Намерих човека, за който съм мечтала, и го загубих...май - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Намерих човека, за който съм мечтала, и го загубих...май
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2460 пъти
Здравейте, приятели!

Аз съм на 24 г, имам богат житейски опит / да се чете- минала съм и през много различни работни места, доста гаджета и т.н/.. Може да се каже, че съм се наживяла вече и си търся човека до мен.
Май месец 2012 на събора на любимата ми марка коли / аз ходя винаги, състезавам се също/ видях един мъж, който много ми хареса... да кажем, че там е имало 500-600 мъже, аз само него си харесах.. и той ме гледаше, имаше привличане...
На следващите дни успях да го издиря кой е, оказа се, че е от град, доста далеч от моя- 250 км. Запознахме се, но аз позагубих интерес, защото никога не ми беше минавало през ум да имам връзка с някой не от моя град.
Но момчето / мъж си е, на 31/ започна да ми пише всеки ден, беше много мил, това онова.. започнах да му обръщам внимание, започнахме да си пишем по цял ден и да си обменяме снимки..
Станахме супер близки за почти месец писане, и двамата влюбени... говорехме си за всичко- виждания, мечти, ежедневни глупости..
После аз отидох там. Влюбихме се! зверски! и двамата.. той постоянно ми повтаряше, че няма друга като мен, грижовна, добра, красива, умна, оправна.. не можех да спра да мисля как да го зарадвам или да му покажа колко държа на него. Той за мен също е идеален- кррасив, умен, сръчен, готин, секси.. всичко!!
Просто всичко изглеждаше като нереална сбъдната мечта, че двамата сме си един за друг. Изкарахме страхотно лято, аз основно пътувайки до неговия град.. той доста пъти ме попита дали искам да живея там с него / аз съм от софия, имам си работа, апартамент и тн тука, а той е от по- малък град/ и аз бях съгласна, защото той е всичко за мен и толкова много го обичам! Той е мъжът за мен :)
И така.. между временно на мен ми се наложи да си сменя работата, от новата доста се стресирах / по- кофти е, заплащането е по-малко и тн/ и това доста влоши като цяло настроението ми, защото трябват пари и да се правиш хубава, и да си плащаш сметките и нуждите, и за пътуване два- три пъти в месеца 500 км... и като ги няма парите, човек се комплексира и стресира малко. Както и да е.
Та както беше всичко супер, аз бях там 4 дни, изкарахме си страхотно, пак имаше обичам те ужасно много, ние сме като семейство, дай да ти купя една четка за зъби да си имаш в нас и тн..
Последния ден като бях там повдигнах до сега загатвания от него въпрос- кога бихме могли да се съберем там, как вижда бъдещето и тн..
Прибрах се, няколко дни още по скайпа се разправяхме с кротък тон за глупости.. и на третия ден ПРАААС! - той ми каза, че ме оставя, защото не ме обичал МНОГО, а само малко. И не бил щастлив с мен.
Смаза ме, единственото което ме задържа адекватна и жива е това, че вярвам че има друга причина, не тези които той казва / никой не е такъв артист, че да изфабрикува любовта в очите, действията, думите/.
Оставих го да мисли седмица и нещо, и седнахме да се изясняваме.. той не иска по никакъв начин да се видим, защото щяло да бъде трудно.. според мен не може да застане и да ми ги каже тези неща в очите, защото ме обича.
Та, седнахме да говорим по телефона онзи ден.. говори ми всякакви глупости, но не и реална причина за раздялата... моето вътрешно аз така ми казва... един ден се събудих и разбрах, че не можем да продължим заедно и др такива простотии.
Аз бях решила на всяка цена да отида на другия ден там да се разберем, да видя има ли любов в очите му, или да обясни ако не ме обича за какво са били тези приказки и напразни надежди.. та той ме накара да повярвам, че ме обича повече от всичко, а аз му отговорих с цялото си сърце!
Писахме си след телефонния разговор по скайп, и се разбрахме аз да почна да ям и да спра да плача, а той да размисли и да се видим тази седмица събота/неделя.
НА следващия ден ми писа смси, как си мислел за мен и тн... вчера също ми писа смси.. Днес пак в скайпа.. хем иска да ме види на камерата, хем казва не ми липсваш.. хем ми праща целувки и е мил, хем като намекна нещо за любовни ала бала бие задна..
Аз се надявам като се видим в събота да се разберем и да се съберем, защото много го обичам и вярвам, че сме един за друг.. в момента просто нещо става. Проверено е, не е друга жена.. повечето ми приятели са на мнение, че се е притеснил от бъдещето, че е трудно така както сме от два града, или от дребните спорове, които сме имали...
Имах нужда да споделя, приятели, и с вас! ПОбърквам се, защото много го обичам, не съм на 13 или 15 или 19 тепърва да откривам любовта... Точно това, че съм сигурна, че сме един за друг ме кара да откачам от болка, като си представя че няма да ме гушка пак, или да се любим, или да сме заедно изобщо..
Моля ви, тези от вас, които стигнаха до тук- не ме съдете, че му се моля или нещо друго такова, просто ми стискайте палци и пращайте позитивната си енергия към мен, дано да се сдобрим и да сме щастливи заедно!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: f18a0e0c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Окей, стискам палци, понеже си личи, че си много влюбена! Дотук добре. Но не мога все пак да не изкажа и моята гледна точка... Един човек, когато обича истински, не изтърсва подобни глупости. Може да се колебае, да е умислен, но щом говори за раздяла, значи наистина я смята за възможен вариант. Все пак е на 31, не на 13, да не знае какво иска.. Другото възможно обяснение е НАИСТИНА да не знае какво иска и само да разиграва театри. За мен лично това не е поведение на мъж, а на дечко. Както и да е, докато не говорите на четири очи, няма как да разбереш какво се случва в главата му. Така че... действай! :-)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 028a268123
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ехеее, младост, сладост. И ние с жената бяхме така, докато не почна да ми слага рога. Спомни си за тези чувства някой ден. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 160a88102f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Явно не си проверила добре дали няма и друга наивница, чиято глава завърта с мили приказки. Стегни се, спри да плачеш и започни да живееш пълноценно. Кажи му, че връзката ви не те устройва, че си готова за нещо повече и ако той не го иска, ти си до тук. Вижда се, че тези отношения не са полезни за теб и най- добре се фокусирай върху това да се оттървеш от подобни такива. Ще те боли, да, но след време ще разбереш че така е било най- добре. А той ако държи достатъчно на теб, няма да те пусне да си тръгнеш така лесно.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b2ed560117
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте :)
сигурно е, че няма друга жена. сигурно е, и че не е лъжец. Сигурно е, и че не знае какво иска.. вчера ми говори и пише милото ми котенце и мжята лъвица, днес мълчи като пукал. Питам го какви са тия би- полярни изпълнения, вика ми истината е някъде по средата. Опита му във връзките не е голям, особено сравнен схмоя- нищожен. Той не е човек, който споделя както аз, няма кой да му налее акъл или нещо такова.. да кяжем, че е объркан и не е наясно.. за сега. по натам не знам дали ще мога да му намеря пак оправдание, дано да е Ок и да не се налага..
Обичам го много, но вече почвам да се пообиждам, не сфм го излъгала, обидиля или изневерила, че да трябва да чакам на неговата милост да ми обръща внимание.. ще се видим в събота да изясним нещата.. само очи в очи ще стане..
лека вечер и мерси за вниманието.. ще пиша дапкажа какво става :))
извинявам се за грешките, но пиша от таблет и като пиша бързо стават :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: eafeac2fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравейте, пак е авторката :)
Вчера се видяхме с моя любим..
Уж искаше да ми казва край завинаги, но всъщност се събрахме. Повода за тези неща, соито са описани по-горе, са притесненията му, свързани с разстоянието между няс, това че се виждаме по-рядко, отколкото ни се иска.. как бих си намерила и каква работа там.. и други свързани :))
много съм щастлива, продължихме, където прекъснахме и за сега всичко ще си върви като преди.. дано да става и още по-хубаво!! пожелавам искрено хепи енд на всички хора, които пишат тук историите си!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker