На седмото небе съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На седмото небе съм
преди: 15 години, 28 дни, прочетена 4228 пъти
Често влизам в сайта и чета историите, и реших и аз да напиша моята. За разлика от повечето такива, моята не е тъжна, или поне вече не е такава. Ето за какво става въпрос:

Преди около 2 години се запознах с едно момиче, харесах я от първия момент, тя мен също и горе долу след месец вече бяхме неразделни. Обикнах я много, страшно се привързах към нея, почти постоянно бяхме заедно – изобщо идилия. С времето обаче започнах да откривам някои черти в нейния характер, които да си призная не ми харесваха особенно, но се примирявах – все пак я обичах доста.

Направих и доста други компромиси със себе си пак в името на „любовта”. В някои моменти се питах дали е правилно, но все си казвах че щом обичаш някого, трябва да има и жертви. А жертвите които правех в един момент от връзката ни не бяха никак малки. А именно моите приятели и близки хора сериозно се учудваха от мен тъй като ме познават като друг човек.

Естествено очаквах същото и от нея, ама останах разочарован. И така си карахме заедно около година и нещо, докато тя изведнъж не реши че трябва да сложим край на всичко. Всъщност то не беше край в буквалния смисъл, просто отношението и към мен се промени коренно, охладня, без да има каквато и да е причина от моя страна. Сега някой може би ще каже че съм я наранил, или съм объркал нещо – не, кълна се нямаше нищо такова. Отговор защо се държи така не получих. И с този така наречен край започнаха мъките ми. 4 месеца. 4 месеца не спрях да я търся, да и казвам че обичам, да питам защо стигнахме до тук и т.н., и т.н. За това време отслабнах доста, вечер не можех да спя, имаше вечери които не мигвах, на работа бях като призрак. Ужасно! И през цялото това време само тя ми беше в главата. Интересното беше че колкото пъти я питах дали иска да спра да я търся, винаги ми отговаряше с не! И така докато един ден не разбрах причината за нейното отношение към мен – просто се виждаше с бившия си!

Даже не го и криеше, а и най нахално ми заяви че се чудела кой да избере от двамата?!?!?! Най накрая се взех в ръце и и казах че повече не мога така, и сложих край на всичко. Точка!

За ден два не ми пукаше, но после отново започнах да мисля само за нея, въпреки че знаех че не трябва да е така. Моите хора ме посъветваха да си намеря друга, ама нещо не се получаваше, въпреки че около мен има доста свободни момичета, за които дори знам че ме харесват (може да звучи нескромно, но мисля че изглеждам доста добре). Та така само тя ми беше в главата, и вече бях на път да я потърся отново, ако не се беше случило нещо.

А това нещо се случи на един рожден ден, на който отидох след хиляди молби и увещания. А именно там се запознах с едно момиче, и с това момиче съм и днес, вече половин година. Може да прозвучи изтъркано, но тя е най невероятната от всички с които съм имал нещо сериозно. И като се обърна назад към времето с вече бившата ми, се чудя с какъв акъл съм правил компромиси, отстъпки само и само за да запазя връзката ни. Между другото преди около 2 месеца се видяхме с нея – хахаха – и тя поиска да се съберем отново. Вече бях чул че бившия и я зарязал. И какъв беше отговорът ми? – Вече не се занимавам с БОКЛУЦИ!!! Не съм някакъв злобар, но наистина се изкефих от тая случка! И сега тя е сама........

С две думи да кажа че най накрая се чувсвам щастлив, на седмото небе съм ..... И въпреки че казват че много хубаво не е на хубаво... – всъщност не ми пука! А нещото което ме накара да пиша в сайта се случи снощи! Бяхме двамата с моето момиче, бях я гушнал, а тя ми каза че искала да имаме бебе!!! И въпреки че според мен ми е рано, а може би не (на 26 съм), и въпреки че сме сравнително от скоро заедно, се почувствах страхотно, като разбрах че говори сериозно!

Така стоят нещата най общо, мога да пиша до утре, но това е най важното. Не искам някои да помислят че пиша за да се хваля, или да карам хората да завиждат – НЕ! Напротив – нека всички които са прекъснали някоя връзка или са били изоставени както бях аз, да разберат че един ден ще срещнат подходящия човек и ще бъдат щастливи. И че този който ги е наранил, рано или късно ще страда. ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ВРЪЩА!!!

Желая на всички които четат това, да изживеят същото щастие като мен!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 28 дни
hash: 281620a304
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубава история... найстина хубава - стопли ми душата. :) Това е единственото хубаво нещо, което успях да прочета през целия ден :)

Желая ти успех иии... да се похвалиш ако пристигнат вести за бебче :))
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 28 дни
hash: ed35a95bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хиии, колко ви се радвам! :))) Много хубаво звучи!!! А това за бебчето...още по-красиво!!! Рано или късно, когато решите, но по-голямо нещо от това да създадеш живот от силата на една любов няма! Щом тя го иска, значи те обича. Щом ти се радваш от това, значи я обичаш! Желая ви да сте си много щастливи!

 
  ...
преди: 15 години, 28 дни
hash: 5fed6224d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Супер готино си и сипал! Искам да ти стисна ръката! Постъпил си супер!
Ж 20

 
  ... горе^
преди: 15 години, 27 дни
hash: 461de321ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина много хубава история! Определено успя да ми вдъхнеш вяра, че някой ден и на мен ще ми се случи нещо толкова красиво и истинско. Благодаря! :)

 
  ...
преди: 15 години, 27 дни
hash: fc3604f7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Браво! Честито! Евала! Де да можеха повечето истории да са такива. Да има късмет и щатие, а не тъга. И ето след разочарованието и тъгата Господ ти е пратил любов. Нещо наистина прекрасно! Дръжте на любовта и я пазете. И тук вярвм ще има компромиси,което си е напълно нормално, но и от двамата. И нека любовта ви остане такава завинаги. Та и по-силна! И нека щастието споходи всеки, който го заслужава. Да бъдем позитивни! Да желаем добро за хората! И може би Господ ще изпрати и за нас добро. Пожелавам щастие на вас и на всички, които четат тази история!

 
  ...


...
преди: 15 години, 26 дни
hash: 31f0785140
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Просто няма как да не напиша нещо. Значи много мразя такива момчета като теб. Ходел си с нея толко време, после си и се влачил в краката като някой червей и най-накрая, когато намери другата ще викаш на бившата си боклук и не те е срам да го напишеш това, та чак се и гордееш. Ходиш с някой, уважаваш го после го обиждаш. Замисли се че бившият и е по-достоен от теб,щом за две години не си успял да убиеш чувствата в нея.А бе нямам думи просто за такива момчета като теб!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 26 дни
hash: 5e426ee3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз мисля като номер 6!

 
  ...
преди: 15 години, 26 дни
hash: 025c7bab64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Абе 6 и 7 да ви попитам вие малоумни ли сте какви сте? Ами то как да наречеш боклука - цвете ли, а? Ами тя като не е боклук защо бившия и я е зарязал за 2-ри път, а? Тя като не знае какво иска и други ще я зарежат. Евала на момчето, че 2 години я е уважавал и обичал, въпреки да не е заслужавала. И жалко че късно се е усетил. Но съдбата все пак му е пратиал каквото е заслужил. Не се притеснявайте и на вас ще прати каквото заслужавате.

Моля се такива идиоти като номер 6 и 7 да не попадат повече тук, за да не развалят хубавата история.

И още веднъж - нека щастието да спохожда добрите хора! (аз съм номер 5)

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 84067d6846
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 5 иди някаде на психиатър да се прегледаш,моля ти се! Май ти един огромен комплексар,който има спешна нужда от помощ! Това че бившият е зарязал 2 пъти не е прави боклук, какви са тези малумни разсъждения не мога да разбера! Щом е обичал две години и после е продължавал да е обича дали е била боклук а? Това, че тя не е искала да е с него е прави най-голямата утрепка нали? Нека момчето си е щастливо,ама да има малко повече уважение към хората, които някога така силно е обичал и бил готов на всичко за тях!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 24 дни
hash: 84067d6846
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Забравих да кажа,че съм номер 6

 
  ...

...
преди: 15 години, 15 дни
hash: 6b9c0ce0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А бе хора ,прави са номер 6 и 7 ,но до някъде ..Мързи ме да пиша ,Извиняваите другият път мн ме мързи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker