля ви кажете ми какво да направя :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: d05a15c1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Страшни изречения бичиш, маце! Уж ми е голям буферът, ама и мен ме заболя главата докато ги чета.
Ами голяма драма - няма що! А ти как така успя за една вечер да се влюбиш в бившия така, че да си изгубиш акъла по него? Помисли си - ако той сега зареже жена си и детето си заради тебе, ти ще продължиш ли да го уважаваш като човек заради тази му постъпка? И няма ли винаги да си имаш едно наум и да си на тръни дали няма да направи същото и с тебе заради друга?
По-добре го остави - може и наистина да се обичате, но сега определено не е вашето време... Може би след години, като ви пораснат децата, ако все още се обичате да имате следващ шанс, но сега - не!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 119426a540
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе, човека си се сгодява, сватба гласи, дете чака, нашата авторка бълнува, че обичал нея! Е, ако беше тъй, нямаше ли да развали сватби, годежи и да обяви пред всички това? Той си урежда отвсякъде живота с другата жена, ама, като всеки мъж, иска му се на два стана да тъче. Но окончателният му житейски избор е ясен. Авторката да си отвори очите. Това жените, като се влюбим, големи патки ставаме.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 700027993c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   До колкото разбрах нямаш деца. Ако забременееш от старата любов ще стане много интересно. Все пак не забравяй, че и женени с деца се разделят заради любовта. Ако той истински те обича, ще мине време и пак ще дойде при теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8189d3940c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е как може да те обича, а да направи дете на приятелката която не обича? И как може да се жени, а да обича теб? Моля те, стегни се и не си трови живота. Появил се изведнъж, иска те за него, но приятелка бремена, годежи- аз имам чувство че ми говориш за човек на 15 години, а не възрастен мъж. Ако иска винаги може да потсигури това детенце, да му плаща обучението, да ги помага финансова, да го гледа когато поиска, даже да му даде и фамилията си, но да е с жената която обича, с теб. Мила, аз съм го правила, връщала съм се на бивши и знаеш ли какво разбрах - че да се върнеш при бившия е като да четеш книга на която знаеш краят. Не си го причинявай - има причина той да е в миналото ти. Успех и обичай човека който е до теб винаги !
Mimi

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 308a540b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   "... и той за да си отмъсти преспа с приятелката ми... а сега твърди, че обича само мен... а чака дете.... аз не обичам мъжа си... ", маце в голям филм си се вкарала. Ако искаш честното ми мнение, пича само си чеше егото с теб. Как така уж не обича приятелката си, а и дете и направил, че и ще се жени за нея? Никой не го натиска да се жени зорлян. Минаха тези времена на женитба по принуда, в днешно време всеки се жени за който иска.
Личното ми мнение е, че щом не обичащ мъжа си е по добре да го напуснеш, заради теб самата. А тоя бившия би ли го уважавала като мъж и като човек, ако напусне приятелката си, за която твърдиш, че е бременна? И няма ли утре и теб да те е страх от същото? И как так ти е завъртял главата човек, който преспива с приятелката ти за отмъщение?
Щом не си щастлива с мъжа си, започни живота си начисто, но сама. Не ти е времето да си с бившия. Ако се обичате истински (което ме съмнява). любовта ви ще оцелее.
Това е моето мнение.
Маги

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 04f2ed9334
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Този, когото ти казваш, че обичаш е много несериозен. Ако той не е обичал съпругата си, той е щял да се разведе с нея. А за това, че твоят съпруг те измъчва физически и психически, а ти си си мислела, че той ще се промени - не! Един мъж удари ли една жена, той все повече ще продължава, тъй като ще му се услади. Съветът ми към теб е да зарежеш своя съпруг - няма начин да не стане, и да си намериш някой по-сериозен мъж, с който да си наистина щастлива.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 42e8abe6b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   какво да направиш:

1. Наплискай си лицето със студена вода
2. Напиши си на едно листче приоритетни задачки
3. Започни да ги изпълняваш

горе-долу списъка трябва ад бъде следния:
1. Мъжът ми ме тормози, трябва да оправя сама за себе си своя личен живот
2. Човекът, който обичам чака дете - трябва да разбера какви са му нагласите и очакванията.
3. Трябва да реша дали и какво искам от него
4. Да се запиша на някаъв курс, да намеря какво полезно да направя за себе си
5. Да си наплискам лицето пак с вода и да се върна на точка едно

Оправи си вътрешния свят първо - всичко друго ще се анреди по него

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bcd1d9a17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Знам, че вярвам наивно, поне така ми се иска да вярвам. Но аз знам и съм сигурна в това, което и вие ми пишете, но ми е трудно наистина много трудно, и не сам се влюбила в него само за една среща, а в продължение на 3 месеца, в които се виждахме. Сега когато аз му казвам, че по добре да не сме заедно и да не се нараняваме поне аз. Той ми отговаря, че и първият път съм го зарязала сега отново... Боже ще ме побърка! Наистина все едно е малко дете. То е от ясно по ясно че му се тъче на два стана. :(... Но по всичко личи, че той се опитва да обвини мен, ако го зарежа. Ами той какво иска? Наистина сте прави, че трябва да го оставя да си живее живота, който е избрал. Наистина много ще ми бъде трудно да взема това решение и да го направя, но трябва да го направя.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 01235017fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не те обича, просто се забавлява с теб. Несериозен е и лицемер.
"Сега когато аз му казвам, че по добре да не сме заедно и да не се нараняваме поне аз. Той ми отговаря, че и първият път съм го зарязала сега отново... "
Това според теб отговор на зрял мъж ли е? Мъж на който ще имаш доверие? Не! Разбрал е че си уязвима и имаш проблеми с мъжа си и просто те използва. Няма да остави бъдещата си жена, може наистина да не я обича, но със сигурност не обича и теб! Дано намериш верния път и човек който си заслужава!

поздрави, Мишо!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c84fe7b251
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той в момента ти отмъщава за предишната болка, която си му причинила. Аз правя същото с "най-голямата" любов в живота ми, която почти ме вкара в лудница преди 6 години. Имам и жена и дете, но тя не знае за детето. Тя също е омъжена. Почти се разведоха вече. Като го направи ще и бия шута ;))) Заряза ме когато бях най-слаб, когато родителите ми и брат ми починаха в една и съща година. Остави ме защото не съм бил перспективен финансово и се хвана с 16 години по-възрастен от нея мъж. Сега е хлътнала здраво по мен, но е късно. Ще я съсипя!

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fe3d24567b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   до 10 - това ме стресна наистина. пишеш правилно, явно си интелигентен и образован, вероятно имаш и някакви морални понятия... поне понятия. може ли да поставиш за цел на живота си такова нещо? тя те е заразяла - ок. тогава се е чувствала така към теб. не те е излъгала - така е избрала. ти си много по-зле от нея, много по отвратително е твоето, защото го правиш нарочно, умишлено, инсценирано... наистина не продполагах че интелигентни хора могат да реагират така примитивно. ти ще си щастлив ли, като смачкаш тази жена? и то с какво - с това, че те обича... нямам думи.

извинявам се, че оспамих темата, ма не се въздържах :)))

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 204d810d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10 не си прав, ако тя някога не е искала да бъде с теб, може би е имало и причина за това едва ли защото така и е харесвало те е зарязала. Има господ и той връща всичко на всички не мисля, че ние трябва да бъдем съдници на някого, а и да си отмъщаваме. На мене вече ми го върна макар, че и преди съм наранявана жестоко от момче, но да съм тръгнала да си отмъщавам не бих си го и помислила. Всеки сам си избира по кой път да поеме и ние не можем да спрем никого. И ако той е решил сега да си отмъщава за това, че някога съм го оставила, а сега просто искрено го обикнах. Това наистина е много гадна постъпка! Не съм искала да го наранявам, а ако той сега го прави умишлено е много подло, но както и да е аз не го търся вече не искам да се меся в живота му. Пожелавам му да е много щастлив от сърце, поне единия от двама ни де е! АВТОРКАТА!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b5afe3f3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами, авторке, така сте вие повечето жени, съсипвате живота на едно момче, което ви обича и се раздава за вас, изоставяйки го. После се омъжвате за друг, раждате му деца, а след времи се сещате за изоставения, защото сте нещастни в браковете си. И накрая имате наглостта да сте недоволни, защото изоставените ви чукат за отмъщение и не искат да ви вземат с децата ви. Ама вие за какви се мислите? Не сте нищо повече от едни кухи лейки. Как да ви има уважението човек?
Препатил,
дал обет да остане стар ерген

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker