Как да постъпя на този етап? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя на този етап?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1915 пъти
Здравеите. молия помогнете ми как да постепя.
Аз сам на 44 г. и живея с дъщеря си, която е на 23 г. без никакви проблеми. Сега от няколко дни си намерих една жена на 33 г., която живее с майка си. Не знам как да кажа на новата ми прятелка за дъщеря ми, а кога и как да кажа на дъщеря ми за тази жена, за която мисля нещо сериозно за в бъдеще. Не искам да загубя нито дъщеря си, нито новата си приятелка. Благодаря ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 89763096f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Правиш впечатление, че си на 44 г., а си страшно несигурен в поведението си. Нормално е на тази възраст иначе да имаш дъщеря, не си на 14 г. или на 24. Просто разкажи на новата си изгора за положението, в което се намираш.
Иначе, според мен дъщеря ти трябва да се изнесе от жилището. За Бога, тя е на 23 - защо живеете още заедно? Това не е нормално. Дори да е студентка, винаги може да си намери стая за 150-200 лв., почасова работа някаква и ще се справите.
Твоята приятелка също има подобен проблем. На 33 г. жена да живее при родителите си?
Ако не искаш и дърщеря ти да завърши така, погрижи се да започне самостоятелен живот. Няма как да я загубиш иначе заради това, че най-после си си намерил жена. Дългът ти към детето ти е изпълнен. Тя е от 5 г. пълнолетен човек, ще се справи и без теб.
Виж, погледни реалистично на живота си. На 44 г. си и това е последният ти шанс да започнеш на ново, да имаш нормално семейство и още деца. Времето си тече и рано или късно дъщеря ти ще поеме по своя си път без оглед на твоите интереси. Така ще завършиш живота си в самота. Не се чуди - запознай дори двете жени и кажи на дъщеря ти, че ? даваш 3 м. да се изнесе. Постави същия срок на жената да се нанесе при теб и стига си губи времето. И тя не е първа младост, сигурно иска семейство и деца.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 84959caae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не подкрепям номер 1. Човекът просто е на кръстопът, но не и несигурен. За тебе като не е нормално пораснал човек да живее с родителите си, за други е напълно нормално. Авторе, дъщеря ти винаги ще си остане твоя дъщеря и в никакъв случай не я гони заради приятелката си. Просто седни и на приятелката си обясни, че имаш дъщеря. Ако сега те разбере и за напред ще те разбира. Ако от такова нещо направи проблем, представи си какъв човек е и в бъдеще може и за други неща да те притеснява. Ти под сериозно какво разбираш: брак, деца и семейство? Мисля, че и дъщеря ти ще трябва да те разбере и подкрепи. Тя не може да ти забрани да ходиш с други жени. Просто седни и поговори.

Остава проблемът дали двете ще се харесат и мисля, че това е най-основният проблем. Но си мисля, че ще си допаднат.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 89763096f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   До н. 2 - извинявам се, че не смятам за нормално дъщеря да живее сама с баща си на 23 г., както и жена на 33 г. да живее с родителите си.
Ами да го направим още по-интересно - направо авторът да се нанесе при родителите на приятелката си и да си направят дечица, за да са „нормално“ българско семейство - минимум 3 поколения в едно жилище.

Иначе, авторе - стегни се и бъди мъж. Не бъди плюнка, върху която жените да си играят казачок. Стегни порастналата си дъщеря и се бори за нормално семейство, защото не ставаш по-млад. Сега е моментът да стъкмиш ново семейно гнездо, а в него място за пораснали дъщери няма, така както и ти нямаш и няма да имаш място в семейството ?. Тя ще си намери просто мъж, ще се омъжи и ще си има семейство, а ти ще си винаги нежелан и гост и вместо да гледаш свои деца, ще се молиш за привилегията да виждаш чат-пат неините. Ако имаш късмет ще се нанесат при теб и цял живот ще мечтаят да врътнеш петълите, за да се разполагат сами в апартамента ти. Затова навреме си ореди семейните отношения и ще си спестиш много разправии

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 658991e64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, че кое му е ненормалното на това... в днешно време при много хора се получава така, че нямат шанс за добра работа, че да могат да се изнесат да живеят сами и да се издържат. Това, че на някои ви е постелена червената черга и живота ви е тръгнал като приказка, не означава че при всеки така се получава в тази скапана държава. А на автора ще кажа следното- разкрий всичко пред двете, те трябва да знаят една за друга. Още повече пък щом имаш сериозни намерения към жената. Ако ти значиш много за нея, ще те разбере и ще приеме дъщеря ти. Бъди себе си, пък който държи на теб ще те приема, без да се налага да лъжеш и да криеш миналото си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker