Полудявам, след като ме зарязаха по най-долния начин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Полудявам, след като ме зарязаха по най-долния начин
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2610 пъти
Здравейте приятели,
Моля ви, помогнете ми! Предварително се извинявам за допуснати правописни грешки, пиша ви 5 сутринта и в отчаяно състояние. Вече съм на 27 години, завърших висше образование в София, където работя в момента. Тук се запознах и с моята най-голяма любов. Той е от морската столица, пак аз от провинцията. Това отвърщаваше майка му. Когато сме и гостували (това не е било повече от 3-4 пъти) не пропускаше шанс да ме обиди за това че идвам от толкова малко място, където хората не били грамотни. Ужасно ме болеше, това че моят приятел гледаше всичко което се случва, виждаше сълзите в очите ми и не предприемаше нищо по въпроса. Аз пък от уважение към него не казвах нищо, а можех да кажа хиляда неща. Почна се от там, че съм от провинцията и се стигна до това че аз искам парите му - така или иначе, няма да се примирят с мен, никога - факт и той ми го е казал.
Обратно в София - ние бяхме най-щастливите хора на света. Живеехме заедно в продължение на 2 години, аз работех, той също, но като имахме свободно време - пиехме вино, гледахме филми. Живеехме нормален, спокоен живот. Случваше ми се всичко това което едно момиче може да поиска. Обаче, му се наложи да се върне в къщи и да заживее там, защото вече неговите не искали той да работи по други места, ами да си гледа техния бизнес. Той ги полсуша, върна се. Уговорката беше да си оправя нещата с мойта работа и аз да отида там да си намеря работа, т. е да се сгодим. Но, не успях веднага да намеря работа, а да отида без пари не ми се искаше заради нещата които ви споделих преди малко. Не се видяхме 3 месеца но постоянно се чувахме по телефона. Сега научавам, че той там си е намерил друга и той ми го призна. Но не я обичал, обичал мен. Предложих му да се видим, не искаше - но ми звънни всеки ден като аз веднага вдигам телефона и се радвам че чувам гласа му. Обаче в моментите когато аз изпитвам нужда от това да поговоря с него - нали се сещате, има други задължения. Не вдига... И аз почвам да затъвам в спомените, къде съм збъркала, да го връщам ли, има ли смисъл, как?? Това са въпроси които ме побъркват. От друга страна и самата мисъл, че той вече е с друга. Не знам как да постъпя, но не мога да остана повече в този омагьосан кръговрат.. Ужасно ме боли да съм втората в живота му и да ме търси само като има проблем и иска да сподели с някои. Не намирам удоволствите в нищо, нито в работата, нито в други мъже.. Даже не им обърщам внимание... А знам че той вече си е сложил ново начало в живота му... Трябва и аз, как да го направя? И ако е така, защо ме търси все още? Благодаря ви на всички предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: b35ca58d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В твоята ситуация важи с пълна сила поговорката „Всяко зло за добро. “
Знам, че в момента ти е трудно, но животът ти щеше да е истински АД при тези хора. Дори да се бяхте оженили, свекървището щеше да ти намери цаката. Да не говорим, че той е доказал, колко държи на теб, а и на другите жени- за него вие сте играчки за забавление.
Виж, използвай уникалния шанс да сте на двете страни на страната и го зарежи. Спри да му вдигаш и ти телефона. На подобен не можеш да разчиташ в живота. Никога няма да си н. 1 за него!
Има мъже, които ще те оценят. Сега ще страдаш, но после ще ти е по-лесно.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cabbe165c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, този човек не си заслужава!
Още от момента, в който е видял сълзите в очите ти заради майка му и не е казал или направил нищо... трябва да ти е станало ясно, че с този човек няма да го бъде!
Разбирам колко ти е трудно и тежко, очаквала си друго, готвела си се за сватба, за много по-различен живот... , а в един момент всичко се срутва пред очите ти и ти не можеш да го поправиш. Знам, че много боли, но след време, като се посъвземеш, ще видиш, че наистина е било за добро!
Както каза и номер 1, ако се бяхте оженили, майка му щеше да те довърши, а той със сигурност нищо нямаше да направи.
Не съжалявай за него. Радвай се, че е станало така. Приеми случилото се за един безценен урок и след време, когато срещнеш подходящия човек, той и семейството му ще те приемат и обичат точно такава, каквато си, без упреци и желание да те променят.
Желая ти успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4fd01f42c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Има само 1 решение, но съм сигурен, че няма да ме послушаш... Сега като сте разделени в различни градове и няма как да ти цъфне на вратата ПРОСТО ГО БЛОКИРАЙ! Спри всякакъв контакт с него, блокирай му номера, пощи, скайпове, фейсбуци и каквото се сетиш, за да няма никаква възможна връзка с теб. И го направи неочаквано, изненадващо. Просто в един момент като те потърси и да осъзнае, че няма никакъв наин да се свърже с теб. Повярвай ми, ефектът е поразителен и действа като мощен шамар в лицето на виновника. А и така ще можеш да започнеш съвсем начисто и да се отърсиш изцяло от миналото си с този човек... Късмет.

Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 452152fcd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора:
Мерси за прекрасните съвети. Всичко което ми казахте, по един или друг начина е минаволо през главата ми, просто не исках да го приема.. Не мога и сега, ужасно ме боли, че човека с когото планувахме най-красивото бъдеще е с друга и по също време ми се обажда за да ми каже, че не е щастлив. Защо все още ме боли за него и ме засяга как се чувства, като явно той не се интересува много от моите???

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cabbe165c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От номер 2:
Боли те, защото още не е минало достатъчно време. Още не си го забравила. Но с времето и това ще стане, колкото и клиширано да ти звучи. Времето лекува всичко и дава възможност да срещнеш отново щастието. Не изпускай този шанс.
Междувременно номер 3 също ти е дал един доста добър съвет. И аз съм го правила и наистина действа безотказно. Направи го, гарантирам ти, че няма да съжаляваш! :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 482874b35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тва ми е любимото - направили си у Варна (морската столица нали) един хотел на 2 етажа и вече са хванали Господ за шлифера - имат успешен "бизнес" и всички жени им искат парите, хахахха. Ама както и да е - след 40-50 години няма да има много такива хора :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 88ccce3c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За едно майка му е била напълно права - ти си неграмотна. Не знам какво висше си завършила, обаче правописът ти е под всякаква критика!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 452152fcd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора:
Но6. Нещо такова, да!
Но 7. правописа в момента е последното нещо за което мисля. Как може да се държите така с човек, който потърсил помощ? Това някакъв съвет ли трябва да е? "Моля ви, помогнете ми! Предварително се извинявам за допуснати правописни грешки, пиша ви 5 сутринта и в отчаяно състояние. "!!!! Мерси за коментара

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker