Истински образ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истински образ
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2759 пъти
Бях използван.. Никога досега не съм се и замислял, че жените сте способни да използвате чувствата на някого, за да си начешете егото. Винаги съм смятал, че сте нещо повече от мъжете, че сте искрени, честни.. Но не и вече. Не разбирам, защо трябваше да се възползва от мен, да ми говори мили думи, а всъщност.. Можеше просто да ми намекне, че иска секс и само секс. Нима има свободни мъже, които биха отказали такава оферта от супер мацка? Не мисля.. Да ми беше показала, че е само заради това, щях да разбера. Нямаше да позволя да се влюбя. Обаче то не бяха разходки, мили подаръчета, признания че не може без мен. Кой нормален човек не би се влюбил..?

Преди смятах, че много от мъжете сме животни, просто защото сме си такива.. без логично обяснение. Сега ми се струва, че Вие сте виновни. Провокирате ни, измъчвате ни, заради вас сме такива, каквито сме. И това е голата истина, грозна, но все пак истина. Не бях очаквал от жена, да се възползва от чувствата ми, за да прави секс с мен. Това е присъщо на мъжете Бога ми. Иска ми се да ви мачкам сега, да ви унижавам, това мисля че заслужавате.. Ще кажете, хайде сега всеки е бил в подобна ситуация, всеки смята по същия начин за противоположния пол докато не открие the one. Да ама не.. Никога не ми беше минавало през ума, че сте способни на такива неща.. хаха че и накрая ми казва "беше ми хубаво с теб".. "искам да бъдеш щастлив" ха! Маса глупости и го знаете.

Ще ми се сега аз да си поиграя с чувствата ви, да ви унижа и приземя.. Но не бих.. не съм човек, който би си играл с чувства, които не разбира..

Дано... всичко да се връща тъпкано, но в такъв ред, че човека когото сте наранили, да ви нарани вас. Това заслужавате.. Жалко, че устата ми не е мръсна и колкото и да кълна нищо няма да стане реалност..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3aa3595ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво е, че обвиняваш половината човечество за нещо, което една жена ти е направила. Наистина много зряло мислене. Сега се преориентирай към мъже, след като сте толкова по-добри.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 17e0a9dbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ... ''това е присъщо на мъжете''... звучи малко егоистично не мислиш ли... но поне си разбрал, че грешиш... и жените могът да бъдат егоисти, особено, ако са получили урок като твоя... :).... и дори няма място за обвинения към когото и да е... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0739ef9bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да! Има нещо вярно... Даже накои жени те зарязват, заощото няма вече тръпка, или както те го наричат няма вече 'любов' :).
Еее, това ми се случи да... доста егоистично беше от нейна страна, разбира се конкретно в тя връзка аз си имах вина да се стигне до там, но все пак :)... Тогава осъзнах, че има курви по 'любов', ама те не осъзнават, че са такива... търсят само тръпката като наркотик... За това най-добре е мъжете да не се занимаваме с хитри жени, които лесно ще ни наранят, най-добре е да си хващаме не чак толкова красиви жени, да са добри по душа, да не са хитри и да уважават истински мъжа да себе си, а не да искат да го йуркат постоянно... И без това ние мъжете сме малко, защото:
1. Съотношението мъже/жени е по-малко от 1.
2. Има много повече гейове от колкото лесбийки.
3. В сегашно време мъжете могат и без жени (18 медия, и др. )
Еее, айде сега жените да си направят сметката... И аз точно, заради това не харесвам хитрите жени, които си имат болни амбиции, искат да манипулират и прочие... Айде, че много се отплеснах :)
4

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e6179b56a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами като се оставяш да те свалят като девойка, и да те омайват и лигавят с "мили подаръчета"? Влез си в мъжката роля де! Хем се държиш като госпожичка, хем после жените ти криви.
А и това със "супер-мацките" е твърде съмнителна и обречена кауза - повечето връзки с такива все по този начин протичат и приключват.
И защо си мислиш, че момичето е искало само секс от тебе? Може да е имало искрени и сериозни намерения, но да не си отговорил на някои от критериите му и да се е отдръпнало. Спестила ти е и неприятните забележки като например: "Не си достатъчно мъжествен!" или "Търсех доминиращ мъж, който да ме води през живота!", или "Прекалено си пасивен!", или пък "Уменията ти в леглото са трагични!".

Никога, никога, никога не наранявай умишлено човешко същество, колкото и да се смяташ за прав, и колкото и справедлив да мислиш, че е гневът ти! Както правилно си разбрал - всичко на този свят се връща... с лихвите!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f7e9c9cac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хах ама ти наистина звучиш като 13 годишна девойка... Просто не мога да повярвам, че го чета това нещо.... Аз като жена не съм се оплаквала така. Само едно ми е интересно защо си мислиш че жените не могат да нараняват? !? Било присъщо на мъжете...

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 71b8ba2711
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ха-ха, ти да не си мислел, че гаднярското поведение е позволено само на мъжете. Малко и на вас да ви е гадно, тук в БГ сте обърнали жените на подлоги. Излез малко на запад да видиш какво е отношение и уважение към жената.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1a1bd35fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много истина, много нещо има в твоята изповед, брате! Сякаш аз съм писал това... Никога не съм проумявал странната природа на жените. Как лукаво те омагьосват, как разрушават, и в същото време допускат само изроди да си играят с тях. Сякаш са мазохисти и не знаят що е чувство и душевност. А докато те омаят, то клетви, то звезди че и планети, свалят.. и накрая ти е***т майчицата на целият живот!
Не че мъжете сме по различни... 95 % от мъжкото съсловие са изроди, те не могат да обичат и познават само нагона. За това и съм горд че не съм като масата, ами съм различен.. Ама какво получаваме ние различните? !? Нож в гърба, и сринати животи... ей тва получаваме!
А дефакто всичко посвещаваме когато обичаме, ама кой да го осъзнае... кой..


forever broken...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9584c38719
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Така е, мой човек... Давай, обиждай, излей си мъката. И после признай, че и вие не ни отстъпвате! И вие ни наранявате по същия начин, заради вас страдаме и се променяме, отвращаваме се и не виждаме доброто. Е, ти такъв ли си? От всички тях ли си? Защо е нужно, заради отделни хора да бъдат пропускани и гледани с омраза тези, които са стойностни и имат принципи? Аз тебе ли да обвинявам за грешките на този, който внесе в живота ми тъгата и разочарованието? Я се замисли- всички бихме те разбрали и подкрепили, но иска и малко тактичност... Аз на твоето финално пожелание отговарям с това: Дано срещнеш истинската любов, само Тя ще ти помогне.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 85083a6a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе, какво й е толкова неповторимо на тази мацка да попитам аз. С това определение "супер- мацки" обикновено се славят тези, които изглеждат като фолк- певици и са празноглави колкото тях... и все съм се чудила как мъжете хлътвате точно по глупави жени, които не знаят какво искат. После те им виновни... пък вие че все си избирате такива хич не сте виновни.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d2ec886999
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами не си се замислял, значи е време да си отвориш очите. Жените въртят по няколко гаджета и още няколко чакат на опашката.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: abf1ec294f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе: Наранила те е, добре да е жива и здрава. Но не се озлобяваи, не слагай всички жени под един знаменател не губи доверие в тях, и не мисли че няма истински жени, които да те оценят. Бъди човек, и стани по-силен след тази история. Аз сам жена на 30г. и съм наранявала ( но не е било омишлено при мене, просто винаги единия обича повече от другия), също и са ме наранявали. Вземи си поука и следващия път ти нападаи, атакувай, бъди мил. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0739ef9bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никва любов няма давате на жените, никакво уважение... само ще гледаме да си топнем чушките :)... Много малко са жените, които заслужават истинска любов.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker