Приятелят ми е невъздържан понякога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми е невъздържан понякога
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3275 пъти
Имам си дългогодишен приятел, всичко му е наред освен това, че много бързо пали. Тази вечер се заговорихме за нещо съвсем обикновено и в един момент, явно разговора го е навел на неприятни мисли и вместо да каже, че не иска да говори повече за това, той най-неочаквано се разкрещя да млъкна, че щял да полудее и някакви такива... аз направо замръзнах от изненада и нищо повече не му казах, не му проговорих и той утре сигурно ще се държи все едно нищо не е станало..

Искам да му дам да разбере, че не е в джунглата, да се държи малко по цивилизовано, а не да говори първото което му дойде на езика.

Моля, жени, които имат опит с такива мъже и са се справяли с тях да дадът съвет.

Аз мисля утре да му кажа, да си контролира емоциите и ако има нещо да ми каже, не да крещи като маймуна. Той ще каже добре и след време сигурно ще се повтори.

Веднъж даже счупи и вратата, после я оправи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0caaa2464a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ох, много лошо.. и на мен ми е тъжно за това.. че мъжете са груби понякога..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9d1c18e1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момче и съм бил така. Тъпо е...

Седни да поговориш с него :). Седни и се разберете. И го накарай да ти обещае. Когато си наруши обещанието му напомняй какво е казал и обещал :). Това е от мен.

Пожелавам ти успех.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d358b857b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не искай съвет от жени всеки 1 стои зад монитора си и казва: А бе разкараи го тоя, бла бла! Задаи си въпроса момчето свясно ли е, може ли да е изнервен на работа някаде др де проблеми? Подкрепа от твоя страна? С какво ти улесняваш ежедневието му?
Не търси вината в другия изцяло!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b25d803241
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не че се успокоих, но поне прочетох, че и друг е като моя приятел. Това са много неуравновесени хора. С моя приятел ми трябваше цяла година докато го накарам да разбере, че трябва да се научи да е по-въздържан и внимателен. Коства ми много нерви, обиди от негова страна.... Искала съм да се разделим не веднъж заради избухливият му характер.... Явно това, че си тръгнах от него го стресна най-силно. Сега е започнала значителна промяна. Виждам, че се старае.. Не знам дали ще успее, но ако и този път няма резултат съм решила да се разделим окончателно, защото с такъв човек не се живее- това е едно постоянно напрежение, което ми съсипва психиката..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 35cd026eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   3-всеки си има грижи, няма човек без проблеми и това не означава че трябва всички да си крещим под оправданието, че в работата или еди къде си са ни изнервили.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1d452e5e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз също имам подобен проблем!!! Имам връзка с момче на 26 години, аз съм на 20. От 4 години сме заедно. Преди две години започна да се променя коренно. Избухва, обижда мен, както и хората около него. Това става само ако някой се опита да изрази собственото си мнение по даден въпрос! Незнам, нещо е изперкал тотално! Незнам какво да правя:Х

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7e0a10aae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   При нас е същият проблем.Касае се за моя син, който е на 19 години. Много добро момче е, но понякога нещо дребно го изкарва от равновесие и или започва да крещи или да обижда. След минута му минава, но мен ме притеснява това поведение, още повече че понякога го прави пред външни лица. Как да постъпя, как да му вездействам?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 55147abcba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Няма оправия - този маниер се изгражда още от детството, свързан с възпитание, примери и преживявания и допринасян от генетично заложения темперамент. Може да поговориш, той може да се опита да се сдържа малко, но няма да му се получава винаги и опитът за промяна няма да продължи дълго. Пробвай да го стреснеш, че няма го търпиш такъв и ще се разделите при следващо подобно изкряскване - така поне ще се усеща по-рано и ще се извинява, щом усети, че пак е сгафил.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d807fa3b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Моят приятел беше същият. Много бързо палеше и от начало единствено спрямо останалите. Веднъж обаче се разкрещя и на мен. Стана ми много неприятно и честно казано аз не толерирам подобно поведение. Разплаках се, не му говорих два дена, след което му обясних, че съм с добър слух и няма нужда да крещи, когато иска да ми каже нещо. Трябва да му покажеш, че не се чувстваш добре, но не се заяждай, защото ще е стигне до инат. Всички знаем, че ината е причина за много от караниците.

Rory's /20

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c25893f644
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм жена на 31 и продължавам да се чудя на собствения си пол колко търпеливи са понякога. Наскоро разкарах един такъв господин, който си мислеше че може да ми разиграва фасони навсякъде-пред мен, приятели, на улицата. Например непознато момиче пред нас си говори с нейни приятели и нашия се изцепва тя да млъкне? !? ! Че после тръгна да налита да я бие-е честно пръста си няма да мръдна за такъв-никак не ме интересува дали е свестен или не. Просто повечето жени се нуждаят от крайни примери че постъпват правилно като зарежат половинката, но на мен такива примери не ми трябват, с ръка на сърцето-предпочитам сама, отколкото някой да ме занимава с глупостите си и да ми организира изпълнения!!!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a0f369e9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Бившият ми даже беше по-зле той не само беше невъздържан ами просто побесняваше и от дребни неща.
Много съм говорила с него и много го молех да престане с това, защото в почти всички случеи ми ставаше много гадно и плачех пред него. Подобрение имаше за кратко и отново идваше момента, в който той започваше да се държи гадно.
Имахме дълга връзка и той не се промени.
Ако сега попадна на такъв човек няма да го търпя.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: de8543a162
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ох, това за съжаление може да дължи на особеност в мозъка, а не на възпитание. Но все пак говори с него да се опита да се контролира. Но в никакъв случай не подминавай ситуацията, за да не си мисли, че си ок с това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker