Объркана... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана...
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3348 пъти
Здравейте на всички! Предварително се извинявам ако на някой историята ми му се стори безмислена и банална, а на фона на къде по-сериозните проблеми може и наитина така да е, но наистина в момента нямам с кого да споделя, а имам нужда от съветите Ви!
На 21 години съм, имам приятел, заедно сме от почти пет години. Много добър човек във всяко отношение, доказал е и продължава да ми доказва, че ме обича, че мога да му вярвам..но дали заради времето или заради рутината, от близо две години насам осъзнавам, че ми липсва нещо, че съм с него по навик едва ли не, а при мисълта да се разделим изтръпвам..защото знам, че няма да срещна друг като него. Ако беше обаче само това сигурно нямаше да Ви занимавам с историята си, но като капак на всичко се появи и трети човек - момче, с което съм ходила преди повече от 7 години, все още деца.. Няма да е преувеличено да кажа, че той е първата ми истинска любов и отношенията ни не са се прекъсвали дори и след започването на последната ми връзка. Виждали сме се по 2-3 пъти в годината, чували сме се по телефона, писали сме си смс-и и винаги е имало тръпка между нас. След време той замина да работи в друг град и това и двамата приехме като знак, че е време да си поемем живота всеки в неговите ръце...До преди 3 месеца, когато случайно се засякохме..Оказа се че отново се е върнал в града и естествено отново се появи онази странна тръпка в сърцето..виждахме се през вечер, разхождахме се хванати за ръка, целувахме се дори..това ми бяха най-хубавите няколко седмици от много време насам..Докато чувството ми на вина не се обади, дадох си сметка, какво правя зад гърба на приятеля си и се почувствах зле.. Взех телефона и написах с треперещи ръце смс на другия, че е по-добре да спрем до тук и т.н. ... Мина месец от тогава а аз с всеки ден все повече и повече мисля за него, за това, че един смс не може да ме накара да го забравя и да продължа без него..отново се чухме преди дни оказа се че отново не е в града и не знае кога ще се върне, но вярвайте ми ако беше тук нямаше и да се замисля да забравя всичко и да се хвърля в ръцете му! И сега съм по-объркана от всякога, наясно съм със себе си, обичам го от както го познавам, той си е моето момче..а от друга страна съм с човек когото по-скоро уважавам, отколкото обичам, веднъж вече съм го наранявала и ме е стах от реакцията му, ако реша да се разделим..Не ме съдете, че не знам какво искам или, че не заслужавам такъв човек или пък, че съм еди каква си..просто страха понякога е по-силен от всичко!..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 5e630f6df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   и аз сам на същото положение,обаче мисля че ще е по добре да го оставиш и да тарсиш истинскато любов. по добре ти да си сама и да тарсиш някои друг отколкото само да го нараняваш.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 29deda8a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво го мислиш чак сега? Нали досега си действала.Толкова е просто. Скъсай с приятеля си, кажи му, че от две години си с него само по навик, кажи му че не искаш да го нараниш, но си се сетила за това едва когато вече му изневери, че за това цялото време усилията му са били напразни, че ти си просто като всички жени и търсиш любов, но по възможност да е отколкото може повече места. Точно това направи.Какво толкова има, действай!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 0989c6395f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   здравеи мило момиче явно аз ще съм първата твоята история наистина ме заинтригува и ще ти напиша няколко неща за които повечето в този саит ме биха сметнали за луда значи живеем един живот и трябва да му се насладим колкото се мойе повече 5 години това е много време аз чесно казано не бих рискувала да съкратя такава връзка но само при едно условие че обичам човека с които съм когато ти обичаш един а си с друг ти не нараняваш другите а нараняваш себеси своята душа това е живота или тои ще те тъпче или ти него избери сама но аз бих те посаветвала да се довериш на сърцето си щом обичаш друг тогава върви при него какво ти пука какво ще каже приятелят ти гледаи своята изгода бе момиче както казах живеем един живот наслаждаваи му се не ти давам гаранция че ще си дълго време с другото момче ама щом се обичате какво чакате и аз не бих се почувствала добре ако ме зарежат след 5 годишна връзка но по добре ли е да съм с човек които не ме обича а само ме уважава и от сажаление с мен?таака че ако обичаш приятеля си остани с него но ако не го обичаш не го нараняваи това ще те посаветвам ако искаш да поговориш с някои ми напиши отдоло имел или скаипа си или нещо аз ще следя темата надявам се че съм ти помогнала чао от мен


`````

 
  ... горе^
преди: 15 години, 29 дни
hash: a79d4adaa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автоката:
Благодаря от цялото си сърце че сте обърнали внимание на историята ми и сте дали съветите си..особено на №3 :)
Най-ироничното в случая е че точно когато побликувах историята и същевременно си мислех че съм готова на всичко заради този мъж се оказа че той май е най големият страхливец когото познавам :( Уж говорихме едно а на следващия ден когато му казах че съм готова да се разделя с приятеля си, той като че ли гръм го удари казахме си много неща от които ми стана ясно че определено не си струва да си обърквам живота заради такъв като него..въпреки че както има една дума "Разума казва едно, сърцето друго.." Най-смешното в случая е че въпреки всичко не събирам смелост да сложа край на нещо което е започнало преди толкова време, което не е просто етап от живота ми а най-значимата част от него и ме е страх че свърши ли все едно да забравя половината си живот :( А що се отнася до приятеля ми наистина го обичам макар и времето да е притъпило онези силните чувства, но признавам, сама осъзнавам че допусна ли да го загубя ще ми тежи цял живот..

 
  ...
преди: 15 години, 28 дни
hash: 0989c6395f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От NO3 радвам се че съм успяла да ти помогна ккаак ти е скаипа или имеила за да си поговорим по лично


`````

 
  ...


...
преди: 15 години, 27 дни
hash: 0760868147
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Знаеш ли, аз ще те посъветвам нещо различно от другите, коментирали тук. Всички ти казват да оставиш приятеля си и да отидеш при другия. Но защо? Защо трябва да напуснеш приятеля си, с който си вече цели пет години и да отидеш при някакъв си трахливец? Искал е нещо сериозно, и след като си била готова да му го дадеш, той просто се е отдръпал. Няма смисъл да си тровиш нервите с него.

"А що се отнася до приятеля ми наистина го обичам" - само това е достатъчно, за да разбереш, че трябва да останеш при сегашния си приятел. Сама казваш, че ти е трудно да прекратиш нещо започнало преди толкова време... Не го прекратявай, найстина - запази го...
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 26 дни
hash: 598f01c1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   dollface88@abv.bg пиши ми на този адрес там ще ти кажа и скайпа си :) Благодаря и на номер 6 наистина няма смисъл да се разделя с приятеля си и ще е много глупаво от моя страна да направя подобна глупост..но за това с прекратяването на нещо което е започнало отдавна имах предвид връзката с другото момче..все пак се познаваме от толкова време..но това няма значение вече явно :) отново благодаря много на всички :)

 
  ...
преди: 15 години, 26 дни
hash: 0760868147
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От №6
Е, май нещо съм се пообъркала. :) Но... няма значение.
Направи това, което смяташ са правилно.
От мен успех и бъди силна...
SFA :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker