Искат само да уча - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искат само да уча
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2069 пъти
Здравейте! Моя проблем не е кой знае колко голям, но за мен е важно. И така аз съм почти на 13 години и много искам родителите ми да ме приемат като тинейджърка отколкото като бебе на 3 годинки. Мама е учителка и съответно само ме кара да уча. Тате е готин само дето се държи като тинейджър. И двамата искат да уча много и да им разказвам уроците по география, история и човека и природата. Искат да решавам задачи по математика макар и това да ми е най - лесния предмет. Да пускат ме по улиците с приятелки. Дават ми джобни. Не мога да кажа че съм претисната, но искам да ми дадат свобода с уроците. Искам да разберат, че дори и сама да си науча уроците пак мога да изкарам 6.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5c00ed62dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това за любов и изневяра ли е? !
А по темата- Момиче, само на 13 си, сега това трябва да правиш, колкото и клиширано да звучи! Излизай си с приятелки, гледай си ученето и това е. Родителите ти просто искат да са сигурни, че ще се справиш. Щом ти дават джобни и не ти правят проблеми да излизаш не се притеснявай - всичко си е в реда на нещата! Успех :)
Ди

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e7f2ea5966
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   както казаха в коментара преди мен, това ти е задължението - да учиш. разбира се, съвсем нормално е и да излизаш с приятели, да се забавляваш. явно се притесняваш или ти е неприятно да разказваш уроците си пред тях. затова бих те посъветвала две неща. или да поговори с тях и да се опиташ да им обясниш, че вече си достатъчно голяма и отговорна, за да се справяш сама с уроците, или да изкараш хубава оценка на урок, на който не са те изпитвали. така ще се убедят, че и сама можеш да се подготвяш качествено. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 059c64bdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз бих те посъветвала същото, като номер 1. И без това след най-много година-две вече ще те вълнуват други неща и всичко ще е много по-различно. Сега са ти последните моменти, в които не те вълнуват още момчетата и не са започнали драматичните ти любовни проблеми. Изживей си ги с кеф тия последни моменти, защото един ден много ще ти липсват! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 07cf07f574
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Същата работа сестро...

Предишните коментари хей! Искам да кажа че и мен винаги са ме ограничавали. И мен това ме дразни! Искам да съм нормален тинейджър, добре, но те не ми позволяват! Имаме хубав апартамент, модерна кола и всякакви техники. Не може да се каже че сме бедни. Но някакви кифли които са по бедни от нас (говоря че апартамента им е по-малък и нещата там са стари защото нямат пари да си купят) се правят на велики. Те не правят нищо, само изкарват двойка след двойка, но много ме дразни това че винаги когато поискат нещо от родителите си го получават, не са заслужили с нищо, но това коой ли го интересуува! И е ужасно нашите да не ме пускат да излизам с приятели защото имам да уча, и да уча, и да уча, и да уча, и дори да си науча, пак не може, защото вижтее било късноо! Дразни ме другите да си се мотаят навън и родителите им да им дават всичко което получават защото видите ли децата били най-скъпите неща на светаа и трябва да имат всичко което искат!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker