Избрах да мълча - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Избрах да мълча
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2274 пъти
Зарязах го, защото го хванах в паралелна връзка с близо 10 години по-възрастна от мен омъжена жена с деца. Естествено шокът, че може да се конкурирам с такъв тип жена за мен беше голям и незабавно сложих край на отношенията ни. Без скандали и без драми, просто мълчах, не отговарях на телефонните му обаждания и на поканите му за срещи, не му исках обясненията и извиненията. Близо месец след това, той правеше опити за подобравяне на отношенията ни, докато преди десет дни не му обясних окончателно, че не мога да приема създалата се ситуация за нещо нормално и смятам, че нещата не могат да се поправят. Просто така го почуствах. Не исках да говоря и да се обяснявам. Усмихна ми се и от тогава ме избягва демонстративно. Би трябвало да имаме ежедневни контакти- по работа, но той ги избягва. Дори имам чувството, че кара и въпросната друга жена да ме избягва, което е най-тъпото в цялата ситуация, защото аз се оттеглих достойно, а се оказва че той или един негов приятел, който направи всичко възможно, за да създаде връзката между него и тази жена, създават интриги. Най-просто казано по моя вътрешна интуиция от доста дълго време, въпросната жена е ползвана като компаньонка, за да изпълнява определени задачи с цел подобряване на положението на този приятел. Да не говорим, че има индиции, че тази жена е била близка на същия този приятел. Не съм сигурна обаче дали все още имат нещо общо. Трябваше ли да му кажа мнението си по въпроса или постъпих правилно като избрах да мълча?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3a85efa276
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жената си прави тройки с тези двамата.. :) Евала й!
Разбира се, че достойното оттегляне е по-добро от драмите... давай напред

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 193350c428
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей като почнете сами да се хвалите - достойно, та достойно - нищо достойно няма в случая си била излъгана, подиграна и унижена, мълчала си и си се оттеглила "достойно", с което си улеснила мъжа, щото мъжете най-мразят женски истерии и усложнения. В случая си работила в негова полза. И какаво си направила като си мълчала - натрупала си негативната енергия в себе си, горчивината си стои в душата ти. По добре да беше вдигнала скандал, да беше изплюла горчилката от душата си, да беше измислила някой гаден план за отмъщение - вярвай ми в по-добро душевно състояние щеше да си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bbd78a7da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И къде точно видя душевното състояние на жената в написаното, само не мога да разбера. Явно я дразни, че я отбягвят и че се въртят интриги, но това не означава, че изпитва чак такава горчилка от случилото се. Типично мъжко и комплексарско поведение е това на мъжа в историята- хващат го, зарязват го, той се мъчи да излезе от ситуацията и когато разбира, че няма връщане назад- започва да хейтва- отбягва я, настройва и другите срещу нея. Преди време бях жив свидетел на историята на една моя приятелка, която беше подобна - те обаче двете се бяха срещнали и разговаряха. Онази другата й каза, че мъжът бил разказвал, че моята приятелка е лудата на града и го преследва непрекъснато. А те имаха връзка от доста години тогава. Сега дори вече са женени и чакат бебе, но и това ако ме питате мен не е решение, да си вземеш такъв мъж в къщата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 553c202ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, че ще си в по- добро душевно състояние, ако му спретнеш "гаден план или отмъщение", дори е жалко. Според мен казваш си всичко в очите, за да е наясно, че знаеш за положението и си хващаш куфарчето и през вратата. Ти това си го направила, така че и аз мисля, че си постъпила добре. Продължавай напред!

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker