Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3958 пъти
Здравейте, имам връска от 8 години. Той е на 27, а аз на 24. От един град сме, но се преместихме да живеем в Англия преди 5 години.
Всичко вървеше добре, той никога не е бил от романтичните или пък големите джентълмени. Винаги съм се чудела какви чувства изпитва към мен, един път си казвах: - да той ме обича; друг път просто не знаех какво правя при него, но както и да е. Преди около 6 месеца аз напалнях повечко, по същото време си купихме и къща. За това мечтаехме и двамата, но след нанасчнето започнаха и големите караници. Той ми казваше, че ще си намери друга, защото съм напълняла, макар че изглевдам все още привлекателна за мъжкич пол ( и смятам това не бе причината). Но... започнаха големи скандали, аз го обвинявам посточнно за това, че никога не ме е прегращал и не се грижи за мен (което е напълно вярно). Винаги сме делили на две квартири, храна. Къщата си е предписа на негово име и казва посточнно че нямам право на нищо, а аз никога не съм и претендирала за нещо такова. Веднъж толкова ме изнерви, че аз хванах 1 куфар и започнах да го бия с него, той се разплака и каза, че никога няма да го забрави. От тогава той стана още по-студен към мен, не ме поглежда в очите дори. Започна да си излиза сам, което не го практикуваше преди, говори посточнно за други, каза ми, че никога не му е потрепвало сърцето и искал да си намери лубовта на живота. А аз по ден и нощ плача, измъчвайки се от това което направих ( знам, че нямам право да удрям мъж, колкото и да ме е наранил), но гордостта ми е голяма и все още не мога да реша струва ли си да се боря сама за чувства за които той не ги е и изпитал за тези години. Обичам го много, но това което си казахме не можем да си простим един на друг. Все се подсещаме и той започва да ме обвинява, забравяйки, че той сам си бе виновен.
Лежа до него, в неговото легло и чувствам, че съм нежелана. Боли ме, Моля ви дайте съвет... Как да постъпя? Не искам да се разделям с него, обичам го, но не мога и посточнно да търпя натякването за това което направих, а в същото време и за това как искал да е с някоя друга...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 545813aad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом не те желае не бъди с него не се измъчвай излишно, дори и да ти е трудно разделете се и потърси друг, с който ще споделяте любовта си и бъдеш щастлива.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 782266ea22
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами то в Англия е пълно с големи джентълмени! Някои даже са и романтични... Та фащаш един за ушите и си готова!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 552081ae22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Твоята история звучи наистина много тъжна.... Не мисля, че тук има някой, който да ти помогне повече отколкото ти самата можеш. Моят съвет е (макар че може и да не съм права, защото ти го познаваш най-добре) е да поговорите и да спреш да се измъчваш. Поставям се на твоя място и наистина осъзнавам, че това положение е нетърпимо-да се чувстваш като натрапник до човека, когото обичаш. Колкото и да е трудно може би по -добре ще е за теб да затвориш тази страница от живота ти и да отгърнеш нова чиста страница. Да несъмнено една раздяла е нещо много болезнено, особено когато си обичал и продължаваш да обичаш човека до теб. Ти си още много млада и живота е пред теб-струва ли си да го споделиш с човек, който не те иска до себе си, при положение, че може да намериш такъв, който да те дарява с любовта, която ти е нужна? На тези въпроси можеш само ти да си отговориш. Аз ти пожелавам успех и дано всичко завърши с happy end! :)
Tammara Monserrat

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dff609209d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може да е огорчен , опитай да бъдеш мила с него, да му сготвиш нещо, което обича, опитай с нежност и там женските му хитринки. Човек не охладнява току така, особнно след толкова години. Ако искаш опитай да поотслабнеш малко, покажи че искаш да си неговото момиче и той твоя човек.
Аз съм мъж и като такъв ти казвам, че любовта на мъжа наистина се влияе от корема.
Колко странно звучи :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker