Толкова много ме обърква този човек. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова много ме обърква този човек.
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2183 пъти
Бяхме заедно преди 8 години аз бях едва на 15, а той на 25.

Година почти бяхме заедно. Неразделни навсякъде заедно.

Когато един ден се влюбих в него, уплаших се и побегнах без да кажа и думичка дори. След седмица разбрах, че той е имал приятелка докато е бил с мен - неговият най - добър приятел ми го каза. Мислих си тогава, че съм взела най - правилното решение и си отидох. Смених номера си да не ме търси. Последваха 3 месеца сълзи и въпроси. Един ден едно момче дойде и се запозна с мен, излизахме с него и изведнъж се оказахме заедно минаха 4 години. Той знаеше, че не го обичам, че обичам другият до ден днешен. Но живееше с надежда и един ден просто ми каза искам да станеш моя съпруга. Този ден се обърнах и му казах, че това няма да стане - първо нашите не искат дори да го видят, второ мисля си, че аз не съм тази, която ще го направи щастлив и той ми каза искам да си останем поне приятели. И така и стана приятели сме и то добри. Познавам сегашната му приятелка и сме близки.

Та да се върна към историята с голямата си любов.
През цялото време е разпитвал омъжена ли съм вече, с него ли живея. А той пък през това време е живял с една жена.

И един хубав ден отидох в селото си, за да се видя с моя приятелка, която се беше върнала от Италия. Отидохме на кафето в центъра, и след миг някой ме погали по главата знаех, че е той само той милваше така. Обърнах се не смеех да го погледна в очите, само че не беше сам беше с нея. От този ден нататък ми откри номера, започна да ми звани. Говорихме много за миналото, но до там. Просто според мен искаше да си изясни нещата.

След година се запознах с много нови хора от селото ми и започнах все по често да ходя там. Единият от новите му познати се изтърва и каза ти не си ли бившата приятелка на... и аз казах може и така да ме наречеш и тогава ми каза той вече не живее с тази. Вътрешно се зарадвах. На другия ден излизаме сутринта да пием кафе и насреща ми той и въпрос: Може ли да седна при вас? Отговора беше седни и започнахме да разговаряме. После ме попита: Ще ме закараш ли до нас? И аз му казах да. Отидохме пред тях спрях колата, той не слиза. В следващият момент вече бяхме се поддали на страстта.

На следващата вечер се повтори същото и тогава се разбрахме, че всичко е само секс - така поиска той. Да но когато ме видеше идваше да се закача с мен, държеше да седи до мен, а когато ме нямаше в село а той беше там караше странични хора да ми звънят от неговия телефон да ме карат да ходя. Никога не ми се обади той да ми каже ела. Един ден видял моята приятелка и седнал при нея и казал: Нямам вяра на приятелката ти, как да съм с нея - дори не знам дали ме иска. Тя само му казала говори с нея не с мен. Тази събота бяхме събрани в тях и той ми вика: Знаеш ли кое е мястото до което никой мъж не може да се добере - това е сърцето на жената. И аз му отговорих, че не е така, че някога си дадох сърцето но избягах от страх. И той ми каза ти нямаш сърце. Изнервих се на думите му и лепнах - защо да нямам сърце, защото години на ред сърцето ми търси само един, затова ли? Отговора беше - Искаш да кажеш, че обичаш някого така ли? - И аз - Да! И той - Ми тогава защо не си с него? Аз леко замислена - Не зная той дали иска мен! Тогава един наш познат каза стига вече с тези теми. Бяхме в тях после излязохме в центъра и той пак ще ме закараш ли? . Обърна се към всички и им каза: Чао ние си тръгваме. В колата ми говореше че ме искал, че не знаел какво съм му правила и как за да ме иска отново. Прегръща ме и ме целува и после ми каза лека нощ. Въпроса ми е според Вас този човек само за секс ли ме има или има и нещо друго. Мисля, че се страхувам да му покажа чувствата си, въпроса е как да му го покажа от далече. Искам го както преди само, че не зная как да се държа с него. А явно колкото повече го избягвам, той повече разпитва и кара хората да ми звънят. Забравих да добавя казва, че си има приятелка и живеят заедно, а вечно е на село и никога не сме я виждали. Толкова много ме обърква този човек! Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0eb66a586c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доколкото разбирам, ти си го зарязала за първи път. Нормално е после той да си потърси друга. Но от това, което описваш изглежда, че иска теб. И не, не му е само до секса с теб. Иска повече. Другата е за утеха. Това е моето мнение.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 431b5a41da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво, това си е направо разказ! Истината е, че понякога е така в любовта. Кой може да измери мъката на изоставения и неразбрания в любовта? Понякога си най-страдащата и плачеш ли плачеш. Понякога си толкова щастлива, весела, направо летиш. Много сте млада и дано по-скоро да намерите правилните отговори. Според мен обаче, ако някой ме прави на "маймуна" и имам съмнения, че се възползва от чувставата ми за да подхранва собственото си его - ЧАО!
Ще пострадам, ще ми мине. Горе главата! Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c3dca633e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Един съвет- давай без страх. е се страхувай какво ще се случи, просто скачай и опитай, дай му шанс да ти докаже че те иска. Но ясно му кажи и покажи, че последват ли игрички, ще теглиш чертата и повече няма да се върнеш. Просто го остави да докаже думите и намеренията си и виж какво ще стане. Не го избягвай, просто бъди себе си, загатни му че и ти искаш да си с него и се впускай щом го обичаш. Със страхове само страдаме повече... никой не ни дава гаранции, че дадена връзка ще просъществува, но и не е редно да тръгваме със страх когато чувствата са истински.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 65777c9773
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Леле наистина много объркваща история. Според мен човека е влюбен в теб, но го е страх да ти го покаже. Писала си, че сте били неразделни - възможно е да се страхува да не избягаш както преди. По-добре разкрий чувствата си пред него, така или иначе не губиш. Само можеш да спечелиш от това. Надявам се да се окажа права в предположенията си. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 90ca3d4f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Интересна история. Знаеш ли на колко години е сегашната му приятелка? На твое място бих го забравила веднага и бих прекъснала всякакъв контакт.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker