Да чакам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да чакам ли?
преди: 15 години, 4 дни, прочетена 5087 пъти
Здравейте! Момче на 25 години съм. Преди година и половина се запознах с най-красивата жена на света. Обичам я безкрайно много и определено мисля, че без нея аз няма да мога да живея.

Проблемът, обаче е в това, че тя е омъжена жена и има прекрасно малко момченце. Тя казва, че за нищо на света няма да ми позволи да си тръгна от живота и, и аз съм мъжът на животът и, обича само мен и никой друг, и така ще бъде до сетният и дъх. Между нас има изпепеляваща обич, красва, истинска и силна. Тя подаде молба за развод. Мъжът е съгласен на това, но и е казал, че той ще вземе детето под негово попечителство след развода. От тук нататък нещата между нас се сринаха. Тя казва да я чакам, защото нейният живот е при мен, но нищо не ми обещава за близко бъдеще. Казва, че ще създадем наше семейство иска да ми роди дете, но след време, а това време няма да е в близките 2-3 години. Казва, че на този етап дори и след равода тя остава при мъжът си, докато той не се откаже да предприема иск към детенцето.

Естествено тя като майка няма да се откаже от детето си, което е напално нормално, и че каквото и да става няма да се откаже от него, независимо какво ще и коства това.

ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАКВО ДА ПРАВЯ
АМИ АКО ТОЙ И НАПРАВИ ВТОРО ДЕТЕ? КАКВО СТАВА С МЕН ТОГАВА? КЪДЕ ОТИВАМ АЗ? КЪДЕ ОТИВА И КАКВО ЩЕ СТАНЕ С МОЯТ ЖИВОТ?

ПОМОГНЕТЕ МИ ХОРА ЩЕ ЧАКАМ СЪВЕТИ. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 дни
hash: 930fa67a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има нещо гнило тука. Какво значи "той ще вземе детето под свое попечителство"?? При развод практиката е детето да остава с майката освен в случаите, когато тя е неспособна да се грижи за него. Какво значи, че той щял да го вземе... нещо много лесно се е съгласила

 
  ...
преди: 15 години, 2 дни
hash: 4463c44f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Към номер 1 ( от автора ) Някакъв дребен играч. Располага с пари. Щял да направи всичко, за да и вземе детето. Тя трябвало да бъде сигурна, че детето оставало при него. По този начин щял да задържи и нея при себе си. Живот на сила. Предполагъм, че ще и направи и второ дете, само и само да я задържи при себе си, и тогава аз не се виждам за напред. Той е на 34 години, а тя е на 25. Незнам ще се побъркъм вече, много я ОБИЧАМ. Незнам как ще продължа напред и как ще се справя без нея. Тя е въздуха, който дишъм. Не мога без нея

 
  ...
преди: 15 години, 2 дни
hash: 004b7810a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това е то.... 2 мъже се борят за 1 жена. Ако я обичаш,
ще чакаш. Насила хубост не става. Но на първо време
трябва да измисляш неща, които да карат кралицата да
намразява все повече краля и все повече да иска тебе.
Навремето е било лесно като е имало рицарски турнири.
Аз съм мъж на 50 години и ще ти кажа, че шом не можеш
да си позволиш адвокати и да спечелиш едно брако-
разводно дело значи , че ти не си за нея. Ще и бъдеш
вечния любовник и ще останеш стар ерген. Препоръчвам
ти да си направиш първо един словестен рицарски турнир
Срещни се смъжът и питай, питай. Може твоята любима да
е една голяма курва и свестния да е той. Най хубавото е,
че си още млад и колко много ще има да се влюбваш още.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 дни
hash: e0d07928d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А тя, каква е нейната позиция по въпроса? Аз съм 1. Склонна ли е да му даде детето си, и да остава с него?Дали това, че той можел да вземе детето, не е като извинение за нея да остане при мъжа си.Говорете, трябва много конкретно да си изясниш какво мисли и какво, в крайна сметка, иска тя.

Ако тя иска детето си и тебе, никакви пари, нищо на тоя свят няма да я спре. В случай че това е така, застанете един до друг и се борете срещу мъжа и. А в случай че тя просто се примирява тогава, за какво ти е

 
  ...
преди: 15 години, 1 ден
hash: 4463c44f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора - ами тя хем иска да е с мене хем иска нещата да са тихи и кротки за сега. В момента убеждава мажа си, че го обича. Това и е била стратегията, за да спечели войната. Но по този начин неволно се отделечава от мен, с всеки изминал ден. Дано да се осъзнае.

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 ден
hash: fab32df60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами, нали знаеш не може хем...... и душата в рая. В този случай тя е която трябва да вземе решение. Изчакай, то ще си покаже. Или по-добре постави ултиматум. Ако съм аз ще изчакам малко, ако няма развитие, ще поставя ултиматум: избирай, или мъжа ти, или аз. Ще искам да ми отговори конкретно. Ако пак ме мотае, ще се откажа. Но за тебе не знам, ти ще си решиш

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 ден
hash: e4a51863f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никой не може да й вземе детето, освен ако не е алкохоличка, наркоманка, комарджийка, с психически отклонения или душевно болна. Аз съм разведена вече от една година и мен също ме беше страх да не ми вземат детето. Убедена съм, че на баща му няма да му стиска да вземе детето за постоянно, въпреки че сигурно ще те заплашва с това. Те всички се перчат как искат и ще вземат детето, но в повечето случаи не се сещат след развода за децата си. Така че изобщо да не те притеснява това.

Детето, след развода, остава предимно при майката, много рядко се случва грижите да са поверени на бащата. Когато децата са две, често също се присъждат на майката. Но има случаи, когато едното дете остава при майката, а другото при бащата, което не е особено правилно, защото се налага да се разделят и да израснат поотделно. Това ме навежда на мисълта, че бащата на детето има пари и може да направи така нещата, че детето да се присъди на него.

РОДИТЕЛСКИ ПРАВА СЛЕД РАЗВОДА
Чл. 106. (1) При допускането на развода съдът служебно постановява на кого от съпрузите се предоставя упражняването на родителските права, определя мерките относно упражняването на тези права и относно личните отношения между децата и родителите и издръжката на децата.
(2) Съдът предоставя упражняването на родителските права, след като прецени всички обстоятелства с оглед интересите на децата. Тези права не могат да бъдат предоставени на виновния за развода съпруг, ако това ще се отрази отрицателно на отглеждането и възпитанието на децата.
(3) Съдът изслушва родителите и децата,ако са навършили четиринадесет години. Ако е уместно, той изслушва и децата, навършили десет години, както и близки на семейството.
(4) (Изм. - ДВ, бр. 63 от 2003 г.) По изключение, ако интересите на децата налагат, съдът може да постанови те да живеят при дядо, баба други роднини или близки, с тяхно съгласие, в приемно семейство или в специализирана институция.
(5) Ако обстоятелствата се изменят, съдът по молба на единия от родителите или служебно може да измени постановените по-рано мерки и да определи нови.

Желая ти успех и скоро да напишеш, че всичко е минало както трябва!!!

 
  ...
преди: 15 години, 1 ден
hash: ce685bb9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз ако бях в такова положение, нямаше да се дам на мъжа ми, ако трябва и бой ще яде, но никой няма право да ме заплашва, особено ако е свързано с детето ми. Ако той знае за вас, значи това е главната причина да я заплашва. Няма право да й вземе детето.

Доколкото знам при развод детето остава при майката, освен ако тя е неспособна да го гледа. Ако детето е доста малко то няма как да отиде при бащата, особено ако е още кърмаче-тогава незнам просто как ще го кърми. Тя би трябвало да е запозната с тези неща. Смятам, че трябва да поговориш с нея за това. Пожелавам ти успех и не губи надежда. Не мога да й разбера стратегията, но дано тази жена е за теб. Късмет!

 
  ...
преди: 15 години, 1 ден
hash: 4463c44f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 7 и 8 хиляди благодарности!!! Ще поговорим пак. Как смятате да и покажа ли сайта да види и тя вашите мнения по въпроса?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d3a8a8e92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, а съм авторката на " немога да съм негова на 100%, защото си имам мъж"

Знаеш ли с теб може да си поприказваме но ако искаш да е по скайп пиши ми на емеила кои ти е скайпа.
joonf@abv.bg

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker