Какво иска от мен ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво иска от мен ?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3239 пъти
Здравейте, за пръв път пиша в такъв сайт и ми е малко трудно да напиша това което мисля. Аз съм на 20 години и лятото се запознах с едно момче, работихме заедно и се случи така, че се харесахме и по време на работа имахме интимни моменти, но без секс. Стана така, че аван(тй)юрата ни беше кратка там са замесени други хора, но това е др тема. Бях го забравила, тъй като работата ни беше само сезонна. Докато след 1-2 месеца го видях отново и след това съвсем случайно му намерих фейсбука, започнахме да си пишем и след няколко дена отидох в тях. Всичко беше нормално, гледахме филм, слушахме музика... и той започна да ми прави масаж и след това ме пита какво съм си помислила, когато той ми предложи да ми прави масаж тъй като неговата цел не е била да ме предразполага към секс а просто да ме отпусне. Отговорих му, че съм си помислила мъничко, но той по време на масажа не е минавал границата и бях спокойна. След това се бяхме гушнали и гледахме телевизия, той ме галеше всичко беше много мило, имаше игра но без секс. Малко по късно си легнахме и пак се гушкахме, но нищо повече. Сутринта ме изпрати до вкъщи и дотам всичко свърши. Същия ден му писах смс, че сам си изкарала много яко и, че искам да повторим вечерта. Тогава той ми отговори в скайп Да не очаквам големи неща и, че е било вечер като вечер.. аз отговорих, че знам и че съм исказала мнение (написах го за да не разбере че ми стана тъпо). Сега не знам как да тълкувам това което ми написа. А и въпросната вечер той не е поискал секс, не е минавал никаква граница, просто имаше игра. Аз наистина много го харесвам и бих искала да го опозная, но вече явно няма смисъл тъй като той не проявява интерес. Въпроса ми е какво иска той от мен, беше ми казвал че ме харесва и т. н Веднъж го попитах какво иска от мен нещо сериозно или само секс и приятели, тои каза че е сложен въпроса и че не може да ми отговори. Ще ми пише ли изобщо скоро? Благодаря предварително, че ми прочетохте историята, сега искам мнения или съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: fd933b336f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   според мен не иска да бърза а да те опознае по добре за да е на ясно дали иска връзка или не.. или пък има друга с която не са много ясни нещата и се изчакват там.. предлагам ти директно да задаваш въпроси и да търсиш отговори иначе може още година да си играете по този начин

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2a20739322
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има много възможности, но една е вярната:) Възможно е предположението, че човекът изчаква да види как ще се развият нещата в някоя друга връзка, за да постъпи "правилно" спрямо теб. А възможно е и да те харесва, но не и сексуално. Възможно е и да си играе с теб, за да го харесаш повече, а пък той да иска малко по-задълбочена връзка. Може и да е гей. Може да не му става от теб. Както ти казах възможности бол, но истината е една:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b0ce43f327
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От автора : Искам да допълня, че днеска драснахме по един ред. Попитах го.. дали това беше всичко и дали повече няма да си пишем Той отговори, че не можел постоянно да отговаря на моите смси и аз казах окей тогава ако искаш вече изобщо няма да си говорим ако го притеснявам по някакъв начин и ако така ще му е по добре.. той на свой ред отговори, че не било така просто неможел да пише постоянно.. Иии това е пак някакъв отворен отговор. Знам, че съм по настъпателна, но поне ако ми казва Край да го разбера отсега, а не да стоя и да чакам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 560a6baec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, моето мнение на мъж на години: Опитай се да разбираш мъжките думи дословно, а не да ги тълкуваш и да се вкарваш сама във филми. Първо - човекът има интерс към теб. Никой не прави масажи на някакви бегли познати. Второ, казал ти е да не бързаш с изводите, станало е това, което е станало, нищо повече или по-малко. Ако си му била само за секс, щеше да те изпраска и толкова. Трето, казал ти е, че не може с две думи да ти каже какви са му чувствата. Какво по ясно от това. Четвърто, не може да е в диалогов режим с теб, когато е зает. Ще се срещнете и ще си говорите. Какви са тия СМСи? В обобщение според мен: Има чувства към теб, не си му безразлична, явно за човека сексът не е увертюра към връзката, а точно обратното. Което значи, че за него ти си специална. Съвет: Дайте си време, навлезте по-плавно във връзката, опознайте личностите преди телата си. Ако ти не искаш да стане така, по-добре отсега се отказвай или почвай с ултиматумите.
М, 52

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9937464be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Явно не те харесва достатъчно. Може да не си негов тип, може да си търси по-хубаво гадже но да няма такава на хоризонта. За момента няма нищо против да си флиртува с теб и да се натискате, но не те желае достатъчно за да спи с теб, а и не иска да ти дава някакви надежди. По-добре остави човека на мита и спри да му досаждаш с смс и тем подобни. Дина, 31г.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 72665e7689
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   добре де, и аз понякога съм, , настъпателна'', но ако му пишеш постоянно е разбираемо и нормално да не ти отговаря непрекъснато. все пак, всеки си има работа, личен живот, ангажименти. да не би очакваш да стои с телефона в ръка и само да чака да получи съобщение от теб? най-много да го прогониш така... и между другото, мъжете почти винаги казват това, което мислят, ние, жените увъртаме и правим намеци.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b0ce43f327
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че съм обсебена... А той не спира да ме измъчва с това мълчание, виждам, че е на линия почти постоянно и ацки ме изнервя. Искам най-после някав прогрес!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker