Не ме иска с еротично бельо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ме иска с еротично бельо
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 5078 пъти
Преди време, още преди да се омъжа, често се шегувах с мъжа до мен, че някога, когато се оженим, ще си купувам еротично бельо и ще го чакам на вратата само по него, когато се прибира. Той се закачаше с мен и ми се радваше, но сега наистина сме женени и нещата не са така. Не си купувам такова бельо и няколко пъти съм му показвала костюмчета, които са ми харесвали, но той отхвърля идеята за това. Казва ми, че ме харесва повече в любимата ми розова тениска и дантелени бикини, отколкото в нещо толкова вулгарно и разголващо, агресивно, арогантно, едва ли не. Съгласих се с него, но се чудя едно нещо. А то е, дали наистина не харесва такива еротични костюми и жени в тях, или просто не ме мисли за сексапилна жена, а за дете, което изглежда по - добре в тениска за спане?
Мъже, включете се, ако имате мнение по въпроса. Между другото, когато се запознахме в компютъра му имаше доста снимки на жени по жартиери и прашки и т. н. в сладострастни пози. А сега отрича, че харесва това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e4d733df8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен мъжете ни доста често не желаят да ни гледат облечени секси или пък в еротично бельо, но ако видят друга жена облечена така, ще се възбудят! Не знам защо се получава така, на това наистина някой мъж трябва да отговори! Живяла съм с мъж, който реагира доста остро, когато го изненадах веднъж с еротично бельо - какъв бил този курвенски костюм, защо съм се облякла така и т. н., т. е. изобщо не постигнах желания ефект, само 2 дена ревах после :)... след 1 седмица го хванах да гледа порно списания и да маструбира - в тези списания има еротично облечени жени. Нищо не казах, беше неловко, но после като хвърлих един поглед, от любопитство, моделът от едното списание беше дори с подобно бельо като това, което си бях купила... още 2 дена рев и си събрах багажа и чао :), не можах да преглътна обидата, но при мен случая беше малко по-различен... не знам, някои мъже не искат жените им да са перверзни в леглото, но всъщност си мечтаят за секс с разкрепостена жена... но не и с тяхната собствена жена! Луда работа, не ги разбирам тези мъже и това е :). Може би твоят мъж наистина те харесва така, може би когато един мъж е влюбен, не желае любимата му да е с перверзно и еротично излъчване, защото с този образ свързва жените, с които е бил просто заради секса... ако ти се рискува, опитай например нещо не толкова смело като еротичен костюм или типичното еротично бельо, а си купи нежна копринена нощничка, полу прозрачна например и виж какъв ще е ефектът, може да е розова и да си невинна девойка или пък червена и да играеш скандална жена, която води играта... нещо си развинтих въображението май

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5bead22e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не иска да си купуваш еротично бельо, на първо място, за да не накърняваш семейния бюджет.
Може и да си мисли, че ще изглеждаш смешно ако подражаваш на жартиерените красавици, затова ти препоръчва розова тениска, защото е някак по-асексуална и непретенциозна, повече подхожда на щастлива домакиня.
И защо да си разваля компютърните идилии, представяш ли си колко неловко ще му стане да зяпа курвите облечени като жена му?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f5f66759dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена съм, само че имам доста опит и наблюдения по въпроса. Първо няма мъж, който да не си пада по еротично бельо и горещи мацки и твоя не прави изключение. Свикнал е да те гледа с розовата тениска и така те е приел, като неговата свята женичка, която не е способна на перверзни погледи и мърсотиики. За него ще е шок да те види в коренно различна светлина и най-вероятно няма да те приеме. За него ти не си мръсница и не ти отива да се обличаш така.
Трябвало е може би по от рано да го свикнеш с еротичните предизвикателства, да му устройваш еротични вечери със стиптийз, нови пози, мръснишко бельо, защото с времето ще става все по-консервативен спрямо теб и с в един момент на него самия ще му стане скучно и ще го удари хормона и ще тръгне на приключения с палави какички с жартиери. А на теб ще гледа като на вкусна топла домашна супичка, която обича да си похапва в къщи в което няма нищо вълнуващо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5bb8496e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не се притеснявай за нищо! Просто човека е такъв. Смята, че не ти трябват костюмчета за да си красива. Според мен трябва да го приемаш като комплимент!
От мъж!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f41c8b5027
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами прекалено сте свикнали заедно, ти си за него вече приятел, роднина едва ли не, като се случва след дъъълги връзки/брак. Някак си му е гадно да те възприема по друг начин.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f41c8b5027
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имам приятел, който често посещава стрийптиз клубовете. Има си и фаворитки. Наскоро ми сподели нещо, от което се отвратих тотално. Жена му, разбира се, не знае къде ходи той. Не съм сигурна дали и изневерява обаче. Та той ми разправя, че останали само той и жена му вкъщи и тя се появила с някакви жартиери и т. н. , а той я коментира за къде е тръгнала, знаела ли тя какви мадами вижда той с какви крака и гърди, а тя, тя направо била смешна. Ами като се е нагледал на голи жени, как да се впечатли от собствената си? ! В тази роля тя за него не е тръпка. Не казвам, че това важи за мъжа ти. Просто той те възприема като добра приятелка и позната, спрял е да те възприема като секси-парче и се чувства неловко, когато те види в подобно "облекло". Или му трябва време и ти трябва да си упорита и да поемеш работата в свои ръце-т. е. да н го слушаш какво говори, а да си направиш каквото си си решила или има нещо друго тук.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f41c8b5027
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   № 4, абсолютно права си, точно така е. № 5 - не мога да повярвам, че си мъж?

Смятам, че жената трябва да е такава, каквато е, т. е. да не се преструва на една, а когато връзката се задълбочи да се окаже друго. Но в една дълга връзка, партньорите израстват и се развиват, те не могат да останат едни и същи дори в секса. Проблемът е дали ще се възприемат с новите си лица и дали въобще ще се осмелят да ги покажат. Въпрос на късмет. №4 така добре го е обяснила със супичката, че няма повече накъде. Аз лично съм била перверзна винаги и такава си останах въпреки годините и семейните промени от всякакъв аспект. Това е въпрос и на личности на характер. Мисля, че трябва да свикнеш мъжа си постепенно и плавно и той ще се отпусне и нещата ще се наредят. Иначе, розовата тениска със сигурност ще ви скрои номер рано или късно. така че, смело напред, с такт и финес! Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 28e7d2dda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Прочетох бегло коментарите тук там и по тази тема! Към авторката- щом не те иска с еротично бельо не го обличай тогава. Проблема Ви направо е смешен и ви пожелавам искрено да е само тази проблем. Към другите коментари - ще му станело скучно ще ходи при какички с жартиери- и какво от това. Мисла че е доста тъпо да се прогнозира. Пък и Вие работа, проблеми нямате ли си? Та тука само за секс за любов и т. н. мислите? Значи много сме си добре българите.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ca50eb7a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А-а-а-а има едно нещо при някои от мъжете... за мое учудване е валидно още, въпреки всички митове.
Съпругата си е съпруга, тя не е лека жена.
Много идиоти знам, че ще си платят на проститутка да им гълта, но КАК ЖЕНА МИ ще прави такова нещо???
Мисля, че при теб също е така. Съпругата е издигната до позиция на "нежена" - тя е партньорка, готви, отглежда деца, изслушва, участва във вземането на решения. Такава жена не се предполага, че може да бъде такава, ако е "лека"... някакво криво разбрано уважение.

Другите може, другите, чуждите, непознатите, с които не дели заплатата си - на тях им е позволени да са по-фриволни, прелъстителни. Само не и моята жена. От къде на къде? Защо?

Ако все пак ти харесва някое костюмче - купи си, олечи си го за рождения ден или за коледа и ако се намръщи и не одобри вида ти, просто му кажи, че :
"Е ок, но днес ми е празник и исках да се почувствам по-шик. Виж тези дантели, толкова са изискани - наистина ли не ти допада"
Смисъл... опитай се да покажеш, че подобно бельо не е за "курвите" а в него има стил и класа.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8864d722a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За мен лично по секси е дългата тениска : )

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fc4825ef8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мисля, че причината за това е, че просто не е свикнал да те вижда в еротично бельо и такива костюми. Изградил си я някаква друга представа за теб, само не и тази, че можеш да се облечеш и изглеждаш като мръсница.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9cf4bd39a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И аз съм така повече обичам момичето да е с тениска дънки вързана косица и усмивка. Отколкото да е с ботуши, очила стил муха неква патешка физиономия и какво ли не още.... напудрена та незнам къде. Това че те харесва така за теб проблем ли е? И си мислиш че той те мисли за дете защото не те харесва в некви курвенски костюми? ! А че си пада по теб когато си облечена по тениска и биккиини.

Просто в неговите очи ти си по сексапилна когато си ти, отколкото като приличаш на некоя... :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker