Не мога да съм на 100% негова, защото си имам мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да съм на 100% негова, защото си имам мъж
преди: 15 години, 27 дни, прочетена 4294 пъти
ЗДРАВЕЙТЕ, ПРЕДИ 2 ЧАСА АЗ И ГАДЖЕТО МИ СЕ РАЗДЕЛИХМЕ А МЕЖДУ ДРУГОТО АЗ СЪМ СЕМЕЙНА ЖЕНА С ДЕТЕ, НО ИЗЛИЗАХ И ОБИЧАХ ДРУГ МЪЖ ТАКА НАРИЧАНОТО ОТ МЕН ГАДЖЕ. ИСТОРИЯТА НИ Е СЛЕДНАТА:

ЗАПОЗНАХМЕ СЕ ПРЕДИ 6 МЕСЕЦА АЗ БЯХ ПО МАЙЧИНСТВО И СЪРФИРАХ В ЕДИН САЙТ В ИНТЕРНЕТ И ПОПАДАМ НА НЕГО ТОЙ БЕШЕ ВСИЧКО ОНОВА ЗА КОЕТО СЪМ МЕЧТАЛА ИНТЕРЕСЕН МЪЖ.

ТАКА ИЗЛЯЗОХМЕ НА КАФЕ, ХАРЕСАХМЕ СЕ НЕОСЕТНО СЕ ВЛЮБИХМЕ, ПО-КЪСНО СЕ ЛЮБИХМЕ И ТАКА ДО ДНЕС. СЛУЧИ СЕ, ЧЕ МАЛКО СЛЕД ЗАПОЗНАВАНЕТО НИ АЗ ЗАПОЧНАХ РАБОТА ТОИ СЪЩО НО АЗ ХАРЕСАХ РАБОТАТА СИ А ТОИ СВОЯТА Я НАПУСНА. ОТАМ АЗ ВОДИХ ЕДИН ДИНАМИЧЕН НАЧИН НА ЖИВОТ А ТОИ ВКЪЩИ НА КОМПА ЧАКА ДА МУ ПИША ПОНЕЖЕ РАБОТЯ НА КОМПЮТАР И ТАКА СЕ `ЧУВАХМЕ ПО СКАЙП ВСЕКИ ДЕН. ТОЛКОВА МНОГО СЕ ОБИЧАХМЕ ЧЕ ТОИ СЕ ДРАЗНЕШЕ ЧЕ НЕ МОГА ДА СЪМ НА 100% НЕГОВА ИМАМ СИ МЪЖ ВЕЧЕР, КОИТО МЕ ЧАКА И ДЕТЕ А ТОИ НАСКОРО ПРЕТЪРПЯЛ РАЗВОДА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ И СЕГА Е САМ С БАЩА СИ И ИМА НУЖДА ОТ ЗДРАВО СЕМЕИСТВО А НЕ ДА РАЗБИВА МОЕТО КАКТО СЕ ЧУСТВА.

НЕ СЪМ ЗА НЕГО А ТОИ ЗА МЕН БЕШЕ ИДЕАЛНИЯ НО И НА МЕН НЕ МИ СТИСКАШЕ ДА ОСТАНА ДО НЕГО ЗА В БЪДЕЩЕ ХАРЕСВАШЕ МИ ДА СМЕ ГАДЖЕТА И ТОЛКОВА А ТОИ ИСКА ИСТИНСКА ПРИЯТЕЛКА, КОЯТО ДА ПОКАЗВА ГОРДО ДО СЕБЕ СИ А НЕ МЕН КОЛКОТО И ДА СЪМ КРАСИВА НЕ СЪМ НЕГОВА САМО, БОЛИ ГО, РЕВНУВА, СТРАДА ДЕН И НОЩ ПОБЪРКВА СЕ ПО МЕН.

А АЗ НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ НИЩО МНОГО ПЪТИ ЗА ТЕЯ МЕСЕЦИ ВИКАХМЕ КРАИ ДО ТУК, НО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ РАЗДЕЛИМ ЗА - ВИНАГИ. ДАЛИ ДНЕС ЩЕ БЪДЕ ЗАВИНАГИ ИЛИ ПАК ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ПОТЪРСИМ НО НЕ ВЯРВАМ ЧЕ ТОИ ЩЕ БЪДЕ ПРЪВ. НЕ Е ЧОВЕК КОИТО ЩЕ ГО НАПРАВИ ГОЛЯМ ИНАТ Е И ЩЕ СТРАДА И ТЪНЕ В САМОТА ДОКАТО НЕ ПОДРЕДИ ЖИВОТА СИ С НЯКОЯ ДРУГА. ЖЕЛАЯ МУ ГО ОТ СЪРЦЕ, НО МЕ БОЛИ ОБИЧАМ ГО И НЕЗНАМ КАК ДА СИ ГО ВЪРНА. НЕ Е РЕДНО ДА СЪМ ЕГОИСТ, НО В ЛЮБОВТА Е ТАКА, КОГАТО ОБИЧАШ НЯКОГО И ГО ИСКАШ САМО ЗА СЕБЕ СИ ЗНАЧИ СИ ЕГОИСТ. ПУСНАХМЕ СЕ НА СВОБОДА ТА ДА ВИДИМ КОЙ КОГО И КОЛКО.............. ОБИЧА. ДАИТЕ МИ НЯКАКЪВ СЪВЕТ - КАК ДА ПРЕТЪПЯ БОЛКАТА И КАК ДА НЕ МИСЛЯ ЗА НЕГО.!?...............

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 26 дни
hash: 5956dc1eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сама не знаеш какво искаш още това си е факт.
за да правиш това нещо ти липсва в твоята връзка с мъжа ти.

Sпоред мен, явно има доста неща за които Вие двамата премълчавате и не сте си казали.оттам идва и охладняването и еднообразието в една връзка. За тебе бих те посъветвал да го оставиш. А за вашата връзка с мъжа ти те съветвам да си поговорите откровенно и какво на кой му липсва и защо се получава така между вас.

Много връзки се разпадат 100% от това: ох Той/тя не ме разбира, не знае как се чуствам аз, какво да му/и обеснявам.
Успех ти пожелавам!

 
  ...
преди: 15 години, 26 дни
hash: 1be5c26bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май си пуснала на свобода и граматиката си.
Направо си жалка.

 
  ...
преди: 15 години, 26 дни
hash: 259ea05417
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Я вземи му прати този линк. Нека се замисли. http://www.vbox7.com/play:45c79b43

Съжалявам, че го казвам но болка ще има и за двамата. Няма начин. Все пак раздялата е найстина правилния изход.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 26 дни
hash: 4209bd13e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дори не ти прочетох историята, а вече ми се струва че си 100 % курве. Що не си гледаш мъжа, а бягаш по чуждо. А ако той ти изневери- ще влезеш тук и ще започнеш да пищиш колко си наранена.

 
  ...
преди: 15 години, 26 дни
hash: be4f14e265
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Дали съм 100 % курве теб кво та е.... е, да не ти дава живота да попадаш в моето положение затова запази за себе си чудато то си мнение!!!

 
  ...


...
преди: 15 години, 26 дни
hash: 259ea05417
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, отново съм номер 3. Замълчах си като прочетох коментара на 4, обаче да ти кажа май има доста истина там. Е разбира се въпреки всичко и аз искам да му кажа че не трябваше така грубо. Аз обаче ще ти кажа, понеже съм корабен офицер и знам хиляди моряшки истории какво се случва със жена, задоволена с пари и имаща повече свободно време(както ти го имаш-по цял ден вкъщи заради майчинството) - ами същото - почва да си мисли за глупости. Е добре де ако е изчезнало доверието, ако се къса някъде връзката с мъжа ти и вече не можете да си споделяте проблемите и да ги решавате заедно, то тогава помисли първо как да излезеш от тази ситуация и да решиш този си проблем(то пък и дете даже имате че става и по-сложно), и чак тогава да си търиш "гадже" както казваш. То иначе кво - всеки който ти хареса повече от мъжа ти ще му се хвърляш на врата без да помисляш нито за неговото положение нито за твоето? Е може би мъжа ти не е идеален. А другия дали е? Ами на какво ще възпиташ детето си?

Не си мисли, че искам и аз да те нападам. Разбира се щом си писала тук имаш нужда от подкрепа не от нападки. Но подкрепа не е да ти кажат каквото ти очакваш - от това няма смисъл - можеш и сама да си кажеш каквото искаш да чуеш. Имаш нужда от истината. Е, не е удобна може би но е истина. Ето например номер 1 ти го е казал/а много добре. Нека има още коментари и ако пък някъде ние грешим някой да ни го каже. Все пак търсим кое е най- правилно, за да ти помогнем наистина.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 25 дни
hash: 1d4e4d0290
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гълъбче след като не искаш ЧУДАТИ мнения не пиши нищо тук. И да наистина вземи седни и помисли какво искаш да правиш с живота си, защото да обичаш не значи да си егоист. Ако толкова искаш да си с гаджето развеждай се и си живейте заедно, ако не оправи си отношенията в семейството. И запомни, че всичко се връща и наистина да не почнем да четем история как мъжа ти ти изневерява и ти страдаш.

 
  ...
преди: 15 години, 25 дни
hash: be4f14e265
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   СТРАХОТНО!!! ДО НЯКАДЕ СЪМ САГЛАСНА С ВАС ,НО ВСЕ ПАК АЗ НЕ СЕ ЖАЛВАМ ОТ МЪЖА СИ А ОТ ГАДЖЕТО И УМИШЛЕНО СЪМ НА БЛЕГНАЛА НА ТОВА .ВИЕ ОТ КАДЕ ЗНАЕТЕ НАПРИМЕР ДАЛИ ВСЛУЧАЯ МЪЖА МИ НАИСТИНА НЕ МИ ИЗНЕВЕРЯВА. И МОЖЕ БИ ТАКА НИ ХАРЕСВА ДА СМЕ ДЕМОКРАТИЧНО СЕМЕИСТВО.А ДЕТЕТО ИМА НУЖДА ОТ ДВАМА НИ ЗА ТОВА АЗ ВИНАГИ ПОСТАВЯМ УСЛОВИЕТО В НОВА "ВРЪЗКА" ЧЕ НЕМОГА ДА СЪМ НА 100% НЕЧИЯ ДРУГА.ТА МОЛЯ САВЕТВАИТЕ МЕ СПРЯМО ГАДЖЕТО. БЛАГОДАРЯ!!!

 
  ...
преди: 15 години, 25 дни
hash: f32ff8a9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей!!! :) извинявай, но не мога да ти дам конкретен съвет. Аз съм авторът на историята ,, Да чакъм ли?,,. Ще те помоля да я прочетеш и да ми кажеш твоита гледна точка. Ще се радвам, ако ме посъветваш нещо. Доста еднакви истории са ни двете. А относно това, че немога да те посъветвам нищо, когато прочетеш мойто история, ще ме разбереш. Желая всичко добро и успех в живота. P.S. Разбирам напълно положението ти и в никакъв случай не те опреквам.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 25 дни
hash: 3863feba88
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом сама си преценила че не си за него, май и ти не знаеш къв кур искаш.

 
  ...

...
преди: 15 години, 25 дни
hash: 47e0f77bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ей, страшна история бе - голям интерес, много коментари! (номер 3 и 6 съм отново между другото). Абе то преди и мнението на номер 2 не одобрявах много (въпреки че си беше вярно) (но също грубо де) ама така като гледам добре ти го казват хората.

Айде сега и аз да си позволя да пиша малко по-жаргонно и без оглед на правописа и цензурата: Абре булкааааа абре ти верно не знаеш за къв кур ревеш. Само да спомина че следващиъ път кът ришиш дъ пишиш да земиш да съ научш пръво как са праи тая работа. И да ти кажа верно мноо съм тъп ше да ма извиняваш - бе що тъй съм толкоз тъп да не видя де пък аджеба са жалваш о т гаджето бре. Бе то аз тъй кат гледам (ама не съм сигурен де щот съм тъп нали) ти май питаш как аджеба да притърпиш болката и кък тъй да не мислиш за тъпкача. Да зема май да чета между редовете да открия смисъла. Ма нещо не сатаа от си писала с главни букви и то м/у рдовете зело че остало много млко място.

Ся пък са опитвам да чета мноо пъти п-мото ти и да вникна наистина в смисъла му ма нящо (тъз дума от Панагюрище) (а там казват и ня (=не) м/у другото) ни вдявам. То ти ем не занйш с кой искаш да си, ем казваш дет с гаджето уж ни сте един за друг, ем с мъжа си не знайш ко да праш, ем па чакаш тъпкача дали ш са обади ели не (ауа ти у тоя ред на мисли за лапето сещаш ли са изобщо уа? Да питам тъй де), ем н'ам си ко, ем путка му лелина, абе въоще ебем ли му майакта и аз са обърках вече. Па я земи са гръмни най убу. нема да имаш грижи поне (Е НЕ ТВА НАИСТИНА НЕ ГО ПРАВИ ТАШАК СИ НАПРАВИХ САМО)

Айде сега малко по-сериозно: вземи скъпа си седни на гъза и реши какво ще правиш - или си зарязваш гаджето (ама като казвам зарязваш значи да не се чувате нито виждате изобщо), или си зарязваш мъжа(пък за детето незнам), или пък си се мушкаш с двамата (нали уж сте демократично семейство) (то в такъв случай и още един да има на клона не е проблем ха ха)и детето така си е с двама родители, или си сядаш със всеки един от двамата и съвсем серизно решавате какво ще правите! Това са възможностите драга. Изредих ти ги всичките, други няма. Избираш си една от тях и действаш. А не да хленчиш като вдовица за .уй.

P.S Извинявам се за лошия език и за правописа(както и за неумишлените грешки(разбира се болшинството са си умишлени де)). Моля Ви модератори не ми резвайте коентара. Вече беше време да се стигне и до такъв тон към госпожата. Ааааааааа забравих и още нещо важно - извинявайте номер 2 и номер 4. Точно така е трябвало да го кажете.

 
  ...
преди: 15 години, 25 дни
hash: dc171772e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знам аз знам работата не е до кура, а до отношението !

 
  ... горе^
преди: 15 години, 25 дни
hash: dc171772e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

13.   ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ, АЗ ЦЕНЯ ВАШЕТО НО ПРИСЪРЦЕ НЕ МОГА ДА ГО ВЗЕМА. КОЛКОТО И ДА СЪМ ЖАЛКА ЩЕ СИ ПИША НА "КИТАЙСКИ", НЕ СЪМ НА КОНКУРС ПО ПРАВОПИС ТАКА МЕ КЕФИ ТАКА СИ ПИША ЖАРГОННО. ТА ЕБА ЛИ МУ МАЙКАТА НА КОЙ МУ ПРЕЧИ, ДА СЕ ДРАЗНИ......... ИЛИ ДАИ КАТО СМЕ ИНКОГНИТО ДА СЕ ПРАИМ НА ВЕЛИКИ И ДА СА ТОЧИМ КАТО МОТИКИ. СЕЛСКО ИЛИ НЕ ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ЕБЕ .

 
  ...
преди: 15 години, 25 дни
hash: 5956dc1eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Въх ,номер 11 направо изби рибата :D не бях виждал от отдавна такъв коментар.
Прав е човека, че по твоята тема ще има всеки различно мнение и вместо да ти помогне ще те обърка още повече.
Решението е изцяло в твои ръце.
Помогни си сам за да ти помогне и господ :)
Успех все пак!

 
  ...
преди: 15 години, 23 дни
hash: 57642e93ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм номер 2. Мисля, че не ме разбра. Това за граматиката беше само отметка. Казвам ти че си жалка, защото в цялата тази история поставяш себе си на първо място без да се интересуваш кого нараняваш. Приемам, че имаш любовник. Нормално е в това положение всички недостатъци и лоши черти на твоят съпруг да ти се набиват в очи и съответно да се чувстваш оправдана. Не мога да приема обаче, че не се замисляш за детето си. Това те прави жалка.

Прозвуча ми някак самодоволно и цинично това, че теб в къщи вечер те чакат съпруг и дете.
А ти къде си и какво правиш?

На мен също нищо човешко не ми е чуждо. Не те съдя. Живей си живота както решиш. Но мисля, че за една МАЙКА главната движеща емоция е само една- любов към детето.

Тук има много истории като твоята. Но прочети ги внимателно: всички се притесняват какво ще причинят на децата си. Казваш, че си била в майчинство когато си се запознала с гаджето си. Ами жалка си в моите очи. Съжалявам. Особено в този период една нормална жена е първо майка. Това е времето да опознаеш детето си, да му се отдадеш изцяло, да му дадеш здрава основа.

Не пишеш от колко време си омъжена, но пишеш за едно дете и майчинство. Значи е от скоро.
И позволи ми да не ти вярвам за "демократичното" семейство в което съпругът и детето чакат мама вечер в къщи.
Ж42

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 22 дни
hash: 1ceae33ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Леле ........дано мъжът ти разбере по скоро и ти набие най-големия шут.

 
  ...
преди: 15 години, 19 дни
hash: 8ad3db403c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   ТА ТАКА НА ПУК НА ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ, АЗ И ВЪПРОСНОТО МИ ГАДЖЕ СЕ СЪБРАХМЕ ОТНОВО. МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА ВСЕ ПАК СИ ПОМОГНАХ САМА .БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО МИ ПИСАХА!

 
  ...
преди: 15 години, 19 дни
hash: be3c231fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ АЗ СЪМ АВТОРКАТА: СЛУЧИ СЕ ТАКА ЧЕ С ГАДЖЕТО НЕМОЖЕМ ДА СЕ ЗАБРАВИМ, И ТОВА ДА СЕ РАЗДЕЛЯШ С ЛЮБИМ ЧОВЕК, САМО ЗАЩОТО НЕМОЖЕ ДА СИ МУ ДО КРАЙ ВСЕОДАЕН, В МОЯ СЛУЧАЙ БЕШЕ ГЛУПАВО. ТОВА ПОЛУЖЕНИЕ ЗАТОРМОЗЯВА И ДВАМА НИ, ЗАТОВА СЛЕД ДЪЛГИ РАЗГОВОРИ СИ ДАДОХМЕ НОВ ШАНС.

И ДВАМАТА СМЕ НА МНЕНИЕ ЧЕ ТАЗИ ВРЪЗКА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОНСУМИРА ДО КРАЙ ЕВЕНТОАЛНА РАЗДЯЛА НА ПО КУСЕН ЕТАП ЩЕ БЪДЕ ПО ПРИЕМЛИВОРЕШЕНИЕ , НО СЕГА ТОВА Е ПУЛНА ЛУДОСТ И ДВАМАТА СМЕ РАЗУМНИ МЛАДИ ХОРА ЗАТОВА ПРЕДПРИЕХМЕ РАЗДЯЛА, НО РАЗУМА НЕ СТРУВА КОГАТО СЪРЦЕТО ГО БОЛИ ОТ ЛЮБОВ. И ТАКА НИЕ СМЕ ЗАЕДНО И ШАСТЛИВИ.

ГЛЕДАМ СИ ДЕТЕТО КОГАТО ЕДНА ЖЕНА Е ЩАСТЛИВА ТЯ Е ОЩЕ ПО ДОБЪР РОДИТЕЛ.

А СЪПРУГА МИ, ТОЙ НЕ ПОДОЗИРА НИЩО НЕ ГО НАРАНЯВАМ ПО НИКАЪВ НАЧИН ДОКАТО Е В НЕВИДЕНИЕ ТАКА СИ Е ПОСЛАЛ ТАКА ЩЕ МУ КРЪШКАМ, ДЕФАКТО ЖИВЕЯ С ДВАМА МЪЖЕ КОЛКОТО И ДА Е ГРЕШНО АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА. ТРУДНО Е НО БАЛАНС СЕ ПОСТИГА.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 дни
hash: 2bd4ffcdcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Еййй аман от прости курви в този сайт.То хем просто хем нахално ,че сигурно е и грозно.Добре че не ти се вижда физиономията кой знае каква си сдухана Дано мъжа ти научи по скоро че да ти бие шута .Много ще се изкефя

 
  ...
преди: 15 години, 2 дни
hash: 1914ee376c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Мечтаи си да съм грозна ,добре че не се виждаме наистина ,че ще онемееш и друга песен ще запееш, олигофрен такъв.Така ,че не ме предизвиквай да не те поканя на среща в скайп да си разменим снимчици и да се видим кой- кой е и колко струва! Никой не ти дава право да се заяждаш с една жена ,но навярно си някой комплексар и така си мислиш ,че испъкваш повече .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker