Глупавата постъпка да прочета чужд скайп - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Глупавата постъпка да прочета чужд скайп
преди: 15 години, 4 дни, прочетена 4679 пъти
Началото: прочит на разговори в Скайп.
Знам, че беше навлизане в много лично и интимно пространство и грешка да го правя. Но го направих и сега знам истината, която ми бе спестена. И точно тази истина от една страна ми отвори очите, от друга - затвори надеждите ми за по-добър живот.

Това, което знаех Преди беше, че се срещал с друга, имал известна близост /без секс/, имал чувства, но и изпитвал вина към мен, обичал ме и не искал да ме нарани, желание да прекрати отношенията си с нея и край след двумесечна връзка. От моя страна - вярата, че това което ми казва е самата истина, и забрава.

След Това разбрах, че нищо не е било приключено, че отношенията им са били много по- задълбочени, неговите чувства много по-силни. Имало е много срещи, цветя, секс, безсънни нощи в писаници в нета.... И сигурно и това щях да простя, ако не бяха точно тези писаници, в които разкрих в откровенията им отношението му не само към нея, но и към мен. Като към жена, с която би се разделил отдавна, ако не са децата, с която не може се да говори и да се държи така свободно, както с Нея.

Жена, към която вече не изпитва чувства, ако въобще някога е изпитвал. А Тя е младата, преживялата много, мъдрата, откровената, чувствената, прямата, тази с която иска да прекара живота си, и която може да го научи на толкова много неща, заради която иска и ще направи много усилия за да се промени по начина, по който тя го желае. Тя е и онази, от която иска да има дете. Тя е онази, която толкова дълги години е търсил, за да бъде до него и едва сега е намерил. Тя е "ЖЕНАТА". Това са малка част, то всичко което прочетох, и което ме нарани, унизи и накара да осъзная, че нищо не съм представлявала за него през всичките тези години.

Но все пак тази връзка има край, по простата причина, че тя си замина. Не защото той е поискал, а защото за нея той не е бил това, което тя е била за него/ нещо, което той е знаел от самото начало, но въпреки това е задълбочил връзката си, до там че да забрави за семейството си/. Сега какво - връща се при жена си, същата с която секса не е толкова хубав, с която не може да разговаря и да изглажда недоразуменията със "секс за помирение", на която насила ще показва, че я обича.
Има, разбира се, още много обстоятелства около тази история и тя не е пълна. Няма я неговата гледна точка, няма ги конфликтите, няма ги дните, после седмиците мълчание, няма ги обидните думи към него, нито крясъците, няма ги неговите "наложащи" излизания "по работа".... Боже, колко неща липсват, всички те, накланящи везните ту в негова ,ту в моя полза.
Как да продължа не знам. Задавам си толкова много въпроси, отговорите на които са все болезнени. Живяхме 15 години, с всички хубави моменти, които сме имали и зачеркнати от него като важни. Това предателство не мога да простя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 дни
hash: 326a7af090
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имай предвид, че може да я е лъгал за всичко. Това е едно от средстватаа да вкараш една жена в леглото. Тя е искала това да чуе и го е чула. Разбира се може да са истина, обаче ти не заслужаваш това.

 
  ...
преди: 15 години, 1 ден
hash: c98e513372
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Даааааа. Да погледнеш в чуждия скйп наистина не е редно. Не е редно ако не беше видяла нещо, което не знаеш. Нооо. При тези неща които си видяла питам се аз къде е доверието във вашето семейство, във вашата връзка. Ами дори и тези неща да салъжа както казва номер 1, той все пак е искал да я вкара в леглото си. Оооооо и не веднъж както виждам. Е, и какво като вече е пак при теб - имате ли връзка, а доверие? Е разбира се да не гледам едностранно, защото не знам всички факти. Верно, възможно е от теб да не е получавал нещо, нещо да му е липсвало, незнам. Ако е така сега е момента да разбереш какво не си му давала и да укрепите семейството си. Ако ли пък той е виновен просто нямаш бъдеще с този човек, дори и заради децата. Никога няма да имаш доверие в него.
Незнам, това е моето мнение. Дано и други икзажат своето. И дано да успееш да се справиш със ситуацията по най-добрия възможен начин.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4346cb83be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Напълно съм съгласна с номер 1 всички мъже ходещи с други лъжат лубовниците си за чувствата им към съпругите си. Даже някои им се кълнат че и не правят секс със законните си- което не е вярено естествено.Повярвай ми че това което той й е написал в скайпа са пълни глупости.Никога една жена неможе да определи чувствата на мъж към себе си или дори към друга, докато ние жените сме май малко по- прозрачни и те (мъжете)ни усещат.

А за това че ти е изневерил мн. ти съчувствам, разбирам че адски боли, ти че няма да му простиш - няма (то не е и простимо) и ако решиш да го напуснеш не бих те опрекнала (защото аз самата съм мн. ревнива и при подобна ситуация за нищо на света не бих продължила с този човек), но бих те и разбрала ако продъжиш в името на децата си.

Грешка е било да погледнеж в скайпа му, аз мн. често пиша коментари в този сайт и пак ще повторя една поговорка която ми служци и за нещо като девиз-ПО ЛЕКО СЕ ЖИВЕЕ С ЕДНА КРАСИВА ЛЪЖА , ОТКОЛКОТО С ГРОЗНАТА ИСТИНА.И ти ако не знаеше всичко това щеше да живееш в лъжа, но нямаше да чувстваш всичко това коео си написала и по-малко щеше да те боли.
С поздрав ж. на 32г.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 7b2c94cdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, което четох ми напомни моята история. Преди 5-6 години бях на подобно положение. До развод не се стигна и все още живеем под един покрив, но сме съквартиранти и нищо повече.

Децата пораснаха поеха своя път в живота, а ние останахме двамата. Най -комичното в нашия случай, е че сега той иска да е с мен а аз вече не го искам. Ревнува ме без повод уж много ме обича на мен ми е все едно. Мъжете разберат ли, чи не са център на внимание в къщи, като че ли повече се задържат там. С времето всяка болка отшумява. ж. 49г.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c9b008a929
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако всичко е свършило и можеш да простиш направи го но не заради децата .Всички така казват ,но лъжат Децата са само оправдание.Изпитала съм го и знам как боли.Сега вече всичко е отминало но не е забравено и при най малкия повод съжалявам ,че тогава направих компромис и сега се наказвам сама да търпя този човек ,който ми причини такава мъка.Явно това е моето наказание да живея с човек когото не обичам,затова ако не искаш да ти се случи същото не прави компромис с гордостта си и с чувствата си -Пеги на 59 г.

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0d5cdde990
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Оказва се, че преживелите подобен сценарий сме много. Ние не достигнахме до катарзис. Някак потръгнаха нещата, но не е същата вяра във връзката. Допускам, че е лъгал за отношението си към теб. Можеш да се увериш в това по начина, по който ти е признал и искал прошка. Ще се притъпи болката, ако има неща в личността му, които си заслужават. А децаат също са пешаващ фактор.
ж., 50г.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e650403733
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може ли да приемеш за миг, че те действително се обичат? Какво лошо има в обичта им, а щом искат да имат дете - това е най-прекрасното нещо на света!!! Мъжът ти има съвест, затова е с теб, чуства се гузен и ти се възползваш - единствената жертва в тази ситуация - хайде де, сигурна съм, че нещата не са вървели от преди това. Жено, липсва ти гордост и достойнство и само се ровиш по телефони и скайпове като стражар - вече в нищо не си сигурна...Остави ги хората ако се обичат - ако наситина обичаш мъжа си нека е щастлив, дори с друга. Не бъди егоист - освен това в тази ситуация кой е щастлив??? Никой и само се измъчвате.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 956e7dec2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ДА.... и аз съм в подобна ситуация... Мъжете не оценят шансовете които им даваме и повтарят грешките и пак и пак... На мен ми се случи за пореден път- уговорки за срещи с разни мадами в Скайп, докато аз гледам бебето му... Обяснява им че търси неангажираща връзка.... мъжееееее

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 26529d195e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Вярно е, че мъжете сме по-глупави и неверни, и не можем да оценим достойно шансовете, които ни се дават. Да ви лъжа, че не изневерявам на жена си-е, това не мога да го направя. Случва се, но не подвеждам никого с това, че тя е търсената цял живот, и едва сега я срещам, че тя е смисъла на живота ми, и въобще всички ония глупости и лъжи, които ние мъжете говорим само за единият секс. Никога не бих унижавал едва жена с такива лъжи и фалшиви надежди.

При мен нещата са малко по-различни, от общите случаи при повечето мъже. Жена ми, е болен човек, почти инвалид, и интимните неща(секса) се получават много рядко. Може би веднъж на три до пет месеца. На мен това ми липсва, и съответно правя дискретно секс с други жени. Но не изоставям семейството си, не се губя цели нощи с измислени оправдания за не знам си какво и т. н. Много от вас биха ме осъдили, но това ми липсва, и това търся. Не давам и никакви празни обещания, но се старая да показвам необходимото уважение към жената срещу мен.

Наистина не мога да разбера мъже, на които нищо не им лисва у дома, а не се спират непрекъснато да лъжат жените си. Може би опит да докажем на самите себе си, че все още не сме за изхвърляне, или нещо друго, не знам. Знам само, че за да покажем на една жена колко е красива в очите ни, ние очерняме „лошите, гадни, мръсни кобри и вещици у дома. ”И всичко това само за единият секс. Но след време секса с „другата” ти омръзва, и след това всичко наново.

Има хора, които са се „подхлъзнали” за момент, и не трябва да мислим, че ще го првят винаги. Пожелавам на всички жени, които страдат от изневерите на половинките си, това да е само някакво единично „залитане” в грешната посока, което никога повече да не случва.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bbbf97adc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   9, лошото е, че много мъже като се "подхлъзнат" един път и съпругата не разбере, при следващото изкушение си мислят, че пак ще се размине. И така... докато се разбере. И после за собствено "измиване" на съвестта "откриват" причини в семейството. И то толкова тривиални(като че ли не са ежедневие във всяко почти), че да се смееш ли, да плачеш ли.

Жалка картина и разбиване на семейства. Дори да не се разделят, особено по техно настояване, вече не е същото. И това, което е било хубаво в дома им, няма как да е вече същото. Е, поне любовниците са щастливи, че те са били жената с главно Ж, но късно са се срещнали. Розови романи отвсякъде. Важно е следствието - едни са щасливи, други-нещастни. Виновни - няма.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 06bf695350
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така като се замисля май е по добре да не се омъжвам. Мъжете никога няма да станат верни, а жените винаги ще са страдащи и мъчещи се да заздравят така или иначе разрушеното семейство.

Момиче съм на 18, мечтая си за деца и любящ съпруг, но няма да стане. Трябва човек със много здрава психика и да е непокист по природа за да създаде семейство. Иначе целия живот ще мине в съмнения. Вярен ли е, не е ли?

И да ти кажа ако съм на твое място няма да съм с него. Може би ако видя че се бори за мен и съжелява бих се събрала единствено заради децата. Искрено ти желая много щастие!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 26529d195e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм 9-ти, и искам да се съглася с написаното от 11. Абсолютно е права! Но, исках да уточня, че „залитане”, „подхлъзване” и така нататък, е едно, а хващането на „кривият път” съвсем друго. Наистина много от нас мъжете, като разберат, че не са ги усетили първият път(или просто не са им показали, че са наясно и се надявят сами да осъзваят грешката си) продължават по наклонената плоскост, без да мислят за последствията, защото така е по-лесно.

Както е казал един древен мъдрец:„Поклон пред тези, които имат силата и волята, да осъдят самите себе си! ”Просто така им е удобно. Това е истината. Мъж съм, но ми е ясно, че нас трябва да ни държат на каишка, и то желязна. Само да не си помисли някой, че съм свестен! Много от вашите мъже, въпреки, че най-редовно лъжат, мажат, и изневеряват са много по-добри от мен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 38368180b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Гледайте филма 'Нашата история' или 'Разделени заедно'

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker