Искам си момчето обратно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам си момчето обратно
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2456 пъти
Аз и той сме от 3 години заедно. Срещнахме се много интресно и се влюбихме внезапно от пръв поглед. След няколко месеца заживяхме заедно и всичко беше перфектно, красиво и неземно.

Нямаше човек, който да не завижда на връзката ни. От два месеца обаче нещата се промениха. Той започна да ми обръща по-малко внимание и да набляга на работата си. Смсите станаха по-нарядко, разговорите ни намаляха и така в един момент започнах да си задавам въпроса "какво става? ". Когато го питах, той все казваше, че всичко е наред, но в момента иска да се разделим. Имал нужда от почивка и нямал необходимото време, за да ми обръща внимание. Аз съм тотално раздробена и от 2 седмици не знам къде се намирам. Разболявам се и усещам, че ще се стигне до болница. Освен депресия не се и храня и непрекъснато пия, защото не мога да спя. Просто не мога да повярвам, че прекрасната ни любов ще изчезне всеки момент. Вътре в себе си усещам, че нещата ще се оправят, но всички мои познати ме съветват да се махна от него. Дори неговите приятели ми казват да се откажа... А аз не искам, защото до преди 3 месеца той беше лудо влюбен в мен и непрестанно ми го повтаряше.

Как е възможно изведнъж чувствата му да се променят толкова?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 786a25f0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най вероятно има друга персона на хоризонта. Майната му, алкохол, глад и депресия заради някакъв си мъж, о не НЕ. мила никой мъж не заслужава такова страдание. Взимай се бързо в ръце и си живей живота, мъже колкото искаш, че и повече.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 844dffe15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер едно е права!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 071502c88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Намери си друг, не му се валяй в краката, имай уважение към себе си. Наяж се и се наспи. Има много по-големи проблеми на тоя свят.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: dd5cd8c4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката: Има много по-големи проблеми, но сега това е моят проблем. Стискайте палци да се оправят нещата - виждам надеждата някъде там. И в хороскопа му пише, че периода е странен и объркан за него, но скоро ще разбере всичко.

Възможно е да е имал интерес към друга персона, но аз знам че няма място за нея в живота му. Аз и той бяхме вплетени в живота толкова силно, че няма как да оставим нещата без борба, но ми се искаше той да се бори малко повече.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d04a45c67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Стига с тоя излишен оптимизъм, авторке.. Пълна небивалица е. Какво ще седиш да се надяваш няма смисъл казвам ти не си пропилявай младостта за някви глупаци, които като видят нова алтернатива и забравят щастието, което са имали по-рано за което също са се борили. Остави го такива като този да си трошат главата, всеки човек трябва да бъде достатъчно щастлив и сам не да се надява на някой друг! Никакви хороскопи нищо, след още някоя седмица/месец ще се смееш на това :) Само напред и нагоре

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 879dc3f90c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нещо, някъде ти убягва, авторке. Прекалено влюбена си била(и си все още), явно това те заслепява и ти пречи да погледнеш трезво на ситуацията. Просто се успокой, в крайна сметка, боли, да, но не е края на света. В живота става понякога така.
Твоята наивност и заслепеност(не го казвам с лошо, всички сме го преживяли) ти пречи да разбереш какво става. Замисли се, защото всичките ви приятели ще те съветват едно и също? ! След като толкова искаш обяснение, потърси го и му кажи, че ти имаш право на един последен разговор, да за може да продължиш спокойно напред. Но не насилвай нещата. След като някой няма желание да бъде вече с теб, приеми го с гордо вдигната глава, имай достойнство..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d15d2201ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке, човекът ти е казал по-меко нещата, за да те засегне възможно най-малко. истината е, че явно не иска да бъде с теб. за теб може връзката да е била "перфектна, неземна и красива", но за него да не е било така. Приеми нещата, за твое добро е. колкото и да не ти се вярва, ще го преживееш.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9f5c9b5b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отврат!! Не може да постъпва така с теб!! Той твоя приятел ли е или не!! Замисли се как нещата са стигнали до тук, дай си сметка как можеш да му повлияеш РЕАЛНО и действай ;) УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: dcb7ec8ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дори да се върне при теб каква гаранция имаш че хороскопа му пак няма да се завърти след 2, 3 месеца. Не пилей нерви и дни! Явно той не те уважава какво остава да те обича! Съветвам те да го забравиш и дори той да те потърси да не му обръщаш внимание, за да се научи как да се държи!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ce4681fb06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Любовта траела между три месеца и три години... Просле остават други неща... Уж... Не ми се ще да те обезкуражавам, но при мен се получи почти така с дребни разлики: седем години брак, пет години връзка преди това, почти седем годишен син, бременна с второ желано дете... Същите думи, същите надежди от моя страна. Резултата: друга жена в живота му. Напусна ни след спонтанния ми аборт. Вече пет години от раздялата ни, месец от развода ни. А той е със следваща жена и чакат бебе. Животът е шарен и доста непредсказуем. Съветът ми е: колкото по-рано се вземеш в ръце, толкова по-добре. Положителното тук е, че нямате деца.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f7e0ca1c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъж съм и бях точно в твоята позиция наскоро. Значи промяната не е от 3 месеца. Причините са поне още толкова назад, да не кажа и повече. Да хората до нас ни обичат, обещават ни че ако има проблеми ще ни споделят, за да ги разрешим и т. н. Добре дошла в реалния свят, дори и любимите лъжат, напрежението се трупа, докато сапунения мехур не се спука. Дано имаш повече късмет от мен. При мен ситуацията беше следната: влачих се по корем заради нея, но получих шаблонният отговор "Промених се, чувствата ми не са същите, ти не си виновен просто не те обичам вече и искам да се разделим. "

Не ти го казвам, за да се отчаеш. Просто аз продължих да упорствам, ровех за да открия причината защо стана така. Само влоших нещата. Накрая тя ми изневери и не се скри достатъчно дори (защото още си "давахме шанс"), само и само да ме пречупи. Да ми покаже, че решението и е крайно и трябва да спра да се боря. И сега болката е в пъти по-голяма. Казвам ти го, защото е много важно да усетиш кога е точния момент да спреш да упорстваш, за да не се нараниш повече сама. Няма нищо по-лошо от това да молиш любимият човек, отново за малко нежност и няма по-страшно от това той да ти я даде от съжаление. Колко ще издържи това събиране 2-3 месеца, докато пак не му накипи.

За това, опипай почвата. Ако виждаш че има място за компромис и той се колебае, поговорете. Открий причината за промяната, такава има 100%. Ако наистина е само в него, изгубила си го така или иначе. Не упорствай, ще нараниш себе си, а и него - дори и да са се променили чувствата му, повярвай ми не му е приятно да гледа как страдаш.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7b20b1c869
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Моята прояви подобен дефект -- като при 12 -- към края на 6-тата ни година заедно, около 6 месеца след раждането на детето ни. Да го наречем "Синдрома на Внезапно Изчезналата Любов" (СВИЛ).

Разбира се, това не беше краят на историята... Проблемът изисква повече време и място. Всеки ден този синдром взема нови невинни (или не съвсем) жертви!

Да направим отделна тема?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ca760a54d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката: Благодаря за споделените мнения и истории! Чувствам се глупаво, че се страхувам и отчайвам, а дори не съм женена за него. Предполагам, че времето ще покаже истината, а аз просто трябва да си имам едно наум.

Ако някой се интересува: той видя лошото ми здравословно състояние и реши да даде шанс на връзката ни за всеобщото здраве. Аз също започнах да се старая повече и да внимавам с отношенията ни все едно го опознавам наново. Това не е много естествено държание и от двете страни, но понякога се искат усилия и компромиси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker