Той ме убива.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме убива..
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3287 пъти
Историята ми с този мъж е много дълга, объркана и сложна. Всичко започна преди 4 години. От тогава той просто ме съсипва. Преминали сме през какво ли не, наранил ме е повече от колко можете да си представите. Случвали са се хиляди глупости между нас, но най накрая имахме сериозна и задълбочена връзка и така до момента, в който той реши че просто не може да издържа повече на това, да има синджир около врата и да му съсипват нервите постоянно.

Постъпвах много глупаво спрямо него, защото много се вманиячавах и ме беше много страх да не ми изневери или да направи някоя глупост. От близо три месеца аз му обещавам да се променя и повече да не бъда такава истеричка и да не се опитвам да налагам такъв контрол, опитвахме се няколко пъти, но все се карахме за нещо, защото той почна да се държи отвратително с мен.

Много държим един на друг, но ми казва, че не иска да си има прятелка и иска да бъде сам, защото знае, че нищо няма да се получи между нас и че аз няма да се променя.

Обичам го прекалено много, за да го загубя и искам повече от всичко да оправя нещата, моля го като луда за един единствен шанс, да види, че няма да го ядосвам, но тои постоянно ме отблъсква или пък е на някакви настроеня, веднъж се съгласява и се държи добре, след това ми казва остави ме намира, псува ме и ме отблъсква по най - грозния начин.

Вече съм вдигнала ръце, на успокоителни съм и няма ден, в които да не съм разплакана, толкова съм привързана към този човек, че съм готова на абсолютно всичко за него и за да проработи отново връзката ни, но той бил категоричен, че повече няма да си хаби нервите за мен и че не иска да се занимава. Вече не знам какво да направя и как да постъпя, не знам дали да спра да го търся или да продължавам да го моля. Нищо не се получава, той не иска да ми даде една единствена последна възможност. Страх ме е, че ще бъде с друга, умирам при мисълта, че би се срещал с някого.

Не знам вече какво да правя и не издържам на този стрес, свалих до 40 килограма и вече почвам да се задушавам, когато плача, изпадам в нервни кризи и се сривам, психиката ми е изключително лабилна. Моля ви помогнете ми, как да покажа на този мъж, че можем да имаме отношения в хармония, как да го направя, след като той дори не иска да ме чуе, нито пък види.

Искал да се разделим с хубаво и да подържаме контакт, да сме се виждали от време на време и това е, не можел да бъде повече с мен, искал да бъде сам. Имам чувството, че много скоро направо ще се хвърля от някъде, ако нещата продължават така.. Дайте ми съвет, защото съм отчаяна и не виждам никакъв изод, пробвах какво ли неееее.. Спрях да го търся, но тогава започна той и след като му обърнах и малко внимание пак се почна същата история да го моля като луда, а той постоянно да ме нагрубява, да ме сравнява със земята и какво ли още не. Моля ви много много много, как да постъпя вече, как да види промяната в мен и отново да сме заедно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3fed40e67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей
Прочетох историята ти и много се натъжих. Искам да ти кажа че аз съм мъж, които имаше същия проблем (тоест твоя) притеснявах се да не я загубя, да не ми изневери, дали всичко е наред помежду ни! 5 години бяхме заедно и накрая се разделихме, разделиха ни приятелките и както и ред други простотии, когато поисках да си останем с добро взеимоотношение, и това не може! За някои хора 4-5 са като нищо от живота им. Опитаи се да го приемеш запази и малкото останало достойство и продължи напред. Че си плачем като сме сами само ние си знаем.
Надявам се да ме послушаш , защото тои тръгне ли 1 път няма да има сила която да го задържи.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4f9f27d219
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е разрушителна връзка за теб. Често при жени, които са били изоставяни в детството се случва, да се вкопчат в човек, които ги отхвърля постоянно (не знам дали е така и при теб ).
Съвета ми е да отидеш при професионалист и да отвориш нова страница от живота си - където център си ти, а не някой, който те нагрубява. Не виждам, защо да се измъчваш.... той ли е любовта на живота ти? Смяташ ли, че някой, който се държи така изобщо може да се вмести в категория "любов". Има толкова много мъже, които биха те оценили, а ти си изключила останалия свят и мислиш само за човек, който ти причинява болка и плачеш.

Аз съм била в подобна ситуация и за това говоря така. За щастие след такива отношения заминах за чужбина и срещнах човек, който искаше да ми подари света си, без недомлъвки, без лъжи, без грубости, без съмнения. Осъзнах, че това е любовта на живота ми.
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f741555324
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не си погубвай повече живота с тези терзания, между вас каквото има да става е станало достатъчно. И да ти даде шанс, може и до по-лошо да се стигне, така че по-добре - остави го сам да си решава с кого и къде иска да бъде. Ще си намериш човек, който да те уважава! Насила хубост не става, запомни това!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fc40dd34cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те много добре. Аз съм много влюбчива и когато съм влюбена е страдам, съм по-същият начин като теб. Обаче само едно мога да ти кажа - ще го забравиш, искаш или не. При мен стана следното - две години тъгувах за последния си, и една ми отне да го превъзмогна, но успях. Ако преди една година знаех, че ще успея някога да го преодолея, нямаше да повярвам, но се случи. Просто при едни това отнема по-малко време, а при други - повече. Бъди сигурна, че след няколко месеца или година - ще го преодолееш и няма да ти пука дали е с друга или не. Единственото нещо обаче, което трябва да направиш е да спреш да го търсиш и да се интересуваш. Така по-бързо ще го превъзмогнеш, макар че, дори и да продължиш да се интересуваш от него, той като те наранява или ако е с друга - искаш или не искаш, ще ти писне от него, ще видиш. Така че горе главата! Пожелавам ти в най-скоро време де срещнеш друг, който да те направи щастлива! (знам че сега не искаш и да чуеш за друг, защото това за теб СЕГА е незвъзможно обаче няма нищо вечно).

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a88525c161
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Просто продължи напред! Ще бъде трудно и гадно, но не и невъзможно... Сложи му пълен игнор, ще ти е по-лесно!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 22a4fb14bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Абе, хей, жена, това е болест, бе! Това си е чиста пристрастеност и психологическа зависимост, тука и дума не може да става за любов. Избий от главата си, че го обичаш. Любовта е щастие, тръпка, радост. Когато обича истински, човек е щастлив дори само от това, че другия го има, че живее. Отивай при специалист час по-скоро. Това, което правиш е обсебващо, то е изнудване, рекет. Направо ми стана страшно, докато четох. Не искам никога някой да ме обича така. Как няма да бяга човека! На всекиго в живота се случва да се раздели с обичан човек, да се окаже излъган, изоставен, наранен. Хайде, поплачи, пострадай седмица-две, пък ела на себе си вече! Изправи глава и тръгни напред. Колкото повече ревеш и демонстрираш, че животът за теб е свършил, толкова повече отблъскваш и него, пък и всички. Лелее, добре че не си край мен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 00c543bd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   върна ме назад.. бях в това положение безнадеждно влюбена.. отчаяна.. наранена.. молех се и се влачех.. бях готова на всичко.. в един момент осъзнах колко ниско съм паднала.. той не само ми се подиграваше но и си играеше с чувствата ми.. с мен самата.. беше на приливи и отливи.. реших че за да се избавя от това.. за да се оправя и стъпя на краката си трябва да прекратя всякакъв контакт с него.. беше може би най трудното нещо което съм правила.. звънеше ми а аз не вдигах.. криех си телефона да не би пък аз да реша да му звънна.. като излизах на дискотека си оставях нарочно телефона у дома защото като си пийна и започвам да пиша любовни обяснения.. блокирах го от всякъде.. виждах го на улицата казваше ми здравей опитваше се да говори с мен а аз го подминавах и си обръщах главата на другата страна.. разкъсвах се от вътре.. 3 години го преживявах.. пробвах да бъда с други момчета но се чувствах празна.. не се получаваше.. след мен за рекордно време той си намери друга.. вече имат 4 годишна връзка.. аз също има.. давам си сметка че този човек не ме заслужавал.. всяко зло за добро.. бори се за себе си но не и за него.. остави го да си върви по пътя.. гледай да се съхраниш

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 93ec680417
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти първо си го убедила, че си маниачка и обсебваща и ревнива личност, той е проявил известно търпение към теб, накрая му е писнало и те е зарязал, а ти искаш тепърва да го убеждаваш колко приятна личност си и колко хармонична връзка можеш да му предложиш. Извинявай, ама и аз не ти вярвам. Ти вярваш ли си?
А за депресията, първо се пребори с негативните черти от характера ти, защото в противен случай и следващия мъж ще прогониш, а след това вече прибягвай до хапчета, те няма да ти решат проблема и да те направят по добра приятелка.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2039f50463
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нее... Ти убиваш него, истеричке. Минал съм по този път и си ми ясна!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 22a4fb14bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Даааа, абсолютно подкрепям номер 9. Убиецът си ти. Изнудвачка и истеричка от класа. Пази Боже!

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e0c4341a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не той те убива, а "ТИ" сама... и капка гордост не ти останала. Толкова ниско си паднала, че даже му се молиш.
Остави го, няма смисъл да се тормозиш и да страдаш за него.
Г-ца Ивв

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e4e4f5479c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ставай и се махай от тоя боклук!! Махай се докато можеш.. свърших пребита обяснявайки пред полицията какво ми се е случило... Аболютно същата история и при мен и сега имам уникален мъж до себе си, а тоя нещастник сега ми се моли :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 29e53462b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Докато си се закопала в мисли за миналото, за това какво е било, няма да се оправиш, а ще затъваш още по- лошо. Стегни се. В момента си изгубила себе си, а въпросния мъж е по- важен дори от самата теб. И къде си ти в цялата картинка? - болна, депресирана, разбита и на хапчета заради всичките тези негативни емоции. И заслужава ли си? - не мисля! Съсипваш себе си заради друг човек, който дори иска да избяга от теб. И го разбирам- никой не иска такава обсебваща "любов". Твоето наистина не е любов, а зависимост както по- горе са написали. Стегни се, поправи се, намери себе си, прави всичко само и единствено заради себе си и да се чувстваш добре. Тогава създай пълноценна връзка и втори път не си позволявай някой друг да е по- важен от самата теб. Така ще прогониш всеки следващ мъж в живота си по същия начин. Отстоявай себе си и позволи на другия до теб да бъде себе си, без да се вкопчваш така. Само тогава ще видиш какво е истинска любов. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d7a1fccbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Привет миличка! Стига с тия историй: някой постъпва, както му е удобно, прави ти ей такава рана сърцето, а после: ако не се промениш - еди какво си! Никой няма право да те мъчи така и да те кара да се съмняваш в себе си. И мен ме поставиха в подобна ситуация: накара ме в съмнение за извънбрачна връзка, не ме убеди в противното, продължава да общува с онази, а аз да съм озаптявала темперамента си, щото той повече така не можел! Чувствам, че не само ме е пречупил през годините, но вече загубвам себе си. Е НЕ Е ХУБАВО ТАКА! Само който умее да уважава себе си може да бъде обичан. Сполай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker