Писмо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писмо
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2454 пъти
Здравей!
Как си? Какво става с теб? При мен нещата вървят по старому. Ходя на лекции, излизам с приятелки, забавлявам се. Не за да се хваля ти пиша обаче. Искам да знаеш, че взех решение за нещо, което бях ти казвала и преди. Но този път съм сигурна. Имам възможност да дойда в твоя град и смятам да се възползвам. Това ще стане след Нова година.

Между другото, съжалявам, че като се виждаме, все ти плащаш сметките, билетите, като ходим някъде, изобщо всичко. Трябваше да бъда по-настоятелна и да те спра. Аз не искам това от теб. Аз искам да те виждам и да прекарваме време заедно. Това не означава, че непрекъснато ще съм с теб, защото не искам да отнемам личното ти пространство. Просто ще може да се виждаме по-често, за разлика от сега.

Искам да знаеш, че оценявам всички мили жестове, които си направил за мен. Винаги ще съм ти благодарна за това, че прекарах много хубави дни с теб и че угаждаше на всичките ми капризи.

Ако си променил мнението си, ако не ме искаш вече, аз ще те разбера. Няма да се сърдя или да ти досаждам. Винаги ще изпитвам уважение към теб.

Както казах, имам вече възможността да те виждам по-често и бих искала да се възползвам от нея. Надявам се, че и ти искаш същото. Ако ли не, пак ще кажа - няма да те обвинявам. ''

Кажете да пратя ли това на човека, в когото съм влюбена? Приемам всякакви мнения, съвети и критики. Излях си душата и от известно време ми се иска да му кажа всичко това. Но ме е страх да не си помисли колко съм слаба или да не реши, че го притискам за нещо. Всички тези думи ги написах от сърце. Но имам нужда да чуя мнения дали е добра идея да му го пращам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: a996afc2e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поредната глупост....

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 44d2a6ecbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пращай! Писмото ти е много мило. Само с общуване може да се стигне до там където желаем. Ако аз бях получателя много щях да се зарадвам.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f445e5a1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отчаяно ми звучи. Много разказвателно. Кажи му нещата в пряк текст без писма и т. н.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f3808176ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен ми звучи добре. Просто показваш, че съжаляваш- не се молиш, не го притискаш да ти прости или каквото и да е било. Няма нищо лошо или срамно в прошката, още по-малко щом е към човек, на когото държиш много. Прати писмото и виж какво ще излезе, все пак след 5 години ще съжаляваш за нещата които не си направила, а не за тези които си сторила.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 55fe9dfc77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нищо няма да пращаш! Направи така, че той да те помоли да отидеш при него. Колкото и старомодно да звучи, мъжете обичат те да взимат важните решения, иначе си е чисто пртискане. Когато се видите пак, можеш да кажеш: "ех, колко по-различно щеше да е ако живеем в един град, щеше да имаме повече време да се наслаждаваме един на друг", или пък "имам възможност да започна работа в този град, но се чудя дали да приема, но не знам дали ще се справя сама, без близки"... нещо в този стил и той ако те обича - сам ще ти предложи да останеш при него. А пък това за сметките - груба грешка! Мъжете трябва след като ни ползват поне пицата да ни платят. Освен това ти пък даваш пари за път, така е честно, нали? Като заживеете заедно - ще плащате обща сметка. Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3abecabdd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен не му изпращай това писмо. Не за друго, ами ако все още не е сигурен в чувствата си, може да го приеме като лек натиск и да се отдръпне. След като имаш възможността да отидеш в неговия град, отиди, но заради себе си. Ако е добра възможността, възползвай се. Когато отидеш там, му кажи че си се устроила и вече си там. Ако и двамата имате нужда да се виждате по- често, ще се виждате. Просто остави нещата да се случват, без да ги насилваш.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8903294c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   хора, аз не искам да живея с него. той преди време ми предложи да се устроя там, но аз не се решавах на таз крачка и не му давах никакъв отговор. сега преосмислих нещата и искам да му кажа, че ще се устроя там и че ще може да се виждаме и да си решава... иначе това за парите и аз мислех да го махна.
от авторката

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 31e23334e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторке, този мъж женен ли е и имате ли голяма разлика в годините? Стилът на писмото ми харесва, личи си, че е добре премислено, но има твърде много разбиране за "ситуацията" на мъжа и много "нагаждане" и съобразяване (за това и моите въпроси). Бих питала направо дали иска или не. Дори и да е не и боли, поне си на ясно за връзката ви.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 867ac6bf0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   много е дълго. махни това за парите. ти даваш за път, той поема другите разходи. махни и това, че оценяваш, че ти угаждал. самият факт, че съчиняваш някакви романи за него, говори достатъчно ясно, че го цениш. кажи му това, което мислиш. ако и той те цени, би те разбрал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 727137ed5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   махни това за парите. никога не пиши на някой който го обичаш за пари

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fa83e1f95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   авторката:
хора, много благодаря на всички, че се включихте с мнения и съвети! имаше противоположни гледни точки, но аз реших да рискувам. редактирах го така, както ме посъветвахте. изпратих го. той разпита кога точно отивам, би искал това да стане и чакал с нетърпение. според вас дали е бил искрен?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker