Как да го изгоня от къщи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го изгоня от къщи?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 7164 пъти
Така... чудя се как да почна... С един тип имахме връзка 1 година...

Предпочитам да разкажа историята съвсем накратко и да задам конкретни въпроси. Каня го да излезе господина от моя дом-не ще, инати се и се зъби, че ще излезе когато си ще. Не е вложил финанси-апартаментът е от родителите ми. Като му кажа това-отговаря, че съм била неблагодарна дъщеря. Обижда ме-била съм лайно, говно, овца и да не изреждам още. Съжалявам-налагаше се да напиша тези думи. Работя нощни смени-спя през деня и по всяко време, когато ми се приспи. Господинът си клати краката. Държи ми сметка кога спя, кога се прибирам. Сутрин и в кварталния магазин ме дебне кога пазарувам-нали съм в съседен блок.... Виси три пъти на ден в дома ми. Сутрин, на обед и вечер.

Звъни когато си иска. Комшиите не ме вълнуват, но буди детето. Часът е без значение-22 ч.... 23... имаше и случай в 24 ч... Аз съм се преструвала, че спя... Дойде ми до гуша. Не съм му обещавала нито дом, нито съжителство, нито любов. Сяда, пие си уискито, за сведение, аз не пия и безуспешно се борих против внасянето на твърд алкохол вкъщи. Само пуша-той също. Седи на собствения ми компютър, играе карти и ми се подиграва.

Един секс.... и в него не ставаше... 15 минути по часовник... състоянието ми не го вълнуваше, дали искам, дали съм свършила, дори дали спя и детето е в стаята... Ще питате защо не съм го изгонила по-рано-как се гони 70 кг мъж, който отказва да напусне дома ти с добро, обижда те и те прави на нищо пред дете? ! Не е 5 годишно, да го хванеш за ръчичка и изведеш. На всяка дума-има реплика. Ако решиш да се караш, детето ще гледа и слуша. Само заради малката се овладях-мръсникът ми посегна пред детето! Може би трябваше да скоча и аз да го бия, да стане меле, а дъщеря ми да се уплаши и зареве... Тя за щастие не обърна внимание на случката-смятам, че е така, защото запазих самообладание, не се развиках и само продължих подигравателно и саркастично да го подканвам да излезе от дома ми.

Съзнавам, че не съм дала подробности, може да звучи измислено, но не е.

Търся отговор-случвало ли се е при някои нахалникът по никакъв начин да не излиза от собствения ви дом, да ви ругае и да ви прави на нищо, а вие да се чудите хем как да опазите душевния мир на детето си, хем да се отървете от досадника? И дали не трябваше вчера, като ме удари, да скоча и да стане един хубав бой, но да не ме мисли за патица тоя глупак? Детето е малко... ще забрави... но предпочетох да не рискувам и да му причинявам травма за цял живот... Що за човек удря някой пред малко дете, което гледа, вижда и все нещо разбира? Що за човек може да седи там, където е нежелан, гонен и да се разполага, все едно си е в къщи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e4c5478a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти омъжене ли си за тоя? Аз нищо не схващам.. какъв е?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 98fd5b61a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Боже, боже... Жените наистина ставате все по-глупави!!! Само като прочетох епитетите с които се е обръщал към теб спрях да чета!!! Защо въобще го търпиш това говедо? И с какво право той е заслужил да го търпиш? Да не говорим, че жилището е твое!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e43724a36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ужас, това истина ли е? ! Ако е така не мога да си обесня - имала си връзка - имала си, не е подходящия - не е, ама и да не можеш да го изгониш, не мога да се съглася. Ами има полиция - подай си оплакване и няма място покрай теб и дъщеря ти. Дори не е баща и доколкото разбирам, за да понасяш държанието му. В края на краищата бих направила компромис единствено и само, ако е баща на детето ми. И дори не на всяка цена и с всичко. Успех и да споделиш какво е станало.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: afc8a1e341
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти за полиция не си ли чувала бе жена. Отиваш, оплакваш се, вадиш си ограничителна заповед за теб и детето. Леле не мога да повярвам, че това е истина и го позволяваш.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a01884ae51
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Че то това връзка ли е? :)
Отвори нова страница, намери си човек, който ще се отнася с теб като с друго живо същество. А, и също така сам ще разкара търтея от вас.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c3aebcb011
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Смени си бравите, телефоните, една ограничителна заповед и готово. Не е сложно да се досетиш, въпроса е какво ще направиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e89f1babed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Просто смени ключалката докато него го няма и не му отваряй по никакъв повод.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2366d6cdf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   "Детето е малко... ще забрави"

Не бъди сигурна. Аз например имам много детайлни спомени от първите ми години, а съм на 19. Може да е странно, но има и такива хора.

Няма ли да е по-добре да го заплашиш с полиция? Ако продължава да се инати, им се обади.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 89b2d79029
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Какво значи "не ще"??? !! Изхвърли му багажа и смени бравата! Като оставиш бележка, че ако посмее да те безпокои, ще извикаш полиция!! Междувременно подай сигнал в полицията.

Извинявай, не искам по никой начин да те обиждам и засягам, но това, което си написала, звучи абсурдно. Изглежда като че ли ти си тази, която не ще да изгони въпросния тип от жилището си...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7af23712a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Жилището е твое и реално и по документи, ти си майката на детето, не звучиш като слаба и беззащитна жена (само като заблудена и леко сляпа) - отивай за ограничителна заповед, мамка му. Ако гаджето ми ми посегне, хич няма да мисля кой е в стаята и кой не е, достойнството му отива на кино, лакът в корема и навън с ритници. А да посмее да думка по вратата и да прави панаири, а съм се обадила в полицията- къщата е моя, той ми плаши детето и ми посяга... успех, принц Чаровни. Когато стоиш и мълчиш какъв пример даваш на дъщеря си? Все едно да и кажеш
- Спокойно миличка, мъж 70 кила може да те мачка и да те прави на боклук, само защото е мъж и е 70 килограма.

Осъзнай се! Ти си майка, при това си майка на едно бъдещо поколение жени. Длъжна си да покажеш на дъщеря си, че никой мъж няма правото да я бие, че никой не заслужава подобно отношение и, че отрепките могат и ще бъдат спрени.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 912a4110c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Абе, не ще. Май тя не ще да го изгони, иначе начини много, хората са ти написали - сменяш бравите, телефона, блокираш от скайп и фейса. Подаваш жалба в полицията, че те тормози и заплашва, изкарваш ограничителна заповед, викаш двама-трима по-яки роднини/ приятели от мъжки пол и го ступвате набързо... Начини да искаш, ама ти явно си търсиш оправдания.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 98ea1382ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На сестра ми и се беше лепнал един такъв-тя го гони, той не се маха. Отговаряше и на инат и и казваше, че ще си тръгне когато той поиска. Още не мога да си обясня с какво толкова я държеше-нито я издържаше, защото не работеше и тя го хранеше, нито имаха дете, ... нищо. Оня като се напиеше вечер и ставаше ужас. Беше я бил до безсъзнание и кръв от носа и е текло -после майка ми намери кървави кърпи у тях и тя си призна, че той я е бил. Тя имаше и мед. свидетелство-цялата насинена, издадено от лекар за побоите, но нищо -не пожела да го съди. Сестра ми сменила бравата, а той стоял и викал под прозореца "Ехоооо, тук съм и няма да си тръгна". Беше като някой филм от ужасите, тя се страхуваше да излезе навън, оня да не се изпречка от някъде. Жив вампир беше, луд-като в трилър беше горката. Който си е нямал работа с такива нахални хора и идея си няма за какво става въпрос. Тя не смееше да светне лампата, за да не види той от някъде, че се е прибрала и и да почне да звъни и тропа по вратата. А той я дебнеше непрекъснато... А бе беше някакъв ад. Едва се оттърва от него, махна се от жилището и отиде да живее при майка. Ама беше ни жива, ни умряла след всичко това.
Дано се оттървеш от тоя.

Съветвам те да се обърнеш към полицията и прокуратурата. Викни някой мъж роднина в дома ти за подкрепа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2da5d76155
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Детето на каква възраст е.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 11c9cd6bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Пускаш го в дома си, при детето си, бие те и не реагираш, правиш секс с него (пред детето в стаята)... Проблема е в слабия ти характер, и може би в това, че ти харесва. Човека ще си позволи да се държи, както ти му разрешиш. Видял, че няма да направиш нищо и може и на детето да посегне ако не се осъзнаеш!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c36c158c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Авторката.
Мина доста време, откакто този нахалник излезе от дома ми, разказаното от мен по-горе беше в последната вечер. Оттогава живея хубав и спокоен живот... половин година се борих с досадника да се отърва от него. И сега съм доволна и удовлетворена от начина си на живот, не се чувствам парцал и онова, на което се мъчеше да ме направи тоя гад..

Много от вас казаха-извикай полиция. Да де, разбира се, в онази вечер го заплаших с полиция, той ми се хили насреща-„хайде де, викай, какво чакаш” най-нагло насреща ми... Грижата ми беше да не страда детето и да слуша разправии с органи на реда, крясъци и тем подобни. И друго-тоя гадняр беше напълно способен да излезе навън, след като викна полицаите, за да ме постави в неудобно положение и да изляза едва ли не лъжкиня...
Интересното дойде после. Оказа се, че господинът си имал още 2 жени! Една законна и още една. Ту при едната, ту при другата, никъде не плаща нищо, само си влачи уискито и цигарите след себе си... Имам близко семейство във входа ми-сега увиснал при тях... мине не мине, отиде при тях, пийва си... Говоря на комшиите, изгонете го, че ще се видите в чудо с него, ни приема, ни предава, ни се интересува кой кога почива, работи, спи... комшията също работи нощна смяна като мен, съседката е на друг график, но на оня не му пука. Човек без работа, скука го гони май, та останалите трябва да сме му длъжни да му осигуряваме компания...

Боже, Боже, какви хора имало, не е истина... Не съм вярвала много-много... ама тая лепка май беше енергиен вампир... не ме пускаше дълго време..
Добре че се отървах, провокирайки го-защото точно това беше идеята ми. Да го предизвикам до крайна степен, за да се махне. И спечелих, макар и с цената на риск. От онази вечер не се е обаждал, не ми е звънял, не ме е търсил-защо да си сменям телефона? !
Но никой не ми отговори на въпроса-що за човек може да седи напук там, където е нежелан и гонен, от злоба, от его, от самочувие ли? Как си го обяснявате?
Благодаря на номер 12 и на всички писали.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker