Как да подтисна ревноста си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да подтисна ревноста си?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3237 пъти
Кажете ми някакъв начин ако знаете, да подтисна ревноста си. И това не ми се беше случвало, но ето на 35 год. не е късно да станеш за смях. Толкова е болезнено, а искам да не е така... постоянно мисля къде е, какво прави- сърцето ми е постоянно свито, когато не сме заедно. Повтарям си "Не си втълпявай глупости, а не се получава"

До сега никога не ми се е случвало, може би защото срещнах човека, който винаги съм искала да е до мен, влюбих се като дете в него и умирам от страх да не го загубя.... а знам че когато човек иска, нищо неможе да го спре.

Има ли други жени като мен и някои от тях успяли ли са да преодолеят тази тъпа ревност, която носи само болка и безпокойство в душите на хората!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 36c4d32029
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прекрасно те разбирам. Никога не ми се беше случвало и на мен до този момент, в който не навърших 41. Не знам дали не съм уверена в себе си и в красотата си, която вече пагубно отшумява. Не знам дали не ме дразни това, че той постоянно се заглежда по младите безсрамници по улиците, които си показват всички части от тялото и това да е причината. Аз точно днес си зададох този въпрос, как, как да я подтисна тази тъпа ревност. И как да успявам да не я показвам. Честно казано, не намирам отговор. Колкото и да се обичаме, колкото и да съм хубава все още, не съм на 20 или дори на 30. Болезнено е, какво да се прави. Дори не знам какво да те посъветвам, освен просто да ти кажа, че не си единствена, има и други като теб. С нормално семейство, с мъже, които не дават повод за ревност /много хора казват, че това е причина, но не е/, но въпреки това. Може би и ти се чувстваш неуверена от годините. Само ще те посъветвам да не му го повтаряш и да не се издаваш, защото това е опасен път и тръгнеш ли по него, се забравяш, ще стигнеш до истерии и скандали и ще разрушите връзката си. Опитай някакви номерца, прибери се по-късно или отсъствай ден-два /при майка при приятелка/ и му се обаждай по тел. с мили думи, малко да го заинтригуваш, но не да го караш да ревнува, че да не ти отвърне със същото. Ще следя темата с интерес!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6f256f355d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От колко години сте заедно, той дава ли ти поводи за ревност? Моят ме дразнеше, че се лигави с другите жени, въпреки че е от този тип мъже, които когато са с една жена не биха изневерили, но поведението му ме дразнеше и нараняваше. Той виждаше истеричните ми изблици и че наистина много се измъчвам, а не спираше да флиртува и само повтаряше "че ако искал да ми изневери щял да го направи без да разбера, това било закачки, които не трябвало да взимам под внимание" А мен ме болеше още повече, защото виждаше че тия "закачки" ме измъчват, а не му пукаше и продължаваше. Не знам твърде много ли ми дойде огорчението и разочарованието не само заради флиртовете му и ред други неща с времето престанах да му се дразня и да обръщам внимание. Заедно сме от 4 години, първите 3 бяха ад за мен

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e4bd8edc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Миличка все едно аз съм я писала тази история. Аз съм на 30г., и тази година за първи път и аз разбрах какво е това ревност. Никога не съм го изпитвала това чувсто. И определено не ми хареса, побъркваше ме, не бях аз, дори спрях да се усмихвам от страх да не загубя човека когото толкова време и аз съм чакала. Но това е защото прекалено много си се влюбила. Успокои се, и остави човека да диша, и да прави каквото си иска и където си иска. По този начин ще разбереш дали наистина е твой. Хората казват даи свобода и ако те обича той ще е с теб, ако ли не не е бил за теб. Просто сама трябва да се успокоиш късмет.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3be44025a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм ревнива, но мъжът ми е. Толкова е гадно, че не мога да ти опиша. Чувството на недоверие и постоянна мнителност ме убиват. Постоянно дебнене и скандали и то за нищо! Така не се живее. Склонна съм да се отърва от всичко това и да си върна спокойствието. Прави си извода!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4fd97132d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ако този човек не ти дава конкретни поводи, търси причината в себе си. Щом досега не си проявявала безпричинна ревност във връзките си, значи нещо в теб в последно време те кара да се чувстваш неуверена в себе си. Помисли си какво може да е това. Когато откриеш конкретната причина, ще можеш и да работиш по отстраняването й. Самият факт, че осъзнаваш, че това не е в реда на нещата означава, че най-вероятно ще се справиш. Но не се заблуждавай, че причината за ревността ти е огромната любов, която изпитваш към този човек. Не е това обяснението. Анализирай, ако искаш посети и психолог, но в противен случай рискуваш да се побъркаш и да скапеш връзката си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 36c4d32029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   № 3, аз съм №1. Тези приказки са много глупави за свободата. Да ги пуснем, пък да се върнат. Не осъзнаваш ли, че те си изневеряват и пак се връщат. Това, че си мислиш, че изневярата се състои в това да бъде с друга и да остане с нея, не е вярно, не и при зрелите мъже. Те обикновено си изневеряват и пак са с теб. Ето от това боли най-много всъщност. Огледай се около теб, пълно е с такива, които биха преспали с мъжа ти за 10лв или за малко дрога. Много от тях не са непременно познатите боклуци, с които сме свикнали и разпознаваме отдалеч. Замисли се. И най-верните, но отегчени мъже рано или късно ще се подлъжат, просто изкушенията в днешни дни са прекалено много, прекалено вулгарни и прекалено лесно се случва всичко. Най-ужасното е, че сякаш хората го приемат за нормално, а младите момичета-дори за нещо похвално. Голямата "мечта" на повечето гъски, пишещи тук е "да спя с женен мъж". Какво повече да говорим. Просто трябва да знаем и пазим стойността си и да не позволяваме мъжете до нас да забравят, че струваме много и те са късметлии, че са именно с нас. Остава ни да се надяваме, това е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 36c4d32029
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Където има дим, има и оган. Винаги. Една ревност не се появява ей така от нищото.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: afeed38379
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо самата мисъл че можеш да притежаваш друг човек е погрешна и супер егоистична. Второ как може да искаш някой да е верен на теб а не на себе си. И трето всеки човек когато срещне някой красив човек от отсрещния пол му се иска да прекара малко повече време с него това е напълно нормално и важи за всички хора на земята. В началото е интересно след време омръзва. Така че вместо да се чудиш как да се успокояваш че нищо не прави си дай сметка че човек трябва да бъде верен преди всичко на себе си и не можеш да изискваш такива неща от никой. Това е парадокса на желанията и погрешната представа за щастие. В случая цял живот се стремиш към това да срещнеш голямата любов и страдаш а в момента в който я намериш започваш да се страхуваш да не я загубиш и си дори още по нещастен. Докато човек търси щастието извън себе си в други хора събития или неща той няма как да бъде щастлив.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2417166aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако му изневериш, ще установиш, че вече не ти пука чак толкова дали ти е верен. От опит го знам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker