Без любов, само самота... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Без любов, само самота...
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2928 пъти
Здравейте, искам да споделя с вас едно неприятно чувство... самотата, на 25 съм и се чувствам някак си самотен. Имам си приятели с които винаги си изкарваме супер където и да сме, винаги простотията е на ниво както се казва, но на мен ми липсва онази част от живота наречена обич и любов. До сега не съм има много сериозни и дълги връзки, не ми липсва дар слово, не съм грозен с дефекти интелектуални или физически, приятно закръглен съм но толкова.... Винаги като се опитам нещо се проваля дали още в самото начало или след време и то в периода още преди да сме имали близки отношения с някоя девойка... Чел съм много по темата, пробвал съм много неща, но нищо не се получава. Никога не преигравам, винаги съм самият себе си, весел, забавен...

Не мога да проумея къде бъркам, защо на мен се случва, има ли изход или ще си остана така цял живот. Никога не съм имал за цел секса просто търся нещо по качествено на по високо ниво, някой който да ме разбира и подкрепя.

Пробвал съм и в сайтове за запознанства, на купони, дискотеки, събирания но така и не се получава. Сякаш тази част от живота е строго забранена за мен и не се вписвам! Надявам се да ми дадете полезни съвети...
Много се надявам всичко от по горе написаното да се промени и някой ден да пиша радостни неща тук!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4c55bd755a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей брат аз съм така от 2-3г опитвах кво ли не но стигаме само до приятелство, а знаеш кв'о е да ти каже момичето към което имаш чувства обичам те като приятел. Аз приятели имам и аз искам момиче което даме подкрепя, обича и уважава. Несъм некой дебил несъм и Брат Пит, маитапчия, внимателен, имам интелект, абе и аз като тебе съм обикновено момче което иска обикновено момиче и така. Съвет немога да ти дам както виждаш, но напално те разбирам, дано съм те успокоил че неси единствен :). Мога само дати пожелая късмет и да изгрее слънце и на твоита улица.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 96414eb508
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,

Според мен единият ти проблем идва от тук:

" Никога не съм имал за цел секса просто търся нещо по качествено на по високо ниво, някой който да ме разбира и подкрепя. "

Другия е средата.

Промени нещо от тези неща и виж резултатите.

Това е моя съвет

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b3c7b0e31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Продължавай да бъдеш себе си, просто не си попадал на човек за теб. Ще го откриеш точно когато най- малко го очакваш. Не се отчайвай и не се вкопчвай в първата срещната като удавник. Като някоя мадама не е на твоята вълна и не може да ти даде емоциите, от които имаш нужда, остави я да си ходи по пътя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a356040af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко, на което придаваме извънредна значимост, зацикля. Живей си спокойно и вярвай - твоето момиче ще се появи непременно. Чувал ли си колко много жени не могат да имат дете само, защото ден и нощ мислят за това. Доминиращата мисъл блокира важни процеси в тялото и нищо не става. Тая тема е голяма. Така човек дава знак, че по-добре от Бога знае кое е най-доброто за него, което е абсурдно. Просто се успокой, нищо страшно не ти се случва, животът е многовариантен, разнообразен, хората се различни, ще дойде и за теб момента на сериозни отношения. Съветвам те да направиш всичко възможно да влезеш в добра физическа форма, понеже казваш, че си приятно закръглен. Живеем във време, когато външността има определящо значение, поне за първото впечатление. За теб твоята закръгленост може и да е приятна, но за отношенията може да играе роля, която не подозираш, тъй като е възможно да отблъсква. Знам, абсурдно е, ужасно е, но истината е такава. Не подценявай този аспект. И непременно снижи значимостта на този измислен проблем в себе си. Ще видиш, че всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 36bba331d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторът: Аз никога не съм отдавал значение, никога не съм искал нещо на всяка цена, никога не съм го преследвал, просто чаках да се случи но прекалено много време мина, започнах да отдавам значение да вижда всички около мене щастливи а аз нещастен, започнах да пробвам отново и отново но не се получава...

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9851f72b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравей, приятелче. Ще ти пиша на ти, макар да съм с няколко години по-млад от теб, просто някак си общите съдби и проблеми, за които пишеш ме карат да говоря на ти, сякаш се познаваме.

Първо, много съм мислил над тая тема, къде греша, и защо не се получава с момичетата, които са мой тип или които обичам.

Нямам кой знае колко богат опит, като се има предвид, че съм срамежлив, но забавен и веднъж минал границата с даден човек, съм отпуснат и комуникативен. В последните години от живота ми и при мен така се получава, че все аз попадам на такива момичета, магарета с една дума, или аз съм магарето, което се хваща като удавник за сламка не знам. Дълго анализирах къде греша и тн и имам няколко идеи.
Аз съм на 20, шегаджия, не съм някъв скован. Имам приятели и с тях лаф мухабет винаги си има, за простотията да не говорим майтапи да стават. И аз съм като теб, не преигравам, винаги съм искрен и съм себе си. Не съм някъв ръб, но и при мен не вървят връзкиете нещо.

Прекарваме си добре, дори със женската част от компанията.

Но когато опре до нещо повече с дадено момиче, явно тогава се появяват проблемите.

От начало ще започна с това. И аз като тебе в една връзка не мисля, че секса е най-важното. Защото за мен човека срещу мен е по ценен, самото отношение и тн. Но ето тук мисля, че грешим и двамата. Защото секса е част от връзката, и рано или късно се стига до него. Има случаи в които секса идва след връзката, но има случаи в които секса може да е предпоставка за връзка, и то успешна. Това е статистика която съм чел. Така че може би, за да променим начина си на мислене, понякога трябва да гледаме на човека отсреща като на сексуален обект, и понякога без да се замисляме да флиртуваме с него, без да правим планове за връзка и бъдеще. За момента. Моят съвет е, иди на заведение с приятели, направи един спястен флирт с няква мадама от саседната маса, направи го за ебавка пред приятелите си. Опитай да и вземеш номера за пред другите, но същевременно направи свалката както да трябва. Не мисли за връзка или секс. Трябва да се научиш свободно да го правиш тва.

Така че моят съвет, и за двамата и всеки който чете и има подобен проблем е, понякога си мислите секса не е важен, но защо не опитаме от там, с дадено момиче, свалката и секса ако стане стане. Без чувства, без да му мислим. А чувствата ще останат за по-късно умуване над тях.

Вторият ми съвет е, не прекалявай да мислиш за това всеки ден, всяка минута в която видиш потенциално момиче за теб. Спри... понякога най-хубавите неща се случват докато най-малко очакваме. За това, срещай се с момичета, опитвай се да завръзваш колкото може повече приятелства. И ще усетиш, че когато ти не си този, който се впъва да влезне в цялата тая каша с любовта и връзките, те сами ще те търсят и навират в живота. Ти просто бъди такъв какъвто си, свястен човек, поддържай контакт с тях. Но ако постоянно мислиш, че тва е момичето за теб и тн, изпускаш моментите в които ще си наистина с нея, в които ще се шегувате и смеете и ще забравяте защо сте заедно и къде сте. Просто се забавлявай и забавлявай другите около себе си. Така че не ходи в дискотеки и сайтове за запознанства.

Започни промените от средата около теб. Без да мислиш за секс, връзки и тн.

Ако влизаш в всяко заведение и дискотека с решението и желанието да излезнеш с приятелка и връзка, повярвай ми няма да се получи. Винаги на първо място, запомни го, е да се забавляваш, и като забавляваш хората около себе си това е ключът към успеха. Знам че на теория звучи малко сухо, ама са ми трябвали доста безсънни нощи да го прозрея. И в последно време вярвам че това е изходът за нас, и се опитвам да го прилагам.
Не мисли постоянно че си самотен и имаш нужда от любов. Както някой беше казал, ако любовта я няма вътре в самите нас, не ще я открием другаде. Така, че започни с любовта към самият себе си, с грижата за самият себе си, да изглеждаш добре, да се чувстваш добре. Много хора си мислят, че любовта на живота, значи човек който ни допълва, нашата половинка. Но в последно време си мисля че това е грешно схващане. Никой човек не е половин човек, за да има нужда от друг половин човек да стане цяло. Така, че ти нямаш нужда от някой за да си щастлив. Бъди щастлив и така. И тогава ще се появи човек, с който да делиш това твое щастие. Не приемай хората, като нещо което да те правят щастлив, само защото са около теб с присъствието си. Бъди щастлив защото си жив и здрав, млад и безрасъден.

Трето, съвет към второто приятелче. Начи брат, ти нито си обикновен човек, нито търсиш обикновено момиче. Защото сами по себе си, всеки човек е уникален, всеки е една малка вселена от емоций, от чувства, повярвай ми и над това съм размишлявал. Така че ти не търсиш обикновенно момиче, а търсиш момиче, което да има общи черти с твойте, с характера ти, с дишата ти, но това не винаги значи че ще си допаднете. Понякога противоположностите се привличат, и точно тогава има пламък в една връзка. Така, че съветът ми към теб, всичко казано по-горе от мен и също, като опознаваш някого, момиче говоря, хубаво е да гледаш да имате повече допирни точки, но понякога се мятай с главата напред, без да му мислиш. Отдаде ли ти се възможност, не си казвай, ама тя гледа Мики маус, не е за мене.
Съветът на номер2 е много правилен. Промени средата, после малко мисленето си. И не забравяй, че това не е най-важното. Не мисли винаги за връзка и тн. Просто мисли как да се забавляваш, защото това е живота.
Съветът на номер3 също е мн добър. Когато най-малко очакваме, тогава се случват хубавите неща. Не се вкопчвай в първото срещнато момиче, не мисли за връзки и тн. Просто се срещай с хората и се забавлявай.
Съветът на номер4. Абсолютно вярно, това е като някъв закон, всичко на което придаваме прекалена значимост зацикля. Това си е много лесно за разбиране. Ето и причината ще я обясня, как я виждам аз. Като придаваме на нещо, голямо значение, то става важно за нас, така ние почваме да го приемаме сякаш не можем без него. И така започваме да се държим с него, строго и внимателно, и така ако се държиш с едно момиче, вместо да му бъдеш забавен и усмихнат, няма как да я спечелиш. Тва е от личните разсъждения ама споделям.
Така относто отговор5 от автора, тези две крайности, едната да преследваш нещо, което е важно за теб, и другата да чакаш да се случи от само себе си, мислил съм дълго над това. От една страна си казваш, добре сега ще оставя на съдбата да направи нещо, да ме изненада. И тя винаги ни изненадва, но до сега не е било в тази насока. И така оставяш на съдбата, или просто случайно да срещнеш своята любима, и така времето минава и се чудиш що нищо не се случва, къде грешиш и така и така и пак засикляш. От личен опит го знам и за това така говоря. Та тази крайност май- е лоша. Та в последно време се замислям за другата, дали наистина човек сам не кове съдбата си. Все повече се замислям, че това е правилният отговор. Ние сме виновни сами, за собствените си грешки и разочарования. Но ако човек е осъзнал това, значи наполовина е минал пътя към успеша, наполовина е решил проблема. Така, че крайно време е да почнем сами да търсим това което желаем, в случая любовта. Защото старите хора са казали, който търси намира. Но това не значи да се вглъбяваме в това нещо, и да мислим за него 24 часа на ден и всяко момиче да мъчим да го вкараме в живота. Защото това е другата крайност, в която да преследваш нещо, там където го няма. Тук това е много важно. Баланса в живота е много важен. Ако успеете да се научите как да балансирате между двете крайности, да се наслаждавате на живота, без да мислите за нещата които ви тежат и натъжават, и за това, че нямате човек до себе си, ще усетите наистина живота около вас. Знам че много се отпуснах на теория да разсъждавам, и се извинявам за дългия пост, който е стигнал до тук, но това са много широки теми има да разсъждаваме с часове.

Това е от мен, може да сте съгласни с някои неща, може да не сте с други, винаги може да ме критикувате и опонирате. Особено градивни критики ще са ни полезни на всички в това положение.
В крайна сметка нека да заключа с няколко думи, до какъв извод стигнах напоследък. И аз на скоро зациклих с едно момиче към което имах чувства. Но не се получава.

Спрях, спрях да мисля за това, сега я приемам просто като част от компанията, и вече не ми тежи, забавляваме се, говорим си повече. Изключил съм мислите, че я харесвам и тн, и се забавлявам. Не знам до къде ще ме отведе това. Сега чакам потенциално момиче, което да се появи в живота ми за да изпробвам новата стратегия. Това не значи да се нахвърля като удавник за сламка. А да се опитам да приложа всички тези думи по-горе. И мисля, че ще се получи. След време ще пиша ако имам успех или напредък, надявам се ти също.

Просто бъдете позитивни, усмихнати и доволно, благодарни. Бъдете отзивчиви, помагайте на тези около вас, наслаждавайте се на живота и се забавлявайте. Ако мислите постоянно за проблемите си, това ще ви пречи приятели. Това е просто малко труден опериод за хора като нас но ще се справим. Човек трябва да има повече вяра в себе си и да мисли позитивно.
Айде поздрави, дано не съм ви оттегчил с дългия пост.
Приемам критики и мнения. Сам21

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 92ab82663c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато си самия себе си, когато си свестен и открит, си безинтересен за мацките, които обикновено са материалистки и използвачки. В такъв свят живеем, всеки гледа да вземе каквото може и бяга, свиквай момче. И мъжете, и жените се изродиха, на никой вече не вярвам, истински хора не останаха почти, на изчезване са.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 211188c799
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ох, къде ги има тези мъже? Защо аз не можах да намеря такъв мъж? И аз съм самотна въпреки, че съм семейна, но понякога човек се чувства самотен дори и да не е сам. Така че не бързай, всичко с времето си, по добре сам отколтото зле придружаван!
Жена 28г.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 92be54b94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сега видях коментара ти :)

Не се съсредоточавай върху това което нямаш... огледай се сигурно имаш толкова много, а ти виждаш само това което нямаш :)

Сигурна съм, че ако ме послушаш нещата ще почнат да се подреждат :)

Късмет

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0f2b873fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пичове секса е много важен за една връзка. Имате нереални очаквания и идеализирате нещата и най-вече жените и вижданията ви за връзка, това е проблема на хората с малък опит в любовния живот. Търсете помощ от ваши приятели, които са напред с мацките и често сменят гаджетата. Само това е изхода знам мъже дето покрай такива хора се поотракаха и вече на по-стари години имаха много щастие в любовта.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8d8b65e7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз съм така и съм момиче на 23. Няма да се плашите братя сигурно така ни е писано. Айде стягайте се, че има живот да се живее.



Рейн

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker