Любовта, която все не идва... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта, която все не идва...
преди: 15 години, 28 дни, прочетена 5296 пъти
Здравейте на всички, които ще решат да ми дадат някакъв съвет! :)

Аз съм на 23 г., бъдещ висшист, смея да твърдя, че съм много добре възпитан и много културен, добре изглеждащ млад човек, който се интересува от всички стандартни неща за младите хора. обичам да излизам с приятелите си, обичам да спортувам, обичам да посещавам културни мероприятия, обичам планинския туризъм.... обичам класическа музика (и не само)... обичам да гледам романтични филми, обичам да обичам и да бъда обичан, обичам аромата на липа и зюмбюл.. Както и да е, списъкът е много дълъг и не мисля да го продължавам, извинете за лиричното отклонение.

А сега, относно моят проблем... Проблемът е, че много дълго време нямам приятелка и не знам защо. Досега съм бил само с 4 момичета, като най-дългата ми връзка продължи 4 месеца като имаше прекъсвания на някълко пъти по 2-3 седмици... А аз съм на 23 г. Когато имам приятелка съм само с нея, други просто не ме интересуват. Обикновено тръгвам със съответното момиче с нагласата да сме заедно, ако не завинаги, то за много дълго време. Но.. уви плановете ми все не се сбъдват. Все оставам наранен.. Вече започвам да се чудя има ли такова нещо "любов" или всеки си гледа само своя интерес?! Имах една приятелка (втората от общо 4ри) която беше ВСИЧКО за мен!!! Обичах я повече от себе си. Краката ми се подкосяваха всеки път когато я видех все едно съм на първа среща, но незнайно защо тя реши да се разделим (може би си мислеше, че й изневерявам, понеже аз живея и в студентски град в София, но нямаше нищо подобно, другите момиче за мен не съществуваха) и тогава сякаш целият свят се срина пред очите ми, колкото и пресилено да звучи. Това стана в края на 2005 г. След раздялата ни аз бях съкрушен... Нищо вече нямаше смисъл за мен. И така времето си минаваше, а аз исках само нея. Мина 1 г. и 11. месеца докато си намеря следваща приятелка (да отбележа, че за това време просто не исках никоя друга).

И тогава може би направих голяма грешка... Новото момиче с което тръгнах беше точно това, за което винаги съм мечтал като характер, като отношение, всичко... но не беше първа красавица... И аз както вече споменах бях с разбито сърце от НЕЯ (втората ми, която съм обичал най-много досега) и реших, че с новата ще съм между другото, само да си губя времето, че няма да влагам много чувства, за да не преживея пак това, което преживях с предишната. Но нещата не стават така. Не издържахме много и трябваше да се разделим. И до ден днешен съжалявам, защото тя беше наистина истински човек, човек който рядко се среща в днешно време. Но аз се държах с нея не така, както заслужава. Сякаш бях напълно променен човек, това не бях аз. И от тогава (краят на 2007 г.) не съм имал приятелка. Може би тя да ми е направила магия, знам ли вече? НИКАКЪВ късмет в любовта, ама никакъв!!! Влюбих се в едно друго момиче, но то замина за Англия!!! Въпросът ми е: Къде бъркам? Какво не правя както трябва? В момента искам само и единствено да имам приятелка, която да обичам с цялото си сърце, да е всичко за мен... имам нужда от любов.... не издържам повече така!!! Имам чувството, че никога няма да бъда обичан отново!!! Дайте съвет, моля Ви! Ще полудея...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 28 дни
hash: de8339a9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смени такта, такива романтици в днешно време не се харесват. Другата причина според мен е, че ти личи от 100км, че си самотен и си търсиш приятелка, а това отблъсква момичетата;)

 
  ...
преди: 15 години, 28 дни
hash: e4f0352e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сложно е! да намериш сродна душа е най-сложното нещо на този свят...просто защото дали си направил правилен или погрешен избор се разбира много след това. Ако си сполучил е сложно да го оцениш и задържиш. Ако ли не си, загубил си време. Няма пълно щастие. Мога да дам един единствен съвет: не се отчайвай, не се озлобявай, не ставай апатичен, отегчен и предубеден. На пук на всички несполуки обичай, искай да обичаш, вярвай в любовта. Знай, че има и други хора като теб и те ще усетят нагласата ти! Дано не чакаш твърде дълго да ги срещнеш!

 
  ...
преди: 15 години, 27 дни
hash: 27501a4fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей. Към автора: Момче на 25 години съм. Ставаме двама с еднакъв проблем, с разлика, че аз от 4 години не съм имал контакт с жена. За интимен контакт става въпрос. Прочети в раздел ,, Секс и интимност ,, разказа на един 34 годишен мъж. Историята е ,, три години и полувина без секс ,, аз съм шестиат коментар. Към коментар номер 1 как да се направи да не личи от 100 км, че си отчаян, самотен и си търсиш приятелка, хайде обясни ми щом си толко в час как да стане и как по точно жените разбират когато си отчаян. Обясни, че аз нещо не мога да вдяна.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 27 дни
hash: a7b105c1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1 - Такива романтици в днешно време не се харесват??? Щях да падна от стола, когато прочетох това - как така не се харесват? С какво са по - различни те, от останалите? Че не ги интересува как да се напият, напушат и извършат някоя глупост, а обичат усамотени места с любим човек, на някоя нежна балада? С това ли са по "нисши" от останалите? Я стига, такива хора в днешно време станаха рядкост... те просто изчезват, но това далеч не означава, че не са харесвани. Та аз самата търся точно такъв романтик от години наред. :)))
Авторе, не променяй нищо в себе си, АКО СЕ ХАРЕСВАШ остани такъв, какъвто си. Никога не позволявай една жена да те промени, ти ВИНАГИ ТРЯБВА да бъдеш себе си...

За втората ти приятелка - поне да ти беше дала обяснение, защо те напуска, къде в какво си сгрешил и тн...

Знай едно - не подценявай човека до себе си. Никога не започвай връзка, която имаш намерие да я смяташ за нещо, ей така, между другото. Все пак във връзката се влагат чувства, а ти точно от това си избягал. Най - вероятно момичето е усетило това, усетила е, че не й даваш това, от което тя се нуждаее...

Не започвай връзка, с нагласата, че тя ще продължи много дълго време. Поне според мен, точно от там идва цялата тази тъга, след раздялата. Очаквал си нещо, много повече от това, което си имал... Точно затова, живей за мига. Не прави планове за следващия ден, бъди с нея, обичай я, дарявай я с ласки при всеки удобен момент... без да мислиш какво ще стане след това и колко ще продължи, цялата тази авантюра...

Никъде не бъркаш... и няма да сбъркаш ако бъдеш себе си - това е най - важното. Ако се правиш на друг, рано или късно ще си проличи, сам ще се издадеш и... отново празнотата и болката ще навлязат в сърцето ти.

Излизай с приятели, забавлявай се - не мисли кога ще стрещнеш любовта. Някой ден, тя ще те изненада. Колкото повече излизаш и се запознаваш с нови хора, толкова повече шанса да откриеш момичето, нараства...

Ей, не се предавай, бъди силен и търпелив - всичко с времето си...
Приеми го като съвет от един романтик към друг :))
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 27 дни
hash: de8339a9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От номер 1: Толкова е просто имайте малко самочувствие, не се комплексирайте. А относно въпроса ти как по точно ние жените разбираме, кога един мъж е в състояние като вашето, ще ти кажа, че на това му казват "женска интуиция", сигурно си наясно, че на нас жените не ни трябва кой знае колко време , за да разберем какво си мисли един мъж! Много по проницателни сме от вас мъжете!

 
  ...


...
преди: 15 години, 27 дни
hash: 26d38b0ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Благодаря на всички Ви, че проявявате разбиране, а не като едни глупаци в spodeli.info Просто вече няма да отдавам такова голямо значение на това. Аз имах вече няколко шанса да съм с момиче, но все пак аз не търся какво да е момиче, не искам да съм с някоя просто за да не съм сам. Тогава става още по- кофти. Започвам да си гледам живота и няма да мисля много много за това.... Нито съм първият, нито последният с този проблем, ако може въобще да се нарече проблем. Пак благодаря за съветите :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e0a28f62d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не съм съгласна. Романтици се търсят. Аз съм на 23г и при мен не идва любовта. Само такива, дето искат секс за една вечер. е търся това, искам истинското. "Идвам" от дълга връзка 3 г и половина. Обичах. Естествено и това оказва влияние. Мина година и половина, явно още го преживявам. Не искам да изглеждам самотна, но понякога се предавам. Живея сама. Още по-трудно става. В пълен застой съм и не знам какво да правя, освен да си чакам моя ред.

Момче, съветът ми е да си бъдеш такъв, какъвто си! На 23г. за някои хора, това което искаш сериозна връзка и т.н. е странно. Аз съм като теб. За мен човека до мен става целият ми свят. Грешка е. Бъди си сам достатъчен на себе си. Това е урока ни. :)) Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0ff2b09b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, какво стана? Намери ли си мацка 3 г. минаха. Дано се сетиш някой път да влезеш да ни успокоиш че всичко е ОК. Брат сигурно и деца имаш вече :D

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1cbfb9dedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Изживях една прекрасна любов! 3 годишна връзка, която ме направи наистина щастлив. Едно нещо разбрах- любовта идва, когато не я търсиш! А за деца ми е още рано! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 30fa32f378
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авроре НЕ се променяй аз съм жена на 22 и нищо че изглеждам разкрепостена луда купонджиика се влюбих в момче точно като тебе романтична натура жените това търсят посто се правят на твърди и неуязвими но от втре искат тчно този тип мъже. за всичко има време и аз съм самотна но търся и чакам точния човек

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8ec3495397
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хеей, искам и аз да знам. Какво стана? Срещна ли някого?
:) Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fba626ec76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз пък мисля, че любовта не идва при всеки- явно е дар Божи.... не знам...
И не, че някой не е достатъчно мил, красив, образован, интелигентен и т. н- просто не се случва. Това показва моя житейски път досега(на 37г)
Много е болно, много е тъжно, много е самотно, но...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker