Може ли да е от противозачатъчните? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли да е от противозачатъчните?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2164 пъти
На какво се дължи моето поведение, не знам, никога не съм била ревнива, дори приятелките ми са ми се чудили как давам такава свобода на мъжете, с които съм била! Имам постоянен партньор от 3 години и не съм го ревнувала, винаги съм била на мнение, че от ревност няма смисъл, ако човек иска да изневери, няма как да го спреш, да не говорим, че няма и да разбера, но от половин година започнах да пия противозачатъчни и не знам дали има връзка, все пак са хормони, но нещо става с мен, нямам друго обяснение освен хапчетата - направо се побърквам от ревност, без повод, няма такъв, но... не мога да се позная, не го показвам, защото чак се вбесявам на себе си. Смених ги веднъж, но все тая, а сега не искам да ги спирам! Може ли да влияят по такъв начин върху поведението ми... подозирам го при всяко негово действие, а иначе мисленето ми не се е променило по никакъв начин и се чувствам като идиот, откачам ли, не знам... а уж бях уверена в себе си жена! Лошото е, че май ми е трудно да го крия вече, на моменти май се издавам, а не искам да съм такава, силната ревност за мен винаги е била израз на слабост и избиване на комплекси!
Какви ли не мисли ми минаха, дори мислех и на психолог да ходя... ако някой се е сблъсквал с нещо подобно, нека сподели, ще съм благодарна, ако някой ми помогне да овладея тези емоции!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 886f28c835
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че не е от противозачатачните. Възможно е да се подуеш от тях, да задържаш течности, но да ти се промени характерът????
Аз не взимам протовозачатачни. Преди не ревнувах мъжа си, но днес го ревнувам. Контролирам се де, но ми е трудно. Нормално е. С течение на времето човек е инвестирал много във връзката, а и началната резервираност и съмнения са отпаднали, другият е станал част от теб и много плашеща става мисълтта за жената, че той може да предпочете друга.
Работи над самочувстивето си и не търси фактори като протовозачатачните. Все пак, няма да е зле временно да ги спреш, защото сама си вярваш. Изпробвай това, но не забравяй да ползваш кондоми в такъв случай, че можеш да се събудиш с надут корем, което не е много добро решение.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d5bdf19510
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Със сигурност не е от противозачатъчните. Аз съм била по същия път като теб - и мойте мъже се възхищаваха каква съм неревнива, колко съм готина и им давам пълна свобода, дорде и аз не ударих 3тата година с бившия.
При мен обаче имаше и една подробност, стана ми неприятно за една мадама и оттам се запали някаква ревност ( а преди дори ми беше приятно да видя, че някой флиртува с гаджето ми, дори леко въбуждащо, но този път го сгащих как си "гукаха" нежни думи по един чат ) и тогава се превърнах с едно кълбо от нерви, мразих това в което съм се превърнала, заради някаква незначителна дреболия.
Сигурна ли си, че подсъзнателно не е имало някаква искра да запали тази ревност?

П. с иначе противозачатъчни пия от години, никога не съм забелязала подобен ефект

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4d9acdb275
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Напълно е вероятно ако си била с по-високи нива на тестостерон в кръвта да усетиш такава промяна. Също би могла да усетиш по-голяма чувствителност, лесно раздразнение, плач... Не е невъзможно-напротив- напълно в реда на нещата си е, особено ако противозачатъчните имат повече естроген (като Диане например). НО! Може да е съвсем различна причината!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 39014524e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отскоро започнах да пия противозачатъчни и сексуалното ми желание намаля.
Освен това не мога да свърша дори сама откакто ги започнах.
Има ли начин да туширам този ефект без да ги спирам?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 26c8a670c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абсолютно възможно е, аз съм в същото положение, въпреки че в моя случай има и поводи за ревност. Не съм пила никога до последната година, когато ми изписаха противозачатъчни заради гинекологичен проблем. От някъде 3 год знам за виртуални, а от скоро и за реални забежки на мъжа ми. Но никога не съм се вживявала много, не ми е в стила, а и не го обичам чак кой знае колко, освен това и аз изневерявам, даже повече от него. За това не мога да се позная, започнах да ревнувам много когато започнах да ги пия, по-чувствителна съм, общо взето съм различна.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d401fe25d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора № 4 - при мен сексуалното желание се увеличи... може би ако ги смениш с други ще е по-добре. Аз моите ги смених, като с първите наистина задържах течности и не изпитвах желание за секс

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9325e15024
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, незнам какви противозачатъчни използваш, но те могат да разбият абсолютно всичко в организма ти.. особено в по-дълъг период.

Тази ревностни мигове може да не са заради хапчетата, но въпреки това очаквай че може много гадни неща да се предизвикат от тях... т. е. намери брушурката на хапчетата и прочети нежеланите ефекти.. обикновено списъкът им може да покрие съдържанието на кратък роман..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker