Дали не направих грешка ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали не направих грешка ?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2452 пъти
Пиша тази статия късно през ноща. Глождят ме мисли, които ме побъркват.

Запознах се с приятелят ми преди година и половина. Наполовина съм българка, наполовина ( не желая да оточнявам, въпреки анонимноста ) не съм. Зарязах университета и семейството си заради него.

В България нито за семейството ми нито за приятелите си ( въпреки че не го познават нито нищо ) вече не съществувам. Различните интереси и пътища в живота си казаха своето. Въпреки че имам роднини и тук, които съм виждала няколко пъти в живота си преди това, се чувствам самотна.

Работата му е такава, че постоянно е на път, в началото го ревнувах, защото едно е да се покажеш в една светлина по скайп, друго е да покажеш какъв си в действителност. Той също беше адски ревнив, но в момента всичко е в границите на нормалното. 8 месеца по - късно-живеем - с техните( най -невероятните хора, които може някой да срещне, държат се с мен като с дъщерята, която никога не са имали, въпреки че е водил не малко момичета у тях, някак си спечелих сърцата им).

Обаче ме изяжда отвътре това, че той постоянно излиза с приятели и " потенциални клиенти ", знам че не ме лъже, винаги ми казва къде е и ме вика с него, понякога и отивам, но стоя като пън и мълча, защото знам че няма какво да кажа.

Боли ме, защото нямам никой близък тук, имам 1 приятелка, която беше влюбена в него и като започнахме да "излизаме" с него заедно, аз крих от нея.

Жертвах вскичко в името на нашата връзка, но като че ли той това не го оценява. Забелязвам, че тя едва ли не се опитва да ни раздели. Изведнъж стана и много добра приятелка с бившата му ( с която са били 2 години заедно).

Сама съм в чужда страна, езика не знам добре, при хора с различен манталитет и ми е тежко, нямам никого. За да запиша университет и да не плащам извънземни пари трябва да имам неговата фамилия, но той не иска да се женим докато не забременея, което пък вече 8 месеца не ни се получава.

Обичам го, думи не могат да опишат чувствата ми за него, не малко съм жертвала, не малко съм плакала и преживяла, но той е всичко за мен. В началото ме оставяше и правеше каквото поиска. Майка му ме посъветва да го оставя и да се правя, че не ми пука.

Според нея така щеше да види че ми е все едно и да му мине всичко това. Все пак беше свикнал да води такъв живот. Така и стана. Всичко което тя ми беше казала се оказа точно. Но бившата му продължава да се меси в приятелствата ми с други момичета от тук, въпреки че учи в чужбина. Н

егов приятел, който е на 38 и не е работил никога и не е имал приятелка, постоянно се мъкне с нас навскякъде и да очаква приятелят ми да му плаща пиенето. От всякъде се опитват да ни разделят, защото едва ли не хората тук завиждат за вскичко или просто си нямат друга работа. Жал му е да даде пари за нещо, което наистина ни е от нужда, но да напие безрабония му приятел - пиявица - не му е. И така всеки ден.

Нямам конкретно питане или проблем, по което искам мнение, наистина имах нужда да излея всичко това, което ме изяжда от вътре и което нямах с кого да споделя. Бъдете здрави и щастиливи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3251a94752
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не държи много на теб. Жалко. Много жалко.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 626b96b25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Малее, миличка, не забременявай от такъв мъж, какво като родиш, виж че е несериозен? Ще ти мине тая любов, ще срещнеш наистина по-добър мъж, с по-добри условия.. на живот за теб и детето ти

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a9ce8a5c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да направила си голяма грешка. Никога не рискувай всичко заради един човек, защото колкото повече рискуваш, толкова повече не го оценяват. Знаеш ли защо? Защото така ти му показваш, че не държиш на себе си и твойте мечти, за да зарежеш всичко с лека ръка, и след като ти сама не държиш на себе си, защо очакваш той да го прави? Ето отишла си там, зарязала всичко и той дори не иска да се ожените, а си живее така все едно те няма. Тоест жертвата ти е отишла на вятъра. Единствения съвет който мога да ти дам е да се маханеш оттам, колкото и да е трудно, да си завършиш университета, да си намериш работа, да си стъпиш на краката. Когато имаш вече нещо лично твое стабилно в живота, тогава мисли за любов и никога повече не прави такива жертви за който и да е. Утре ако реши да те зареже ти оставаш на улицата без образование и работа и ще лапаш мухите. Радвай се че не си забременяла, имаш още шанс да се махнеш и да си оправиш живота. Или искаш да седиш цял живот зависима от него и да те мачка както си иска? Щом сега се държи така не си мисли, че това ще се промени, ще става по-лошо. Наистина не разбирам жени като теб, дето си загърбват живота с лека ръка заради един мъж и не мислят за бъдещето си. Сигурно си очаквала да те гледа като принцеса, а ти да не си мърдаш пръста и така цял живот. Само че нито има принцове, нито принцеси, всеки човек има проблеми и интереси. Колкото по рано разберш, че ако сама не поемеш отговорност за живота си и не се трябва да се хвърлиш в нищото, живеейки в илюзии, толкова повече проблеми ще си спестиш.

Повярвай ми, такива жертви като твоите не водят до нищо добро, освен че си жертваш личността и живота за за да си в угода на някой на който не му пука за твоите жертви. Щом вече си започнала да се оплакваш по сайтове, това е само началото, после ще става по-лошо. Не очаквай някой умен човек да ти каже, че щом забременееш и родиш приказката ще започне и всичко ще е наред. Нищо няма да е наред, пресечи всичко това още в корен, ако не искаш да страдаш и имаш поне малко самоуважение към самата себе си. Ако предпочиташ да те мачкат и тъпчат, и да си безгласна буква цял живот, стой там и не се оплаквай повече от съдбата си. Особено ако приятеля ти е турчин или арабин съвсем не се надявай на нищо добро. Ако родиш могат да си вземат детето, да те изхвърля като мръсна котка и никога повече да не го видиш. Има много такива случай.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c4c47278c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изтървах срока тази година да запиша университет, като чужд гражданин разбира се( въпреки че таксите са до небето и обратно), но ако се задържим заедно ще го направя на всяка цена, имам волята да уча и да работя, не очаквам от никого нищо, искам и ще се боря за онова, което желая и смятам че си заслужава. Не е нито турчин, нито арабин, християнин си е. Майка ми и баща ми категорично казаха, че замина ли при него-да не се връщам. Дори и да го оставя, нямам къде да отида. Наистина нещата не са такива, каквито си ги представях, нито пък той е човека за когото се представяше. Всеки си има кусури и аз разбира се, до сега ги игнорирам, но не знам до кога ще мога. И в ммомента е с приятели на кафе, а аз вкъщи. Объркана съм, самотно ми е, но съм наясно че това си бе мой избор и нямам право да се оплаквам. Имах нужда само да споделя с някого и след като нямам с кого - излях си всичко тук.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d61be1e7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много голяма грешка си допуснала като си зарязала университета.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0c4aaac387
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вече са ти написали, никога не прави грешката да зарежеш всички и всичко заради 1 човек, който и да е той. винаги си оставяй резервен вариант, вратичка назад и имай 1 наум. От това никой не е загубил, напротив, само можеш да спечелиш.
Вече и сама си разбрала грешката си, неприятна е, но не е краят на света. Поговори с майка си и баща си, сигурно им липсваш, независимо какво са ти казали. Вземи живота си в свои ръце и смело напред!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker