Интернет-турчин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Интернет-турчин
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 7695 пъти
Здравейте!
Знам, че моята история ще ви прозвучи познато, защото тук са поствани подобни. Но какво да направя като и на мен ми дойде до главата.

Става дума за това, че някъде от около месец и половина - два си пиша с един турчин. По принцип не съм много фенка на тези отношения в интернет, но в последно време живота ми е адски скучен и еднообразен, та за това се хванах да пиша с този човек.

Аз не отдавах голямо значение и всичко приемах като забавление и разпускане, колкото времето да минава. Но от няколко дни мисля, че нещата не са толкова плоски. Или поне мойта глава се обърка. За него точно не знам. Аз съм супер недоверчива и подозрителна. И може би това е проблема. Или не знам...

Той постоянно дава зор да ходя там. А пък аз само го лъжа. Пише ми за своите фантазии, които имал с мен и тн., но аз предполагам, че за него това не е ново и обича тези неща. ( в смисъл, че си го представям като някой луд чатър, който прави постоянно това ).. Не знам. На моменти ми е много приятен, на моменти си мисля, че е някой перко... От друга страна и аз съм супер недоверчива...

Иска ми се да се запознаем на живо, но се притеснявам. Все си мисля, че турците ни мислят за много леки жени, а аз определено не съм такава. Не мисля да спя с него ( ако случайно ида ), но не знам той какво мисли точно. Все пак е турчин... Не искам да звуча като някоя расистка, но съм объркана.

Той ме убеждава, че не е лош човек, че не е изнасилвач и пр., но аз все съм си подозрителна.

И най-тъпото е, че дори и да ида няма как да се разберем, защото аз не говоря нито турски, нито английски. Пишем на английски, но аз не мога да говоря...

Абе ужас, вкарах се в някакъв супер странен филм... А днес мисля, че се разсърди и вече няколко часа не е писал... Иначе постоянно, по цял ден...

Пита ме " Ти какво искаш? " А аз не знам какво да отговоря.

Моля, за някакви адекватни съвети. То не е болка за умиране, но в момента ме вълнува това. Ще съм благодарна за малко помощ!
Лека вечер!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 58

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1b041d740b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виждам само връзка за секс, но не и повече.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 08ee04defc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, стой си удома и си натискай парцаките. Точно тея дето те убеждават какви не са, са очно такива. Ще те насили, след това с дни ще го правят приятелите му, а накрая ще почне да те продава. Ще те пребиват като куче, да те държат кротка ще те направят зависима, след това сама ще се молиш за още секс с мръсни и тлъсти дядовци, че да си заслужиш поредната доза. Ако не ми вярваш замини и ще се убедиш сама.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 60a4c1c7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мила,не се занимавай с него , не си усложнявай живота излишно , бъди реалиска останалото е в твоите решения съвет се дава тогава когато имаш нужда да вземеш последното решение и то твърдо ,а не с умуване .Успех
vinarsko

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 596b5cff06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изобщо не се лъжи момиче, къде ще ходиш по Турция ти луда ли си? Нищо не знаеш за този човек, който се опитва само да ти замае главата, сигурно си пише с още куп момичета, пък и изглежда странно по цял ден да седи на чата. Не си търси белята, блок и това е, което ще ти кажа аз.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: def28d5fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   моята история е абсолютно същата.запознахме се по интернет, пишехме си.след една година отидох да се видим.не съжалявам, че се срещнахме, защото прекарах един чудесен уикенд.отношението му към тебе ще бъде перфектно.но пред мене се появи още по-сериозна дилема.той предложи да отида там за постоянно.а аз нито се решавам да тръгна, нито мога да го забравя...изобщо при мене нещата се задълбочиха доста, така че прецени дали си готова да се впуснеш в нещо такова.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 83cb39065c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Адекватен съвет - след като знаеш, че има 40 такива теми тук, прочети коментарите там. Аз не виждам нищо по-различно в твоята история и не разбрах само до кога ще се лъжете и вързвате на едни и същи трикове, досадни станахте. Ходете в Турция и не ни занимавайте!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e3fa04d440
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами занимаваш се с глупости, ако му идеш на гости, няма да ти се размине без секс във всички дупки, няма какво да ни убеждаваш как не си била такава и няма да му пуснеш, не сме расли в гората. Но ако искаш това, какво толкова, направи го. Даже си мисля, че ако си пълничка, точно турците ще ти обърнат много по-голямо внимание от който и да е българин.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6b827fcd43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Здравей !
Аз съм български турчин, т.е "от нашите" :D и ти казвам най-добре да не се занимаваш с тях, тези в анадола са много опасни да знаеш, нямаш си никаква представа какъв таралеж ще си вкараш в гащите. Там които говорят английски са изключителна рядкост и повечето са богаташчета и учат в престижни университети. Но, не се хващай на въдицата най-добре, защото ги знам какви са, работил съм с тях (оригиналните турци) като кърлежи са, не те оставят на мира.
Според мене му тегли една ..... и да си заминава :)
Обърни друга страница в живота си :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6517a01db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Българско момиче си! Стягай се и забрави за подобни чатове с по нисши расово от теб, същества! 500 години тея турци позоряха жените ни... 40 български момичета навремето са се хвърлили от моста, и са отнели живота си, само за да не бъдат изнасилвани от турци... само си представи... А сега в днешно време наши момичета доброволно се занимават с тази зараза наречена турци... В никакъв случай не отивай по такива срещи! Ще направиш ОГРОМНА грешка! Спри това нещо докато е време..
Сега много "мъдреци и мислители" ще се изкажат че, робството било отделна тема и че днешните турци немали вина , и еди какво си.. Веднага казвам че това е една лъжа. Генът си е ген, и той не се променя.. тези сегашните турци са потомци на онези дето ни клаха, и повярвайте ми ,че ако сега им се отдаде възможност на тея фанатици, те пак ще ни колят, насилват, и пр. Те даже ни го казват в очите... Самата турция си провежда редовна пантюркистка и неоосменска политика спрямо България... Създават се, джамии, секти, в които редовно се натрапва агресивност към нас българите.. Тези чалми никога не са, и никога няма да ни мислят доброто... разберете го!

Това са съществата, дето ни върнаха векове назад в развитието ни, които изтребиха огромна част от българската нация... Ако не бяха те, днес щяхме да сме поне 70-80 млн нация... ама не сме... заради тях!

Още от онзи черен за човечеството ден когато кракът на турците стъпи за първи път в Европа, те са олицетворение на най-нехуманния човешки вид. Където и да са се появявали, навсякъде са оставяли след себе си широка кървава диря и където и да е прониквало тяхното господство, цивилизацията е загивала и изчезвала. Навсякъде те представляват власт на грубата сила в противоположност на властта, основана на закони, на цивилизацията..
из „Уроци по клане на Уйлям Гладстон

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 121b7dfd3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Я се замислете малко всички.. всеки и казва бягай, че защо? Има хора и хора.. Аз лично ходя с турчин от две години, ако ви кажа колко ми е добре няма чак да ми повярвате.. не делете хората на религии и такива неща.. всичко е до човека.. опознай го първо тогава реши сама кое е най - добре за теб.. никога не съм си мислила, че ще съм с него, но сега се чувствам най - щастливата жена на света :) Успех момиче, не слушай хората.. послушай сърцето си :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: aabce7b452
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   №10, пиши тук след още 2 години как е хавата, най-щастлива жено на света! :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7ab99eb3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти сама трябва да решиш какво ще правиш с живота си от тук нататък... Дали ще си с него или не... аз само ще кажа, че не религията, не държавата, в която живее прави човека човек... Избора е твой!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8dc041fa6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Браво номер 9 като съвет стой си в къщи и не вярвай на виртуално запознанство, опасно е.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 09a5bda41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз се запознах с един турчин по скайпа той е от Варна, а аз от ВТ, обаче той има апартамент в Горна, а то е близо и по скайпа се запознахме отначало на майтап на пасле стана сериозна връзка и вече 3 месеца сме си заедно щастлива съм с него. Щастлива съм, че го срещнах!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8d16f42751
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   До 12: Сори, ама говориш глупости. Всеки човек си носи типичните за своята култура черти. Турците/мюмюлманите са коренно различни от християните, не казвам, че са по-лоши, зли и т. н., казвам, че са по-различни и е много трудно за една свободолюбива жена с достойнство да има вземане-даване с такива екземпляри

Не мога да разбера как може да има българки, които така с лека ръка да затриват българщината. Защото каквото и да си говорим, утре тези ще народят турчета, които ще носят турски фамилии, всичко това аз не мога да го разбера. По принцип не съм расист, наистина, мога да бъде приятел с турци, но връзка/брак... не, не и не. Сигурно ви звуча краен, но просто твърде много обичам страната си.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 798d8d9958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Като толкова иска да се срещнете, защо не му предложиш той да дойде в България за един уикенд примерно, че да си на твоя територия?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e2f1a553fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 10: Знаеш ли как може да ти стане още по-добре с твоя турчин? Като го хванеш за ръчичка и двамцата отпрашите към Анадола. Там е много хубаво, една от най-развитите икономики в света е, абе страшна работа.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cfe97773cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Всички да четат внимателно тази история и да запомнят следното :

Ето така започват простотиите в живота на един човек. Така човек може да си провали живота.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ae919966ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   От авторката: значи той е от Одрин, знае малко български и има някакви роднини в България. Интересува се от страната ни и казва, че в техния регион са силно повлияни от българската култура ( ясно е защо ). Ако имал виза щял да дойде веднага да се видим на живо. Не знам - объркана съм много и не знам какво да мисля...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 46516bb10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Всичко си е до човека. Може цялата нация да е кофти и един свестен да има и ти да го намериш. Може и цялата нация да е свястна и един идиот да има и ти да го намериш. Тук няма да намериш много отговори, базирани на личен опит, а по скоро на история, на чужди съдби и т. н.

Ако наистина толкова искаш да се видите, му предложи той да дойде в България. Намери му хубав хотел, излезте, запознайте се, но поне да е на твоя почва. Както по-горе казаха сама в чужбина и нещо да стане няма какво да направиш. От друга страна, ако е свестен човека защо трябва да не общуваш с него. Така че прецени си.

Аз лично, ако той откаже да дойде, не бих отишла, тъй като съм по-страхлива. И аз съм имала моменти, в които ми е било скучно и съм си писала с различни мюсулмани. Правило ми е обаче едно впечатление - всички са много мили докато си пишете, но малко остават такива, ако си пишете по-дълго и някой стават много бързо настъпателни да се виждате, да живеете заедно, да описват как виждат бъдещето си с теб - това мен лично ме притеснява, тъй като го намирам за прибързано и всява в мен недоверие. Такава е била историята с около 4-5 мюсюлмани, с които съм си писала. С един единствен мюсюлманин сме доста добри приятели, той никога не ми е говорил нито за връзки, нито за бракове, споделял ми е доста неща от живота си, ожени се, има деца и с жена му си говоря - но това е по скоро рядкост, той е от богато семейство и е прекарал доста време и в Америка преди да се върне на родното място - демек не е типичен мюсюлманин и все пак спрямо жена си държи тя да си ходи забулена и т. н. въпреки че не му е проблем да си говорим. Тоест пак си държи на техните си ценности в семейството, но е толерантен към по-външни хора.

Някак си за мен мюсулманите са доста различни от нас и е трудно да предвид какво мислят всъщност, тъй като поне от моя опит всички отначало свалят луната от небето и са доста мили и внимателни в сравнение с повечето европейци, но всъщност просто доста добре умеят да се прикриват. За мен най-добре е това, което си е онлайн да си остане онлайн.
Ава

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ae62adc2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Смятам, че ако толкова си се влюбила поради факта, че някой ти е обърнал "виртуално" внимание, не ти пречи да си останеш здравомислеща. Като оставиш настрана всички комплекси и прецениш трезво нещата, единственото което има значение е дали ще си щастлива и удоволетворена от връзката с югоизточния ни комшия. В интерес на истината от всички прочетени по горе мнения, мога да се съглася, че турците в Турция нямат нищо общо с нашенските - там са много по-зле спрямо разбиранията си за човешките взаимоотношения и света като цяло. Освен това за да си наясно как истински седят нещата между вас, то трябва да знаеш, че и голяма част от тях дават мило и драго за някоя жена от Европейския Съюз, защото това автоматично им гарантира свободно движение в ЕС. На турците им трябва виза и не могат да пребивават без такава в България и ЕС. Освен това за да получат виза им късат задниците от изисквания (Нещо което Германия правеше с нас преди 12-15 години). Аз съм сигурен че той ще е готов дори и пари да ти изпрати за билет само и само да идеш...
Което може да си заслужава, защото ще те удоволетвори физически (няма какво да се заблуждаваме - ще си легнеш с него, там на стотици километри от дома няма не искам, не съм в настроение или не мога) ще ти е интересно да получиш внимание, но не значи нищо.

В момента в който почувстват че си им в кърпа вързана - влюбена, оженят се за теб или те привлекат в семейството и обкръжението си, нещата много бързо могат да се променят. Почват забрани под различен предлог (да не излизаш сама защото е опасно, да не се обаждаш по телефона на близките си), следене, да не гледаш друга телевизия, да не се срещаш с познати, да не работиш и да не се развиваш защото мястото ти е у дома и т. н.
За твое сведение жена ми - туркиня (от нашенските), която е ходила навремето през възродителния процес и после по време на демокрацията, винаги е заявявала, че никога не би отишла да живее там или да се хване с някой турчин от Турция.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ee2536f8a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Момиче, опичай си акъла, излизай с приятели на живо, не прекарвай толкова много време в нета, скуката и хормоните ще ти изиграят лоша шега. Осъзнай се, хората по-горе са те посъветвали. Бъди разумна

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 121b7dfd3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ще ви пиша не се тревожете номер 11.. пак ще съм с него и ще съм най - щастлива, защото познавам човека до себе си и знам намеренията му към мен :) Както казах има Хора и хора!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 94074fb843
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   №10, луда ли си? с турчин... ужас!!! Ако съм на мястото на родителите ти ще потъна в земята от срам! ;))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6517a01db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Има си неписани човешки закони в този живот.. и точно те са едни от най важните, които трябва да бъдат взети под внимание!

Един от тези неписани закони е, че смешенията между различните етноси и нации, водят до разпад и занижаване на поколението. И тези които ходите с турци, с роми и т. н. Ми е много интересно какво поколение ще създавате? Какви деца ще имате? Мелези с неясен расов произход ли? И дали ще се чувствате приятно и в свои води когато седнете на една маса, с някакви чалми и когато те почнат да плещят на техния си език.. Добре ли бихте се чувствали в такава среда? !? Един от начините по които различните нации ни унищожават е това че, примамват наши жени... Така унищожават нашата народност... Не напразно мъдрите старци казват - "Вземи си за другар, човек от твоята черга, от твоята народност, от твоята категория, за да живееш щастливо... но не погазвай националната си идентичност"!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8b116f2f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Не очакваи много от интернет - запознанство.
Ако отидеш при него едва ли нещо ужасно ще се случи, ще прекараш интересно времето си с него. Но ако те е страх, а все пак ти е любопитно да го видиш накарай го той да дойде при теб.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 87ae1e9d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Защо той не дойде при теб или се срещнете на "неутрална територия"? Просто съм ужасена от коментара на №9. Мислех че коментарите се проверяват от редактор.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 87ae1e9d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Защо той не дойде при теб или се срещнете на "неутрална територия"? Просто съм ужасена от коментара на №9. Мислех, че коментарите се проверяват от редактор.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6517a01db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   "Просто съм ужасена от коментара на №9. Мислех, че коментарите се проверяват от редактор. "

– Ужасена, верно? И защо? Щото казвам истината и държа на националната си идентичност ли? Ако е така, значи си много зле душа. И какво като се проверяват коментарите от редактор.. Та всеки е свободен да си изкаже мнението.. демокрация сме.. Аз смятам така, и съм силен, защото съм българин! И да, турчаляците не ми се нравят.. ако щете се ужасявайте! :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8d16f42751
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   До 23: Така де, те всички ги "познават", я прочети другите истории с турци "как всички били прекрасни, докато изведнъж не се променили... ", но е и вярно това, че твоят може да е изключение от правилото, не го познаваме все пак, но няма да е лошо и да имаш едно наум.

Иначе много жалко, да виждаш хора, предаващи родината и готови доброволно да се потурчат

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 121b7dfd3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Защо да потънат от срам родителите ми са съвременни хора, защо трябва да делим хората по религии. Това, което е било едно е време е било.. всичко е минало.. той е за мен човека и това.. изобщо не ме интересува какъв е е по етнос, тфа са пълни глупости, затова никога няма да се оправят хората, докато не спрат да делят на религии така ще сте всички. Родителите ми са горди с нас, толкова много ни обичат и подкрепят, така че вие си мислете както искате, мен не ме интересува.. данък обществено мнение аз не плащам, живея за себе си не за хората и тяхното мислене! Нали съм добре, щастлива и обичана, друго не ми трябва..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3305b71bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Внимавай много, защото може да се окаже някой сутеньор или наистина изнасилвач. Те така си търсят жертви в интернет. Нека той да дойде като има такъв зор, защо ти да му ходиш на крака. Като имал фантазии с теб ще направи всичко възможно той да дойде. За мен не е искрен!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cff3552d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Моя съвет към теб няма нищо общо с това, че този е турчин. Да беше написала немец, французин, руснак пак коментарът ми щеше да е същия. Ти изобщо как може да се замисляш да заминаваш в чужда страна, сам самичка жена, при някой, с който дори не се разбирате добре(езиковата бариера, която споменаваш)? ! И замисляш ли се, защо този си търси контакт с българки? Явно пред туркините не е особено вървежен.
И сега да ти разкажа за специфичното на този народ и култура. Аз съм запозната с тях от близо. Работила съм с турци, живяла съм там, имам много контакти и наблюдения, дори горе долу понаучих езикът им. И честно да ти кажа, никога, ама никога не бих отишла да живея в Турция с някой местен. Разбира се, че има ерудирани, красиви и културни мъже там. Но те не са във форумите и социалните мрежи и не си търсят жени от там. Повярвай ми културата им е КОРЕННО различна от нашата. Не се заблуждавайте от филмите, които гледате. За нас българите е много трудно да свикнем с техния начин на живот. По-модерни и интегрирани към запада са от арабските страни, но са си мюсюлмани. Това е тяхната култура. Там някое момче ако си хване гадже, тя го размотава месеци, ако не и година, преди евентуално да се реши да му даде да я види гола. Не са приети освободени сексуални отношения като при нас. Жените им са изключително взискателни, държат адски много на уважението към личността им. Има и такива, които правят освободено секс, но повечето са родени в Германия или са изселници от България. Заради това и този, с който си пишеш търси контакт с българско момиче, защото според тяхната култура и разбирания ние сме лесни. За нас няма нищо толкова грешно да си легнеш, с някой, който те привлича, но за тях това е абсолютно недопустимо. Мога още много да разказвам за тях, защото вече години се сблъсквам с тяхната култура... но да спра до тук. Момиче, не прави глупости. Ако толкова държиш да се видиш с този човек, прати му покана за гостуване, нека си изкара виза и да дойде в България.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9d63339e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   оо, спасявай се, не си е работа.. от опит ти го казвам!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b149e80f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   виж мила то си е до човек и възпитание. хубаво е че си подозрителна трябва но и всеки човек има право на шанс да докаже какъв е наистина. да ти кажа никои тук дори и аз не може нито да ти даде правилния отговор или да те съди. аз съм слушала същите приказки и мен ме плашеха, но случих на прекрасен човек и за миг не съжалявам. моя мъж не стига че е полвин турчин но е и полвин арабин, но нито ми е забранил нещо нито смята да го прави.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7eff9ad777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   До 32: Добре, какво предлагаш? Да спрем да се делим по религии, да се омешим с турците и да направим доброволно това, което турците не направиха с насилие за 500 години. Слава Богу, че хората като теб са по-скоро изключение, а колкото до родителите ти... нямам думи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4ff3f5524b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   От 29 до 9/30: Това е твоята истина и разбиране. Като пишеш за демокрация бъди толерантен и към моето мнение без да съдиш дали съм "зле душа". Има и друг тип "силни българи", които не делят и не съдят за хората по техния произход, религия или "ген". Никой не си е избрал родината и родителите. За това националната принадлежност сама за себе си не може да бъде критерий за делене на хората.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c58ba25489
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Много нападате турците, но българите са много по зле във всяко отношение. Аз съм българка, омъжена за българин, но също така имам най добри приятели турци, а из между българите толкова свестни хора не съм срещала. Не казвам за всички, че са перфектни, всяко стадо си има и мърша, но преценката ми е че са в повече по човечни от българите. На тях може да се опреш в труден момент, ще вземат проблемите ти като свои и ще опитат да ти помогнат, докато българина ще те погледне безразлично и ще каже оправяй се, аз с нищо не мога да ти помогна дори и да може. Дразня се от такива коментари като плюете хората само защото са турци, ами защо обичате германците, американците например дето ни смятат нас за цигани и нещо по долно качество от самите тях? Tях защо никой не ги плюе искам да запитам, защото сте продажни депелизачи. Хайде това е от мен, мислете си каквото искате, но сте в голяма грешка.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 942af4b307
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   21 много си прав за това за виртуалното внимание. На мен даже темите и коментарите ми изглеждат измислени. То ние не можеме да траем турците и повечето ми приятелки като мен изпитват погнуса към тези, а тук изведнъж се навадиха много щастливи с такива. Много измислен сайт. И много им се иска на манафите, но ми е закодирано да не ги трая и никога няма да си хвана такъв мъж.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cb8fe1ea7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Тези които сега защитават турците, и всякакви подобни същества... един ден ще се опомнят, и ще разберат че са живели в една огромна и страшна заблуда... Но ще бъде прекалено късно... Както казах, има неписани човешки закони в този живот, и един от тези закони е никога да не пренебрегваш националната си идентичност, и да свързваш живота си с човек от твоята кръвна линия, с който да създадеш чисто поколение... А не такъв с който ще умъртвиш достойнството и националната си гордост!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4f14d03e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Интернет турчин = онлайн турчин -звучи ми страшно.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dd67964f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   №45 явно cте cпециалиcт по непиcаните закони, за това бих искала да Ви попитам кой "човеци" (освен от български произход) са от нашата българска кръвна линия? Бих искала да разбера дали децата ми принадлежат към - както Вие пишете - "чистото поколение". Пък и се страхувам да не би да съм "умъртвила достойнството и националната си гордост" и да не съм го забелязала дори. С австийци става ли?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6517a01db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Направете си изводите сами! Защо на мен задавате въпроси... Ако смятате че вместо чисто българско поколение, искате да създавате мелези, ами правете го, да видим някой медал дали ще ви накачи за това? !?
Всяка раса е крайно различна по своему и носи различни генно-биологически белези.. Така че е грешка дадена народност, етнос, раса и т. н. да бъда свесвана с друга... независимо каква е тя... защото по този начин... първо че затриваш поколението си, и второ, като те пита един ден детето ти към каква националност спада, ти какво ще му кажеш.. че е българомохамеданин, българоавстриец, и т. н. с неясни корени ли? !? Това е деградивно и несъстоятелно!
Това българи хора, да спят с цигани, с турци и т. н. е ПРОТИВНО И НИСКО! .. И Не говори добре за манталитета... нито за културата като цяло! И това не го казвам аз.. това са природни закони! Самата наука - антропологията и биологията, го казва това нещо... Ако се разровите малко и прочетете, ще си изясните много неща! :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fefc17c7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   номер 48, изобщо не ме вълнуват биологията и антропологията. и ако създам, , чисто поколение '' някой ще ми даде медал, така ли? съмнявам се! дори и случайно някой да ме закичи, пак не ме вълнува. човек не избира в кого да се влюби. какви ще са децата ни ли? ако е роден в Турция, е турчин, ако е роден в България - българин. точка. и между другото пише се, , ниЗко'' от, , низост''. освен ако не си говорил за нещо, което на ръст е ниско. или може би самочувствието ти е ниско, като гледам как си избиваш комплексите по форумите. мислех да не пиша в тая тема, но се дразня точно на такива ФАНАТИЦИ като тебе.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1afe8c91cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Имала съм подобно преживяване с един турчин. В началото, когато започнахме да си пишем бях скептична, после започна да ми става симпатичен и в един момент когато разбра, че започвам да го харесвам се промени в държанието си - стана властен, опитваше се да ми заповядва и да ме манипулира. Аз се усетих навреме и му казах, че няма да се получи по най- цивилизован начин. Последваха заплахи, наредби и дори се опита да настрои хора, за които знаеше че са ми близки против мен, като им пишеше пълни глупости от сорта на " Тя ми каза да ти пиша, защото си била голяма ***** и ще ми пуснеш за малко пари", тъй че просто... бягай далеч от такива!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 931002e9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Интернет? -трябва да си мега задръстена да си търсиш каквото и да било там не само заради фалшиви профили супер ограничено е да си създаваш виртуални връзки вземи излез навън и си търси каквото ти е на сърцето то и на маса с 5 човека пак е соцален контакт. Чатове, камерки, итернет любов- затъпяла история!

/Модератор7 - Без обиди, не са аргумент! Задръстено е човек да разсъждава, че в 21 век не може да се намери подходящ човек чрез интернет. Познавам лично поне петима, които имат брак, някои и деца чрез запознанство в интернет.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6517a01db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   49 няма по деградирано мислене от твоето! Не знам какво за теб е фанатизъм... но този тип разсъждения като твоите са адски далеко от реалността! Няма значение дали турчина е роден в България или в турция... той си остава турчин защото гените му са турски! И като не те вълнуват антропологията и биологията, дай тогава сички да почнем да мислим като тебе и да няма ясно продължаване на родословието а? Ама че си "умна/умен".. Точно заради така мислещи като тебе, се затриват ценностите на поколенията, затрива се ясната граница между правилно и грешно.. Някога българските момичета са се самоубивали, само за да не бъдат насилвани от турци и от други чужденци, аз днес вие доброволно се давате на подобни низости... И не, не избивам комплекси... просто ти си адски далеко от различните народи и от техните съзнания, немаш на идея какво представляват турците.. защото явно знаеш твърде малко за тях! И ако това че искам да се създават чисти поколения, и искам да си продължавам достойно рода, ме прави фанатик, тогава значи, да такъв съм... и съм горд от този факт!


ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 68623fcbbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Авторка - Номер 51 Да ти кажа не се имам за задръстена... Няма да ти влизам в тона. Просто е ограничено да обиждаш без да познаваш човека.. ама нали тук сме анонимни и дай да се правим на големи работи.
Не очаквах, че тази тема ще предизвика такъв интерес. Благодаря на всички, които отделиха от времето си и удариха по едно рамо ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8d16f42751
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   "... ако е роден в Турция, е турчин, ако е роден в България - българин"

Да бе, да, глупости! Не познавам турчин, роден у нас, който да се самоопределя като българин. Единствено съм съгласен, че гените не играят роля, така е, важно е самоопределянето. Кажи ми, ако имаш дете от турчин, то какво име ще има, ще бъде ли обрязано, каква религия ще изповядва? Това дете няма да е българин, колкото и да се опитваш да си затваряш очите и да се самозаблужаваш, приеми го.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 39e7d691ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Аз също съм мега учуден от комбинацията момиче от голям град, в който има хиляди млади свободни мъже да и е скучно и самотно. Ами ако не излизаш от апартамента, много ясно, че ще ти е скучно и само пред монитора ще се разнообразяваш. Авторката нали не е от село Младежко, дето има 50 човека на средна възраст 70 год.? Ако толкова търсиш внимание, има един вълшебен сайт Гепиме. ком, регистрирай се там, пусни си някоя снимка и ще получиш толкова много внимание, че чак ще ти втръсне, стига, разбира се да не си мега грозна или дебела. И моля, престанете с тези турци, нищо добро няма да излезе от това!

 
  ...

1-50 от 58
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker