Проклета ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проклета ли съм?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2220 пъти
Не знам дори от къде да започна...
На кратко за мен, аз съм на 23г., с доста силен дух и характер, обичана, но много самотна.
Не ми върви в любовта, винаги ми се случва едно и също...

Предните ми две истории са като по сценарий, първата: запознавам се с момче, което уж беше необвързано, излизаше с мен, беше хубаво, докато не се появи приятелката му и не разбрах, че си е запълвал времето с мен, докато са били скарани след 1г. връзка, не са заедно след това което се случи, и тя беше разочарована, че след едногодишна връзка той и на двете говореше и се държеше по един и същи начин... но с времето разбрах, че е било за урок и от какво трябва да се пазя.

Година по-късно срещам страхотно момче, дори по-добър от предния, след 5 месеца взаимоотношения ми каза, че не съм само аз, че има привличане, но няма онази голяма тръпка и че заслужавам нещо по-добро и истинско. Доста плаках... но както и тогава, така и сега му желая щастие, той наистина е стойностен и го заслужава, но не трябваше да постъпва така с мен... преди две седмици празнуваше 1 год. с приятелката си, а едва преди 4-ри месеца ми сваляше звезди... но както и да е...

Преди около месец се запознах с друго момче, знам че вече се повтарям, но и той е добър и страхотен, но се държи доста странно, страхувам се и той да не е все още с бившата си приятелка... Излиза ли сме 3 пъти, между които има по 10 дена без никаква комуникация, от общата ни позната, която ни запозна, разбрах че е имал 4-ри годишна връзка и преди година са се разделили и сега искат да си запазят приятелски отношения с бившата. Няма да отрека, че това ме дразни, но какво мога да направя аз? Всичките ми приятелки ме съветват различни неща, и само ме объркват, много ще се радвам ако и вие ме посъветвате какво да правя, все пак не ме познавате и няма от приятелска солидарност да ми залъгвате очите. Дали си струва и защо се държи така странно, макар че в началото като се запознахме, той ми взе тел. номера, потърси ме и в фб, покани ме на среща, после искаше да се повтори... Аз наистина го харесвам, но не спирам да мисля дали и той не е като предните, не искам да страдам отново, въпреки да осъзнавам, че любовта е болка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: f9fc19929c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кофти, но явно се хващаш за първия срещнат, който започне да ти сваля звезди и затова така се получава. Имай едно наум и бъди по- предпазлива, не пилей чувства и емоции ей така с лека ръка. Усеща се кога един мъж наистина е увлечен по една жена, той не спира да търси контакт с нея. И бягай от наранени мъже, които след дълги връзки все още не са се съвзели, това са най- несигурните и нерешителни мъже и е почти неизбежно да те наранят. Видиш ли, че не си приоритет в живота на даден мъж, значи няма смисъл да си създаваш излишни илюзии.

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8621cc6565
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, моя съвет е да се отдръпнеш от него и да не се отчайваш! Не им се връзвай толкова на мъжете, те са едни сладкодумциии, ама после виждаш резултата! Този последният те търси, когато му е изгодно (10 дни ни вест, ни кост... ), за това не позволявай да си просто опция.
Успех!

Starr

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 57011d6f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарежи го този последния докато все още сте на етап кафета. Определено не проявява интерес към теб, след като прави паузи от по 10 дена. Ще срещнеш подходящият човек, не се отчайвай :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 11ed3546a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не, не си проклета. Просто харесваш неподходящи. Намери отговора на на въпроса :"Защо харесваш емоционално дистанцирани мъже? ". Отговорът е в теб и само ти можеш да си помогнеш.

Успех!

Фортуна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker