Приятелката ми продължава да контактува с бившия си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми продължава да контактува с бившия си
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2837 пъти
Приятелката ми продължава да поддържа контакт с бивщия си приятел. На много пъти и казах че това ми причинява болка. В момента по здравословни проблеми съм далеч от нея и разбирам от самата нея че продължава да контактува с него. Това продължава вече 5 месеца попитах е защо ми причиняваш това отговора беше не виждаш ли какво става ако не контактувам с него. Измъчва ме психически обижда ме смс си постоянно пречи ми на работата и затова контактувам с него но съм му казала че няма да имам нищто с него и че съм с теб. Отговорих и а не виждаш ли какво ми причиняваш на мен. Благодаря предварително за мненията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 696673464a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята ти изобщо не е ясна, НО... не е редно тя да контактува с него. Може да си смени номера, и има хиляди други подходи! Спри да и задаваш въпроси а настоявай!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fd07889fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да и за мен написаното не е много ясно.... Ми след като толкова не може да спре да контактува с него я остави контактите й изцяло да са с него.... Ако й пука за теб ще намери начин да прекрати това толкова дразнещо поведение, ако ли не... здраве да е

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 678ff4198c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Oт автора благодаря номер 1 че ме коригира историята започва с това че той доста и е поразбил живота запознаваме се в момент в който те се движат заедно и тя ми го представя като неин братовчед. Нещата между нас се развиват много бързо заживяваме заедно и двамата работим много и аз нямам никакви притеснения нейните контакти си с него. След 4 месеца той ме кани на срещта и ми разказва истината такава каквато е че не е неин братовчед а бивш приятел и че постоянно се срещат и контактъвах. Отговорих му колкото и да ме болеше от истината че ще говоря с нея и че това което той ми казва за мен не означава нищо. Веднага се срещам с нея казвам и защо ни причиняваш всичко това не разбираш ли че така губиш доверието в мен за в бадещте. Разбрахме се че тя ще преустанови всякакви контакти с него. В момента по здравословни проблеми съм далеч от нея и разбирам че тя отново и отново контактува с него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a033a8dd86
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Говори с него и го попитай какъв му е проблема? Защо продължава да я търси и да контактува с нея? Давай направо, няма какво да се измъчваш, ако ти не вземеш нещата в ръце няма кой друг да го направи в место теб. Постъпи мъжки и може би ще прозвучи малко грубовато, но спри да се самосъжеляваш ( защото усещам някаква тънка нишка... на самосъжаление с думите " не виждаш ли каква болка ми причинаваш " и т. н " ) хубаво е че си я попитал, но след като виждаш, че нещата не стават по - добре се вземи в ръце и звънни 1 телефон. ( от написаното разбирам, че поради здравословни причини няма как да е иначе ) Има и друг вариант на нещата, приятелката ти да излиза с номера " не виждаш ли какво става, ако не контактувам с него " това за мен е недопустимо оправдание. Ако и причинява някакъв психически тормоз, би трябвало да се обърне към съответните служби, а ти да я подкрепиш и да настояваш да разбереш какво се случва, а не да оставяш нещата и да се самоизмъчваш. ;) Това е което мисля.
Ж. 27

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 678ff4198c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря за мненията и се извинявам за правописните грешки, които сам допуснал от бързото писане. В момента ни дели голямо растояние и съм взел решение относно взаимотношенията ни. Не се самосъжалявам защото съм говорил много пъти с него както се казва по мъжки. Тя ми изгуби доверието с лъжите си и в очите ми казва че контактува с него и смятам като се прибера лице в лице да и кажа продължавай да си контактуваш с него и всеки по пътя си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker