Чужд косъм по бельото му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чужд косъм по бельото му
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 4912 пъти
Със съпруга ми сле заедно от 4 години и половина, малко повече от година и половина живеем заедно, а от 6 месеца сме женени. Между нас винаги е имало неописуема страст и желание, но откакто забременях (веднага след сватбата) нещата се промениха, а тази бременност беше планувана и силно желана.

Той е много щастлив, че ще имаме дете и много се грижи за мен, винаги е мил, внимателен и дори ми помага в домакинството, но... Ето го и това НО! Прегръща ме и целува като сестричка, няма никакво сексуално желание към мен, ако се случи нещо между нас просто личи, че не му е прирятно. Налага ми се да му правя френска 20-30 минути, за са възбуди достатъчно. За мен отдавна вече няма френски ласки, да не говорим за любовна игра. Това ме кара да се чувстам грозна и противна, а не е така защото за тези 6 месеца бременност съм качила 6кг само на коремче и малко в дупето, когато съм на вън мъжете все още ме заглеждат, само моя не. Постоянно се старая да изглеждам добре, но не го забелязва, след сватата ни не ми е казал нито веднъж, че съм красива.

А най-интересното се случи вчера и не ми дава минута спокойствие. Простирах бельото му, когато забелязах, че от едни боксерки се е провиснал косъм, дръпнах го и видях, че никак не е мой. По-дълъг, тъмно рус, към рижаво, почти като моя цвят, само че моя е естествен, а този 3-4 милиметра израснал корен. Вечерта го попитах, а той ми каза, че не знае от къде се е взел, не се ядоса, не се притесни, не трепна просто. Но започна да ми обяснява колко ме обича и държи на мен, че съм единствена и никога нямало да ме нарани и това вече съвсем събуди подоъренияата ми.

Нямам как да му проверявам телефоните, защото непрекъснато говори с всякакви хора по служба (мъже и жени), след като си прочете пощата винаги я трие, както и смс-ите, винаги е бил такъв.

Моля ви да ми кажете какво мислите, защото аз ще се побъркам от тези мисли. Просто ми трябва обективно мнение, а не това на майка ми или приятелка, които са пристрастни.
А 26

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9a8b1c719f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мисля, че от бремеността хормоните те подлудяват. Този косъм може да е бил на друга дреха, после при въртенето в пералнята да се е лепнал за бельото му. Може даже да е бил върху твоя дреха, предполагам заедно переш и твоите и неговите дрехи.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0af8f4d1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най вече запази спокойствие, успокой се! Аз имам същия проблем, намерих косми по бельото му, не бяха нито негови, нито мои-съвсем друг цвят. В леглото смен се държи точно както обясняваш, аз го желая той мен не, не ме целува, няма любовна игра, а аз всичко му правя, онази вечер дори ми каза да не го засмуквам, че щяло д му остане синини по гърдите, а там не е видно място-голям глупак, направо си призна. Боли ме, усещам, че има друга. За разлика от твоя моят е страшно агресивен ако му намекна, че изневерява, направо превърта. Много пъти сме говорили-ефект никакъв. Вече си мълча, в мой интерес е. Много е гадно, боли, но искам да съм силна. Ние сме отдавна заедно вече 11 години с голямо дете. Какво мога да направя, не искам да се развеждам. И аз съм поддържана, хубава жена съм, но не е в това проблема. Нали знаеш чуждото е по сладко за мъжете. Успокой се, не се нервирай, вярвай ми не си струва. Живей си живота, грижи се за себе си, занимавай се с неща, които те карат да се чувстваш добре. Не прави грешката да се чувстваш грозна или унизена в никакъв случай, имай самочувствие дори повече от преди. Аз не съм му изневерявала, не мога така, трябва наистина страшно да харесам човека и да го усетя близък някак си, че да си легна. Не се натъжавай, бъди силна, хубавите дни са пред теб, ще ставаш майка, а това е най прекрасното нещо на света! Успех, лесно раждане и много щастие и любов ти желая!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f6b90cf645
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Абсолютно от всякъде може да се е закачил. Въобще не се притеснявай

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4e8fa63d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едва ли е тръгнал да изневерява 6м след сватбата. Може би се притеснява да правите секс докато си бременна.

И на мен са ми намирали женски косъм в леглото, за който нямам представа откъде е.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d094536f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За проблемите в леглото ще е нужно да си поговорите, няма как.
Човек винаги си мисли най-лошото, но намаленото му сексуално желание може да е свързано с напрежение в работата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0492023d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж какво ще ти кажа тй много те обича и държи на теб в пълния смисъл на думата но за секса се въздържа за да не навреди на бебето. След третия месец от бременността секса се прекратява гинеколога не ти ли го каза.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c0d5fa1478
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Най-вероятното е да ти изневерява. Липсата на сексуален интерес е показателен. Естествено обяснения всякакви, със сигурност не го привличаш с променената си фигура обаче. Косъмът не е ясно откъде се е взел и не доказва сам по себе си нищо. Казвам ти всичко това, защото бях в същата ситуация по време на моята бременност, без косъма. Нулев интерес сексуален при положение, че сексът винаги е бил страхотен преди това. На хоризонта се беше появила друга персона, но това го разбрах по-късно. Не е задължително и при теб да е така, но това се случва доста често, когато жената е бременна. Но каквото и да е, не се впрягай, а мисли за себе си и бебето. Другото ще стане ясно и не е по-важно от бебето.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2a2e7dba13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Много се панирате бе дами. Аз пък онзи ден намерих женски косъм(с такава дължина няма как да е от мъж) в колата си, а жена не се е качвала при мен от месеци вече. Тези косми могат да са дошли отвсякъде.
Има един виц описващ точно такъв тип тревоги като вашите в момента:
Лежат си мъж и жена в спалнята.
Жената си мисли:
-Той мълчи, нищичко не казва, не ме обича вече, сигурно си има друга.
Мъжът:
-Я муха, муха на тавана. Как ли се държи в тези тънки крачка?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5882646d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Извинявай, но това с косъма не звучи сериозно. Вероятно сега докато си бременна имаш твърде много свободно време. В такива случай нормалните хора какъвто надявам се си ти, направо изперкват от липсата на напрегнатото ежедневие на което са свикнали, а и хормоните си казват думата. Самият аз като останах без работа за няколко месеца ежедневно се вкарвах в подобни "филми". Намери си хоби, това е моя съвет.
Мъж 29

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b2f2f767d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мъж съм. Ще ти кажа, че имах навремето същия проблем - жена ми намери дълъг рус косъм и то къде - в боксерките ми!? ! Това се случва след командировка.
Там е работата, че НЕ съм се провинявал, а този косъм си беше там. Откъде??
Както и да е, скандалът беше грандиозен.
След около ден-два се сещам, че хотелът където бях отседнал (има-няма 6-7 дни), камериерката която отговаряше за почистването на стаите намиращи се на моя етаж, беше с руса и дълга коса. Естествено, сетих се че след като ми е била оправила леглото, банята, теглила една прахосмукачка и т. н., ми е била сгъвала и бельото. Просто няма откъде другаде да е това.
В крайна сметка, ходи и се оправдавай след два дни, че камериерката в онзи хотел е виновна.
Затова, недей да се вкарваш в мисли, без да си 1000% сигурна, че има друга!
Успех!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ce3dd09080
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе няма как този косъм да е паднал от небето. Има нещо и рано или късно ще се разбере.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 96188f1f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Не ти трябва мнение на хора тук миличка - трябва ти частен детектив и за 2-3 дена си наясно, нама какво да се обсъжда тук. Има си хора които да свършат проверката вместо теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8c9dcfb0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   "Нямам как да му проверявам телефоните, защото непрекъснато говори с всякакви хора по служба (мъже и жени), след като си прочете пощата винаги я трие, както и смс-ите, винаги е бил такъв. "

Щом винаги е бил такъв, значи той е спокоен, че няма как да разгадаеш с кой си говори и с кой се вижда. Щом си винаги си трие нещата, значи не желае ти да ги виждаш. За какво му е било нужно да ти обяснява колко те обича и т. н, като той е напълно спокоен, че ти не знаеш с кой контактува?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fdd566ebd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От Авторката: Два дни след разговора ни, ме заведе на вечеря и ми подари огромна плюшена играчка. Хормоните ме карат да си мисля, че е гузен. А може и да греша:(

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f69c0de604
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Това с косъма не означава нищо, НО липсата на сексуално желание е притеснителна, чак да усещаш, че му е неприятно... това въобще не е добре. Като си бременна какво? По-приемливо е ти да отказваш секс, за да не "нараните" бебето (каква велика глупост), но той? Не знам само дали искаш да си го причиниш (дано няма нищо, де) и на бебчето си и да започнеш да търсиш под дърво и камък коя е другата. Ако има такава ще я намериш със сигурност, но искаш ли го това? Поговорете си добре и дано всичко се оправи :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e9bb15440b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Тук имаше и доста разумни мнения - този косъм може да е попаднал откъде ли не. Та ние живеем в общество с много други хора, дали в транспорта, офиса, ресторанта, косми дал господ, падат от едни хора, лепят се по дрехите на други и после хоп - в нечие пране, все пак не се разтварят. А ти се панираш, не бъди глупава! И какъв секс искаш от човека? ! Та ти си в 6-ия месец, да навредите на плода ли искаш? ! Айде почакай още малко! Май само мъжът ти е здравомислещ във вашата връзка...
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a368098494
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Според мен излишно се филмираш, аз самата наскоро бях обвинена в изневяра, без нищо такова да се беше случило. Не разваляй нещата, заради параноята ти

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a916afefc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Като отида на работа, си закачам палтото върху палтата на колежки, то полепва с различни косми, след това го обличам, космите попадат върху пуловера ми. После си пера пуловера заедно с други дрехи, сред които и дрехи на мъжа ми. И така, като простирам, мога да намеря чужди косми по бельото му, които сама съм донесла. А той също ходи на работа и си закача палтото...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5e42196e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   до авторката, по повод коментар 15. Не грешиш мила, въпреки, че цялото ти съзнание и тяло го иска. Гузен е. Значи има защо. От личен опит. Но пък това значи и, че те обича. Иначе нямаше да го направи и да му е все тая. Опитай се малко да го игнорираш, не му обръщай достатъчно внимание известно време и сама ще усетиш нещата. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 953ac02fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ама защо изобщо мислите, че в една изневяра - ако има такава, става дума за телефони и срещи. Понякога просто случайността те "среща". Влизаш в бара, излизаш с курва, за 5 минути си готов, а жена ти те чака вкъщи. Забравяш случилото се. Разбира се, си мръсник, идиот, простак и всичко там. Уби любовта, обичта, бременността.... Няма такова нещо! Всичко си остава там и може никога да не разберете. Желаната бременност, сладкото дете, любимата жена, уютният дом, съпругата, която е красива и се поддържа не са причина да не кръшнеш и не са спирка за това, кога ще го разберете, наивни жени! Боли, да, но това е животът, погледнат във факти. Моля ви, не ме съдете, просто споделих една истина. 80% от жените не подозират, че съпрузите им са били с други, без да имат връзка, любовница или афера. Осъзнайте го!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 953ac02fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   №5, ще си позволя да те опровергая, защото вече не знам колко пъти чета тази абсурдна глупост. Да ме извиняват всички мъже, но аз като мъж, с дългогодишен /14/брак и на 46 години, ще кажа едно - никакви, запомнете, никакви проблеми в каквато и тежка работа не убиват желанието за секс у мъжа. Единствените проблеми, които са ми убивали не желанието за секс въобще, а желанието за секс с жена ми, са домашните ми проблеми с нея! Дори именно сексът, когато го е имало е спомагал да се чувствам по-добре след тежък работен ден! Проблемите в секса в една двойка не са странични и не идват нито от работата, нито от съседите, нито от правителството. Те са само наши, мои и на жена ми, всички останали проблеми могат да подпомогнат, но не могат да са причина да спра да желая съпругата си. Горещият ми съвет е да се успокоиш, да му кажеш, че си се почувствала зле, защото го обичаш и защото си чувствителна в момента и да го прегърнеш. Без повече приказки! Засега. Тепърва ви предстоят трудни дни и нощи, особено на теб, тогава какво ще стане ако отсега се предадете?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker