Жените и тяхните неистини - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените и тяхните неистини
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4038 пъти
Докога нашите женички ще приказват едно, а вършат друго. Тук съм се нагледал на писане на клишета, които нямат нищо общо с поведението на милите дами в реалния живот. Ето няколко.

Външния вид не бил толкова важен, сърцето и душата били от значение. Моля ви се, мили дами, как разбирате от пръв поглед кога някой няма сърце и душа? Като отида да заговоря някоя жена, как така с един поглед разбира, че не съм за нея. Говоря за свободни жени, с приятна външност, но в никакъв случай тип Плеймейтки. А, забравих-нито в лице съм Брад Пит, нито в тяло като известния фитнес инструктор Лазар Ангелов, по когото хиляди жени въздишат, без даже да са разменили и една дума с него.
Писна ми тук да чета как разни жени окуражават някое девствено момче, дават му съвети да имал повече самочувствие, като в същия момент съм сигурен, че в реалния живот даже и с поглед няма да го удостоят.

Харесват добре слъжени мъже, ама в никакъв случай с тяло и врат тип борче, ха, ха. Ама аз не познавам борец, дето си няма гадже и то все хубави момичета, а резервната им скамейка е голяма.

Били категорично против връзките с женени или ангажирани мъже, пък после се хващат с такива, като образката, авторка на темата"Искам да съм любовница"

Не се хващат с мъже, ама не си признават, че нямат много ухажори, а просто ги било страх да не попаднат на неподходящия, чакат принца, ама не казват как, по дяволите ще го разпознаят. Като всичките изповеди от девствени момичети и онази уникалната, дето се унижава да се крие с онзи мухльо, дето го било страх от прияталката си, ама пък предпочитала така, отколкото да се хванела с някой неподходящ, чакала да се появи някаква истинска тръпка, ха, ха, смях в залата, ще има да чака много!

Кога ще съберете малко доблест да наричате нещата с истинските им имена, па макар и в анонимни сайтове?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 073affccb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не сравнявай несравними неща. Има жени, има и.... жени. Всеки носи свой вътрешен свят. Същото е и да се каже - всички мъже са комплексари, използвачи и т. н, но също така всички мъже са мили, внимателни и стойностни. Е как така и двете неща едновременно? Еми не може да се правят обобщения. Хората са различни не само по пол. Делението мъже-жени, не е критерий. Не знам защо се опитваш да обобщиш какви са жените. Защо трябва да сме еднакви само защото имаме вагина? Тя е просто характерен белег за пол. Трудно бихме могли да намерим нещо общо между хората със кафяви очи, освен... кафявите им очи. Безсмислено е да се прави връзка между външен белег и вътрешния свят на хората. Няма връзка.

п. п Какво имаш между краката не те описва какъв човек си.

Фортуна

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cb584eef58
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич ти явно си осъзнал току що, че няма жена която да е наясно какво иска :)
Дори и да го получи продъклжава да е недоволна и да търси това, което и липсва и понеже не може да го намери се мята на врата на някой друг за да удоволетвори емоционалния си дисбаланс. Не се коси, смело с куФа напред ;)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 634f8df5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Само едно ще ти кажа авторе - всеки човек е различен и отговаря сам за себе си. Колкото си приличаме, толкова се и различаваме по характер, чувства, виждане за живота, разсъждения, манталитет и т. н. Колкото и да не ми се иска да използвам клишето ''не ни слагай под общ знаменател'' - е тук ще го кажа! Аз никога не съм си позволила да определя всички мъже като еди какви си, макар да имам някакво основание, защото макар и рядко се намират такива уникални положителни примери, които на секундата ти връщат доверието. Запомни, че 5 жени могат да бъдат като описаните от теб, но други 5 са пълната им противоположност. Да не говорим, че нещата се наричат достатъчно с истинските им имена, само, че не всеки може да вникне достатъчно в едно нещо и да го види през чуждите очи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d541bcaaa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Баси колко яко си го написал БРАВО!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 50ef39d12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Забравил си някои неща :
- когато на жените им се чука зверски, казват "между нас има ХИМИЯ" хахахаххаха "Имаше химия, не знам как се случи! Аз не съм такава" :)))
После пак ще пиша :)))

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d40cf7a140
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Подкрепям Фортуна. Има жени и жени. Едни ще излизат по сметка с борчета, други ще гледат външността, трети ще гледат дали им е приятно и весело с мъжа до тях. На едни ще им е все едно дали разбиват едно семейство или ще се задоволяват с това, което женения мъж им отпусне (и на тях не им е леко) или ще чакат или тръгнат с някой друг мъж. Едни ще чакат дълго време в търсене на правилния, други няма да са придирчиви, трети ще се хвърлят на врата на всеки от мъжки пол. Както и едни мъже ще търсят спътницата в живота, други ще търсят жена тип силиконка, трети жена до 50кг, че иначе била дебела, четвърти такава, с която да им е весело. Жени и мъже всякакви на този свят.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3975cad2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   много обичам обобщения като тези в статията: жените били такива, пък онакива, в отговор се изсипват маса оплювки с обратен знак: а, ама те мъжете какви са... :-) не знам с кой акъл ги пишете, мога да разбера единствено ако е писано в момент на гняв :-) иначе подкрепям напълно Фортуна

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f4b7aac571
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Пич здраво си в грешка. Мъж на 40 години съм и имам опит в това. Жените може и да се впечатлят от тялото на някой фитнес инструктор, както и ние се впечатляваме в някоя манекенка или филмова звезда -едно и също е. Едно знам жените харесват самоуверени мъже да ги наречем мъжкари мъже на които може да се разчита и държат на думата си дори парите сами по себе си не са от значение. Запомни еднажена няма да те обикне за това, че не си красив, нямаш пари и тяло на културист.... Давай го по нахакано доминирай и няма да съжаляваш ;) А и най -важното не мрази жените бъди техен приятел. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e52e03fa43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За съжаление не си разбрал основното - външният вид на ЖЕНАТА няма значение, а само сърцето и душата (а не на мъжа). Ти сега ще кажеш - ама как така, аз не мога да тръгна с някакво "страшилище" - еми няма тогава момиче за теб. Грозните момичета се женят много по-рано от красивите - защото знаят как да гледат с вътрешното си "аз", а също и защото знаят, че няма да им се предоставят много шансове в живота - те отрано са го разбрали, защото рядко някой ги е забелязвал.
Вслушай се в себе си и забелязвай дребните неща - дали е внимателна, учтива, усмихната, т. е. поведението, а не външността.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 193c7ea29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Докогато и нашите мъжлета говорят едно, а вършат друго.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1204af1d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не мога да кажа, че 50% не е вярно? Но се чудя, Авторе, за какви истински неща говориш? Много ви се чудя на вас мъжете, хем ви боли, хем ви сърби. Няма обобщаващ се коментар за поведението на жените, но има направена и то специално тема за женската логика. Пълни небивалици. Имало над 4 тома за женските глупости, а за мъжките защо няма?

Как така нямало да обърнем внимание на мъжката аудитория? Както каза Фортуна - ''От жена до жена си има разлика'', а аз ще добавя, че ''И от мъж до мъж си има разлика''. Стойностните хора не гледат това отвън, гледат това отвътре. Знаеш ли, Авторе, че 60% от потребителките в този сайт, имат или са имали пълни ид*оти и не толкова привлекателни мъже до себе си. Просто аудиторията, сред която си се напъхал е толкова гнила, колко ковчегът на Васил Левски. Току що коментирахме с една приятелка как хората, забележи авторе хората, вече се снимат и докато си вършат ежедневната работа в тоалетната. Скучно им е на хората, точно както на теб Авторе. Защо не пуснеш тема с мъжките излагации или да го направи някоя жена? Вашите простотии са по - големи от женските, ама винаги във всяка една ситуация мъжът казва - Не съм аз виновен, ако не беше тя... Защо не признаете вашите върхови моменти, в които сте постъпвали не толкова... честно и почтено. Казваш, че ние сме това и това, ами вие? Защо определяте човекът по пола? Има ви нещо на вас мъжете? Съвсем огл*пяхте с времето.

Ел:)

Моля, модераторите да пуснат коментарът ми.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 805b6d4941
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм мъж и не виждам защо пишеш всичко това, то си е за лично твое ползване, от което да си правиш изводи.
Имам някакви мисли като твоите общо взето, но в никакъв случай не обобщавам и категоризирам. Най-обичам като срещна жена от типа който си описал, да се правя на добрия самарянин, който го харесват заради външността, но е леко глуповат. Така те си мислят че всичко върви по техният план, докато аз от друга страна им гледам сеира и един ден най-категорично ги режа. Обикновено последват лъжливи обяснения, тръшкания и неразбиране как мога да ги пренебрегна, как мога се държа така с тях.
Но проблемът както съм отбелязвал не веднъж не е във това какво жените правят, а какво правят мъжете. Ако имаше повече мъже които да действат морално, честно и правилно, то такива жени веднага биха сменили тактиката, просто защото тази няма да им върши работа.
За това не са само те виновни, знаеш че всяко животно, както и човека се адаптира към средата. А очевидно средата ни в момента е доста глуповата и деградирала, за това сам избираш :)
М35

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7042812d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторе, т'ва, че не те е огряло, не е прич1ина за тъпи категоризации.. И естествено, че първото впечатление е важно, скед като не познаваш човек, ако си супер злетак, сори...

(От един мъж без комплекси)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b573f298ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   напротив, наричаме нещата с истинските имена. Първоначално външният вид ни привлича, като е и при вас. Ако едно момиче не ти хареса на пръв поглед ти няма да отидеш да я заговориш нали така? А относно "сърцето и душата" в последствие се установяват тия неща, ако има взаимна симпатия и се допусне духовно опознаване. Моят приятел е грозноват за моя вкус, но ме привлече с прекрасният си глас, усмивка и чувството си за хумор първоначално. Впоследствие открих, че е лоялен, добродушен, естествен и много други качества. Та така може би не се държиш естествено и се изхвърляш много, много и това отблъсква жените.. знам ли. Не мисля, че си грозен

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 707874e5c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Оооооо, збе защо не се скриеш някъде?? Ти от девствените грозници ли си? Дето женомразци са станали?? Ако е така- разбираемо е. Не се тревожи, така ще си останеш!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6985e1607f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Авторът
Нито съм женомразец, още повече пък девствен, за грозник не знам, красавец на съм със сигурност ама чак пък грозен, не мисля. Номер 14 направо ми даде шах с пешката. Хем външния вид привличал, ама приятелят ти бил грозноватичък. Ами като не те привлече външно, как му даде шанс да го опознаеш. Нямаш си идея колко се усмихвам и аз, ама до никъде не стигам с това. Може пък усмивката ми да е изкуствена като на Ст. Софиянски навремето.
Пиша това, защото тази тенденция взе да взима епидемични размери. Не може всички да са културисти или красавци, нито да се дуят като пуяци по улиците или заведенията, или да говорят тежко, хвалейки се наляво и на дясно, като онзи юнак от Банкя, дето сега го играе и премиер и футболист!
Ха сега, кажете ми има ли някъде курсове за мъже по добри обноски и отношение към дамите? Аз не съм чувал за такива. Ама с фитнеси е пълно на всяка крачка, нали? Ами явно търсенето определя предлагането, щом не е важно отношението, ами да изглеждаш"готино и "яко", какво друго да очакваме. Аз скоро не съм виждал елементарни жестове на уважение към дамите от мъжете. Това да отвориш вратата на автомобила, да я пуснеш да влезе първа през вратата за някъде, да и помогнеш да си наметне якето, да станеш прав от масата и да я поздравиш, когато дойде на среща, забрави, такива неща май само смотаняците вече правят.
Номер 11, това с ковчега беше много нелеп лаф. Не знаеш ли, че гроба и останките на Дякона никога не са намерени, това е една много болна и срамна точка в нашата история.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3d5c8d3f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   ''Просто аудиторията, сред която си се напъхал е толкова гнила, колко ковчегът на Васил Левски. '' Това е метафора, Авторе, а не в пряк смисъл. Научи се да тълкуваш всичко не в точния му смисъл... Точно както женската логика... Помисли над това.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3a0e9667d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Нали знаеш авторе, че всеки си има вкус и симпатизира на определени жени или мъже. А приятелят ми е пълна противоположност на това, което ме привлича на външен вид в мъжете затова ти писах че е грозноват за моят вкус. Не харесвам високите и слаби мъже, а той е такъв, харесвам светлооките мъже, а той е тъмноок, харесвам мъжете с хубави лица, неговото лице е с белези, и е като изпито, няма бузки, които да щипя, но има някакво излъчване, магнетизъм може би заради усмивката му и трапчинките, които се появяват като се усмихне и непринуденото му поведение ти става симпатичен на момента, още щом го видиш. За да не те объркам още повече ще ти разкажа по- подробно да ти стане ясно. Запознахме се на работата ми, той ми беше клиент често идваше, говорих ме си, забавен беше, приятен събеседник, разговора вървеше. Бе симпатичен като отношение и поведение и като ме покани на кафе един ден не се поколебах и приех, защото знаех, че ще е приятно, няма да се чувствам като натрапница и да му вадя думите с ченгел и да ръся "простотии" с цел да не висим на масата като марсоли, както се е случвало не веднъж на среща с мъж. Пък и все пак не ми предлага брак или да му ставам гадже веднага, че да се дърпам и дуя като пуйка и да откажа поканата. и така с времето се сближавахме все повече, чисто познанство. Спечели ме първо като човек на когото мога да споделя нещата, които ме изнервят, да му надувам главата с глупостите ми, а насреща да срещам разбиране и изслушване, а не някакво тъпо философстване и омаловажаване на проблемите и притесненията ми. Нещата станаха постепенно, с времето, с общуването. Един ден каза, че ме харесва и ми предложи да му стана гадже и аз приех и та така. Не е романтик, не ми подарява цветя и подаръци всеки ден, не ми се обяснява на час в любов, но когато го прави съм най-щастлива, защо го казва и прави някакъв жест не защото трябва, а защото му идва отвътре да го каже и направи. Усещам, че той е моят човек, човекът който няма да ме предаде, моята любов, моят приятел, човекът който ще е до мен, човекът без който аз не си представям бъдещето. И знаеш ли харесвам да ми показва кои са ми грешките и недостатъците, макар да ме боли и да се сърдя, че е толкова лош като ми ги натяква. С него станах по-уравновесена и разумна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 46b6b19afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторе, ако вземеш да прочетеш Фройд, няма да ти е излишно. Тъкмо ще научиш малко повече за психиката и сексуалността на жените и мъжете. Защото тия генерални изводи дето си ги направил някакси не се връзват. Откъде разбра, че всички жени говорят едно, а вършат друго? Кристална топка ли имаш или гледаш на кафе? Няма да е лошо да убедиш аудиторията с реални примери, а не с някаква си твоя статистика. Защото малко се придържаш към теории, чиито факти не търпят критика.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ccf48b740e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Написал си доста истини авторе. Но все пак не забравяй, кой е водещия пол при човеците / научно доказано /.

Една жена!

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cababbd502
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Прекалено много жени няма да ти обърнат никакво внимание защото комплекса и предразсъдъка вървят далеч пред теб. А с каквито и мускули и фейс да си, тва не можеш да го скриеш, защото жените лесно надушват тези две слабости горе и бягат от тях.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bdb673b199
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   " Всеки според собствената си камбанария".. много ми харесва таз приказка...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 14765496f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   не може да слагаш ВСИЧКИ под общ знаменател. можеш да кажеш, , повечето'' примерно, което пак не е гаранция, че е така, но ''всички'' е прекалено крайно. на мен кавалерите все още ми правят впечатление. това е едно от нещата, което ценя у един мъж, и ако си джентълмен, това те издига в моите очи. ценя това да ми е приятно с един мъж, да не скучая в компанията му. досега съм имала три връзки и познай. нито един от тях няма собствена кола, нито един от тях не е борец и не ходи на фитнес. също така не бих се зарекла, че няма да започна връзка с обвързан мъж, защото не се знае животът какво ще поднесе. като цяло не одобрявам такива връзки, но при всеки обстоятелствата са различни и никой не избира в кого да се влюби. например има случаи, в които мъжът крие, че е женен, че има семейство, наивното момиче хлътва до ушите и после й е много трудно да се откаже от тази любов и продължава тази връзка с надеждата, че той ще бъде само нейн. има и такива, които умишлено се захващат с обвързани мъже, но тази тема е твърде обширна.
това е само моята гледна точка. тя е като една прашинка в една огромна вселена. ако всяка жена изкаже мнението си, ще видиш колко различни мнения има, колко различни неща търсят жените, защото преди всичко всеки човек е отделна личност.
бих цитирала част от една песен. той е следният:, , Колко гледни точки има всяко от нещата... ивъпреки че знаем, пак избираме само едната ''.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6985e1607f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Аха, ясно значи съм бил комплексар, ама просто не съм го знаел досега :–(. А как разбирате кой какъв е без да сте обелили две думи с него? Вие сте направо готови профайлъри бе, братче! Също как една жена ще ме разбере какъв съм от снимка, като и пратя в някой сайт за запознанства? Просто вижда, че не съм хубав и толкоз. Не знам какво надушвали, но знам на този свят какво не може да се скрие-кашлица, сиромашия и простотия. Типичен пример е капитана на Бистришките тигри. Всички, които са го познавали и в спортните ми и в мутренските му години казват едно и също-ужасно страхлив човек с огромно его, мания за величие и детски мечти. Явно обаче зад маската на тежкарското поведение и надути приказки тези неща не личат, вече 11 години, откакто е в публичното пространство и все още има много фенове, няма да се учудя, ако много от участничките в дискусиите тук още са му фенки, пък иначе много познават кой комплексар, кой пич. за Фройд знам, че е казал, че единственото нещо, което не е разбрал в този живот е какво искат жените. Пък и няма нужда да ме пращате да го чето, има знайни и незнайни автори-специалисти по прелъстявания, това на Запад си е цяла индустрия, така наречения пик-ъп. Ще ти вземат парите, ще те накарат да си помислиш, че нещо знаеш, накрая пак ще установиш, че не си ли красавец или някой известен човек шансовете ти са нищожни. Тази Планета Пайнер явно проми мозъка на повечето жени.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: eb772ef6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ама, авторе, наистина, я се успокой. Недей да обобщаваш чак толкова. Хората са различни. Ето аз например си падам малко кифла, не го крия, обичам да си ходя по чалгатеките, да си купувам дрешки и да си слагам 2 тона фон дьо тен и т. н. Определено външния ми вид ми е приоритет.. Обаче не се смятам за куха и държа мъжа до мен също да не е. Никога не съм гледала мускули, бицепси и джипО... Важно е точно привличането, химията... Ти не слушай неориентираните 16 годишни пикли, а си търси свястно момиче, но извън нета. Едно време моето поколение не висяхме пред компютъра ден и нощ и не съм чувала някой от връстниците ми момчета да се оплаква, че е останал без секс. Нито девойка да се чуди, че чак да няма с кой да е и ще чака принца... Жените, секса и живота не са във виртуалното, а в реалното пространство.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7e8954ce76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   има гледна точка автора,
интереса, използването и облагите в любовта са присъщи за жената и по-близки до нея отколкото до мъжа,

въпросът е може ли да ги виним... една жена трябва да е два пъти по-добра от един мъж за да постигне половината от това което е постигнал той

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 112a13e255
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Не съм чел какво е писано горе, но предполагам... тъпо философии и проповеди.. ненужни на никого.

Ако трябва да обобщя написаното от момчето...

ВСИЧКО НАПИСАНО Е АБСОЛЮТНА ИСТИНА :).

С това ми изречение ви обезсмислих всичките дерзания по темата :).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a64e251798
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   И аз ще ти кажа нещо :) жена съм, приятеля ми не е по принцип мой тип, той е слаб, а по принцип аз искам да усещам мъжа до мен, да е едър и да има в какво да се гушнеш, но пък за сметка на това, в приятеля ми откривам много повече неща отколкото в другите мъже. Женитеи мъжете имат изградени представи за това какъв искат да бъде човека до тях, но в последствие важна роля играе самия човек, а не това какво ти искаш да бъде :) това се опита да ти обясни номер18

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f54089c2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторе, това, че си комлексар, го доказваш с всяко свое изречение. А това, че вече си писал няколко изповеди на тая тема е затвърждаващото!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 996fc5423c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   ... както някои пишат''хората са различни'', но действителността е тази, която си описал... ЗАРА

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1be42631eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   ГРЕШКАТА НА ВСИЧКИТЕ МЪЖЕ - ЖЕНИТЕ.АМИ И АЗ СЪМ ЖЕНА, НО НЕ СЪМ КАТО НЕЯ И КАТО НЕЯ,АЗ СЪМ СИ АЗ.МОЖЕ ДА ИМАМЕ ОБЩИ НЕЩА В ОБЛЕКЛОТО ИЛИ ВКУСОВЕТЕ,НО СМЕ РАЗЛИЧНИ ПО ХАРАКТЕРИ В САМАТА СИ СЪЩНОСТ.ТОВА НЕ ВАЖИ ЛИ ЗА ВСИЧКИ ХОРА? МНОГО СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН,ИЗВИНЯВАЙ,ЧЕ ГО КАЗВАМ.ТУК ВСЕКИ Е АНОНИМЕН И КАЗВА,ТОВА,КОЕТО НАИСТИНА МИСЛИ, А НЕ СЕ ПРЕСТРУВА.

/Модератор7 - Писането само с главни букви е равносилно на крещене!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1be42631eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Прочети ОТНОВО № 6 - понякога ЕДНА ЖЕНА В РАЗЛИЧНИТЕ СИ ВЪЗРАСТИ може да бъде всичките тези неща. Зависи животът какво и е надробил на главата и в сърцето.
Преди всичко сме хора!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ec9597a900
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Номер 8, правя азаключение, че и ти си в не по малка грешка. Това за парите беше най веселото дето си написал. :Д

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 09e7ba6e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Да играем по правилата, а? ..

„Мъжете и техните неистини”

Докога нашите мъжленца ще говорят едно, а вършат друго? ! Тук съм се нагледала на писане на клишета, които нямат нищо общо с поведението на изтънчените господа в реалния живот. Ето няколко.

„Искам само да ме обичаш, нищо друго! ” Моля ви се, драги господа, ами мама вече като не ви пере цветното на бельото ви, какво ще правите? Нали жената, вашата слугиня по право, е за това? Да ви пере мръсните чорапки, да ви готви вкусно – „ама да е като мама”, да ви сложи на масата яденето и вие след като напълните шкембето си, да зарежете трохите по масата и по килима, тя да ги чисти след това, понеже „мама така правеше”, да дава 101% от себе си да държи къщата в ред, а вие да давате 102% да цапате, да не спазвате реда и хигиенните навици, които тя се е опитала да установи, а когато видите малко мръсничко някъде, да кажете – с право, разбира се! – „Кога за последно чисти”, „Ама тебе в нищо не те бива, даже, гледай, не можеш да почистиш като хората! Жени! ” Правите физиономии, когато тя иска да излезе с приятелки да се посмее и да си отвлече вниманието от задължението да ви бъде примерна жена, но нямате проблем да излезете с приятелите си – принцовете на бирата, да се наквасите едно хубаво, запазвайки най-ароматната и силна оригня за вкъщи, да се похвалите с нея пред слугинята, оп – извинявам се, пред жената, а после да се метнете с мръсните дрехи на преди малко сложените чисти чаршафи и да захъркате, а опияняващият ви дъх да се разнесе из стаята. Разбира се, следва другото задължение на жената – да свали токсичните ви обувки и чорапи, да ви съблече панталоните и якето и да премести туловището ви на средата на леглото. Докато вие блажено и сладичко хъркате като песнопойно птиче, болно от рак на гърлото, жената мълчаливо прибира вечерята, която вече е изстинала и ляга до вас. Благодарна е, че спите обаче – не й се иска пак да я е*ете /както обичате да казвате, вие, изтънчените господа/, като свиня, бореща се да излезе от локва с прясна кал..

После идва ден, когато господина иска да има дете. И неговата жена, която разбира се, за нищо не я бива, даже не може да чисти като хората, трябва да приготви матката си за детето на нейния принц на старо, сиво магаре. Започва се с повръщане, цялостно неразположение, кръвно, отпадналост, недоспиване.. По-късно: подуване на краката, болки в кръста и гърдите, врата.. Започвате да намирате жена си за непривлекателна: „Ебаси, свинята дето си станала! ”, гледате порно списанията под леглото и се питате „Що и мойто притежание не е такова, като тая тука.. Ах, котьоооо”..

Тя започва да чува реплики от сорта на: „К’во само се оплакваш, ма? Не си първата жена, дет’ е бременна, стига си мрънкала! ”, „Не си почистила зад дивана”, „К’ва е тая помия тука на масата, да не си повърнала в тенджерата? ! ”, „Айде бегай ми купи две бири от магазина, че днеска не съм пил.. „…. ”.. Ааа, и к’во като си у осмия месец, една бира на мъжа си те мързи да купиш! Айде, айде! ”

После се ражда детето – тя не е спирала да ви слугува през бременността, а също е и удовлетворявала нагона на мъжкото ви достойнство, та е изтощена до край, но най-трудното тепърва започва – отглеждането на детето. След разкъсването на любимото ви нещо у нея, вие започвате да вирите изящното ви носленце, че чувството вече не е същото. Тъпо ви е, че вече няма толкова време за вас. О, не, и пак е пропуснала да избърше праха от картината! Знаехте си, че за нищо не става, а сега даже и за е*анье! „Бебето пак реве, ставай ма, колко време ще го слушаш, че се кине да реве и нищо нема да напра’иш, к’ва майка си, ставай! ” Гледате уморената й походка и подути очи и си казвате наум „Баси грозотилото, а колежката ква е убавааа, да откръшиш от неги! К’ви цици, к’ъв гъз убав вади, малииии. Мале, т’ва бебе не млъкна, тая знае ли кво прай изобщо! Едно бебе не може да накара да млъкне, некъдърна работа.. ”

След година-две, вече сте с убавата колежка с гоуемите цомби, ама сте си още женен, понеже все пак ви се иска да има какво да ядете като се приберете от хубавия, изтощителен секс с любовницата. Но напоследък мама ви казва, че тая ваш’та, мързеливата, не е за вас, не ви обича, като че ли, по-добре я оставете, излишен товар е, пък и нали нищо не може да прави като хората. А и не е мама :)..
Развеждате се. „Аз исках само да ме обичаш! Не ми се оправдавай, хванах си любовница, заради тебе, не чувствах топлина от тебе към мене, не се грижеше за мене, както една обичаща мъжа си жена се грижи за него! А аз ти дадох толкова много!! ”

Кога ще съберете малко доблест да наричате нещата с истинските им имена пък макар и в анонимни сайтове!?
Ха-ха-ха, смях в залата! Мога да пиша още, но и без това стана прекалено дълго!
В заключение ще кажа по-накратко, това което целеше коментара ми / понеже съм сигурна, че особено мъжката аудитория не е разбрала какво имам предвид/: не можеш да сложиш всички под общ знаменател! Докато вие мъжете казвате „Всички жени сте курви”, а ние, жените казваме „А пък вие мъжете всичките сте пустиняци и боклуци” ще има недоразбирания и „криворазбрани цивилизации”! Има ХОРА.. И ХОРА! Започнете да мислите над това просто изречение!

Как се почувства от текста ми, хубавко ли ти беше да четеш какви са мъжете? И ти си мъж, нали знаеш?
By the way, повечето от репликите и самата история са базирани на истински случаи – аз да мразя ли всички мъже, да ги обиждам ли и да ги слагам ли под общ знаменател, след като съм виждала - нещо повече - родена съм с тази история, а? !

Наречи нещата с истинските им имена!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 30b797bacd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Авторе зарежи ги жените, плащай си на проститутка и въобще да не ти пука. Няма смисъл да си тровиш времето и нервите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker