Не знам какво е решението - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво е решението
преди: 15 години, 26 дни, прочетена 3402 пъти
Здравейте,
Искам да споделя нещо и бих и искал съвет от най-вече дамите тук.

Имам супер брак със супер жена и детенце, но преди вече година се случи най-лошото. Жена ми залитна по друг. До самия край не се стигна защото аз бях фактора да прекъсна навреме най-лошото, самата изневяра. Може би бяха на косъм нещата.

По принцип ние сме двойка която винаги споделяме проблемите между нас и да намираме решения заедно когато нещо куца. Та да продължа. Нейното не беше точно физическа изневяра а по-скоро виртуална.

Набарах и по скайпе всичката хронология с въпросната персона и и го показах. След седмица обаче тя ми каза, че ако аз държа на нея и е обичам все още, ще и позволя да отидат да се видят лице в лице за да разбере тя какво иска. Бях абсолютно размазан. И аз може да звуча като абсолютен тъпанар и идиот, но даже е изпратих до влака и е качих на него за може да отиде да се видят. Казах и щом искаш тази свобода аз не мога да ти забраня, отиди и разбери какво искаш.

На другият ден отидох да е взема с колата. И тя ми каза, че наистина адски много съжалява и никога не би ме напуснала и да повтори това пак отново и аз съм за нея аз съм мъжа на живота и и т.н и т.н.

После се случи че тя го блокира в скайпе и досега, аз така си мисля де не са имали нищо вече 7 месеца никакъв контакт. И тя ме уверяваше всеки ден че за нея това е минало и да и имам вяра и че ме обича адски и че нищо в този живот не е случайно може би така е трябвало да стане за да разберем дали нашата връзка е истина. Сега ще кажете за да го направи това е имало причина. Да причина имаше. Бях е пренебрегвал и не и обръщах внимание известно време. Имам вина.
Но ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ ДА СЕ СТИГА ДО ТАМ!

Сега много сме щастливи. Неразделни и всеки ден тя ми показва с нещо любовта си към мене.

Но аз вече е гледам с други очи. Нещо се пречупи в мене онзи ден. Макар че много е обичам живея в страх някой ден това отново да не се случи. И да не е с него може би и с друг. И аз едва ли ще реагирам по този начин пак. Ще се разделим 100% защото този ден когато тя беше там за мене не беше страдание а агония.Казвам и че е обичам защото често ме пита. Но и на нея и казах че просто аз вече и нямам доверие и вяра. Това ме съсипва наистина.
Кажете дами какво да направя? Обичам е наистина и виждам че тя страда и тя защото има моменти вече по-рядко слава богу когато се връщам към случката и започвам да се карам с нея Ти така, ти защо така ,и как можа и т.н. при което тя избухва във сълзи и на мене ми става кофти.

Как да го избия това от главата си? Преследва ме вече толкова време. :

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 24 дни
hash: f9e167e690
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да й простиш, но не просто на думи, а със сърцето си. Трябва да почувстваш, че го искаш. Едно от най - трудните неща на този свят е прошката. Просто го направи със сърцето си, игнорирай онзи ден. Ще е трудно, но с времето ще става все по - лесно и по - лесно.

Когато доверието се предаде един единствен път, то много трудно се връща. И макар, да си й простил, в теб пак си остава частица болка, и... спомен за онова нещо. Не можеш да го изтриеш от съзнанието си, но можеш да го замъглиш. Опитай. Изречи нужните думи пред себе си и пред нея самата, изречи ги в момент, подходящ за "забрава" на онази виртуална изневяра.

Няма определeн начин, чрез който можеш да простиш - трябва да го почувстваш, едва тогава думите добиват смисъл...
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 23 дни
hash: d6a2b7db4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си страхотен човек. Не мога да повярвам, че има и такива хора. Започвам да се питам аз какво по дяволите правя с човек до мен, на който очевадно не му пука и ме нагрубява всеки Божи ден. Затова ти казвам, не се променяй. Тя е допуснала грешка, напълно нормално е доверието ти в нея да се разклати сериозно, но явно се разкайва. Заслужава прошка. И все пак, ако мислиш, че няма да можеш да и повярваш отново, не оставай с нея, защото така мъчиш и двама ви. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 23 дни
hash: 6e8e4a309a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Когато прочетох историята ти си казах: Глупак!!! Но се позамислих и сега ми стана ясно, че ти си страшен пич! Много малко хора биха постъпили като теб. Аз съм сигурна, че именно заради тази твоя постъпка тя се е осъзнала и е разбрала какъв мъж има до себе си. Почти 100% съм сигурна, че ако беше реагирал както биха реагирали повечето мъже, жена ти щеше да те напусне. Мисля че трябва да и дадеш 2-ри шанс, всеки прави грешки, а тя явно наистина се разкайва, прости и се абстрахирай от тази случка! Само още нещо искам да ти кажа, ако се повтори това, или нещо подобно, то тогава вече при всички положения трябва да я "разкараш", защото тогава вече нама да си пич, а ГЛУПАК! Успех и дано всичко да е ок:)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 23 дни
hash: eb6da8ea8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
Аз съм жена, която изневери и и беше простено.
Защо го направих. Защото в един период в брака всичко стана рутинно. Започнах да се чувствам само домакиня и майка, липсваха ми погледи, пълни с обожание и желание. Не ме бива много да изливам душата си, но мисля, че разбра за какво говоря.
Как се почувствах, когато съпругът ми разбра за изневярата: засрамена. Разбрах, че сама съм се унизила, разбрах, че заради една поврхностна емоция съм на път да разбия семейството си.

Той ми прости. Също като теб имаше моменти в които не се овладяваше и ме нападаше и тогава си мислех, че може би щеше да е по-добре да се бяхме разделили. Но като се замислех, го разбирах. Бях виновна. Това отшумя за няколко месеца. От тогава минаха 17 години.

Сега съм му благодарна, че ми прости наистина и че ме уважава и обича даже по-вече от преди. Сега ме кара непрекъснато да се чувствам най-желаната жена на света.
ю
Аз от своя страна оцених човека до себе си и даже през ум не ми минава да изневеря отново. Мисля, че всеки от нас вътре в себе си си направи равносметка за допуснатите грешки. Сега и двамата сме наясно какво искаме един от друг и как да си го дадем взаимно.

Постъпил си правилно, като си и простил. Факта, че си го направил говори за нея, че е стойностен човек и заслужава прошка. Доверието между вас постепенно ще се върне и всичко ще бъде наред. Просто ви трябва време.

Не я обвинявай. Напротив: покажи и че и вярваш и съм сигурна, че тя ще го оцени.

Знам, че е трудно да забравиш, но ние всички сме хора и грешим.

Желая и на двама ви много щастие!

 
  ...
преди: 15 години, 22 дни
hash: 62bf6e756d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря на всички за съветите,
странно но се случи така, че някак си времето от само себе си дойде за да взема решението сам и то преди 2 вечери.

Имахме двамата вечер сами без детето и просто отвътре ми дойде да и кажа, че и прощавам за всичко и ще направя всичко за да забравя за това защото е обичам.
Вечерта беше наистина незабряваща се и някак си специална и за двамата.

След два дни влзезнах и видях какво сте писали.
Мерси на всички отново и успех Ви желая :)

 
  ...


...
преди: 15 години, 15 дни
hash: 880f6f735f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей,
Аз съм от същата страна като теб с тази разлика, че аз съм жена. Възхищавам как си го преодолял, защото на мен ми е много трудно. Огурчението е огромно. От все сърце ви пожелавам много щастливи моменти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4b9712bf8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте! Истинската любов предполага свободата на любимия човек. " Ако обичаш един човек - трябва да му помагаш да бъде такъв какъвто е! ". Ако има страх и недоверие - това вече не е любов. Така че правилно сте пуснали любимата да разбере себе си. Живейте сега, обичайте сега и не се страхувайте да обичате!
С най-добри пожелания

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: feb7da8707
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   7, по-разумен и полезен коментар не бях чела от много време. Браво!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker