Мъжът ми е голям женкар - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми е голям женкар
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 7897 пъти
Женени сме от 10 години, след петата година вече ми изневеряваше и така до ден днешен. Знам за седем негови изневери, а за тези, които не знам кой знае колко са на брой. Заглежда се по всичко от женски род, гледа страстно всичките ми приятелки, с една от братовчедките ми без малко да се изчукат, по улицта гледа жените направо в захлас. Знам със сигурност, че веднъж е оправил и мъж, но не му е харесало. Има профил в много сайтове за запознанства. Да каже човек, че е много добър в леглото-не е -има преждевременна еяколация и размерът на мъжеството му спада към малките.

Средна хубост е като мъж, но интресно всичките ми познати казват, че е привлекателен. Много е суетен винаги гледа да е модерно облечен. Прежалила съм го. В началото първите три години умирах от ревност, то не бяха скандали, то не бяха сълзи, то не бяха мъки и страдания, сумати пари пръснах по детектив да го следят - мислех да се развеждам, но се отказах свикнала съм снего, а и детето много го обича.

Има си и положителни качества заради, които съм с него, уважава ме, помага ми в домакинството, грижи се за дома, не е лош като човек (стига да не го закачаш и не му се бъркаш в к.... а), но по голям женкар не съм виждала. За него знам, че е постоянно влюбен, за него всяка сексуална връзка е любов. Гледам последно време по бельото му някакви рижави косми, ясно, че тази с която го прави е с такъв цвят там, но защо и падат, мойте там не падат, питам защото ми е любопитно-значи ли това, че е възрастна? Горкият много е разтревожен в последно време, че уплешивява и има бели косми, много ми е смешно да го гледам как се тревожи за такива неща, страх го е, че остарява, обикновено жените се тревожим за такива неща.

Аз с такъв мъж няма как да не се поддържам спотувам, ходя на козметик редовно, нисичка съм, но с хубави пропорции, много хубави гърди и хубаво лице. Не съм му изневерявала все още с изключение на две много силни платонични връзки които имах, но за секс не се навих-причината е, че не съм била с друг мъж освен с мъжа ми и нещо не мога да се навия, а имам нужда от хубав секс. Правим секс редовно два, три пъти в седмицата, но не е качествен, все едно аз съм мъжа той жената-той само си лежи аз върша всичко и винаги аз съм инициатора във всичко, вече започнах да се виждам като секс слугиня.

Страстна и гореща жена съм копнея за горещ секс, но с него не го получвам от години, често мастурбирам. И най големият ми проблем е, че съм чувствителна натура и незнам дали ще мога да изневеря защото не мога да лъжа, дали ще мога да скрия изневярата като съм чувствителен човек, защото съм предупредена, че усетили ме последствията за мен ще са лоши. Извинявам се, че стана дълго, но имах нужда да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 57967c6415
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли какво, не ти съчувствам, защото нямаш грам самоуважение! Какво правиш още при този мъж? Уважавал те, хаха-това уважение ли е? Ти явно имаш финансов интерес да си с него, за това самоуважението ти е на нула. Продължавай все така, голям пример ще дадеш на детето си.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 350eb8d212
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Чакай сега първо ЕВАЛА, че търпиш това. Второ - как така на него му е позволено, а на теб не? И аз имах такъв случай, мислих си, че никога не бих потърсила друг, но когато има страст каквато нямаш у дома - пак ще си говорим :) А иначе ми стана смешно, че на другата жена и падат космите от генителите, може да я скубе ;)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 84158eec79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Чуда ти се защо го търпиш всичко това!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f66f724f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Определено имаш мноооооого правописни грешки, а и не ми звучиш като зряла жена. Защо ли ми намирисва на измислица?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c10f8e8883
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Егати случката - значи той може да си избива комплексите поради малкия си размер и кой знае колко още и не се е спрял, а за теб ще има последствия? ! Женкарите по принцип са големи комплексари- те затова и се пробват на всяка срещната. По-интересното е с тази преждевременна еякулация къде е тръгнал, защото нещо не ми се връзва. Аз не бих търпяла такава ситуация на никакво цена. Ти щом досега не си направила нищо, явно така те урежда. Сега е много късно, но все пак никога не е късно да започнеш да се чувстваш нормално и в мир със себе си. Прецени си кое ти е по-важно - де се чувстваш зле емоционално с години и това да те съсипва и физически или да си стоиш там заради някакви негови положителни качества, които както става ясно не могат да компенсират другите му изцепки.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f8034cc74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Дори за моите доста либерални разбирания това ми идва в повече.
Мъжът ми има пълната свобода, но и аз имам същата и всичко се казва. Аз прощавам защото се е случвало много рядко и то когато е бил далеч от мен. Но никога не съм разбирала от трети лица, а винаги от него самия. Но твоя случай ми е наистина странен. Мъжът ти е пълен комплексар и мери с двоен аршин. За него може, за тебе не. Е ама така не става. Което е добро за гъсока е добро и за гъската.
Наистина ми е чудно защо търпиш? И къде видя уважението му? Аз виждам само комплексарщина. Поне да те задоволяваше като жена, а той и това не прави.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9f4794b9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ето докъде може да стигне падението на една жена. Ти не се ли срамуваш от себе си, че търпиш всичко това - достойноство имаш ли, чест имаш ли, какъв пример даваш на децата си - да бъдат плюнки и изтривалки? !
Изобщо не ми е жал за теб - ти сама си се поставила в това положение, имала си избор - направила си го. Сега си носи последствията вместо на търсиш съчувствие по форумите.
Пишеш че те уважавал - как по-точно и откога изневярата е уважение? Нещо много сбъркано има в мисленето ти.
И продължаваш да спиш с него - нямам думи! Не те ли е гнус? Ами ако ти лепне някоя венерическаболест - за това замисляла ли си се? Той щом си го завира под път и над път не може да не хване нещо.
Не мога да изпитвам жал към теб, .

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 503a27b0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А пък аз не мога да повярвам, че макар да си го прежалила - все още си склонна да правиш секс с такова нехигиенично същество... Не те ли е гнус?
няма да се уморя да повтарям - презервативите не предпазват от почти нищо, науката вече се е произнесла по този въпрос. Освен това даже не вярвам да ползва презерватив - видимо дъската му хлопа и няма задръжки.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c10f8e8883
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   №8 е много прав - колкото повече сексуални партньори, толкова повече риск. Вярно е и това, че презервативът не предпазва от всичко. Аз наистина не бих рискувала да правя секс с този човек. Погрижи се за себе си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: aaf30a11b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Честно казано, ако имам такъв мъж, не бих имала мира и не толкова заради изневерите му, колкото заради това, че би ми лепнал какви ли не болести. Та той е ходеща зараза, бъди сигурна. Потръпвам при мисълта, че не ти пука как и ти споделяш леглото му и оттам всички мръсотии, които ти носи. Емоционалната страна си я прежалила, то е ясно, но тази-физическата? Правила ли си си изследвания за HIV(СПИН), HPV, хламидии... Ако не, време е.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b4edda9857
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Ти не си добре.... Друго няма да кажа

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 89c9e48ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Леле! Че аз ако знам, че мъж ми си го е навирал в какви ли не, ще ме е гнус да го гледам, камо ли секс да правя с него! Как поне малко не държите на себе си, бе, жени? ! Не стига, че търпиш изневери толкова време, ми и секс правиш с него. Изритвам го одма кат мръсна котка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9ca2690245
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   от автора-мерси за споделените мнения по моя проблем. Вярно е, че съм с него защото така за сега ми е по добре от колкото разведена. Учителка съм по професия, ако се разведа как ще се справям в големия град на кавртира с тази заплата. Вярно е, че му хлопа дъската, но за сега нещо не мога да се съвзема и да търся друг път. И най важното което ме спира да му тегля шута е - искам детето да израстне с баща и да не е дете на разделени родители.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c96070904b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторке, постъпи така както е най-добре за теб и за детето. В крайна сметка може да излиза с повече жени, но това по-зле ли е от това да си има едно постоянна любовница, която да обича. Приятели на родителите ми са в такава ситуация - мъжът от 20 години си излиза с една любовница или както принц Чарлс се говори, че е излизал през цялото време с Камила докато е бил женен за Диана. Вярно, че се разведоха накрая, ама и тя колко години е търпяла и не винаги е въпрос на достойнство. А е по-тежко някой до теб да обича друг и да не те иска, отколкото да се разнообразява.
Мисълта ми, че за мен някой от коментарите бяха доста крайни - дали нямала достойнство. Сигурно има, но както каза с дете и без пари - отделно мъжът й явно се грижи за детето, обръща му внимание демек не е немърлив баща, не е да я излага пред хората, да я бие, да не й дава пари. Много е неприятна изневярата и доста тежко се понася - даже смятам, че е трудно някой да живее с мисълта, че човекът до него прави това нещо. Но по-добри ли са другите балкански мъже, които възприемат, че като се приберат трябва масата да е готова, детето не е фактор, а отношението спрямо жената е под всякаква критика. Вярно е както казахте, че е голяма обида някой да ти изневерява, но жената каза, че има и други качества. И за мен един човек може да уважава някого и да му изневерява - всеки може да уважава даден човек за качествата му, за всеотдайността му спрямо детето и т. н. За мен единствено човек, който изневерява не обича човека до себе си и не се вълнува толкова от чувствата му и явно няма толкова силно сексуално влечение.
Авторке и аз смятам като изказалите се по-горе, че ще бъдеш истински щастлива само ако се разделине и потърсиш щастието си другаде. Той няма да се промени, нито ще те задоволи повече. Но все пак аз лично бих се замислила дали да го оставя, ако всичко друго му е наред - отношение спрямо детето и теб, ако ходите на почивки и екскурзии и си прекарвате хубаво като сте заедно, ако не ти натяква за разни неща, ако ти е упора и винаги можеш да му споделиш и знаеш, че той ще те подкрепи и ще ти помогне да излезеш от трудната ситуация, ако ти помага вкъщи и ти дава възмоност и ти да си починеш понякога, а той да вземе детето. В такъв случай може и да преглътна изневерите, защото няма да ми е по-лесно разведена с дете да търся друг мъж, който надали ще бъде перфектен. Просто си помисли дали изневярата е единственият му съществен недостатък. Ако не бяхте семейни и с дете, нещата щяха да са по-различни :) Поговри с него, може и да успеете по някакъв начин да стигнете до истината и до консенсус. Кажи му, че не те задоволява сексуално и аз съм малко устата и принципно в прав текст бих казала, че ако продължава в тоя дух да не се опитва да ми достави удоволствие, ще си го потърся другите.
Извинявам се за колебливите думи, но животът е сложен и нещата никога не са черни и бели, а по скоро сиви.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9ca2690245
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   авторката–страхувам се от зарази разбира се и то много, карам го да чете по тази тема, той е с полувисше образование, има голяма слабост към жените, незнам вече и аз как да го опиша, но незнам ползвали презервативи, не съм намирала нито по джобовете му нито в колата. правила съм си изследвания за хламидия-отрицателен е. споделяла съм с гинеколог що за човек е той и съм искала съвет. не мога да се разведа има много неща, които ме спират.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 954051930d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Авторке, на него не му хлопа дъската - той си гледа неговия кеф, на теб ти хлопа дъската, че се подлагаш на това унижение. Колкото до клишетата с детето - ех, накрая ще взема да родя и така ще имам удобни извинения за всичките си слабости. И като израстне с баща каква му е ползата на това дете, като баща му е непукист и курвар? Може би да попива по-добре светлия пример на тати? !

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f6020525ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Какви глупости, Господи! Не мога да повярвам просто, че чета това! Не искала детето да е на разведени родители. Това да не е преди 30-40 години бе, жена? Да израснело с баща... тц, тц, тц... не, това не може да е истина. С ТОЗИ баща? Ти наричаш този разгонен нерез с това високо звание? Неееее, колкото и да ти съчувствах, сега вече се убедих - ти си заслужаваш съдбата.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 156883c29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Ехееее, я да види дядо Манол какво става тук! Стига сте я ухулвали жената де! Търпяла и защо го търпи.. Ами явно тя си знае защо търпи, но като е решила да си искаже мъката тук, защо да я оплюваме веднага! Нали това е тук хубавото - съвсем анонимно (поздрави на сайта за това), всеки да си каже болката! Да припмним ли пак тази стара и изтъркана думичка "любов"? Ами грам любов няма към теб бе миличка! Пък хайде, то с време любовта изветрява, но остава поне малко от приятелството, от взаимното уважение и разбиране, а той явно си няма нищо към теб. А ние уважаеми колеги мъже тук в този сайт приятели, трябва да си направим добре изводите що за мъже сме! Знаете ли защо? Защото на приказки всички сме много по-по-най, а женичките са масово недоебани! Ама масово! Ясно ли ви е това? Ако не ви е ясно, дядо ви Манол да ви го каже! МАСОВО недоебани! И като се появи един такъв, пък макар и с по-малък и невзрачен, и бързохвърльо който си иска малко по-галантно и с такат - всяка е готова. После и този опетни занаята, ама те му пускат, а след дъжд качулка - никоя нищо не му казва колко е калпав и отново жените недоебани! Ако всеки от нас е малко по-читав и се старае малко повечко, всички жени ще карат малко по-малко само със средното пръсче и такива като този много няма да виреят, но ние сме си виновни!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: adc62b8707
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Тоя ще ти лепне някой рак на матката, как ще се оправяш после бе жена?
Търпиш го заради парите му и заради това, детето да не се разстройва. Ама ти на това добра възможност ли му казваш, да стоиш с него? Как го търпиш тоя гнусник, дето си го е завирал в разни... Малеее, какви хора имало.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e9a83f1694
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Интересен брак имаш..
Това, което казваш тук, мъжа ти знае ли го?
Ок. женкар е и си се примирала с това... това с ие твоят избор, пишеш спокойно за това, сякаш не е от кой знае какво значение, т. е. не боли.
Но той знае ли, че ти знаеш. Съществува ли между вас искреност? Говорите ли за тези му нахождения? И най-вече - говориш ли ти за своите желания и чувства. Сподели му, че секса не ти харесва, че не ти харесва това, че е пасивен, че искаш по-горещи и по-чести моменти, че обмисляш изневяра.
Връзката ви в момента е разклатена, не защото е женкар. Той и е такъв, ти такъв си си го избрала, такъв си го обичаш и точка. Напълно нормално - това си е твоят избор. Но другото - твоите чувства и желания.
Мисля, че ако постигнеш с него една основа на "казваме истината без страх" ще намалеят както и забежките му, така и ще се сближите.

Аз съм "за" отворените връзки и бракове, но само и единствено ако е изпълнено условието това да е нормално и за двамата и да се поддържа отлична и искрена комуникация. В противен случай единия ще страда.

Много повече би ми харесало мъжа ми да дойде и да ми каже "изчуках една мацка", отколкото да ме лъже, че никога не би направил подобно нещо.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9ca2690245
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   До коментиращите колко тежко нещо било изневярата - на коя планета живеете бе хора ами тя си е най нормалното нещо в съвременното общество, да сте чували за сексуалната революция или повечето коментари са от жени на възраст, които си нямат представа от съвременния разкрепостен и сексуално освободен човек.
М 29

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f644e7482c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Феминистка измислица.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a5ad3dd9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Ако мъжът ти ходи по чуждо незабравяй, че има и други мъже...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b651c68db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Вече беше казана една проста, но фундаментална фактическа истина - днес жените са МАСОВО недое*ани. Не че в даден момент е*ането им е било или пък ще им дойде в излишък, но все пак...
Само че...
Само че ОСНОВНАТА причина за МАСОВАТА недое*аност на жените, които спят ако не в един креват, то в един дом с мъж, си е в самите жени... , на теория всяка жена може да докара нещата до редовно е*ане, но реално твърде малко НАШИ жени са способни на това...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9ca2690245
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Първите няколко коментара, страшни моралистки сте бе жени, много знаете вие колко вечери и подаръци са платили мъжете ви на любовници.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9ca2690245
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   има такива мъже като този на авторката и какво чудо голямо, коцкар си е човека, виновен ли е, че има кой да му пуска!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c10f8e8883
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Да, №21, в резултат на ширещата се представа за сексуална разкрепостеност гинеколозите не остават без работа. Иди и виж - пълно е с девойки от 13 нагоре.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 288be8b2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Хм... нищо ново под слънцето. Защо си мислите, че само съпруга на тази дама й изневерява. Не сте ли чували, че съпругата последна научава, ако изобщо научи, де! Не се самозалъгвайте, мили госпожи. Спрете да й се карате на женицата. Тя се е оплела в мрежата на собствените си слабости и не може да се измъкне от там или й е удобно да се чувства жертва на обстоятелствата. Няма значение. Ще й дам една идейка за лична употреба: Госпожо, живеем в груб материален свят, затова си изберете хоби. Колкото по-скъпо - толкова по-добре! То със сигурност ще отвлече вниманието ви от проблема (не си струва скъсаните нерви тоя ваш съпруг), а на него ще му създаде проблемче - от къде по дяволите да намери пари за Вашето хоби и в това време за своите кръшкания. Не забравяйте, че курвалъка е скъпо удоволствие. Пожелавам Ви успех и не се тръшкайте толкова много!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: aec1da0768
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Добре, нека ти кажа нещо. Помисли малко и си преразгледай чувствата, Ти не обичаш вече мъжа си като мъж. Ти го обичаш като един приятел и съквартирант, с който споделяте битовизми и отглеждате дете. Щом вече и изневерите не те бъркат, работата е ясна. Явно физически не ти е интересен и не те задоволява. Все още може да не си го осъзнала, но си готова за нова любов. Не забравяй да си дискретна. Намери си любовник, няма да ти е много трудно, щом си поддържана. За да може и ти да се радваш на секса, че времето лети. Няма какво да ти е неудобно и странно. Твоето сърце просто вече не му принадлежи. Това за рижавите косми доста ме развесели :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker